Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Αγορα πρωτης μηχανης

Νέο μέλος

Αγορα πρωτης μηχανης

Καλημερα-σπερα σε ολους.Θα μπω κατευθειαν στο θεμα ,μολις εγινα 18 και δινω για διπλωμα ,θα ηθελα να αγορασω μια μηχανη 125 cc και οχι παπακι γιατι τα συχενομαι .Μετα απο πραγματικα πολυ ψαξιμο ειμαι αναμεσα σε 2.Πρωτη ειναι η honda cbf και η δευτερη ειναι παλι honda και συγκεκριμενα η cbr ,φυσικα αν εχετε καποια αλλη να προτεινετε οκ απλα προσπαθω να μπορω να την βρω μεταχειρισμενη το πολυ 1.400 ευρω.Ποια θα μου προτεινατε για πρωτη μηχανη ? ο σκοπος που την θελω ειναι κυριος για πανε ελα στην θεσσαλονικη και καμια βολτα μια στο τοσο μεχρι και 100 χλμ(κανα μπανιο το καλοκαιρι).Ακουω γνωμες μιας που οι δικες μου γνωσεις πανω στην μηχανη ειναι ελαχιστες .Ευχαριστω εκ των προτερων
    Τελευταία τροποποίηση από jaizzmee; 29/10/2015 στις 14:07.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    Αυτ τα δυο ειναι τα μηχανακια που παιζουν περισσοτερο στα 125.
    Το cbr ειναι πιο γρηγορο το cbf πιο ανετο.
    Υπαρχει επισης το sym wolf 125 που δυσκολα βρισκεις μεταχειρισμενο ειναι αξιοπιστα ομως.
    Και το Panther της daytona και αυτα αξιοπιστα αλλα δεν υπαρχουν πολλα και βρισκεις δυσκολα μεταχειρισμενο.
    Κανε βολτα στα μαγαζια και δες τα απο κοντα ολα καβαλησετα και στατικα να δεις σε συγκριση με τα αλλα πως ειναι το καθενα.
    Δεν εχεις εμπειρια αλλα αν ξερεις να οδηγεις δες απο αγγελιες και πηγαινε οδηγησε και καποια να δεις πως ειναι στο δρομο.
    LIVE FREEEEE!!!!!

Νέο μέλος
    Με το cbf θα μπορω το καλοκαιρι να πηγαινω για κανα μπανακι ??γιατι εχω δει διαφορα προβληματα με θερμοκρασιες μιας που το μηχανακι ειναι αεροψυκτο

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jaizzmee Προβολή μηνύματος
    Με το cbf θα μπορω το καλοκαιρι να πηγαινω για κανα μπανακι ??γιατι εχω δει διαφορα προβληματα με θερμοκρασιες μιας που το μηχανακι ειναι αεροψυκτο

Ενω το cbr είναι υδρόψυκτο;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    για να πω την αληθεια δεν γνωριζω απλως ψαχνοντας για προβληματα που βγαζει το cbf το εμαθα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

για μπανακι μεχρι τον ποταμο επανομης απο Θεσ/νικη, ναι...για πιο μακρυα χλωμο...ταλαιπωρεις το μηχανακι και ταλαιπωρεισαι και εσυ...
    επισης η ταχυτητα (τουλαχιστον για το cbf) θα ειναι το 80-100..πιο πανω το σπας...πιο κατω θα σε πατησουν στην Μουδανιων...

Νέο μέλος
    οποτε αναμεστο στο cbf και το cbr πιο να παρω??(κυριως θελω να ειναι αξιοπιστο μηχανακι)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    οποτε αναμεστο στο cbf και το cbr πιο να παρω??(κυριως θελω να ειναι αξιοπιστο μηχανακι)

το cbf ειναι πιο ηπιο απο το cbr, οποτε το κοινο που απευθυνεται και απευθηνοταν (γιατι πας για μεταχειρο) ειναι πιο ηπιο και αυτο...
    τα περισσοτερα cbr ειναι λιωμενα απο πιτσιρικαδες που μολις εβγαλαν διπλωμα την ειδαν rossi...

αυτος ειναι ο κανονας...
    δεν σημαινει ομως οτι δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    Στο cbf θα βρεις λιγα μηχανακια με πολλα χλμ ( τα περισσοτερα ) αλλα με σωστη χρηση και service και πιο καινουργια μοντελα.
    Στο cbr θα βρεις πολλα μηχανακια με λιγα χλμ ταλαιπωρημενα με κακο service και παλια μοντελα.
    Το θεμα ειναι ποσο θα το ψαξεις και αν εχεις την εμπειρια να τα δεις.
    Αν βρεις κανε sym wolf στα μερη σου πηγαινε δες το αξιζει.
    LIVE FREEEEE!!!!!

Νέο μέλος
    ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις. μαλον θα παω για cbf παρολο που σε ομορφια προτιμω cbr αλλα φοβαμαι για προβληματα και εμπειρια δυστυχως δεν εχω ,τορα αρχισα να ασχολουμαι .οσο για το sym δεν μου αρεσει απο αποψη ομορφιας οποτε δυσκολα

Παρόμοια θέματα

1. αγορα πρωτης μηχανης.......
    από andreew στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2008, 19:00
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από Takis9 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2007, 05:47
  3. Συμβουλές για αγορά πρώτης μηχανής στον νέο?
    από pontifikas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 13:57
  4. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  5. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18

Κανόνες δημοσιεύσεων