οποιο και να πάρεις δε βολευει πάνω στη μηχανή.Εκτός αν έχεις ανοιχτό κράνος ή αν δε φοράς.Υπάρχουν και λουριά που τα περνάς στον λαιμό και κρεμονται στο στήθος σου.Αρα περισσότερο είναι τι θήκη να πάρω παρά τι συσκευή.Istick 30 & nautilus ειναι καλός συνδιασμός.
Το v-strom των ηλεκτρονικών τσιγάρων ας πούμε.
Φίου φίου φι φι φίου
Στο θεμα μας........
Δοκιμασα istick 60αρι με Melo2 επανω.
Η μοντακι εχει το γνωριμο κροταλισμα στα κουμπια οπως το παλιο το 20αρι, καθετε καλα στο χερι λογο του κουρμπαρισματος που εχει και τα καπακια που εχει εκατερωθεν εχουν πολυ καλη εφαρμογη και δυνατους μαγνητες.
Επισεις υπαρχει αυτη η γνωριμη (για τους παλιους κατοχους istick)καθυστερηση λειτουργιας στο πατημα του κουμπιου ατμισματος.
Ο ατμοποιητης δεν με ενθουσιασε.Φτηνη κατασκευη αλλα με μεγαλη ρυθμιση αερα και μικρη παραγωγη ατμου.
Κατα την διαρκεια του πειραματισμου μας "κερασε" και λιγο υγρο απο την τρυπα του αερα.
Για 69 ευρω (το σετακι)που εδωσε ο ιδιοκτητης ειναι μια χαρα.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το δοκίμασα σήμερα αυτό.το mod δε πείθει οτι θα κρατήσει καιρό.Ο melo με κέρασε και εμένα ένα καψούλι.Απλά προσπέρασα και στάθηκα στο νεο cloupor mini plus.Ιδιες διαστάσεις με το mini.Εβαλαν TC και το πήγαν στα 50 watt.Ενδιαφέρον θα έλεγα,ποιοτική κατασκευή.
Αυτ'ο το istick 60 TC,σα ψευτικο ήταν.Προτίμησα το ipv d2 λόγω πλακέτας και κάποια στιγμή θα την ψάξω με τα joules και τιτάνιο νικέλιο κτλ κτλ.
Παιζει κανείς με TC?
Φίου φίου φι φι φίου
δεν παίζω tc. περιμένω να ωριμάσει το θέμα tc+ss και μετα.
Και ναι...έχασα την φλάτζα που είχε ο ατμοποιητής σήμερα στο καθάρισμα..@#$$!@%!%!$!@#$!%!@#$ !!! Καταραμένα μικρά λαστιχάκια....
Ε εγώ φταίω απλά θα με φάει το ψάξιμο τώρα σα χαζός να πάω να βρώ στα γνωστά μαγαζιά....
Ερωτηση προς ολους...
ποσο υγρο καταναλωνετε το μηνα?
καλημερα! εχει κανεις να προτεινει επισκευασιμο ατμοποιητη για i-stick 30W? καινουργιος στον χωρο και επειδη εχω ακουσει διαφορα για τους επισκευασιμους, λετε πως αξιζει η αγορα καποιου? εχει μεγαλη διαφορα απ τον gs air που δουλευω 4 μηνες?