Μπραβο στους συντονιστες και σε οσους συμμετηχαν!!!
Μπραβο στους συντονιστες και σε οσους συμμετηχαν!!!
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Πωω!!! Τα καλυτερα!!!
Μπραβο παιδια, πολυ καλη φαση!!!
Φοβερο και το πιστακι!!!
Στο επομενο με υγεια!!!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Αυτά είναι.
Ερώτηση streetά : Με την σκόνη που σήκωνε ο μπροστά, πως έβλεπες τις στροφές ;
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
He used the force.
Άριστο event και από ότι είδα πηγαίνατε και σβέλτα, μπράβο σας!
αντε και στο επόμενο!
Θέλει ψυχικά αποθέματα και κότσια για να διοργανώσεις κάτι τέτοιο, έστω και σε "φιλικό" επίπεδο.
Καταλαβαίνω ότι θα υπάρξει και sequel, οπότε καλή συνέχεια και περιμένουμε ενημέρωση![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Ευγε
βεβαια καλο θα ηταν να το μαθαιναμε νωριτερα....
Από την πλευρά μου σαν συμμετέχων να πω ότι η προσπάθεια που καταβλήθηκε για να βγει αυτό το άρτιο αποτέλεσμα ήταν πολύ μεγάλη.
Ξανά μπράβο από εμένα και από εδώ. (Γιατί τα καλά αξίζει να τα αναφέρουμε και παραπάνω από μία φορά)
![]()
Κατ'αρχήν...Ευχαριστώ σας όλους ,για τα καλά σας λόγια.
Καταλαβαίνω απόλυτα την τοποθέτησή σου για ενημέρωση πρίν το event.
Εξήγησα όμως κ νωρίτερα τους λόγους που το κάναμε πιό "κλειστό".
Σαφώς κ θα μας άρεσε να υπάρχουν περισσότεροι συμμετέχοντες.
Αλλά αυτό δεν θα μπορούσαμε να το αφήσουμε να συμβεί "στην τύχη" ,κι ότι προκύψει.
Το αίσθημα ευθύνης ήταν τεράστιο ,και παρ΄όλο τον ενθουσιασμό κ την διάθεσή μας ,δεν θα μπορούσε να επισκιάσει τον υπέρτατο στόχο ,ο οποίος ήταν η ασφάλεια των συμμετεχόντων.
Ο λόγος δε ,που άργησα να ανεβάσω εδώ το θέμα ,ήταν ακριβώς αυτός.
Σκεφτόμουν οτι πιθανόν να πεί κάποιος -κ με το δίκιο του- "τι μας το λές τώρα ρε φίλε ,αφού τέλειωσε η γιορτή..."
Επειδή όμως ,οσοι βρεθήκαμε εκεί ,περάσαμε πολύ όμορφα.
Κι επειδή όλοι είπαν ,"να το ξανακάνουμε"...
Σκέφτηκα να το δημοσιοποιήσω κι εδώ ,να ακούσω απόψεις για το πώς σας φαίνεται ,πιθανά κ ιδέες-υποδείξεις για να γίνει καλύτερο κ ασφαλέστερο ,
έχοντας στην άκρη του μυαλού μου μιά επανάληψη ,ίσως ακόμα κ θεσμοθέτηση της εκδήλωσης ,με πιό ανοικτό χαρακτήρα πλέον κι ευρύτερη ενημέρωση ,άρα κ περισσότερες συμμετοχές.
Γι'αυτό λοιπόν ,σχόλια-προτάσεις-ιδέες ,ελεύθερα κι ευπρόσδεκτα.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
τα λογια περιτα,κ περα απο τα δεδομενα της παρεας σαν ολη οργανωση εξακολουθει να ειναι κατι δυσκολο κ μεγαλο.
αξιζετε συγχαρητηρια κ μονο που τολμησατε!!!
ο ΚονΚωστης δεν ηταν?
(ωπα ακυρο μαλλον καπου τον ειδα..)
Για μένα ήταν μια χαρούμενη μέρα!
Η αλήθεια είναι πως με τον Κώστα (el-Gatto) αναρωτηθήκαμε πολλές φορές αν ο κόπος μας θα έπιανε τόπο, καθώς υπήρξαν πολλές μεταξύ μας συναντήσεις για τον σχεδιασμό, την μελέτη, την κατηγιοποίηση κ.τ.λ. αλλά και 3 βόλτες-ταξίδια (σύνολο περισσότερο από 600χλμ) στο Σπαθοβούνι ώστε να χαράξουμε αλλά και να διασφαλίσουμε με ασφάλεια την διαδρομή της πίστας. Η αγωνία μας μεγάλη. Η εκδήλωση έπρεπε να είναι ασφαλής, αλλά έπρεπε να είναι και διασκεδαστική. Νομίζω το καταφέρασμε, δεν ακούσαμε ούτε ένα παράπονο. Η διαμόρφωση της πίστας επέτρεπε στους εμπειρότερους να αυτό-μαστιγωθούν και στους "ερασιτέχνες" να χαρούν, να εκπαιδεύσουν εαυτούς και να χαρούν τη μηχανή τους όπως είχαν πολλές φορές φανταστεί αλλά δεν είχαν καταφέρει να πράξουν.
Ήρθαν στιγμές που αμφέβαλα αν έκανα καλά που έχωσα τον εαυτό μου σε αυτή την διαδικασία, ευτυχώς είχα κοντά μου τον επί ίσης όροις "χωμένο" el-Gatto. Στη πραγματικότητα δεν είναι πρόβλημα η "αγγαρεία" με τα τρεξίματα, είναι το βάρος της ευθύνης μην τυχόν συμβεί τίποτα κακό, αλλά και γιατί η πρόσκληση μας κατέλαβε κάποιες ώρες από τη ζωή συνανθρώπων μας και ήταν μονόδρομος να περάσουν καλά. Στο τέλος εκείνης της φανταστικής ημέρας κάθε αμφιβολία είχε διαλυθεί και μόνο τα χαμόγελα των φίλων με χορτάσανε!
Οι PouroDuro είμαστε μια ανοιχτοί ομάδα ανθρώπων που μέσα στα χρόνια της κρίσης καταλάβαμε πως και με τα λίγα μπορούμε να περάσουμε καλά με κύριο άξονα την αλληλεγγύη.
Δεν υπάρχουν οικονομικά οφέλη, δεν υπάρχουν συνδρομές και είμαστε μακριά από κάθε τι μπορεί να πάρει "εμπορικό" χρώμα. Είμαστε μια παρέα χωρίς αριθμητικά όρια. Μπορεί να είμαστε 5 και την επόμενη να είμαστε 15. Δεν αγαπάμε συγκεκριμένη μάρκα ή τύπο μηχανής, αγαπάμε ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. Όποιος σκέφτεται και λειτουργεί έτσι είναι καλοδεχούμενος.
Ας μας συγχωρέσουν οι φίλοι που στη πρώτη μας προσπάθεια δεν είμαστε όσο "ανοικτοί" θα θέλαμε. Εύχομαι, ελπίζω, θέλω να το επαναλάβουμε αλλά θα ήθελα η παρέα μας να κάνει κι άλλα πράγματα, πράγματα που π.χ. μπορούν να σώσουν ζωές. Ίδωμεν, επιφυλασσόμαστε!