Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΥΥ ανέρχονται σε 1,8 δισ ευρώ, εκ των οποίων το 40% αφορά στις φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες δεν έχουν πληρωθεί ούτε για το σύνολο του 2014.
![]()
ανανήψαντας
Οι αρρώστιες του ΕΟΠΥΥ (ή όπως αλλιώς λεγόταν στο παρελθόν) έρχονται από το βαθύ παρελθόν.... Από το 1996 που θυμάμαι, ΙΚΑ-Νοσοκομεία-κλπ χρωστούσαν σε φαρμακοβιομηχανίες, εμπόρους ιατρικών μηχανημάτων, αναλωσίμων κλπ δις δραχμες (τότε) αλλά δεν ακουγόταν κιχ (πλην κάποιων που έκαναν αγωγές μόνο και μόνο για να διασφαλίσουν τη θέση τους) και το έβλεπαν σαν μεσοπρόθεσμο δανεισμό γιατί και τα έπαιρναν τελικά αλλά είχαν και λίπος 300-400%.
Αν δεν μπει τάξη και δεν υπάρχει έλεγχος πραγματικός στα έξοδα, κλάιν μάιν περίθαλψη θα έχουμε.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
χωρίς θα
Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει έλεγχος και ούτε πάει για κει το πράμα.
ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
και αναλογιζόμενος τις συνέπειες θέλω να κάνω την .... προσευχή μου !
Κάποιος είχε γράψει πριν από λίγες μέρες ότι
-Το πάρτι στα νοσκομεία δεν έχει τελειώσει
απλά έχει γίνει μέμπερς όνλι
υγ
Όποιος θέλει ας έρθει να κάτσει εδώ να τι δει τι λέω....
ανανήψαντας
Μόλις είδα στις ειδήσεις το υπέροχο νέο:
Τη διαμεσολάβηση στις κατασχέσεις στα κόκκινα δάνεια, θα κάνουν ιδιωτικές real estate εταιρίες οι οποίες θα κανονίζουν και το αν θα μεινει ο πρώην ιδιοκτήτης στο σπίτι ως ενοικιαστής.
Εμ θα το παρουν, εμ θα πληρώνεις μεσιτικά για να μείνεις μέσα...
Και κάτι μου λεει ότι οι μεσιτικές θα ανήκουν στην τράπεζα, διπλό όφελος.
Πρώτη/δεύτερη φορά... εμ... ωραίος καιρός.
Εμ, το λεγανε οι δεξιοι οτι οι κομμουνιστες θα μας παρουν τα σπιτια, αλλα δεν τους ακουγανε...![]()
MADE IN JAPAN 日本製
το ζήτημα με την πρώτη κατοικία και τους πλειστηριασμούς πάντως σηκώνει εν γένει μεγάλη κουβέντα...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σφαγη θα γινει.
Με πληροφοριες εκ των εσω...μεγαλη Real Estate εταιρεια, το ετος 2013,
που οι περισσοτερες επιχειρήσεις κλειναν , τζιραρε 1.000.000 ευρω !!!
Οταν ρωτησα πως ? με τα τραπεζικα δανεια ανυπαρκτα...πηρα την απαντηση...μαυρα και μετρητα.
Επειδη δεν μπορω να δωσω περισσοτερες πληροφοριες το 2013 εγιναν εκατονταδες αγοραπωλησεις διαμερισματων,
Φιλοθεη,Ψυχικο,Βουλα,Γλυφαδα με ...μετρητα...μαυρα.
Δεν ξερω πως ακριβως τα δικαιολογουν αλλα γινονται κανονικα.
Φαντασου δλδ. να γινουν και διαμεσολαβητες....
Ο Κούλης λέει συγνώνη δάνεια της Αγροτικής
Να πουν κι αυτοί με το δυαράκι μια?
Θα τη δεχτείς?
http://www.thepressproject.gr/articl...i-o-Mitsotakis
ανανήψαντας