Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: Windows 8 προβλημα δεν μπουτάρουν

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    ta 10
    Είσαι 110% λάθος. Τα 10 είναι εξαιρετικά. Τα 8 ήταν το πρόβλημα που λύθηκε αρκετά καλά με την έλευση του 8.1 και τελειοποιήθηκε με τα 10.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Είσαι 110% λάθος. Τα 10 είναι εξαιρετικά. Τα 8 ήταν το πρόβλημα που λύθηκε αρκετά καλά με την έλευση του 8.1 και τελειοποιήθηκε με τα 10.
    Ηταν τοσο καλα τα 8.1 που η version Πηγε κατευθειαν στα 10...τα 9 καπου χαθηκαν στην πορεια...

8.1 εχω...και δεν σκοπευω να ανεβω για χρονια...

ασε που ειναι free upgrade για τον 1ο χρονο....μετα ...πληρωνεις....ακουσα.

Ισχυει;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ισχύει, αλλά όχι όπως το κατάλαβες. Αν εγκαταστήσεις τα 10 μέσα στο έτος που προσφέρονται δωρεάν, είναι δικά σου για πάντα. Αν περάσει το έτος, πληρώνεις για την εγκατάστασή τους.
    Life begins at 45°.

Banned
    Αυτο ακριβως με προβληματιζει.....

βλεπεις η microsoft δεν ειναι και η πιο....αξιοπιστη....

Δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους, προφανώς. Το να έχουν μόνο μία πλατφόρμα να υποστηρίζουν, αντί 15, είναι τεράστιο κίνητρο.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Δεν έχεις high DPI configuration να υποθέσω ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Είναι χειρότερα τα 10 από τα 8 σε αυτό; Νομίζω, ίσα-ίσα, έχει υπάρξει βελτίωση, έστω κι αν πρέπει να σετάρεις manually.
    Life begins at 45°.

Νάτος ο λεφτάς με την Ultra HD οθόνη

1920x1080 μίστερ. Και η άποψη που θεωρώ άριστα τα 10 είναι με βάση το μέσο όρο των χρηστών που τα δουλεύουν.

Τώρα αν εσύ θες να δουλεύεις στα 440ppi και πάνω γιατί έχεις τέτοια οθονάρα και σου δείχνει στις γραμματοσειρές ότι να ναι, υπάρχουν τρόποι να τα βελτιώσεις αλλά είναι γνωστό θέμα στη πιάτσα και θα φτιαχτεί

Πέρα από τη πλάκα τα 10 είναι πάρα πολύ καλά και με φοβερές λειτουργίες. Τα δοκιμάζω ήδη 1μήνα πριν βγουν και πλέον τα βάζω και σε πελάτες χωρίς φόβο. Καλύτερα από τα 8.1, απείρως καλύτερα από τα 8, και προφανώς το ίδιο σταθερά και αξιόπιστα με τα 7 που πλέον είναι τα νέα XP λόγω γήρατος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Είναι χειρότερα τα 10 από τα 8 σε αυτό; Νομίζω, ίσα-ίσα, έχει υπάρξει βελτίωση, έστω κι αν πρέπει να σετάρεις manually.
    Νάτος ο λεφτάς με την Ultra HD οθόνη

1920x1080 μίστερ. Και η άποψη που θεωρώ άριστα τα 10 είναι με βάση το μέσο όρο των χρηστών που τα δουλεύουν.

Τώρα αν εσύ θες να δουλεύεις στα 440ppi και πάνω γιατί έχεις τέτοια οθονάρα και σου δείχνει στις γραμματοσειρές ότι να ναι, υπάρχουν τρόποι να τα βελτιώσεις αλλά είναι γνωστό θέμα στη πιάτσα και θα φτιαχτεί

Πέρα από τη πλάκα τα 10 είναι πάρα πολύ καλά και με φοβερές λειτουργίες. Τα δοκιμάζω ήδη 1μήνα πριν βγουν και πλέον τα βάζω και σε πελάτες χωρίς φόβο. Καλύτερα από τα 8.1, απείρως καλύτερα από τα 8, και προφανώς το ίδιο σταθερά και αξιόπιστα με τα 7 που πλέον είναι τα νέα XP λόγω γήρατος.
    Σιγά την Ultra HD...
    1920 X 1080 αλλά σε 14 ίντσες.

Μέχρι να φτιάξει η Microsoft τα δικά της applications (λέγε με MMC) ούτως ώστε να είναι high DPI aware ή να δίνει περισσότερες επιλογές scaling στα 10 τα 8.1 μένουν...

Καλά τα Windows 10 για τον πολύ τον κόσμο που δεν το πολυψειρίζει, αλλά για κάποιους πιο ψαγμένους έχουν ακόμη δρόμο για να ωριμάσουν.

My €0,02.

Σιγά την Ultra HD...
    1920 X 1080 αλλά σε 14 ίντσες.

Μέχρι να φτιάξει η Microsoft τα δικά της applications (λέγε με MMC) ούτως ώστε να είναι high DPI aware ή να δίνει περισσότερες επιλογές scaling στα 10 τα 8.1 μένουν...

Καλά τα Windows 10 για τον πολύ τον κόσμο που δεν το πολυψειρίζει, αλλά για κάποιους πιο ψαγμένους έχουν ακόμη δρόμο για να ωριμάσουν.

My €0,02.
    FullHD σε 14ίντσες...γιατί καλό μου παλικάρι?

Δε σου δίνω άδικο σε αυτά που λες. Είναι όμως αρκετά καλή η δουλειά που έχει γίνει στα 10. Προφανώς πάντα υπάρχουν θέματα σε κάτι νέο που όμως η συμπεριφορά της Microsoft δείχνει οτι ακούει τα παράπονα και βελτιώνει συνεχώς.
    Και ξαναλέω. Για τον μέσο χρήστη τα 10 είναι εξαίσια. Για όσους θέλουν να κάνουν πιο συγκεκριμένες δουλειές υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά σιγά σιγά διορθώνονται όλα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Για να μην ανοιγω νεο θεμα...

προ 1 εβδομαδας εκανε παλι(!) update ασφαλειας στα Win8 και εκτοτε εχασα 40gb απο τον ssd δισκο μου

δλδ απο 120 free 80free.
    Εκανα disk cleanup/remove temp/remove backup (εχω οριτζιναλ σε αλλο δισκο) και παλι τα ιδια

παιζει να ειναι καποιο μαλακισμενο update των 8 που να εχει να κανει με τους δισκους SSD;

καθε ιδεα/μ@λ@κι@ καλοδεχουμενη ως microsoft εξηγηση!!

Αυτό έγινε και σε έμενα, μόλις έκανα update όλα έσβησαν. Δεν χρειάζεται να λυπάσαι Γιώργο τα κοίταξα όλα σήμερα, μετρήσεις οκ, καλώδια οκ, η μητρική οκ!

Όπως φαίνεται το update μας έκανε ζημιά, ποτέ ξανα windows 8.1 άντε γεια!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hqdefault.jpg 
Προβολές:	56 
Μέγεθος:	13,2 KB 
ID:	343792
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων hqdefault.jpg‎  

My €0,02.
    Καλά, αυτό είναι γεγονός. Μιλάμε για το λειτουργικό που κατασκευάστηκε με σκοπό να ενοποιήσει όλες τις συσκευές που τρέχουν MS OS. Ένα λειτουργικό που απευθύνεται τόσο σε χρήστες PC, όσο και κινητών και tablets. Τι περίμενες; :P Παρ'όλα αυτά, εγώ δε μπορώ να αντέξω ούτε δευτερόλεπτο τα 8. Τα 7 ήταν ίσως το καλύτερο λειτουργικό της MS που είχα τρέξει ποτέ. Το τελευταίο που πλησίαζε σε αυτό το επίπεδο (για home user) ήταν τα 2k. Κι αν δεν έκανε αυτή την έξυπνη, ομολογουμένως, κίνηση του δωρεάν η MS, θα είχα 7 για πολλά χρόνια ακόμα.
    Life begins at 45°.

εσύ ο από πάνω μη χαίρεσαι. θα σου χακάρω το πισι και θα σου βάλω 10άρια όταν θα κάνεις σούζες στην αυλή

FullHD σε 14ίντσες...γιατί καλό μου παλικάρι?
    Γιατί (α) έχω αρκετά καλή όραση για να παίζω στο 125% scaling και να έχω περισσότερο real estate, (β) γιατί η τιμή του laptop ήταν super και (γ) γιατί μπορώ.

Γιατί (α) έχω αρκετά καλή όραση για να παίζω στο 125% scaling και να έχω περισσότερο real estate, (β) γιατί η τιμή του laptop ήταν super και (γ) γιατί μπορώ.

σνιφ....θέλω καινούρια γυαλιά.....σνιφ

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 17:59
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 19:26
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 23:33
  5. Πρόβλημα! Δεν παίρνει μπρος!! (CBF-250)
    από SnakeMJK στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 17:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF