Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Monster 620 upgrade kit???

Question Monster 620 upgrade kit???

Αγαπητοι φιλοι Ducatidες... ο κολλητος εχει το εν λογω μηχανακι και ειδε στο site της Ιταλιδας οτι υπαρχει upgrade kit σε 750cc για το monster 620.

Ξερετε μετα την αλλαγη τι παιζει στο μηχανακι?
    Ποσα αλογα βγαζει? Ποσο καιει? Τι ακριβως πειραζεται/αλλαζεται/μετατρεπεται/βελτιωνεται?
    Και τελος... ξερετε ποσο θα στοιχισει ολο αυτο?

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ... ΑΞΙΖΕΙ?????

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!
    A gentleman would walk but never run...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Re: Monster 620 upgrade kit???

Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
    ... ξερετε ποσο θα στοιχισει ολο αυτο?...
    Ακριβότερα από το να πάρει 800άρι καινούριο !!!

Άλλη γνώμη ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Re: Re: Monster 620 upgrade kit???

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ακριβότερα από το να πάρει 800άρι καινούριο !!!

Άλλη γνώμη ???
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχ....
    ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΠΠΟΥΛΗ!!!!!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:

Βοηθατε ρε Ducatisti!!!!!!!!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST

ειναι πολλα τα λεφτα!

ασε που πρεπει να βρεις και καλο μηχανικο για τη μετατροπη..
    μπορει να παρει τηλεφωνο σε ενα αντιπροσωπο και να σου πει τιμη

τωρα για το τι περιεχει θα το δεις παρακατω...

http://www.ducati.com/shop/category.jsp?catid=cat540040
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

παντως για μουλτι 620 εχει κυλινδροπιστονα,φιλτρο,εξατμιση,ecu, 1600ευρω χωρις φπα δηλαδη 1900ευρω βαλε και 250-300ευρω εργατικα . παντως μονο το κιτ τερμι εχει 1050ευρω,συμφερει? δεν νομιζω με μια διαφορα γυρω στα 3000 και το δικο σου παιρνει κανα 900αρι του 2001 πιστευω!

Ευχαριστω για τις πληροφοριες κυριοι...

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    loipon epanaferw to 8ema epeidi to psaxnw kai egw

to kit to aplo me ta termi ktl kanei 1050 euro peripou

to kit pou kaneis kai engine upgrade paei sta 1450 nomizw.

egw psinomai alla den exw vrei kaneis to posa aloga sou dinei ktl.

O mixanikos tou exousiodotimenou pistevo oti kanei genika poli kali douleia, opote ton ebisteyomai gia kati tetoio. Episis ap' oti katalava iparxei kai egyisi gia to olo 8ema, afou einai san ana bazeis neo moter.

Mipws loipon xerei kaneis ti ippodinami-ropi sou dinei?
    GIa ena dark, mipws 8a prepei na ginei kai allagi sta frena afou exei mono ena disko brosta? (bebaia exw akousei oti ta frena tou dark eiani ligo kalitera apo tou kanonimou multi 620, pantws gia moufa mou akougetai)

episis mipws gnwrizei kaneris poso peripou pane ta ergatika gia mia tetoia metatropi, afou 8a li8ei ousiastika to moter? na ypologiszw panw apo 500?????

εγω ενα θα πω και θα σιωπισω....

ου μπλεξεις...

θα ανοιξεις μοτερ το εχεις παρει χαμπαρι ....και αμα κατι παει στραβα χεσε και την εγγυηση και ολα ...απειρο τρεξιμο!
    το οτι κανει καλη δουλεια δε λεει τιποτα ...τη συγκεκριμενη δουλεια την εχει ξανακανει η θα μαθει πανω σου?

περα απο αυτο θα χρειστεις πιστευω και ψυγειο λαδιου και μετα εξατμηση και θα σου παει ο κουκος αιδονι..

τελος παντων ...εγω ειμαι κατα δε νομιζω οτι αξιζει το κοπο ...βαλε φουλ εξατμιση και προγραμμα και θα εισαι μια χαρα .....και μετα αμα παλι σε τρωει ψαξου για εκκεντροφορους...

Πού είναι τα κλειδιά μου; Το avatar του/της booZe
    Αρχικά δημιουργήθηκε από skous

GIa ena dark, mipws 8a prepei na ginei kai allagi sta frena afou exei mono ena disko brosta? (bebaia exw akousei oti ta frena tou dark eiani ligo kalitera apo tou kanonimou multi 620, pantws gia moufa mou akougetai)
    Το Dark έχει μάλλον ελαφρώς χειρότερα φρένα από το απλό Multi (1x320mm 4-έμβολη vs 2x300mm 2-έμβολες) αλλά υπάρχει από την Ducati έτοιμο kit που αναβαθμίζει τα φρένα του Dark σε 2x320mm με κόστος περί τα 400 euro (άγνωστο αν περιλαμβάνει εργασία).

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST

ου μπλεξεις...

θα ανοιξεις μοτερ το εχεις παρει χαμπαρι ....και αμα κατι παει στραβα χεσε και την εγγυηση και ολα ...απειρο τρεξιμο!
    το οτι κανει καλη δουλεια δε λεει τιποτα ...τη συγκεκριμενη δουλεια την εχει ξανακανει η θα μαθει πανω σου?

περα απο αυτο θα χρειστεις πιστευω και ψυγειο λαδιου και μετα εξατμηση και θα σου παει ο κουκος αιδονι..

τελος παντων ...εγω ειμαι κατα δε νομιζω οτι αξιζει το κοπο ...βαλε φουλ εξατμιση και προγραμμα και θα εισαι μια χαρα .....και μετα αμα παλι σε τρωει ψαξου για εκκεντροφορους...

Θα συμφωνήσω 100% ... θα μπλέξεις και μετα θα ευχεσαι να μην το είχες κάνει. Το θέμα είναι ο τεχνίτης που θα στο ανοιξει....όπως γράφει κ ο GST "τη συγκεκριμενη δουλεια την εχει ξανακανει η θα μαθει πανω σου?"

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST

ου μπλεξεις...

basika kai emena ekei einai to kollima mou. Alla nomizw oti exei 2 xronia egyisi to kit, opote ean paei kati strava, iparxei i eggyisi.

btw to kit perilamvanei kai telika termi opote den 8a xreiastoun exatmiseis.
    Isos mono psigeio ladiou.

to skeftomai... 8a me faei olo to s/k....

skous ama to kaneis pes pou piges kai poso sou piran.75 hp troxo paei to ergaleio akousa paketo me lightweight flywheel kai belt rollers.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zero76
    paketo me lightweight flywheel kai belt rollers.
    ep??
    ti einai ayta?

Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
    ep??
    ti einai ayta?

τα belt rollers ειναι τα γραναζια των ιαμαντων των εκκεντρωφορων ...ελαφροτερα...τα εχω αλλαξει και εγω αλλα μην φανταστεις και τερατα στο δρομο οσο για lightweight flywheel αυτο ειναι ενα αλλο θεμα το μηχανακι θα δουλευει τελειως διαφορετικα θα ανεβαζει τρελα αλλα θα χασει και το φρενο του ο κινητηρας....στις ανηφορες θα κομπιαζει λιγο ....και γενικα ειναι μετατροπη που κανουν οταν προοριζονται για στησιματα στις ευθειες

τα 75 αλογα που λετε παλικαρια δεν διαφωνω οτι ειναι 75 αλογα ..το θεμα ειναι το πως τα βγαζει και πως δουλευει το μοτερ .....μην ειστε και σιγουροι τι θα σας αρεσει ....και επειδη το να αλλαξεις κυβισμο ειναι δρομος χωρις επιστροφη ...να εισται σιγουροι οτι θελεται να τον ακολουθησετε ...

skous αρχισες να τρωγεσε επειδη ακουσεs για το νεο monster και φοβασε οτι θα βγει και νεο multi.....αμα ειναι να τρελενσε τοσο δωσε το 620 και παρε ενα 1000 μεταχειρο θα βρεις πολλα και καθαρα ....μια η αλλη θα σου ερθει

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. monster 620 ή sv650s
    από manos187 στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2005, 21:09
  2. Προσ ΚατοΧουσ Ducati Monster 620
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 17:54
  3. Αγορα Ducati Monster 620/800
    από megatim στο forum Off topic