Σελίδα 9 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 1098

Θέμα: MotoGP round 18 06-08/11 Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    εγω αυτον τον αγωνα δεν ξερω αν θελω να τον ρε γμτ...
    δεν ξερεις αν να τον...ΤΙ;;
    αν εννοεις να τον δεις και εγω μαζι σου..
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Εγω πάλι θέλω να τον δω.
    Απο Ducati εποχή όσες φορές μου έχουν τριβελίσει τα αφτιά οι αντικειμενικοί αντιροσσικοί, έχει έρθει ο ίδιος ο Ροσσι να με διαψεύσει. Δεν χάνω τις ελπίδες μου.
    Κύκλους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannis21 Προβολή μηνύματος
    δεν ξερεις αν να τον...ΤΙ;;
    αν εννοεις να τον δεις και εγω μαζι σου..
    αααανα γεια σου...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    @@ μάντολες. 1 πτώση στην αρχή του ΠΠ δεν σημαίνει τίποτα, στο assen βγήκε 2ος...Μετά κατάφερε και έπεσε άλλες 4 φορές μόνος του, ποιός του φταίει δλδ?
    συμφωνώ βλακείες λέει, αν όμως αληθεύουν αυτές οι φήμες και όντως το πιστεύει αποκλείεται να επηρεάζει το πώς βλέπει το Ρόσσι αυτή τη στιγμή;

Τα πάντα θα κριθούν από τις 2 Honda. Λογικά ο Rossi θα βρεθεί μέσα στην εξάδα και σχετικά εύκολα. Αν ο ΜΜ και ο κοντός μείνουν μπροστά από το γλειφιτζούρη, τότε θα έχουμε Χιτσκοκικό φινάλε. Αν ο Αχώνευτος φύγει μπροστά θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο ο Rossi να βρεθεί εντός βάθρου για να έχει ελπίδες.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Οχιιιιι!!!
    Τσακο άλλη μία
    Μια δύο ακόμη ίσως;
    Βάλε και τα μεγάλα κίτρινα γράμματα στο τέλος όμως.
    Μερικοί δεν τα πιάνουμε όπως βλέπεις ούτε με την πρώτη, ούτε με την δεύτερη, ούτε με την τρίτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    εγώ θέλω να κάνει τσαφ.... και να Ζβήσει!
    Όπως κάνει το ΧΤ στο φανάρι.

ή να πέσει με τον ΜΜ μαζί
    ανανήψαντας

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με το παρασκήνιο, τις κατινιές, τους φανατισμούς, τις εντυπώσεις και όλα αυτά που είναι για γέλια και μόνο και ελάχιστοι με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Δεν είμαι σίγουρος γιατί, μάλλον τα γουστάρουν περισσότερο από το να βλέπουν αγώνες με μηχανάκια. Εγώ είμαι από τους ελάχιστους. Συνεχίστε τα καφριλίκια για να γελάμε εμείς οι τρεις

Όσον αφορα τα σκληρά μαρκαρίσματα, μπορεί ο Pedrosa να έχει δίκιο ότι δεν πρέπει να αγωνίζονται τόσο σκληρά γιατί είναι επικίνδυνο και αυτός το γνωρίζει αυτό καλύτερα από όλους. Αλλά εφόσον δεν υπάρχουν σαφείς κανονισμοί στο τι είναι επικίνδυνο και τι όχι, τι απαγορεύεται και τι επιτρέπεται, τότε οι αγώνες θα είναι σκληροί, με αγκωνιές, κλωτσιές, κλεισίματα, σπρωξίματα, κλπ. Εμένα δεν με χαλάει να βλέπω τέτοιους αφώνες, αν και πάντα φοβάμαι μη γίνει κάτι και χτυπήσουν, γιατί όπως και να το κάνουμε είμαστε άνθρωποι και ανησυχούμε για τον συνάνθρωπό μας και δεν θέλουμε να βλέπουμε κάποιον να τραυματίζεται ή να σκοτώνεται για να σπάμε εμείς πλάκα (εκτός αν το θέλουμε, δεν έχει σημασία ποιός, όλοι είναι το ίδιο άνθρωποι).

Θα μπορούσε να υπάρχει κανονισμός που να λέει ότι κάθε επαφή τιμωρείται και ο υπάιτιος πρέπει να παραχωρήσει τη θέση του, ή ότι δεν επιτρέπεται κάποιος να χώνεται στο apex όταν ο μπροστινός του αναβάτης έχει ήδη αρχίσει να πλαγιάζει στη στροφή και διάφορα άλλα, κάτι ανάλογο με τους τετράτροχους αγώνες ή την Formula 1. Το ότι δεν υπάρχουν βέβαια, δεν σημαίνει ότι έχουν το δικαίωμα να παίζουν μπουνιές και να ρίχνει ο ένας τον άλλο επίτηδες.
    Το να νικήσεις σε έναν τέτοιο αγώνα ενώ έχεις την ταχύτητα μπορεί να είναι σχετικά εύκολο, αλλά μπορεί να αποδειχθεί και αδύνατο και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένας σημαντικός παράγοντας, είναι οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι. Ένας αγώνας μπορεί να χαθεί, ενώ μπορεί να είσαι και πρώτος, από ένα στιγμιαίο οδηγικό σου λάθος, από ατυχία (μηχανικό πρόβλημα), ακόμη και από κάποιον backmarker που «κοιμόταν» στην πίστα. Όμως ο κάθε αγωνιζόμενος έχει δικαίωμα και καθήκον για τον εαυτό του και την ομάδα του, να αγωνιστεί για τη νίκη, είτε τον λένε Rossi είτε τον λένε Crutchlow και να εκμεταλλευτεί τις όποιες συνθήκες και τα όποια συμβάντα για να κερδίσει όσο πιο πολλές θέσεις μπορεί.

Με αυτό το σκεπτικό, ο Marquez δεν έκανε κάτι λάθος στην Μαλαισία. Σε πολλούς μπορεί να φαίνεται ότι οδηγούσε πιο επιθετικά από ότι έπρεπε, εμένα μου φαίνεται ότι οδηγούσε όπως γενικά οδηγούσε φέτος, με το στυλ στην κόψη του ξυραφιού λόγω ίσως της αστάθειας της μοτοσυκλέτας που αντιμετώπιζε σε όλη τη σεζόν. Αν είχε κάνει κάποιο φάουλ θα το βλέπαμε και αν μη τι άλλο θα το επεσήμαναν και οι σχολιαστές του αγώνα, ποτέ όμως δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο. Αυτό πάντως που έκανε ο Rossi, το να κόψει ταχύτητα για να επιβραδύνει τον Marquez και να μην ανοίξει γκάζι εκεί που έπρεπε αλλά να περιμένει μέχρι ο άλλος σχεδόν να σταματήσει και να του πάρει το πλεονέκτημα, ήταν αντιαθλητικό φάουλ. Όχι απλά κάποιο κλείσιμο στη στροφή, αλλά από αυτά που δεν επιτρέπονται. Σε έναν αγώνα, όσο σκληρός και δύσκολος και αν είναι, απλά δεν κάνεις κάτι τέτοιο, είναι έλλειψη σεβασμού στον αντίπαλο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι γίνεται εκτός πίστας, αν ο ένας πηδάει τον άλλο, ή αν είναι αδέρφια ή μπατζανάκηδες, μέσα στην πίστα τους θεωρώ όλους ίσους προς ίσο, με τα ίδια δικαιώματα και χωρίς να λαμβάνω υπόψη τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα μπορεί να χαθεί, όπως ανέφερα παραπάνω και για λόγους άσχετους με τον αγώνα, από μια εγκατάλειψη από μηχανική βλάβη, από μια ατυχία. Όλα στο παιχνίδι είναι και στο παιχνίδι είναι από μια ατυχία να πάρει κάποιος άλλος το πρωτάθλημα λόγω της ατυχίας, χωρίς πραγματικά να το αξίζει, αλλά έτσι είναι οι αγώνες και είναι κάτι που όλοι έχουν αποδεχθεί.

Μετά την ποινή λοιπόν, που υποτίθεται ότι βάζει τα πράγματα στη θέση τους, έρχονται όλα στα ίσα τους. Το μέγεθος της ποινής βέβαια είναι αμφιλεγόμενο, αλλά σε αυτό παίζουν ρόλο και προηγούμενα περιστατικά που πρέπει να ληφθούν υπόψιν, οπότε όποιο και αν είναι, ο σωστός αγωνιζόμενος πρέπει να το δεχθεί και να πάει παρακάτω, να αφοσιωθεί μόνο στον επόμενο αγώνα του.

Τώρα το ζητούμενο για τους οπαδούς των αγώνων είναι δουν καθαρό αγώνα, με τον κάθε αγωνιζόμενο να προσπαθεί για το καλύτερο, δηλαδή τη νίκη. Να δουν δηλαδή αυτό για το οποίο υπάρχουν οι αγώνες. Οι οπαδοί αναβατών, θα προτιμούσαν να δουν μόνο τους διεκδικητές του τίτλου να αγωνίζονται και δεν τους ενδιαφέρει κανένας άλλος και οι υπόλοιποι θα έπρεπε να κάνουν στην άκρη, ή αν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν καν μέσα στην πίστα. Όπως στη Μαλαισία δηλαδή οι φανατικοί του Rossi ήθελαν να εξαφανιστεί ο Marquez για να παλαίψει στα ίσια ο Rossi τους υπόλοιπους. Όμως αυτό δεν θα ήταν moto gp, θα ήταν πιο διασκεδαστικό ένα παιχνίδι golf. Όμως η μαλακία και το ξεκατίνιασμα χτύπησε υπέρυθρες, όπως φυσικά είναι αναμενόμενο σε ανάλογες πριπτώσεις. Πάλι καλά που υπάρχουν μερικοί, ένα συγκριτικά πολύ μικρό ποσοστό, που βλέπουν αγώνες και όχι σαπουνόπερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με το παρασκήνιο, τις κατινιές, τους φανατισμούς, τις εντυπώσεις και όλα αυτά που είναι για γέλια και μόνο και ελάχιστοι με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Δεν είμαι σίγουρος γιατί, μάλλον τα γουστάρουν περισσότερο από το να βλέπουν αγώνες με μηχανάκια. Εγώ είμαι από τους ελάχιστους. Συνεχίστε τα καφριλίκια για να γελάμε εμείς οι τρεις

Όσον αφορα τα σκληρά μαρκαρίσματα, μπορεί ο Pedrosa να έχει δίκιο ότι δεν πρέπει να αγωνίζονται τόσο σκληρά γιατί είναι επικίνδυνο και αυτός το γνωρίζει αυτό καλύτερα από όλους. Αλλά εφόσον δεν υπάρχουν σαφείς κανονισμοί στο τι είναι επικίνδυνο και τι όχι, τι απαγορεύεται και τι επιτρέπεται, τότε οι αγώνες θα είναι σκληροί, με αγκωνιές, κλωτσιές, κλεισίματα, σπρωξίματα, κλπ. Εμένα δεν με χαλάει να βλέπω τέτοιους αφώνες, αν και πάντα φοβάμαι μη γίνει κάτι και χτυπήσουν, γιατί όπως και να το κάνουμε είμαστε άνθρωποι και ανησυχούμε για τον συνάνθρωπό μας και δεν θέλουμε να βλέπουμε κάποιον να τραυματίζεται ή να σκοτώνεται για να σπάμε εμείς πλάκα (εκτός αν το θέλουμε, δεν έχει σημασία ποιός, όλοι είναι το ίδιο άνθρωποι).
    otinane.com
    ανανήψαντας

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Marc Marquez @ facebook
    "Thank you for your support"
    Να μην πουμε τι τρολαρισμα και γιουχα εχει φαει,αναγκαστηκε να σβησει κατι εκατονταδες μηνυματα με ομορφα βρισιδια χαχαχα
    Κανεις που κανεις τις κωλοπαιδιες,θα το φας το κραξιμο μ@λακιστηρι
    http://southpark.cc.com/full-episode...1&sort=airdate Safe Space !!!
    Respect mah authoritah!!!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αν αποδειχθει κατι τετοιο, ΦΥΣΙΚΑ και ειναι unfair...
    μεχρι στιγμης υπαρχουν τα λογια του vale την Πεμπτη και μια μονομαχια για την 3η θεση στον αγωνα της Μαλαισιας...

μην πουμε παλι για Αυστραλια γιατι ο mm βγηκε 1ος περνωντας και τον rossi και τον lorenzo...
    Ναι αλλά εάν διάβασες το πόρισμα των αγωνοδικών στην Μαλαισία, παραδέχονται πως ο ΜΜ καθυστερούσε τον VR αλλά στα όρια των κανονισμών...

.....
    Το μέγεθος της ποινής βέβαια είναι αμφιλεγόμενο, αλλά σε αυτό παίζουν ρόλο και προηγούμενα περιστατικά που πρέπει να ληφθούν υπόψιν.......
    Αποφάσισε όμως περιστατικά αναφέρουμε ή κουτσομπολιά;
    Αλήθεια ποιοι είστε εσείς τρεις που αξίζετε να βλέπετε τους αγώνες σε αντίθεση με μας;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Εξαιρετικό επεισόδιο

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    Αποφάσισε όμως περιστατικά αναφέρουμε ή κουτσομπολιά;
    Αλήθεια ποιοι είστε εσείς τρεις που αξίζετε να βλέπετε τους αγώνες σε αντίθεση με μας;
    Αναφέρομαι στο σκεπτικό της απόφασης της ποινής.

Δεν είπα ότι δεν αξίζει να βλέπετε αγώνες, όμως ο καθένας μας τους βλέπει διαφορετικά. Είδες ποτέ εμένα να τσακώνομαι ή να χαρακτηρίζω κάποιον ή να κάνω κουτσομπολίστικα σχόλια;

Αναφέρομαι στο σκεπτικό της απόφασης της ποινής.

Δεν είπα ότι δεν αξίζει να βλέπετε αγώνες, όμως ο καθένας μας τους βλέπει διαφορετικά. Είδες ποτέ εμένα να τσακώνομαι ή να χαρακτηρίζω κάποιον ή να κάνω κουτσομπολίστικα σχόλια;

πολύ σωστά....

η όποια επαφή με παίκτη του ολυμπιακού κάτω από τη σέντρα είναι πέναλτυ και κόκκινη κάρτα

πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 9 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP round 11 BRNO Česká republiky
    από Ζεύκας στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 157
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2015, 02:22
  2. MotoGP Gran Premio Βαλένθια
    από Vice στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2014, 13:35
  3. MotoGP Round 18, Valencia
    από bmwr1100gs στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 195
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2013, 10:48
  4. MotoGP Round 11 Brno České republiky
    από endopandou στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2013, 00:39
  5. MotoGP Round 11 Brno České republiky (official fan club)
    από 7gibernau στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2013, 00:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF