Είναι βετεράνος της λαδίλας και βρήκε την υγειά του στην Ιαπωνία.
Αν είχε κάνει τα ίδια με γκουτσι θα είχε κλάψει.
Είναι βετεράνος της λαδίλας και βρήκε την υγειά του στην Ιαπωνία.
Αν είχε κάνει τα ίδια με γκουτσι θα είχε κλάψει.
Ιιιιι!!! Τι κανεις τετοια ωρα ξυπνιος βρε;;;![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Ξέρω και γω...
Γεράματα.
Αγαπημένο TDM.....κι εγώ το γουστάρω πολύ...μαμά και αθόρυβο...τη μια να ρολάρω....και την άλλη να χάνομαι...ίσως κάποτε το αγοράσω (και αυτό)!
Γερός να είσαι πάντα Νίκο...πολύ όμορφο το κειμενάκι...κλασικού ρομαντικού μοτοσυκλετιστή...όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα...άσχετα αν κάποιοι δεν γουστάρουν τα σορόπια...![]()
![]()
Με συγκινησες...
100.000χλμ and going strong. Τι πιο σημαντικό για ένα μηχανάκι που το είχες για βολτες, ταξίδια και χιλιόμετρα. Να κανείς αλά τόσα και να σου δώσει άλλες τόσες χαρές.
Εμένα μ'άρεσε το "στ'αρΧ:mu"...![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ρε άμα το γνωρίσεις το γκομενάκι και μετά το πιάσεις στην γκρίνια με τον ΕΟΠΥΥ το ΙΚΑ ΣΥΚΑ ΜΙΚΑ, τον Λουράντο τον Αλέξη και το τι μαλακισμένες είναι οι ελληνίδες γιατί εσύ στο άνω Ροστοπόλ είχες γνωρίσει κάτι μαναράκια μούρλια και δεν είχαν και απαιτήσεις...
Θα κόψει λάσπη πριν προλάβεις να πεις τιντιέμ.![]()
Εδώ είναι που λέμε.....
Εγώ έχω σκούτερ και *x/ μου επίσης
Νικόλα![]()
Εγω πάλι από αυτή την ιστορία θα κρατήσω ότι όταν είμαστε ειλικρινείς έστω και για μια στιγμή με τον εαυτό μας, ο συμβιβασμός που μας βαρένει ότι κάνουμε ίσως δεν είναι και τόσο συμβιβασμός.
..But it's not the fall that hurts
It's when you hit the ground...