Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: Τέλη 2016

0x90 Το avatar του/της Crysis

Τέλη 2016

Ξύπνησα ένα πρωί πριν κανα μίνα και ακούω στις ειδήσεις οτι τα τέλη κυκλοφορίας 2016 θα βασίζονται στην τρέχων αξία του ΙΧ.. ωραία λέω, θα κοπεί κάτι απο το 240αρικο..
    και είχα ένα χαμόγελο όλη μέρα μέχρι το βράδυ που άκουσα στις βραδυνές ειδήσεις οτι παραμένουν τα ίδια..

Μία λένε με βάση την αξία, μία με βάση τη χρονολογία και τα κυβικά και τώρα το αλλάξανε σε 450€ το κατώτερο?..
    Και βγαίνει ο άλλος απότι άκουσα και λέει "να έχεις αυτοκίνητο σε περίοδο κρίσης είναι πολυτέλεια". :rotflmao:

Μου φαίνεται ούτε αυτοί δε ξέρουν τι θέλουν.. παίζει να ισχύσει αυτό και για τα δίκυκλα? :a31:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2013-02-23-seika-dormitory_-92.jpg 
Προβολές:	373 
Μέγεθος:	73,7 KB 
ID:	344045

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Επειδή το παρακολουθώ κι εγώ το θέμα με τα τέλη (ποιός δεν το παρακολουθεί άλλωστε??) Χωρίς να θέλω να εμπλακώ σε χαρακτηρισμούς για την αποτελεσματικότητα των χειρισμών της κυβέρνησης Απλά θα σου πω το εξής που έχω παρατηρήσει, όταν θέλουν να μας "φορέσουν" ένα καινούργιο φόρο, καπέλο, αύξηση κλπ κλπ Πρώτα βγάζουν φήμη ότι θα γίνει κάτι τέτοιο....μετά βγαίνει φήμη ένα εξωφρενικό ποσό για την αύξηση (βλ. 450 ευρώ), κόβουν αντιδράσεις κλπ και στο τέλος σου βάζουν την αύξηση που είχαν ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ αποφασίσει π.χ. +50 ευρώ στα τέλη όλων και 100 ευρώ τέλη στα, ατελώς μέχρι τώρα ΙΧ. Με αυτό τον τρόπο είμαστε όλοι "ευχαριστημένοι", εγώ, εσύ κλπ γιατί δεν "φάγαμε την 450άρα και η κυβέρνηση γιατί πέρασε την αύξηση της χωρίς σπουδαίες αντιδράσεις από το "ποπολο" .

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Desperado Προβολή μηνύματος
    Επειδή το παρακολουθώ κι εγώ το θέμα με τα τέλη (ποιός δεν το παρακολουθεί άλλωστε??) Χωρίς να θέλω να εμπλακώ σε χαρακτηρισμούς για την αποτελεσματικότητα των χειρισμών της κυβέρνησης Απλά θα σου πω το εξής που έχω παρατηρήσει, όταν θέλουν να μας "φορέσουν" ένα καινούργιο φόρο, καπέλο, αύξηση κλπ κλπ Πρώτα βγάζουν φήμη ότι θα γίνει κάτι τέτοιο....μετά βγαίνει φήμη ένα εξωφρενικό ποσό για την αύξηση (βλ. 450 ευρώ), κόβουν αντιδράσεις κλπ και στο τέλος σου βάζουν την αύξηση που είχαν ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ αποφασίσει π.χ. +50 ευρώ στα τέλη όλων και 100 ευρώ τέλη στα, ατελώς μέχρι τώρα ΙΧ. Με αυτό τον τρόπο είμαστε όλοι "ευχαριστημένοι", εγώ, εσύ κλπ γιατί δεν "φάγαμε την 450άρα και η κυβέρνηση γιατί πέρασε την αύξηση της χωρίς σπουδαίες αντιδράσεις από το "ποπολο" .
    Αυτό που περιγράφεις συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, χωρίς κρίση και με κρίση, για χίλια μύρια θέματα, και είναι τραγικό παράδειγμα για το πως "λειτουργεί" τούτο εδώ το "κράτος".
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Ε δεν είναι μόνο σε τούτο εδώ το κράτος. Στην νεότερη ιστορία το έκανε συχνά πυκνά ο χοτζας ο γκεμπελς με τον Χίτλερ και πάει λέγοντας.
    Πάντως τσι πουτανας δεν βλέπω να γίνεται και θα το καταπιουμε και αυτό αμασητο. Όπως τόσα και τόσα μέχρι τώρα. ..

Τώρα στην εκλογομάρκετινγκ, η έξυπνη κυβέρνηση.
    Θα κάνει.ότι.της ζητήσουν απ έξω και δεν θα ανοίγει ρουθούνι.
    Καλεστε Τώρα απ' όλη την Ευρώπη 0030-210-syriza Και προλάβετε όσο υπάρχει στοκ.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Ε δεν είναι μόνο σε τούτο εδώ το κράτος. Στην νεότερη ιστορία το έκανε συχνά πυκνά ο χοτζας ο γκεμπελς με τον Χίτλερ και πάει λέγοντας.
    Πάντως τσι πουτανας δεν βλέπω να γίνεται και θα το καταπιουμε και αυτό αμασητο. Όπως τόσα και τόσα μέχρι τώρα. ..
    Δεν το κάνανε όμως σε ότι αφορά τέλη κυκλοφορίας, θέματα παιδείας, υγείας κλπ. Είχανε πιο μεγαλεπίβολα σχέδια...
    Εδώ καταπίνουμε τόσο καιρό (πολλά πολλά πολλά χρονάκια) τους "κλέφτες", "φοροφυγάδες", "απατεώνες", "ηθικούς", "άμεμπτους" κ.α. που μας κυβερνούν και τους ξαναναθέτουμε το έργο αυτό. Είμαι τα μισά μου χρόνια εδώ και κουράστηκα.
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Και οι δικοί μας έχουν μεγαλεπιβολα σχέδια. Κοψε φάτσα τον κεφτεδεμπορα τον καμένο και θα καταλάβεις!
    Η συνταγή όμως είναι ίδια. Δεν αλλάζει από την ποσότητα

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Το απαραδεκτο της υποθεσης ειναι που αποφασισαν να βαλουν τελος καταθεσης των πινακιδων. Λες και αν ειχαμε λεφτα, θα καταθεταμε τις πινακιδες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Αληθεια ειδατε να γινεται καμμια διαδηλωση για τιποτα εδω και κανα χρονο με την ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ που εχει βγει??????Ακρα του ταφου σιωπη των αμνων.Μηπως ο ΑΝΙΕΛΛΙ ειχε δικηο οταν ελεγε οτι το συστημα θελει ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ (κατ ονομα ) κυβερνησεις για να περνα πιο ευκολα αντιλαικα μετρα???
    Αν ολα αυτα ειχαν γινει με αλλη κυβερνηση καθε μερα θα καιγοταν η Αθηνα
    Αληθεια -ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ -τι εγιναν
    Μαλλον θα αποκατασταθηκαν σε καμμια θεση γραμματεα στο δημοσιο -σαν τις καθαριστριες- γι αυτο δεν φαινονται πια.
    Μετα φταινε οι Γερμανοι που μας εχουν για τον ΦΟΥΤΣΟ
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Πάντως τα μέτρα περνάνε αέρα και αδιαμαρτύρητα.
    Μήπως δεν ήταν τελικά προβοκατσιες της δεξιάς οι ισχυρισμοί για "αριστερους μπαχαλακηδες".

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πάντως τα μέτρα περνάνε αέρα και αδιαμαρτύρητα.
    Μήπως δεν ήταν τελικά προβοκατσιες της δεξιάς οι ισχυρισμοί για "αριστερους μπαχαλακηδες".
    Όταν τα έλεγα εγώ στις αντιπαράθεσεις με λέγανε ακραίο.
    Η μόνη διαδήλωση πού έγινε ήταν μετά την απόσχιση τής αριστερής πλατφόρμας και και η συγκέντρωση στις σκουριές.
    Αλλά εκεί και η αριστερή πλατφόρμα ίσως κάνει πλάτες σε συμφέροντα.
    Γιατί δεν βγαίνει ο λαφαζαν το πάμε και οι λοιποί να διαμαρτυρηθούν, ότι δεν έχει να πληρώσει ο λαός (αφού και καλά αυτόν εκφράζουν)
    Και επί συγκεκριμένου θέματος, ας βγουν αυτοί η όποιος άλλος διάολος θέλει να πει ότι το αυτοκίνητο ή η μηχανή δεν είναι πολυτέλεια, στην πλειοψηφία είναι ανάγκη.
    Αλλά εδώ έχουμε αφεντικά και ιδιοκτήτες στα σπίτια μας και τα πληρώνουμε σαν ενοικιαστές, στα οχήματα θα κωλοσουν?
    Το τυράκι το έχουν έτοιμο.
    Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα, και τσουπ θα περάσει η αύξηση όπως και τα παπαγαλάκια για τεράστιες και υπέρογκες αυξήσεις, θα κόψουν αντιδράσεις-οπως είπαν παραπάνω - και θα μας τα σερβίρουν έτοιμα.
    Και απορούμε γιατί αυξήθηκαν τα οχήματα με, βουλγαρικές, ρουμανικες, σκοπιανες, αλβανικές πινακίδες που στην πλειοψηφία είναι και μεγάλα και πανάκριβα.
    Επειδή τυγχάνει να τούς σταματάω -ελέγχω, ΤΟ 99,9% ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Άρα πάλι ο απλός πολίτης επιφορτιζεται με τον ρόλο τού να γεμίσει τα κρατικά ταμεία με έσοδα.
    Για να μην πω για τα κάθε είδους τετραπορτα αγροτικά τού Κολωνακίου και λοιπών αστικών περιοχών.
    Που ουδεμία σχέση έχουν με το επάγγελμα και κινούνται ως ΙΧ αλλά πληρώνονται σαν αγροτικά.
    Τρύπες στο σαθρό σύστημα υπάρχουν, αλλά όχι για όλους.
    Αν μπορούσα να μεταφερω την άδεια του οχήματος έξω θα το είχα κάνει. Πιστέψτε με

0x90 Το avatar του/της Crysis
    Κάπως μου μυρίζει το θέμα.. κάπως θα το κάνουν, κάπως θα το φέρουν και θα τη σκαπουλάρουν με τούς ρύπους κτλ και δε θα πληρώσουν τπτ αυτοί και πάλι ο κοσμάκης που με το ζόρι τη βγάζει θα τον πιει.
    Εγώ προτείνω να βάλουν τέλη κυκλοφορίας στα χορτοκοπτικά και στα αλυσοπρίονα μιας και πλησιάζει η εποχή για τις ελιές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Αληθεια -ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ -τι εγιναν
    Θα βολεύτηκαν με το ΠΑΣ..εεε..ΣΥΡΙΖΑ. Άκουσα κάτι χούφταλα του ΠΑΜΕ ακόμα βγαίνουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Το απαραδεκτο της υποθεσης ειναι που αποφασισαν να βαλουν τελος καταθεσης των πινακιδων. Λες και αν ειχαμε λεφτα, θα καταθεταμε τις πινακιδες.
    Πόσο πάει το μαλλί? Είναι στάνταρ ή πάει και αυτό ανάλογα με τα κυβικά, με το πόσα τμ σπίτι έχεις, με το αν κάποια θεία σου έχει σπίτι στην Αυστραλία? :rotflmao:

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Αυτό από που προκύπτει, είναι βέβαιο;
    Γιατί αν μη τι άλλο δεν έχει καμία λογική βάση (θα πει κανείς τι έχει λογική στο μπουρδελιστάν
    Υπό την έννοια ότι τα τέλη αφορούν την ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑ του οχήματος, με την ίδια λογική γιατί να μη βάλουν φόρο ΚΑΤΟΧΗΣ σε οτιδήποτε, από το ρολόι ως τα σώβρακα που φοράει κάποιος; (για τα οποία έχει ήδη πληρώσει φόρο ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ)
    / Β

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vassat Προβολή μηνύματος
    Γιατί αν μη τι άλλο δεν έχει καμία λογική βάση (θα πει κανείς τι έχει λογική στο μπουρδελιστάν
    Υπό την έννοια ότι τα τέλη αφορούν την ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑ του οχήματος, με την ίδια λογική γιατί να μη βάλουν φόρο ΚΑΤΟΧΗΣ σε οτιδήποτε, από το ρολόι ως τα σώβρακα που φοράει κάποιος; (για τα οποία έχει ήδη πληρώσει φόρο ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ)
    / Β
    Όπως πριν χρόνια στο λύκειο που είχα διαβάσει κάπου
    <χέσε όσο είναι καιρός,γιατι όταν τα σκατά πάρουν αξία, οι πλούσιοι (σ. σ το κράτος) θα εκμεταλευθουν τον κ@λο σου >

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vassat Προβολή μηνύματος
    Υπό την έννοια ότι τα τέλη αφορούν την ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑ (τέλη ακινησίας) του οχήματος, με την ίδια λογική γιατί να μη βάλουν φόρο ΚΑΤΟΧΗΣ σε οτιδήποτε, από το ρολόι ως τα σώβρακα που φοράει κάποιος; (για τα οποία έχει ήδη πληρώσει φόρο ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ)
    / Β
    καλομελέτα κι έρχεται......
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τελη κυκλοφοριας...
    από ruyjin στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2015, 22:05
  2. Δεν θέλω να πληρώνω τέλη ΕΡΤ..
    από athandim στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 09:41
  3. ΤΕΛΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ