Sorry δε ξερω ξενες γλωσσες
Σου πω, καλημ'
Μην τους βλεπεις λιγο αγροικους δα μεσα και στους σκιαχτεις.
Πηγαινε μια μερα Κρικο, ειναι καλα και ευγενικα παλληκαρια και παλληκαρισες.
Απλα ειναι μοταιοι.
Θα τους καταλαβεις γιατι θα ειναι η πιο 'ζωντανη' παρεα (ξες τωρα φωνες, τρανταχτα γελια, σαν βιγκινγκ με στρινγκ ρε παιδιμ').
Α! Και οι μοταιες, κυριες!
Με τις κορντουρες τους, τα κρανη τους, αλλες χωματερες, αλλες απλα αναβατιδες...
Inochi, ρε!
Για οσο.
Οτι καλυτερο μπορει να κανεις στην επερχομενη μοτο-ζωη σου, ειναι να ξεκινησεις απο εκει.
Κρατα καπου στο μυαλο σου οτι το μοτο.γρ ειναι μοτο-θησαυρος.
Μπορει να σε μπερδεψει η επικοινωνια μεχρι να την συνηθισεις, αλλα ειναι και απο τα κλυτερα μονοπατια για μοτο-περιπετειες και μοτο-λυσεις σε οτι χρειαστεις.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Λεω και 'γω... 140 ποστ σε 2 μερες για μηχανη entry level για αρχαριο...
99% θα ειναι γυναικα...
Κοπελια και 'γω ενα σχετικα ελαφρυ δικυλινδρο θα προτεινα μεχρι 600cc.. Τωρα το ποιο... Ιτς απ του γιου!
Καλωσορισες επισης!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Δεν μου λες, επειδη διαβασα μονο την πρωτη σελιδα.. Εμπειρια απο αλλα δικυκλα εχεις;;;; Παπακια, σκουτερ κλπ...;;;
Αν οχι μην πας κατευθειαν σε αυτα τα κυβικα!!!! Παρε κατι μεχρι 250cc, πχ cbf250 ή cbf125
MADE IN JAPAN 日本製
Κάθε σελίδα που διαβάζεις, κάνε και ένα ποστ εδώ να μας ενημερώνεις :P
Life begins at 45°.
[QUOTE=Bob_o_mastoras;2657405]Δεν μου λες, επειδη διαβασα μονο την πρωτη σελιδα.. μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα, πχ cbf250 ή cbf125 /QUOTE]
Ρε απεχθεστατε ιδιοκτητη Χοντα.
Επειδη εσυ βαριεσαι να διαβασεις, πιστευεις οτι κι εμεις δεν βαριομαστε να διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια λογω ενος βαριεστημενου;
Ασε που παλι 2 Χοντα προτεινες, κρετινε, τσιρακι του Μαρκεθ!![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
Εμπειρια οχι δεν εχω γι' αυτο κ σκεφτομαι για μικρο απ'οτι λετε κ εσεις. Πειτε τα δικα σας εγω παρακολουθω:-ρ
[QUOTE=DrEvil;2657409]Δεν ειμαι πλεον ιδιοκτητης ΧονΔας!!![]()
(οποτε μιλαω εντελως αντικειμενικα..
)
Δεν ξερω πως μου ξεφυγε και προτεινα παλι Honda.. Υποσυνειδητα!!! Απλα ηταν το πρωτο 2μιση και 125 μοτο που σκεφτηκα!
Ενταξει λοιπον, ας παρει κατι αλλο.. Ολες οι εταιριες σχεδον, εχουν πλεον streetακια στα 125~250cc.
![]()
![]()
MADE IN JAPAN 日本製