Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 77

Θέμα: Ειμαστε οντως ασφαλισμενοι, η μας πηραν τα λεφτα και ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Γιατι ο σωστος μεσαζοντας ,ΠΑΝΤΟΥ,σε βοηθαει να κανεις καλυτερα τη δουλεια σου και σου στοιχιζει οικονομικοτερα στο τελος.Οσες φορες δοκιμασα με τα κλικ-κλικ,οι τιμες που πηρα ητανε ακριβοτερες απο αυτες που μου δινει η ασφαλιστρια μου για επωνυμη ασφαλιστικη...
    Το αυτό και από εμένα. Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές -και με τις διάφορες προσφορές που εμφανίζονται διαδικτυακά κατά καιρούς- και πάντα η τιμή που μου δίνει η ασφαλίστρια είναι χαμηλότερη. Και μιλάμε πάντα ότι παίρνω είτε το ίδιο πακέτο κάλυψης ή περισσότερες καλύψεις και πάντα σε φερέγγυες εταιρείες.
    Ο τιμοκατάλογος που έχουν και δουλεύουν δεν έχει καμία σχέση με τις τιμές που βλέπουμε στις σελίδες των ασφαλιστικών.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από est Προβολή μηνύματος
    Το αυτό και από εμένα. Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές -και με τις διάφορες προσφορές που εμφανίζονται διαδικτυακά κατά καιρούς- και πάντα η τιμή που μου δίνει η ασφαλίστρια είναι χαμηλότερη. Και μιλάμε πάντα ότι παίρνω είτε το ίδιο πακέτο κάλυψης ή περισσότερες καλύψεις και πάντα σε φερέγγυες εταιρείες.
    Ο τιμοκατάλογος που έχουν και δουλεύουν δεν έχει καμία σχέση με τις τιμές που βλέπουμε στις σελίδες των ασφαλιστικών.
    Τα φαινομενα απατουν πολλες φορες.... Για να εισαι σιγουρος οτι αγοραζεις σωστα και τοποθετεις τα χρηματα σου σωστα πρεπει να εχεις τουλαχιστον τις βασικες γνωσεις του ασφαλιστη.... Γιαυτο υπαρχουν τα επαγγελματα αυτα και αλλα πολλα αλλιως ολη η ζωη μας θα ηταν κουμπια.

Και να θεσω και ενα παραδειγμα σχετικα προσφατο. Αυτο της Commersial Value, ο χωρος μας το ηξερε ενα χρονο πριν οτι θα εβαζε λουκετο. Εγω συνεργαζομουν με αυτη την εταιρεια (γιατι στην αρχη ηταν αψογη) οποτε ενα χρονο πριν τραβηξα ολο το πελατολογιο μου. Αυτο γινεται φυσικα και οταν διαγνωσω οτι μια ασφαλιστικη "χαλαει" ειτε σε τιμολογιο ειτε σε εξυπηρετηση και αξιοπιστια.

Δε φανταζεστε ποσες πληροφοριες ανταλλασουμε καθημερινα με συναδελφους επαγγελματιες του χωρου ωστε να ειμαστε διασφαλισμενοι και να μην κλεισουμε το μαγαζι μας που τρωει η οικογενεια μας απο αυτο. Εγω που εχω γραφειο σε κλειστη κοινωνια το παραμικρο θα με κανει βουκινο!

Ειμαστε υπατμων καθε μερα για το πελατολογιο μας και για καθε πελατη ξεχωριστα.... οποιος δε κανει καλα τη δουλεια του κλεινει.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Εγώ έκανα ασφάλεια direct αλλά μου βγήκε ακριβότερα. Στην ανανέωση θα απευθυνθώ σε ασφαλιστή πάντως. Πιστεύω φτηνότερα θα μου έρθει.

Είδα βέβαια και τον ασφαλιστή μου τότε στην ιντεραράπικαν πως ξηγήθηκε.

Λαχείο και αυτό θα μου πεις.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Τα φαινομενα απατουν πολλες φορες.... Για να εισαι σιγουρος οτι αγοραζεις σωστα και τοποθετεις τα χρηματα σου σωστα πρεπει να εχεις τουλαχιστον τις βασικες γνωσεις του ασφαλιστη.... Γιαυτο υπαρχουν τα επαγγελματα αυτα και αλλα πολλα αλλιως ολη η ζωη μας θα ηταν κουμπια.
    Αθήνα αναλαμβάνεις;
    Life begins at 45°.

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Συμφωνώ απόλυτα οτι ,το να έχεις συνεργασία με φυσικό πρόσωπο-ασφαλιστή ,το οποίο έχει αποδειχτεί έμπιστο,είναι πολύ καλύτερο απο το να είσαι απλά πελάτης μιας απρόσωπης ασφαλιστικής εταιρίας.
    Εκτός απο τις -εκ των έσω- γνωστές γι'αυτόν πληροφορίες ,με τις οποίες θα σε διαφυλάξει απο πιθανές "στραβές" ,αν ποτέ χρειστεί να ξεμπλέξεις απο διφορούμενες κ δύσκολες διαδικασίες αποζημίωσης ,τότε ο ρόλος του θα είνα καταλυτικός.

Αλλιώς θα "πιέσει" ένας μόνο πελάτης την ασφ.εταιρία ,κ αλλιώς θα πιέσει ένας συνεργάτης της εταιρίας με 1000 (πιθανά μεταφερόμενα αλλού) συμβόλαια σε αυτήν.

Εχω εδώ κ 15 χρόνια ενα ζευγάρι ασφαλιστών ,τους οποίους πλέον θεωρώ φίλους ,απο τους οποίους δεν έιχα ποτέ παράπονο για τίποτα.
    Ούτε κ τώρα έχω.
    "Τω παλαιώ καιρώ εκείνω" που τα εισοδήματα ήταν σε φυσιολογικά πλαίσια ,ποτέ δεν σκέφτηκα κάν να πάω σε κάτι-κάποιον-κάποιο φτηνότερο ασφαλιστήριο ,ακριβώς λόγω αυτής της σχέσης.
    Ομως πλέον τα οικονομικά έχουν αλλάξει άρδειν προς τα κάτω.

Εδώ κ 3 χρόνια ,όποτε έρχεται η ώρα να ασφαλίσω κάποιο όχημα δικό μου ή της οικογένειας ,οι πρώτοι που επικοινωνώ είναι τα "δικά μου" παιδιά.
    Αν έχουν κάτι αξιόπιστο να μου προσφέρουν σε ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με τις on line προσφορές ,έστω κ ελαφρά ακριβότερο να είναι ,προτιμώ αυτούς.
    Ομως κάτι τέτοιο είναι πλέον σπάνιο ,για να μην πω αδύνατον.
    Συνήθως παίζουν πολύ καλές on line προσφορές ,απο επώνυμες ασφαλιστικές ,οι οποίες είναι έως κ 25% κάτω ,με τις ίδιες παροχές.

Ενδεικτικά ,λίαν προσφάτως (Ιούλιο) χρειάστηκε να ασφαλίσω ένα αυτ/το 1600cc 15ετίας.
    Οχι με βασικό ,αλλά με πλήρες καλύψεων συμβόλαιο + οδική (πλήν μεικτής)
    Η καλύτερη προσφορά που είχαν να μου δώσουν τα παιδιά ήταν στα 164€/6μηνο.
    Η on line προσφορά (για τις ίδιες καλύψεις) ήταν 114€/6μηνο.

Μόνοι τους μου έιπαν οτι δεν με συμφέρει ,κ να προτιμήσω να πάρω το on-line συμβόλαιο.(επίσης έντιμη στάση)

Κακά τα ψέματα.
    Ο ασφαλιστικός χώρος ήταν πολύ βρώμικος τις εποχές των "παχαίων αγελάδων".
    Τώρα πιά όμως ,"ελείψει τροφής ,οι αγελάδες λοιμοκτονούν"....και δεν υπάρχει πλέον αρκετός χώρος ,ώστε να βγάζουν μεροκάμματο κ οι ενδιάμεσοι.
    Δυστυχώς ,είναι η άποψή μου (για πολλούς λόγους) ,αλλά έτσι είναι.

Κι απ'ότι δείχνει η αγορά ,θα χειροτερέψει κι άλλο.

Ειδικά για ασφάλιση ΙΧ οχημάτων ,σε μεσάζοντα/ασφαλιστή πλέον ,απευθύνονται κυρίως όσοι δεν έχουν καθόλου διαδυκτιακές γνώσεις ,
    ή όσοι δεν έχουν καθόλου οικονομικό πρόβλημα.
    Τελευταία τροποποίηση από el-Gatto; 04/11/2015 στις 15:40.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

αυτο που εχω καταλαβει με τις ασφαλειες και τους ασφαλιστες αυτα τα χρονια ειναι το εξης:

1) αν θελει ο ασφαλιστης μπορει να σε φτιαξει (με διαφορους τροπους...) και σε τιμες ασφαλιστηρίου αλλα και σε υποστηριξη σε ατυχημα---για να το κανει αυτο συνηθως, πρεπει να εισαι στενος συγγενης ή φιλος ή να συντρεχει καποιος αλλος ειδικος λογος .

ΔΙαφορετικα θα ταλαιπωρηθεις αρκετα, μια, δυο, τρεις φορες και στο τελος θα μάθεις...---και οταν μαθεις πια με τον δυσκολο
    τροπο, θα τους γραψεις κανονικα

2)υπαρχουν λαμογια ασφαλιστες και λαμογια πελατες--οταν εμπλακεις σε ατυχημα και μαλιστα λιγο πιο σοβαρο, να εύχεσαι να μην μπλεξεις με λαμογιο πελατη ή/και με λαμογιο ασφαλιστή, της δικης σου ή της αλλης ασφαλειας... ειπαμε, θα μαθεις...

3)έξω απ' άδικο και απο κακια γυναικα...

4) και τελικα καταληγω σε κατι που ειπώθηκε και πιο πανω---το πιο καλο κομματι της ασφαλειας ειναι η οδικη βοήθεια---.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Τώρα πιά όμως ,"ελείψει τροφής ,οι αγελάδες λοιμοκτονούν"....και δεν υπάρχει πλέον αρκετός χώρος ,ώστε να βγάζουν μεροκάμματο κ οι ενδιάμεσοι.
    Δυστυχώς ,είναι η άποψή μου (για πολλούς λόγους) ,αλλά έτσι είναι.
    Πεσμου ΕΝΑ επαγγελμα που δεν εχει μεσα λαμογια. Και δεν εχει να κανει η εποχη με αυτο ουτε με τις αγελαδες!

Για ολο το υπολοιπο σεντονι φιλε μου σεβαστο, αλλα οχι αποδεκτο.

Γενικα παντως ξερετε τι λεμε οι ασφαλιστες μεταξυ μας? Μακρια απο directαδες πελατες χανουμε το χρονο μας. Δε συμφωνω εγω πιστευω οτι πρεπει να συνεισφερουμε να μεγαλωσει η ασφαλιστικη συνειδηση στην Ελλαδα και να σταματησουν οι κακιστες τακτικες "αλλαζω εταιρεια για 20 ευρω", ελπιζωντας να μην σιχτιρίσεις την ωρα και τη στιγμη που το εκανες αυτο.

Καλο βραδακι σε ολους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αθήνα αναλαμβάνεις;
    Μεσιτης ασφαλισεων ειμαι και Αγγλια αμα γουσταρς

Ε αν όντως μου βρίσκεις καλύτερο συμβόλαιο, σε καλύτερη τιμή ΚΑΙ ασχολείσαι όταν σε χρειάζομαι, προς δικό μου όφελος και όχι της ασφαλιστικής, δεν το συζητάμε, να σε δοκιμάσουμε.
    Life begins at 45°.

Διαφωνώ με την άποψη ότι δεν έχει νόημα να πας σε ασφαλιστή, αφού μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Και σέρβις στο μηχανάκι μπορείς να κάνεις μόνο σου, και τον ηλιακό θερμοσίφωνα μπορείς να εγκαταστήσεις μόνο σου. Άρα δεν έχουν νόημα ούτε οι υδραυλικοί, ούτε οι μάστορες. Και όπως υπάρχουν ^%$6@ μηχανικοί και υδραυλικοί, έτσι υποθέτω υπάρχουν και ασφαλιστές. Αυτός που ξέρει να αλλάζει λάδια μόνος του "γελά" με αυτούς που πάνε και δίνουν 100 ευρο στο συνεργείο, αυτός που ξέρει να κάνει format στο pc του "γελά" με αυτούς που πάνε και πληρώνουν στο "Πλαίσιο" πχ. Αλλά δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε τα πάντα, και κάποιοι θέλουν να έχουν το κεφάλι τους "ήσυχο". Μόνο όταν γίνει η στραβή, θα αποδειχτεί αν τελικά ο ασφαλιστής είναι εξυπηρετικός/γατόνι. Για να κλείσω, πιστεύω ότι πληρώνοντας έναν ασφαλιστή αυτό που αγοράζεις είναι την εμπειρία του και τις γνώσεις/επαφές του. όσο περισσότερες γνώσεις έχεις (ή νομίζεις ότι έχεις) τόσο λιγότερο δεν χρειάζεσαι (ή νομίζεις ότι δεν χρειάζεσαι) τον ασφαλιστή/μηχανικό/υδραυλικό.
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity...

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς* ,είναι η άποψή μου (για πολλούς λόγους) ,αλλά έτσι είναι.
    Πεσμου ΕΝΑ επαγγελμα που δεν εχει μεσα λαμογια. Και δεν εχει να κανει η εποχη με αυτο ουτε με τις αγελαδες!
    Κανένα επάγγελμα δεν υπάρχει χωρίς ΚΑΙ κάποια λαμόγια ,διότι δυστυχώς δεν υπάρχει καμία κοινωνία χωρίς ΚΑΙ κάποια λαμόγια ,και ως γνωστόν οι επαγγελματίες είναι μέλη της κοινωνίας.
    Και όσον αφορά το "βρώμικος χώρος" εννούσα κυρίως τις ασφαλιστικές εταιρίες και ουχί τόσο τους μεσίτες.

* Με το "Δυστυχώς" ,εννούσα οτι δυστυχώς που έχουν εξελιχθεί έτσι τα πράγματα.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

ΥΓ: Οσον αφορά τις τιμολογιακές διαφορές ,οσο το έχω ψάξει ισχύει ότι ανέφερα.
    Αν είχαν κάτι φτηνότερο ή έστω ισοδύναμο και μου το έκρυψαν ,δεν ευθύνομαι εγώ.
    Αν έχεις κάποια πρόταση για τα δεδομένα πχ που ανέφερα πιό πάνω ,με χαρά θα σε ακούσω σε πμ ,γιατί τα ασφαλιστήρια συμβόλαια λήγουν όπως ξέρεις ,και όπως ανέφερα πιό πάνω ,προτιμώ να συνεργάζομαι με ανθρώπους ,παρά με κουμπάκια.

Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από infidel Προβολή μηνύματος
    Διαφωνώ με την άποψη ότι δεν έχει νόημα να πας σε ασφαλιστή, αφού μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Και σέρβις στο μηχανάκι μπορείς να κάνεις μόνο σου, και τον ηλιακό θερμοσίφωνα μπορείς να εγκαταστήσεις μόνο σου. Άρα δεν έχουν νόημα ούτε οι υδραυλικοί, ούτε οι μάστορες.
    Όταν συγκρίνετε τη δουλειά του ασφαλιστή με αυτή του γιατρού, του υδραυλικού και του μηχανικού, κάτι πεθαίνει μέσα μου.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από infidel Προβολή μηνύματος
    Διαφωνώ με την άποψη ότι δεν έχει νόημα να πας σε ασφαλιστή, αφού μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Και σέρβις στο μηχανάκι μπορείς να κάνεις μόνο σου, και τον ηλιακό θερμοσίφωνα μπορείς να εγκαταστήσεις μόνο σου. Άρα δεν έχουν νόημα ούτε οι υδραυλικοί, ούτε οι μάστορες. Και όπως υπάρχουν ^%$6@ μηχανικοί και υδραυλικοί, έτσι υποθέτω υπάρχουν και ασφαλιστές. Αυτός που ξέρει να αλλάζει λάδια μόνος του "γελά" με αυτούς που πάνε και δίνουν 100 ευρο στο συνεργείο, αυτός που ξέρει να κάνει format στο pc του "γελά" με αυτούς που πάνε και πληρώνουν στο "Πλαίσιο" πχ. Αλλά δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε τα πάντα, και κάποιοι θέλουν να έχουν το κεφάλι τους "ήσυχο". Μόνο όταν γίνει η στραβή, θα αποδειχτεί αν τελικά ο ασφαλιστής είναι εξυπηρετικός/γατόνι. Για να κλείσω, πιστεύω ότι πληρώνοντας έναν ασφαλιστή αυτό που αγοράζεις είναι την εμπειρία του και τις γνώσεις/επαφές του. όσο περισσότερες γνώσεις έχεις (ή νομίζεις ότι έχεις) τόσο λιγότερο δεν χρειάζεσαι (ή νομίζεις ότι δεν χρειάζεσαι) τον ασφαλιστή/μηχανικό/υδραυλικό.

---------

BLiTzER και el-Gatto θα χαρω να φανω χρησιμος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να παρω κατι φθηνοτερα απο την στιγμη που παρεμβαλλεται μεσαζοντας?

ολοι ξερουμε τι εστι μεσαζοντας και στον χωρο των ασφαλισεων και στα τροφιμα και καθε ειδους εταιρειες παροχης υπηρεσιων (π.χ. μεσιτες κλπ)...

ειναι αυτοι που απλα το "εχουν" με την πωληση...ΤΙΠΟΤΑ αλλο...και βγαζουν λεφτα με το μπλα μπλα γιατι επι της ουσιας δεν παραγουν κατι...

δεν λεω να ψοφησουν ολοι οι πωλητες, αλλα αν μπορουμε να ψωνιζουμε κατευθειαν απο την πηγη γιατι να μην το κανουμε?
    σε ολα τα πραγματα...
    αν μπορω να αγορασω κατευθειαν οχημα απο το εργοστασιο στην Ιαπωνια γιατι να δωσω + καποια λεφτα εξτρα για την προμηθεια του εδω εμπορου-αντιπροσωπου?
    αν μπορω να βρω τον παραγωγο οπωροκηπευτικων γιατι να παω στον μαναβη-μεγαλεμπορο-s/m?
    αν μπορω να αγορασσω κατευθειαν ασφαλεια απο την ασφαλιστικη γιατι να δωσω εξτρα χρημα στον ασφαλιστη?

προσφατα ειχε ατυχημα ο αδερφος μου με μηχανακι..ευτυχως ολα καλα...ειχε direct ασφαλεια...
    κανενα θεμα με την αποζημιωση και την επισκευη της μηχανης...
    ναι χωρις ασφαλιστη...

απλα μπηκε στην διαδικασια να κανει 2-3 τηλεφωνα, να διαπραγματευτει με αυτους που επρεπε και να κανει και μια λιστα με αυτα που διεκδικουσε και καταστραφηκαν (εκτος της επισκευης του μηχανακιου)...
    και ισως διαπραγματευτηκε καλυτερα απ'οτι θα εκανε ο ασφαλιστης του...

εγω σε αντιστοιχη φαση πριν αρκετα χρονια με ασφαλιστρια κλπ, εφαγα μια παπατζα απιστευτη...

Μεσιτης ασφαλισεων ειμαι και Αγγλια αμα γουσταρς
    Ελπιζω να το εννοεις. Τον Απριλιο θα σε ενοχλησω κι ειμαι πιο κοντα απο Αγγλια.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Σταυρο ετσι θα μεινει πολυς κοσμος ανεργος..
    Απο την αλλη οι μεσαζοντες κοστιζουν,και το επιβαρυνομαστε εμεις φυσικα..

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να που πάνε τα λεφτά μας...
    από THEOD στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2008, 17:10
  2. CB1300 SF Όλα τα λεφτά ....
    από m1ke στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2006, 22:00
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
    από CHIOS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ