Σελίδα 38 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 2833343536373839404142434888 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    γίνονται Διευθυντες/ηντριες (αλλα παραμένουν πάντα άσχετες/οι που δεν ξερουν να φτiαξουνε ενα πίνακα στο word)
    Και προσλαμβάνουνε μετά ειδικούς συμβούλους για τον χειρισμο ψηφιακών εγγράφων

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    το δημοσίευμα είναι οτι να ναι. Δεν υπάρχουν ΠΕ (πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) Γραμματέων μόνο ΔΕ (λύκειο) Γραμματέων.

κατα τ'αλλα πάγια πρακτική στο δημόσιο απο καθαρίστριες/κηπουροι αλλάξανε σε Γραμματείς, έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν. Καποιοι απο αυτούς μάλιστα τελιεώνουν και το Ανοιχτό ή Πανεπιστημια του κωλου (φιλοσοφικά, φιλολογίες) και τοτε πραγματι γίνονται Διευθυντες/ηντριες (αλλα παραμένουν πάντα άσχετες/οι που δεν ξερουν να φτiαξουνε ενα πίνακα στο word)
    Το δημοσίευμα δεν είναι καθόλου οτι να΄ναι...

Δες το ΦΕΚ, σελ. 3 και 4 που αφορά τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, και πες μας που είναι το λάθος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το ΦΕΚ γράφει για 4ΠΕ, 8ΤΕ, 1ΔΕ και 4ΥΕ. Γιατί το κάπιταλ λέει μόνο για τις ΠΕ;
    http://issuu.com/tvxorissinora/docs/...8d1607cbf1bbc3

Αν δεν είχαν όντως τα προσόντα δεν θα ήταν εύκολο να αποδειχθεί; Πως είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι 4 όντως δεν έχουν πτυχίο πανεπιστημίου;
    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=449650
    http://www.avgi.gr/article/5029468/t...a-piran-ptuxio

Αν αποδειχθεί φυσικά κάτι ρουσφετολογικό, πελατειακό κτλ κτλ, ε δεν θα πέσω και από τα σύννεφα ούτε θα πω δεν πειράζει. Αν πρόκειται περί λάσπης δεν μ'αρέσει.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος
    οκ το παιρνω πίσω. Το δημοσίευμα είναι σωστό, το ΦΕΚ όμως είναι λάθος (ακόμα χειρότερα, πόσα λάθη έχουν βγει σε ΦΕΚ δεν φαντάζεσαι) Πόσο του κώλου δημοσια διοίκηση έχουμε. Θα δειτε που θα κάνουν διόρθωση...

προφανως αυτες που μπήκαν σε ΠΕ Γραμματέων (που δεν υπάρχει αυτός ο κλάδος, θα το αλλάξουν σίγουρα το ΦΕΚ) τελειωσαν μαλλον τιποτα νυχτερινά λύκεια και του κώλου πανεπιστημια και έκαναν μεταταξη απο κλαδο ΥΕ (υποχρεωτικής εκπαίδευσης-δηλαδή γυμνάσιο) σε κλάδο ΠΕ (πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης). Αν το ΦΕΚ είναι σωστό πες μου εσύ ενα Πανεπιστήμιο που μπορείς να σπουδάσεις Γραμματέας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος

Αν δεν είχαν όντως τα προσόντα δεν θα ήταν εύκολο να αποδειχθεί; Πως είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι 4 όντως δεν έχουν πτυχίο πανεπιστημίου;

Αν αποδειχθεί φυσικά κάτι ρουσφετολογικό, πελατειακό κτλ κτλ, ε δεν θα πέσω και από τα σύννεφα ούτε θα πω δεν πειράζει. Αν πρόκειται περί λάσπης δεν μ'αρέσει.
    Στη δημοκρατία της μπανάνας φίλε μου δεν θα αποδειχτεί ποτέ τίποτε.
    Κι αν αποδειχτεί δεν θα το μάθεις ποτέ.
    Γνωρίζω άνθρωπο που έκανε το γυναικολόγο για 3 χρόνια χωρίς χαρτί και είχε μάλιστα διοριστεί και στο ΙΚΑ
    Κανένας δεν τόλμαγε να πει τίποτε μέχρι που έγινε Η χοντρή μλκια και τον πιάσανε.
    Λυπάμαι που σου το λέω αλλά η πλαστογραφία είναι εθνικό σπορ.
    Βλέπω συμμαθητές μου στις δημοτικές εκλογές που ήταν ΤΟΥΒΛΑ να δηλώνουν ανωτάτη βιομηχανική και Πάντειο
    και ξέρω πως ούτε την ώρα για σπορ δεν μπορούν να διαβάσουν μονοκοπανιά.
    ΓΜΣΤ.....

υγ
    Να μη σου πω για διδακτορικά που δηλώνουν υπουγοί....
    ipila:
    ανανήψαντας

Super Moderator
    οκ το παιρνω πίσω. Το δημοσίευμα είναι σωστό, το ΦΕΚ όμως είναι λάθος (ακόμα χειρότερα, πόσα λάθη έχουν βγει σε ΦΕΚ δεν φαντάζεσαι) Πόσο του κώλου δημοσια διοίκηση έχουμε. Θα δειτε που θα κάνουν διόρθωση...

προφανως αυτες που μπήκαν σε ΠΕ Γραμματέων (που δεν υπάρχει αυτός ο κλάδος, θα το αλλάξουν σίγουρα το ΦΕΚ) τελειωσαν μαλλον τιποτα νυχτερινά λύκεια και του κώλου πανεπιστημια και έκαναν μεταταξη απο κλαδο ΥΕ (υποχρεωτικής εκπαίδευσης-δηλαδή γυμνάσιο) σε κλάδο ΠΕ (πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης). Αν το ΦΕΚ είναι σωστό πες μου εσύ ενα Πανεπιστήμιο που μπορείς να σπουδάσεις Γραμματέας...

Απο προσωπική εμπειρία σε κλάδους που δεν υπάρχει Πανεπισρημιακή εκπαιδευση, ο κωδικός για το δημόσιο ειναι ΠΕ και οχι ΤΕ όπως θα (λογικα) θα έπρεπε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος

Εβαλα το ΦΕΚ, τι άλλο χρειάζεται δλδ?
    Το αν ήταν ΠΕ και το απέκρυψαν για να πιάσουν την θέση, μου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο και εξίσου κατακριτέο. Προσωπικά ξέρω πρώην συνάδελφο σε τράπεζα που ενώ ήταν ΠΕ, το απέκρυψε για να δώσει σε διαγωνισμό ΔΕ. Όταν το ανακάλυψαν (απο μαλακία του) σε χρόνο dt απολύθηκε.

Οι λόγοι?
    Α) Εδωσε εξετάσεις σε θέματα κατώτερων απαιτήσεων από την μόρφωση του, και προσλήφθηκε στη θέση κάποιου ΔΕ που έμεινε απ΄έξω.
    Β) Εξαπάτησε τον εργοδότη του, δηλώνοντας ψευδή στοιχεία.

Τόσο απλά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αν το ΦΕΚ είναι σωστό πες μου εσύ ενα Πανεπιστήμιο που μπορείς να σπουδάσεις Γραμματέας...
    Μπορώ να σου πω χιλιάδες περιπτώσεις με το ανάποδο αν θέλεις
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Εβαλα το ΦΕΚ, τι άλλο χρειάζεται δλδ?
    Το αν ήταν ΠΕ και το απέκρυψαν για να πιάσουν την θέση, μου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο και εξίσου κατακριτέο. Προσωπικά ξέρω πρώην συνάδελφο σε τράπεζα που ενώ ήταν ΠΕ, το απέκρυψε για να δώσει σε διαγωνισμό ΔΕ. Όταν το ανακάλυψαν (απο μαλακία του) σε χρόνο dt απολύθηκε.

Οι λόγοι?
    Α) Εδωσε εξετάσεις σε θέματα κατώτερων απαιτήσεων από την μόρφωση του, και προσλήφθηκε στη θέση κάποιου ΔΕ που έμεινε απ΄έξω.
    Β) Εξαπάτησε τον εργοδότη του, δηλώνοντας ψευδή στοιχεία.

Τόσο απλά.
    Στο δημόσιο δε παίζει αύτο που λες.
    Ϊσα ισα πως αν εχεις πτυχίο, αλλά παρεις μέρος σε διαγωνισμο ΔΕ, μπορείς μετα απο ΧΧ χρόνια να το καταθέσεις και να σου αναγνωριστεί, μισθολογικά σίγουρα, δε ξέρω αν παίζει και αλλαγή θέσης, αλλά αν έχεις και κανα προιστάμενο κολλητό (μετά απο τόσα χρόνια στην υπΕρεσία) σε τραβά και καμια μετάταξη
    Τελευταία τροποποίηση από Sapadak; 29/10/2015 στις 16:15.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Ϊσα ισα πως αν εχεις πτυχίο, αλλά παρεις μέρος σε διαγωνισμο ΔΕ, μπορείς μετα απο ΧΧ χρόνια να το καταθέσεις και να σου αναγνωριστεί, μισθολογικά σίγουρα, δε ξέρω αν παίζει και αλλαγή θέσης, αλλά αν έχεις και κανα προιστάμενο κολλητό (μετά απο τόσα χρόνια στην υπΕρεσία) σε τραβά και καμια μετάταξη

Εδώ είναι κράτος, όχι μλκιες....!!!!!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Στο δημόσιο (αλλά και σε αρκετές ΙΧ ) ΟΛΑ γίνονται....
    Βασικά δω χάμου ΟΛΑ γίνονται και μετά κλαίμε.
    Έχω δει μοσχάρια....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Εδώ είναι κράτος, όχι μλκιες....!!!!!
    Βαλκάνια είχε πει ο ποιητής
    ανανήψαντας

Super Moderator
    Απουπαν (και οι 2 σας)
    Διαφωνώ με Βύρωνα και συμφωνω μαζί σας (αν δεν είναι κατανοητό) (εκανα και edit)

Οκ, δεν μου κάνει και καμμία ιδιαίτερη εντύπωση...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Οκ, δεν μου κάνει και καμμία ιδιαίτερη εντύπωση...
    Εμένα μου κάνει που απέλυσαν τον συνάδελφο σου, επειδή 'είπε ψέματα'

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν τέλειωσε την πρότασή του. "Είπε ψέματα και δεν είχε τις κατάλληλες γνωριμίες".
    Life begins at 45°.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic