Παρε και εσυ το κρυσταλλο ανα χειρας και πηγαινε στο μαστορα να κανετε τεστ επιτοπου.
Παρε και εσυ το κρυσταλλο ανα χειρας και πηγαινε στο μαστορα να κανετε τεστ επιτοπου.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
@lmb
Για να καταλάβω δηλαδής...
Το να μην ζητάς ρεύμα από το μηχανάκι, σημαίνει ότι παράγεται ρεύμα που δεν καταναλώνεται, ας πούμε (όπως πχ συμβαίνει όταν δεν έχεις φώτα αναμμένα). Αλλά όταν δεν ζητάς ρεύμα, η λογική λέει ότι το εξάρτημα που σου παρέχει το ρεύμα δεν επιβαρύνεται. Με την ίδια "λογική" που ο φορτιστής του κινητού ζεσταίνεται όταν φορτίζει και είναι κρύος όταν πιάσει το κινητό 100% και μετά το "συντηρεί" φορτισμένο, έτσι πιστεύω ότι ο ανορθωτής δεν ζορίζεται και δεν ζεσταίνεται όταν ζητάς μικρά φορτία (το καθόλου προφανώς δεν γίνεται αφού η ανάφλεξη και μόνο κάτι ζητάει). Αν ζητάς φώτα (το σύνηθες) συν γκριπ συν "προβολάκια" συν συσκευές όπως GPS κλπ, λογικά ο ανορθωτής θα παλεύει να ανταπεξέλθει στην ζήτηση και θα ζεσταίνεται ανάλογα το φορτίο.
Και το ζητούμενο με τα LED ήταν, σε ένα μηχανάκι με "ασθενή" ηλεκτρικά και μέχρι να αποκατασταθούν (στην επόμενη σεζόν) όλες οι φίσες με νέες στεγανές και χωρίς φθορές, να τραβάει όσο λιγότερο ρεύμα μπορεί, να επιβαρύνει όσο λιγότερο γίνεται το σύστημα για να μπορεί να κυκλοφορεί με τα φώτα αναμμένα μόνιμα (ζήτημα ασφάλειας, προσωπική παραξενιά αν θέλεις). Οπότε συζητάμε για "μόνιμα" 2Χ5W φώτα θεσης και πινακίδας, 2Χ5W φώτα πίσω, 3Χ2W φώτα οργάνων. Φλας και φρένα δεν τα βάζω γιατί δεν είναι μόνιμες καταναλώσεις, αλλά σε ταλαιπωρημένη μπαταρία τα βλέπεις πχ να ρίχνουν την ένταση του κύριου προβολέα (δεν έχω παρατηρήσει να συμβαίνει τώρα, απλά λέω).
Αν υπήρχε και φτηνός τρόπος να ελαφρυνθεί και η κύρια σκάλα των φώτων χωρίς παρατράγουδα μπαζοxenon κλπ, θα το συζητούσα και αυτό αλλά μάλλον δεν, οπότε μένουμε με την λάμπα πυρακτώσεως που έχει.
Αμυρου,
οταν καταληξεις, γιατι βαριεμαι απειρα να παρακολουθησω ακομη μια αντιπαραθεση, δεν λες και σε μενα τον φτωχο μεταναστη τι και πως μιας και με ενδιαφερει;
Θενκς, οβερ&τον_πηρα.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Ναι διάβασα όλο το νήμα (κάψιμο). Δεν ξέρω αρκετά από ηλεκτρολογικά για να μπορώ να ελέγξω την ορθότητα των γραφόμενων όμως, οπότε τι τα θες... Όλα "σωστά" ακούγονται.
87 ευρώ η SX... Τέλος πάντων, πιθανώς από άνοιξη να το δω αυτό το ζήτημα ξανά, ο ανορθωτής του δεν είναι ο εργοστασιακός αλλά δεν νομίζω να είναι καμμιά μαγική πΧιότητα κιόλας. Για την ώρα, η λογική "πήρα φτηνό μηχανάκι θα κάνω τα απαραίτητα φτηνά μαζέματα" είναι σε ισχύ. Ακριβά μαζέματα δεν θέλει ευτυχώς![]()
για τον προβολεα παιζουν κατι λαμπες led αν δεν βαριεσαι να ψαχτεις..............
H4 & H7 LED να τις δοκιμάσετε πρώτα αν σας κάνουν. Σε NC750 δεν είχε καλό αποτέλεσμα.. ειδικά η μεγάλη σκάλα δεν είχε καθόλου κατευθυντικότητα και το φως απλά άνοιγε παντού και γινόταν σούπα.
LED λάμπες στα κύρια φώτα έλεγα να αποφύγω ακριβώς γιατί μόνο τέτοια έχω διαβάσει. Φαίνονται πιο λαμπρές όταν κοιτάς το φανάρι αλλά η δέσμη είναι ότι να'ναι.
και το ξαναλέω
όταν αποφασίσεις τι τελικά θα κάνεις (μπρος πίσω) πάρε με ένα τηλ να δω τι τιμές παίζουν και στην φρατζή γιατί εχω διαπιστώσει στο παρελθον μεγάλες διαφορές
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Για αποδοση δεσμης σε Led επειδη προσφατα πηγα να αλλαξω τον προβολεα που εχω στο μαγαζι μου ( hqi οσοι ξερετε )
Το παιδι στα ηλεκτρολογικα μου ειπε οτι την αποδοση των μεγαλων προβολεων ( επαγγελματικους μιλαμε ) σε βαθος τα led δεν μπορουν να την φτασουν.
Γενικα τα Led ενω εχουν ενταση δεν εχουν βαθος. Αυτο πιστευω οτι θα ισχυει και για τα μπροστινα φωτα στο μηχανακι αυτοκινητο.
LIVE FREEEEE!!!!!