Πήρα τον Κθούλου. Ο γκομπλιν είναι πολύ μικρός σε χωρητικότητα. Αν υπολογισεις πως θα πάει για πνευμονικες τζουρες, θα αδειάζει γρήγορα. Μόλις είδα ότι δίνει στον Κθούλου και deck με μονή αντίσταση μέσα στη τιμή. Ωωω θα γίνει της vg λέμε. Μπισκοτοκαραμελοβουτυροκερασοκανελα κάλτσα θα φτιάξω.
Αύριο με το καλό που έχω και ρεπό θα ασχοληθώ.
Ωραία.... Πρόσεχε μόνο από την 9 και πάνω...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
χμ....
εσείς για όλες τις κατασκευές σας θελετε εργαλειάκια? η προσφορά της facom σας αγγίζει?
πουτσ@@@@@@@@@
μπα
ένα σταυροκατσαβιδάκι μικρό θέλουμε, ένα νυχοκόπτη,
άντε και μια μικρήήήήή πενσούλα.
όλα τα άλλα είναι συκοφαντίες![]()
PFC
Εγω που εχω μείνει εδω και 18 μηνες στον Kayfun και το μηχανικο Nemesis να νοιωθω μαθουσαλας;
Η αληθεια ειναι οτι αυτο το σεταπ (με αντιστασεις 1,2-1,4Ω) με φρεσκοφορτισμενη μπαταρια μου δινει καλυτερες γευσεις απο οτιδηποτε αλλο εχω δοκιμασει.
ΓΙα το ξεκαρφωμα, εχω κι ενα ιστικ 20αρι (αλλη αρχαια ιστορια) με Καγκουροτεκ μινι σαμπ-κουκουρουκουπαουερρεϊντζερ, μα δεν το παιζω, καλλια το μηχανικο...
Inochi, ρε!
Για οσο.
Λοιπον! Παρελαβα χτες το πρωι νωρις νωρις....
Εβαλα φορτισα λιγο αλλα η μπαταρια ηταν γεματη ευτυχως γιατι ειχα ολοημερο τρεξιμο με δουλειες κλπ κλπ οποτε παρατησα τα τσιγαρα το πηρα στη τσεπη και εφυγα!
Στην αρχη με δυσκολεψε λιγο να το γεμισω αλλα τη βρηκα την ακρη. Απο θεμα μπαταριας/χρησης το βραδυ ειμουν στο 50% ακριβως.
Δε μπορω να πω οτι δε σκεφτηκα το τσιγαρακι μου το πρωι μολις μπηκα στο γραφειο θα πω ψέματα! Αλλα χωρις το τσιγαρο δεν εχω και εντονη την αναγκη για καφε κιολας σημερα.... Παμε στα πιο ουσιωδη τωρα.
Η αντισταση του ειναι 1,8 απο οτι ειδα, το δουλευω στα 4,0V και ο χρονος για να μου βγαλει μια καλη ρουφιξια ειναι στα 2sec και καμια φορα αμα θελω να το κανω "αργιλε" φαση το κραταω στα ~3sec. Εδω θα ηθελα τη συμβουλη σας αν μπορω πχ να ανεβασω τα βολτ σε σχεση με την αντισταση... θα παθει κατι? θα χαλασει πιο γρηγορα?
Γενικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μεχρι στιγμης και χαρουμενος πολυ!
Υ.Γ. το two apples υγρο δεν εχει καμια σχεση με τα παλια υγρα τοοοοτε.... πολυ πιο ωραια γευση!
Y.Γ.2 αυτα τα δυο ανταλλακτικα δεξια γιατι τα δινει??? (παραγγειλα και εναν ατμοποιητη εξτρα γιατι μου ειπε θελει αλλαγη ανα 20ml)
![]()
![]()
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Χαλας γρηγορα την αντισταση.
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καταρχήν, μεγειές το σετάκι. τα 2 ανταλλακτικά που λες είναι αντάπτορες για ατμοποιητές με διαφορετική υποδοχή, (συνήθως φτηνιάρικους που μπαίνουν συνήθως σε κάτι μακρουλές και λεπτές (τι είπα πάλι....) μπαταρίες.
ελπίζω να εννοείς οτι παράγγειλες αντιστάσεις και όχι ατμοποιητή, οι αντιστάσεις θέλουν αλλαγή όταν αρχίσει να σου φέρνει καμμένη γεύση και όχι ολόκληρος ο ατμοποιητής.
Όσον αφορά τα volt (καλύτερα να αναφέρεσαι σε watt) κάπου εδώ αε πιο πάνω ποστ παίζει ένανς πίνακας-μπούσουλας για το πόσο μπορείς να το πας ανάλογα την αντίστασή σου![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου