πολυ ψηλα παμε.... εχω χαμηλο μπατζετ....![]()
ή έχεις τ' @δια και το κόβεις μαχαίρι ή δεν το κόβεις....
θα σου πρότεινα και εγώ να πάρεις κάτι σε στυλ istick με GS Air.
αυτό με τα 45 ευρά που έβαλες μια χαρά είναι, απλά η μπαταρία του δεν έχει μεγάλη διάρκεια.
εγώ αν ξεκινούσα τώρα, θα έπαιρνα istick 40W με GS Air tank.
νομίζω 50 και 20 ευρά αντίστοιχα.
Οι έμπειροι από πάνω έχουν δίκιο που σε αποτρέπουν από starter kit, δεν θα σου κρατήσει πολύ, δεν θα σε ικανοποιήσει
και θα τα παρατήσεις σύντομα και άδοξα, ή αν θέλεις να συνεχίσεις, θα πάρεις τελικά αυτά που προτάθηκαν
Extra λεφτά δηλαδή που μπορείς τώρα να τα αποφύγεις.
αυτά
PFC
ο,τι είπαν και οι απο πάνω.Δεν θα το κόψεις όμως έτσι.Δεν ειναι για να κοψεις το κάπνισμα το άτμισμα μην αυταπατάσαι.Εναλλαγή κάνεις απο καπνό σε ατμό με καλύτερη γευρση απλά.Τα σταρτερ κιτς είναι για τα κνέλια δεν θα επρεπε να υπάρχουν καν.
Φίου φίου φι φι φίου
αν έχεις χαμηλο budget πας se istick40 για να αποφυγεις φορτιστες και μπαταριες. αναγκαστικα καθε βραδυ φορτιση ομως. σε άτμο ειναι θέμα γουστου κυριως. εγη θέλω να θυμιζει τσιγαρο και να ειναι σφικτο. πηρα καυφουν. εσυ μπορει να βολευεσαι και με gs air, subtank, nautilus ktl..
καλυτερα να μπεις στο e-kapnisma να δεις και τις αγγελίες. αν θες μπορω να σε βοηθησω. αν βρεις κατι ενδιαφέρον. αν θές απλα να κάνεις το κομμάτι σου μπορείς να ξεκινήσεις με έναν άτμο 10 ευρω αλλα θα αλλάζεις αντισταση κάθε 4 μέρες.