Το δημοσίευμα δεν είναι καθόλου οτι να΄ναι...
Δες το ΦΕΚ, σελ. 3 και 4 που αφορά τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, και πες μας που είναι το λάθος.
Το ΦΕΚ γράφει για 4ΠΕ, 8ΤΕ, 1ΔΕ και 4ΥΕ. Γιατί το κάπιταλ λέει μόνο για τις ΠΕ;
http://issuu.com/tvxorissinora/docs/...8d1607cbf1bbc3
Αν δεν είχαν όντως τα προσόντα δεν θα ήταν εύκολο να αποδειχθεί; Πως είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι 4 όντως δεν έχουν πτυχίο πανεπιστημίου;
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=449650
http://www.avgi.gr/article/5029468/t...a-piran-ptuxio
Αν αποδειχθεί φυσικά κάτι ρουσφετολογικό, πελατειακό κτλ κτλ, ε δεν θα πέσω και από τα σύννεφα ούτε θα πω δεν πειράζει. Αν πρόκειται περί λάσπης δεν μ'αρέσει.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
οκ το παιρνω πίσω. Το δημοσίευμα είναι σωστό, το ΦΕΚ όμως είναι λάθος (ακόμα χειρότερα, πόσα λάθη έχουν βγει σε ΦΕΚ δεν φαντάζεσαι) Πόσο του κώλου δημοσια διοίκηση έχουμε. Θα δειτε που θα κάνουν διόρθωση...
προφανως αυτες που μπήκαν σε ΠΕ Γραμματέων (που δεν υπάρχει αυτός ο κλάδος, θα το αλλάξουν σίγουρα το ΦΕΚ) τελειωσαν μαλλον τιποτα νυχτερινά λύκεια και του κώλου πανεπιστημια και έκαναν μεταταξη απο κλαδο ΥΕ (υποχρεωτικής εκπαίδευσης-δηλαδή γυμνάσιο) σε κλάδο ΠΕ (πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης). Αν το ΦΕΚ είναι σωστό πες μου εσύ ενα Πανεπιστήμιο που μπορείς να σπουδάσεις Γραμματέας...
Στη δημοκρατία της μπανάνας φίλε μου δεν θα αποδειχτεί ποτέ τίποτε.
Κι αν αποδειχτεί δεν θα το μάθεις ποτέ.
Γνωρίζω άνθρωπο που έκανε το γυναικολόγο για 3 χρόνια χωρίς χαρτί και είχε μάλιστα διοριστεί και στο ΙΚΑ
Κανένας δεν τόλμαγε να πει τίποτε μέχρι που έγινε Η χοντρή μλκια και τον πιάσανε.
Λυπάμαι που σου το λέω αλλά η πλαστογραφία είναι εθνικό σπορ.
Βλέπω συμμαθητές μου στις δημοτικές εκλογές που ήταν ΤΟΥΒΛΑ να δηλώνουν ανωτάτη βιομηχανική και Πάντειο
και ξέρω πως ούτε την ώρα για σπορ δεν μπορούν να διαβάσουν μονοκοπανιά.
ΓΜΣΤ.....
υγ
Να μη σου πω για διδακτορικά που δηλώνουν υπουγοί....
ipila:
ανανήψαντας
Εβαλα το ΦΕΚ, τι άλλο χρειάζεται δλδ?
Το αν ήταν ΠΕ και το απέκρυψαν για να πιάσουν την θέση, μου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο και εξίσου κατακριτέο. Προσωπικά ξέρω πρώην συνάδελφο σε τράπεζα που ενώ ήταν ΠΕ, το απέκρυψε για να δώσει σε διαγωνισμό ΔΕ. Όταν το ανακάλυψαν (απο μαλακία του) σε χρόνο dt απολύθηκε.
Οι λόγοι?
Α) Εδωσε εξετάσεις σε θέματα κατώτερων απαιτήσεων από την μόρφωση του, και προσλήφθηκε στη θέση κάποιου ΔΕ που έμεινε απ΄έξω.
Β) Εξαπάτησε τον εργοδότη του, δηλώνοντας ψευδή στοιχεία.
Τόσο απλά.
Στο δημόσιο δε παίζει αύτο που λες.
Ϊσα ισα πως αν εχεις πτυχίο, αλλά παρεις μέρος σε διαγωνισμο ΔΕ, μπορείς μετα απο ΧΧ χρόνια να το καταθέσεις και να σου αναγνωριστεί, μισθολογικά σίγουρα, δε ξέρω αν παίζει και αλλαγή θέσης, αλλά αν έχεις και κανα προιστάμενο κολλητό (μετά απο τόσα χρόνια στην υπΕρεσία) σε τραβά και καμια μετάταξη![]()
Τελευταία τροποποίηση από Sapadak; 29/10/2015 στις 16:15.
Απουπαν (και οι 2 σας)
Διαφωνώ με Βύρωνα και συμφωνω μαζί σας (αν δεν είναι κατανοητό) (εκανα και edit)
Δεν τέλειωσε την πρότασή του. "Είπε ψέματα και δεν είχε τις κατάλληλες γνωριμίες".
Life begins at 45°.