Σελίδα 69 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1959646566676869707172737479119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.021 έως 1.035 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Σας είδα με την άκρη του ματιού να καθεστε στο καφενείο, αλλά νόμιζα πως έκανα λάθος.
    Μας είδατε να περνάμε, αλλά νομιζατε πως κάνατε και εσείς λάθος.
    Μα τι απίθανα είναι αυτά που συμβαίνουν!
    Στην επόμενη, σε άλλο χωριό εκεί γύρω ή και στο ίδιο για τσιπουρακι και μεζέ.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Banned
    Σε είδα wannable μπάτσε να πατάς ξανά και ξανά την κόρνα, να μου δείξεις τι; Τι νόμιζες ρε ότι θα φοβηθώ; Έπρεπε να γυρίσω να σε κάνω ρόμπα αλλά δεν σε χάλασε μετά και όλα αυτά για μια σούζα αχαχαχχαχααχ

Σε είδα νεαρέ να ψάχνεις με το μηχανάκι και να έχει φαγητό στο χέρι. έψαχνες τον άστεγο και τελικά τον βρήκες και του έδωσες το φαγητό, μπράβο ρε φίλε, δυστυχώς δεν μου πέρασε από το μυαλό να το ανταποδώσω σε εσένα, δεν το περίμενα να το δω αυτό.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σε είδα στις γραμμές τις Πλ.Αττικής να σταματάς με το φορτηγάκι της φαρμακαποθήκης τους πάντες για να περάσει ο παππούλης με το μπαστούνι. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι
    Και αφού faith in humanity restored για μερικά δευτερόλεπτα...........ξαναγυρνάμε στα κλασσικά.
    Σας είδα στην Ασκληπιού του συναφιού μας να παρκάρετε όλοι πάνω στη διαγράμμιση για τους τυφλούς. Ακριβώς ίδια φάση που σας βλέπει και σας ξεφτυλίζει και το google-άμαξο.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	askplipioy.jpg 
Προβολές:	751 
Μέγεθος:	83,6 KB 
ID:	343646

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σας είδα στην Κηφισίας, σε διάβαση κοντά στο President, να θυμάστε ότι είστε Ευρωπαίοι και να νομίζετε ότι οι διαβάσεις εδώ λειτουργούν όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
    Το να πηγαίνετε μπρος πίσω όμως να μην το ξανακάνετε γιατί ή εσείς θα βρεθείτε στο νοσοκομείο ή όλοι μας.

Στα διάλα πρωινιάτικο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σε είδα να έρχεσαι δίπλα μου και να μαρσάρεις με το hayabusa στις τρεις γέφυρες.
    Κοιτάω την πρώτη σκέφτομαι τι θέλει από εμένα(drz) το θηρίο?
    Κοιτάω καλύτερα και ήσουν ζητάς.
    Σταματάμε και η πρώτη ερώτηση: Ρε φίλε πως πας έτσι? και εκεί μου σκάει και εμένα η ερώτηση: Δηλαδή εσύ για να με πιάσεις πως πήγαινες?
    Ευτυχώς έφυγα μόνο με παρατήρηση.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Σε είδα φορτηγάκι να στρίβεις Και να σταματάς μέσα στην.στροφή. και δευτερόλεπτα μετά, το σκούτερ να γέρνει και να πέφτει. Είχε καρφωθεί στο πλάι του φορτηγού και έπεσε σε δεύτερο χρόνο.
    Ο αναβάτης ακράνωτος, δεν χτύπησε αλλά τρόμαξε. Ίσως το γλίτωνε άλλα μάλλον τον κέρδισε το target fixation.

Κωλόφαρδος κύριε γκριζομάλλη... πολύ κωλόφαρδος. Περαστικά και.κρανος... που αμφιβάλλω, αλλά ελπίζω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Σε είδα πάνω στο CB σου με το γιόκα κρανάτοι και σωστοί οι 2. Με ρώτησες πόσα άλογα είναι αλλά το βρήκες μόνος σου

Καλούς δρόμους

ανέ-μελος Το avatar του/της KAGOURO
    σε είδα fazer 1000 στα διόδια ελευσινας...σε χαιρέτησα απ το κουτί με τη φαμίλια και έφυγες σουζαριστος...μάλλον πηγαίνεις πίστα γιατί παρακάτω σε πρόλαβα γιατί μάλλον στεγνώσες από μπεντζινα...

Μέλος
    Σας είδα Πακιστανούς κοντά στο Σύνταγμα σε ένα στενό κοντά στην Πειραιώς να είμαι με την οικογένεια και χαρακτηριστικά και εντελώς επίτηδες σχεδόν να μου κόβετε τη διέλευση με το κουτί... Θα έλεγα τι χρειάζεστε...
    Σε είδα μηχανόβιε ΒΛΑΚΑ με πινακίδα ΒΙΒ στην Αττική Όδο να πηγαίνεις μπροστα μου για το ταμείο. Γίδι, δεν είναι φανάρι να πας πρώτος.

σε είδα παππού με το περτικαλί lambretta καμαρωτό - καμαρωτό και σε χάρηκα

πουτσ@@@@@@@@@

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σε είδα μοτογκουτσέα κοπελιά στα γνωστά μοτομάγαζα της Καλλιρόης και χαβαλεδιάζαμε όσο ψωνίζαμε γάντια.

Σε είδα ακράνοβιτς χιπστέροβιτς με το Royal Enfield στην Ακαδημίας να μου σπας τα @@ γιατί ούτε διήθηση έκανες αλλά ούτε και καθόσουν σε μια λωρίδα να περνάμε.

Σας είδα χωρίς φώτα στα μηχανάκια σας στο Σύνταγμα. Ο ένας τίποτα και ο άλλος κινητό android σε flashing mode λες και καβαλάς ποδήλατο.

Ρε παιδιά θα είμαι κακός άμα τους ρίξω μια κλοτσιά να πάνε στο χαντάκι όλοι αυτοί οι δημοσιοι κίνδυνοι?

Σε άκουγα στον Άγιο Στέφανο με το μπέρβερλι πίσω μου. Δηλαδή εσύ φορούσες εξάτμιση; Δεν έχουν βαρέσει ακόμα οι βαλβίδες εξαγωγής;

Σε είδα ρε τύπε να ανεβαίνεις την Συγγρού με κάτι φωσφοριζέ στο κεφάλι που ήταν λίγο μικρό για κράνος. Πλησιάζοντας είδα πως ήταν η κουκούλα του μπουφάν σου, φουσκωμένη από τον αέρα. Μετά που έφτασες στήλες την κατέβασες, ε να μην χαλάει το image του "ελαφρωμένου" από τρίχες κεφαλιού με το Tmax...

Σε είδα γεράκο με το φορτωμένο χρεποκάτι να σφάζεις αμέριμνος το κόκκινο κοιτώντας μας να ερχόμαστε χαλαρός. Να σου πω ότι σεβάστηκα την μούρη την σκαμμένη από τον ήλιο και την "καλοπέραση" και δεν σε στόλισα αλλά ρε κερατά... Ρε κερατά... Λίγα νερά να είχε...

Σε είδα με το C600sport να κάνεις κουνήματα, αφρατούλη με το ZEN στο μπουφάν. Και επειδή το σκούτερ μου αρέσει πολύ αλλά δεν ήξερες να το οδηγήσεις, ήπιες όσο τσάι μπορούσα αβίαστα να κεράσω από το Μαρούσι ως την Κηφισιά, εγώ έστριψα για τ'Αντωνάκ το σπίτ' και εσύ τράβηξες για Ερυθραία...

Σας είδα με το κουτί να μην νιώθετε ότι αφού σας παίρνω την εσωτερική ΕΓΩ ΕΠΙΛΕΓΩ ΓΡΑΜΜΗ λέμε. Τι 'στε και εσείς οι κουτάκηδες πιά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Σε ειδα με το bmw με τις σκαλες στη σκαρα να βιαζεσαι και να κολλας πισω απο τους μπροστινους.
    Σε ειχα παρει πρεφα οταν ημουν στη μεσαια και αδειασε και προχωρησα κανονικα.
    Κλασσικα και αναμενομενα αλλαξες λωριδα χωρις φλας ενω ημουν διπλα(δεν εκανα διηθηση,ημουν κανονικα στη μεσαια λωριδα) και ενω σου κορναρα συνεχισες να αλλαζεις λωριδα!
    Μαζεψες τη 5αδα σου.

Παλαιό μέλος
    σε είδα με το κουτί σου ηλίθιε, καθώς άλλαζες λωρίδα ΧΩΡΙΣ Φλάς, και στο φανάρι ,όταν σε είπα "το φλάς κακό δεν θα ήταν να το ανάψεις" είχες την κυρά σου δίπλα κοιτάς,το ταμπλό και με λες "μα γιατί να το ανάψω;" και σου εξήγησα ότι άλλαξες λωρίδα χωρίς φλας και ερχόμουν από πίσω και θα τρακέρναμε, ηλίθιε ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    Σε είδα με το XR400R ελαφρώς ''φτιαγμενο'' και προσεγμένο στην ΠΕΝΑ ,στην κυψέλης και πολύ το χάρηκα...Αλλη φορά ομως να φορας και κράνος !!

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε