Eπειδή είμαι νέος στο νησί μίλησα με κάποιους στον δρόμο και αυτό που μου είπαν είναι ότι απλά δεν κάνουν τίποτα![]()
Eπειδή είμαι νέος στο νησί μίλησα με κάποιους στον δρόμο και αυτό που μου είπαν είναι ότι απλά δεν κάνουν τίποτα![]()
I am just a happier person when i ride
Πόσο μακριά εισαι από την θάλασσα? που την παρκάρεις? περνάς συχνά απο παραθαλάσιους δρόμους που εχει στάσιμο αλμυρό νερό? (θαλλασόνερο? ) αν απαντήσεις αρνητικά δεν υπάρχει λόγως ανησυχίας, να πλένεις συχνά την μηχανή κρύα με λάστιχο βρύσης (οχι πιεστικό) και να ελέγχεις-αλλάζεις πιο συχνά ελαστικά σαμπρέλες. (αν εχεις, )
Πριν αρκετά χρόνια στην Χιο...άλλαξα ελαστικά και τα χείλια του πίσω βγήκαν μισοσκισμένα,,ανατριχιασα!! εξωτερικά στο ελαστικό δεν φαινόταν τίποτα..
Μανόλη ναι όντως αυτό θα κάνω, απλά καταλαβαίνεις πως είναι αυτά.. απο παραθαλάσιους δρόμους μπορεί 3 με 4 φορές την εβδομάδα ανάλογα, parking(όχι κλειστό) και κουκούλα υπάρχει . Θα το δς και σε βάθος χρόνου όλο αυτό. Θα κρατήσω και το tip για τα ελαστικά μην π΄θω και εγώ καμια ανατριχίλα, αν και τοχω στο προγραμμα για αλλαγή την άνοιξη. Σε ευχαριστώ
I am just a happier person when i ride