Αυτες δεν ειναι επιδοσεις SSD man. Καλα στα λεει ο George_Sp.
Τσεκ το καλωδιο, που ειναι κουμπωμενο στο mobo, δες και το bios μπας και εχει γυρισει σε default και δεν παιζει το AHCI αν εχει παλιο.
Αυτες δεν ειναι επιδοσεις SSD man. Καλα στα λεει ο George_Sp.
Τσεκ το καλωδιο, που ειναι κουμπωμενο στο mobo, δες και το bios μπας και εχει γυρισει σε default και δεν παιζει το AHCI αν εχει παλιο.
τα νούμερα που βλέπεις είναι σε σύνδεση USB και είναι φυσιολογικότατα. Το να χάσει όμως το boot device μαρτυρά ή corrupted data ή κάποιο άλλο θέμα με τη μητρική, π.χ. sata controller.
Αν ο δίσκος αποκλειστεί οτι έχει πρόβλημα πάμε σε
1) έλεγχο καλωδίωσης (μισοκουμπωμένο-τραυματισμένο)
2) πρόβλημα τροφοδικού
3) μητρική πλακέτα στο σημείο του controller.
Σας γράφω από το καινούριο υπολογιστήΕυτυχώς δεν έχασα κανένα αρχείο και επιτέλους ξεφορτώθηκα τα άθλια Windows 8.1 !!! Όλα εγκαταστήθηκαν όπως πρέπει
Πριν είχα το ίδιο firmware
Δεν την έκανα την εγκατάσταση hardware του υπολογιστή μόνος μου.
1) Από ότι είδα όχι
2) Δεν νομίζω Τάκη, αλλά πως θα το σιγουρέψουμε 100%;
3) Πως θα το κοιτάξω;
ο δίσκος δείχνει εντάξει με αυτά τα νούμερα....
κάτι άλλο παίζει.
για να ελέγξεις τροφοδοτικό πρέπει να πάρεις πολύμετρο να μετρήσεις σε ένα άδειο 4πινο τη στιγμή που λειτουργεί ο υπολογιστής με κάτι βαρύ ή να κουμπώσεις ένα tester. Αν δε ξέρεις ή δεν έχεις tester άστο καλύτερα και πες μου απλά τι έχεις απο
επεξεργαστή
κάρτα γραφικών
δίσκους
τροφοδικό
(πλήρη στοιχεία όχι σκέτο 3.2Ghz 2δίσκους και 500watts τροφοδοτικό.) να δούμε αν αντέχει το τροφοδικό ή αν είναι κανένα no name.
τον sata controller αν εχει προβλημα δε μπορεις να τον ελέγξεις ή να τον φτιάξεις...απλά πάει για αλλαγή η μητρική
Το τροφοδοτικό είναι σίγουρο ότι μπορεί να το αντέξει ο Η/Υ και όχι μόνοδεν είναι εκεί σίγουρα το θέμα.
Εγώ πιστεύω ότι ο λόγος μπορεί να είναι κάποιος ιος, θα πρέπει να βρω το tester και να δοκιμάσω.
Για sata controller πώς κάνεις διάγνωση;
Για να μην ανοιγω νεο θεμα...
προ 1 εβδομαδας εκανε παλι(!) update ασφαλειας στα Win8 και εκτοτε εχασα 40gb απο τον ssd δισκο μου
δλδ απο 120 free 80free.
Εκανα disk cleanup/remove temp/remove backup (εχω οριτζιναλ σε αλλο δισκο) και παλι τα ιδια
παιζει να ειναι καποιο μαλακισμενο update των 8 που να εχει να κανει με τους δισκους SSD;
καθε ιδεα/μ@λ@κι@ καλοδεχουμενη ως microsoft εξηγηση!!
Ξεκίνα απ' εδώ...
https://technet.microsoft.com/en-us/.../dn251565.aspx
Αφού έχετε win8 αυθεντικά, απ'ότι καταλαβαίνω, γιατί δεν αναβαθμίζετε σε 10, τα οποία, αν και όχι τέλεια, είναι πολύ καλύτερο λειτουργικό;
Life begins at 45°.