Μηπως το φοράς λάθος??
Πολύ πάνω, ή πιο πιθανό, πολύ κάτω το πηγούνι??
Μηπως το φοράς λάθος??
Πολύ πάνω, ή πιο πιθανό, πολύ κάτω το πηγούνι??
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Να σημειώσω ότι η επίσημη αντιπροσωπεία SHOEI εδώ στην Ελλάδα σε υπόδειξή μου στο παρελθόν έκανε ακριβώς την κίνηση που ανέφερα δλδ "έφαγε" το συγκεκριμένο σημείο μερικά χιλιοστά τη στιγμή που το μεγαλύτερο μέγεθος πλέει και μπορώ να καταλάβω το φίλο.
Η ενέργεια έγινε μετά από επίσημη υπόδειξη του εργοστασίου κατόπιν δικής μου όχλησης και πολλαπλών επισκέψεων και ουδόλως αφορά την ασφάλεια, αντίθετα έχει σχέση με τα διαφορετικά κελύφη -και κατ επέκταση τα εσωτερικά τους- που προωθούνται στις διαφορετικές Ηπείρους ανάλογα με τα στοιχειομετρικά δεδομένα που έχει η εταιρεία.
Αυτό ακριβώς.
Το ίδιο το κράνος έχει το πρόβλημα. Λογω μέτριας ποιότητας, η επένδυση με το χρηση μαλακώνει αρκετά, με αποτέλεσμα να φεύγει από τη θέση της και το κεφάλι να έρχεται σε αμεση επαφή με τη φόδρα και κατ επέκταση με το σκληρό φελιζολ στο κούτελο.
Την ίδια λύση ακολούθησα και εγώ στο κρανος της κοπέλας μου, μόνο που αγόρασα και καινούρια επέδυση την οποία έραψα με ψιλη κλωστούλα επάνω στη φόδρα. Όχι ολόκληρη ραφή, ένα μικρό κομπο, ωστε να μην ενοχλεί και να κοπεί με ένα ελαφρό τράβηγμα.
Από τότε όλα καλά.
Κρανος AGV K3 rossi replica
AYTΟ ακριβώς παθαίνει και η δική μου. Ανεβαίνει η επένδυση και "σουρώνει" με αποτέλεσμα να πιέζει εκεί που σουρώνει και να έρχεται το δέρμα σε επαφή με τη σκληρή φόδρα του φελιζόλ.
Την επόμενη φορά, θα κοιτάξω να κρατήσω την επένδυση ώστε να κάτσει ακριβώς, όταν φορεθεί πλήρως το κράνος. Εάν δουλέψει, θα κοιτάξω να βρω μια μόνιμη λύση, μάλλον σαν και τη δική σου.
Κάνε οικονομίες να αγοράσεις άμεσα ένα άλλο κράνος.
Αυτά τα AGV πάντα τα είχα για κουβάδες..