Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: κλοπή με GPS - έχετε ακούσει κάποια?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το καλό με το GPS είναι ότι μπορεί (μπορεί) να σου δώσει στίγμα για το που είναι το κλεμμένο μηχανάκι / αυτοκίνητο / whatever σου. Το κακό είναι ότι μπορεί να κάνεις την μαλακία και να πας να το ανακτήσεις μόνος σου ή με παρέα.

Έχω "παγιδεύσει" με πολύ καλά GPS μερικά από τα μελίσσια μου γιατί πέφτει πολύ κλεψιά. Δουλεύουν άψογα και μπορούν να τοποθετηθούν και σε οχήματα (περισσότερα με π.μ. για να μην θεωρηθεί διαφήμιση)

Το θέμα είναι ότι στην περίπτωση μου, σε περίπτωση στραβής, θα έχω να κάνω με κάνα μπάρμπα γερολαδά, όχι με σπείρες αληταράδων, γύφτων και γενικά υποκοσμικών τύπων. Τη μια φορά που χτύπησαν τα GPS, έφυγα με τα χίλια μόνος μου μέσα στο βράδυ για να πάω στις ερημιές. Άγρια πράγματα γιατί ακόμα και ο μπάρμπας πάνω στο ξάφνιασμα του μπορεί να κάνει καμία χοντράδα... και επίσης κατάλαβα ότι πάνω στη φούρκα μου, μπορούσα να κάνω και εγώ χοντράδα.

Οπότε αν δώσει σήμα αφήστε τις παλικαριές.

Banned
    Αναλογα τους "φιλους" σου

http://midgetspar.com/wp-content/upl...rell_Gator.gif

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Το καλό με το GPS είναι ότι μπορεί (μπορεί) να σου δώσει στίγμα για το που είναι το κλεμμένο μηχανάκι / αυτοκίνητο / whatever σου. Το κακό είναι ότι μπορεί να κάνεις την μαλακία και να πας να το ανακτήσεις μόνος σου ή με παρέα.

Έχω "παγιδεύσει" με πολύ καλά GPS μερικά από τα μελίσσια μου γιατί πέφτει πολύ κλεψιά. Δουλεύουν άψογα και μπορούν να τοποθετηθούν και σε οχήματα (περισσότερα με π.μ. για να μην θεωρηθεί διαφήμιση)

Το θέμα είναι ότι στην περίπτωση μου, σε περίπτωση στραβής, θα έχω να κάνω με κάνα μπάρμπα γερολαδά, όχι με σπείρες αληταράδων, γύφτων και γενικά υποκοσμικών τύπων. Τη μια φορά που χτύπησαν τα GPS, έφυγα με τα χίλια μόνος μου μέσα στο βράδυ για να πάω στις ερημιές. Άγρια πράγματα γιατί ακόμα και ο μπάρμπας πάνω στο ξάφνιασμα του μπορεί να κάνει καμία χοντράδα... και επίσης κατάλαβα ότι πάνω στη φούρκα μου, μπορούσα να κάνω και εγώ χοντράδα.

Οπότε αν δώσει σήμα αφήστε τις παλικαριές.
    το θεμα είναι οτι οι κλέφτες μελισσίων δεν έχουν την τεχνογνωσία των κλεφτων οχημάτων....

αμα την αποκτήσουν, αστο....
    πουτσ@@@@@@@@@

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Πάει λίγος καιρός τώρα που κυκλοφορούν στην αγορά τα gps trackers και τα συναφή κοκοψίνια. Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάποια απόπειρά ή επιτυχής κλοπή από μοτο που φέρει gps. Εσείς?

Δουλεύει τελικά η όλη ιστορία? Υπήρξε περίπτωση που κάποιος να έτρεξε και να βρήκε το μηχανάκι εκεί που το έχωσαν τις πρώτες ώρες?

Λίγο κινηματογραφικό μου φαίνεται ...
    Να βάλεις.2 βάλε.Το δικό μου ήταν φτηνό και κάτι θα πήγε στραβά μάλλον.Πάντως,η μόδα είναι να το αφήνουν κάπου για 24 ώρες μη τυχόν και έχει gps.Αν δεν έμφανιστεί κάποιος εντός 24 ώρου τη σηκώνουν κανονικά.Στο υπόγειο δε θα πάιξει πάντως.Πρέπει να βλέπει ουρανό για να δουλέψει.Αυτά απο εμένα.
    Φίου φίου φι φι φίου

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Πάει λίγος καιρός τώρα που κυκλοφορούν στην αγορά τα gps trackers και τα συναφή κοκοψίνια. Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάποια απόπειρά ή επιτυχής κλοπή από μοτο που φέρει gps. Εσείς?

Δουλεύει τελικά η όλη ιστορία? Υπήρξε περίπτωση που κάποιος να έτρεξε και να βρήκε το μηχανάκι εκεί που το έχωσαν τις πρώτες ώρες?

Απάντησε ο Τόλης τελικά
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος
    Ξερουνε που μπαινει το gps.Πρωτη τους δουλεια ειναι να βγαλουνε τη σελα και να το στειλουν αδιαβαστο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s

Πέραν του Τόλη έχει κλαπεί κι ένα άλλο με GPS. Ο ιδιοκτήτης το παρακολουθούσε έδωσε πήρε τηλ μπάτσους αλλά αυτοί πήγαν σε λάθος δρόμο. Μετά επισκέφτηκε τμήμα, τον ενημέρωσαν ότι δεν έχουν internet οπότε κάπου εκεί σταμάτησε να μεταδίδει και το GPS και γεια σας.

Always somewhere.... Το avatar του/της zandesiro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OptimusPrime Προβολή μηνύματος
    Αν ειναι επαγγελματίες απλος έχουν gps jammer
    Ειχα το τρακερ πριν 3 χρονια λογω του σηματος των δορυφορων οταν σου στελνει σημα εχει ως αποτελεσμα να φαινετε μερικες φορες 50μετρα ή 100 μακρια...Ακριβεια 0...

Μετα ανακαλυψα τα jammer και πηρα ενα για το αμαξι της δουλειας μου(δε θελω σχολια χα,χα...) και ειδα οτι ειναι αχρηστο το τρακερ τα παγωνει ολα σε ακτινα 15 μετρα.......

Οποτε συμφωνω με των ανωθεν φιλο οτι τα "αλανια" αν το "κουμπώσουν" σε μια 12βολτη μπαταρια και το δεσουν στην σελα της κλεμμενης μηχανης μπορουν ανετα να την πανε σε ενα υπογειο (οπου δεν πιανει το τρακερ) και να την αποτελιωσουν με την ησυχεια τους...

Πιστευω 2 κλειδαριες δισκοφρενου μια μπρος και μια πισω με σειρινα μαζι με ενα συναγερμο ειναι πιο αξιοπιστα!

Επειδή μου ζητήθηκε, δουλεύω αυτά: http://www.save-bees.com/el/τα-προϊό...μού-κυψ/

Σε μέγεθος, είναι όσο ένα μεσαίο smartphone. Με λίγη πατεντοσύνη, μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε μοτοσικλέτα, ειδικά αν αυτή έχει fairing και γενικά μεγάλες επιφάνειες πλαστικών. Το συγκεκριμένο GPS έχει 3 modes:

1) Οff, αν ακουμπάει ο μαγνήτης το καλώδιο - απόληξη. Σε αυτή τη φάση είναι εντελώς ανενεργό. Σε μοτοσικλετιστική εφαρμογή, εδώ έγκειται και η μεγαλύτερη δυσκολία, δηλαδή θα πρέπει όταν κινείται η μηχανή, με κάποιο τρόπο το καλώδιο - απόληξη να εφάπτεται (σχεδόν) με έναν μαγνήτη. Και επειδή η μηχανή έχει ντάπα - ντούπα, θα πρέπει η εφαρμογή αυτή να μην έγκειται απλά στην μαγνητική δύναμη αλλά να ασφαλίζει πιο σταθερά με κάνα κλιπ ή κάτι τέτοιο.

2) Stand by, όπου αφαιρείται ο μαγνήτης. Το καλό είναι ότι δεν τρώει μπαταρία σε αυτή τη φάση. Αν ο αισθητήρας πιάσει κραδασμό ή κίνηση (είναι καλά ρυθμισμένος από ευαισθησία) τότε ενεργοποιείται στη φάση:

3) Απόστολή σημάτων, όπου στέλνει ένα αρχικό μήνυμα βοήθειας μαζί φυσικά με τις γεωγραφικές συντεταγμένες του στίγματος, καθώς και την ταχύτητα κίνησης. Από εκεί και έπειτα στέλνει αυτόματα ανά 5 λεπτο μηνύματα με τις ανωτέρω πληροφορίες ή όποτε επιλέξουμε εμείς αν του κάνουμε κλήση, παύοντας την αυτόματη λειτουργία. Μέσω smartphone, μπορεί να εντοπιστεί στο Google Maps η ακριβής θέση του GPS σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Το καλό είναι ότι λόγω της stand by λειτουργίας του, δεν τρώει καθόλου μπαταρία. Στα δικά μου, μια μπαταρία βγάζει αποδεδειγμένα περισσότερους από 6 μήνες (σου δίνουν 2 μπαταρίες στη συσκευασία). Επίσης, όντας αυτόνομο σύστημα, δεν επαφίεται καθόλου και με κανένα τρόπο στη μοτοσικλέτα (μπαταρία, κύκλωμα, ηλεκτρικά κτλ). Από δοκιμές που έχω κάνει, η απόκλιση του σήματος, είναι της τάξεως των 2 μέτρων το πολύ. Μιας που τα χρησιμοποιώ σε κυψέλες μελισσών (κάτω από το καπάκι), έχουν φάει ζέστες, κρύο, ξηρασίες και υγρασίες και δεν έχουν κάνει κιχ. Επίσης πολύ καλό, το ότι η εταιρεία που τα κατασκευάζει είναι ελληνική και τα παιδιά που την έχουν, άψογοι επαγγςλματιές και πολύ εξυπηρετικοί, προσφέροντας επίσης δυνατότητα service και τρομερή υποστήριξη.

Το μόνο που πρέπει να προσέξει κανείς, είναι ότι επειδή χρειάζονται κάρτα SIM και μια σύνδεση καρτοκινητής για να λειτουργήσουν, θα πρέπει να τσεκάρονται τα υπόλοιπα στο χρόνο ομιλίας και να σημειώνονται πότε αυτά λήγουν.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Το κόστος;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Το κόστος;

Ενα 100αρι εκαστο (πριν 2 και κατι χρονια που τα πηρα)

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    .....
    αυτο που καταλήγουμε όμως είναι οτι οι κλέφτες μελισσών είναι τσιγκούνιδες ή δε γνωρίζουν για τα gps jammer

ευχαριστώ σας

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μπα απλά ακόμα δε συνηθίζουν να βάζουν συναγερμούς/gps σε μελίσσια. Μόλις γίνει το στάνταρ, όπως στις μοτοσυκλέτες, όλοι θα έχουν jammers.
    Life begins at 45°.

Η αλήθεια είναι ότι όχι, δεν είναι τόσο hi-tec οι μπαρμπάδες που κλέβουν κυψέλες (δεν είναι καν tec για την ακρίβεια και ναι, στη συντριπτική πλειοψηφία, όλοι τους είναι κωλόγεροι). Ως εκ τούτου, είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις που τους έχουν τσακώσει, κυρίως γιατί δεν μπορείς να βάλεις μια κυψέλη σε υπόγειο ή σε στεγαζόμενο χώρο που να κόβει το σήμα.

Φυσικά στον πεδίο που αφορά στις μοτοσικλέτες, είναι άλλη η "φυλή" των κλεφτών.

Νέο μέλος
    http://www.metasystem.gr/index.php/m...?view=featured

Οριστε...κοστος αποκτησης 340 ευρω και 130 ευρω καθε χρονο ανανεωση

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προβληματισμός με GPS σε V-Strom
    από nakkip στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2014, 12:36
  2. Με gps τι παίζει;;
    από Trickster στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 9