Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 63 από 63

Θέμα: Ελαστικά για Versys

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Με κατατόπισες πλήρως 90% πόλη και 10% ταξίδια κάνω χρήση και εγώ. Άρα αποκλείω το M5. Μακάρι να υπήρχε ένας "δείκτης μαλακότητας" γιατί με το W kai to H δέν διευκρινίζεται και το υποθέτουμε ως προς τη μέση ταχύτητα λειτουργίας. Στην ίδια κατηγορία Η το μαμα ήταν κούτσουρο και το diablo rosso H μαλακότερο και πιθανολογώ οτι το M5 μαλακότερο απο το diablo rosso H παρόλο που είναι W. Ακόμα δεν υπάρχει γράφημα απόδοσης λειτουργίας ώς πρός τις ταχύτητες που σημάινει δέ ξέρουμε σε ποια ταχύτητα απο το εύρος το λαστιχο σου δίνει τα μέγιστα. Ούτε και το αντίστοιχο της θερμοκρασίας το μόνο που ξέρω είναι οτι και εκεί υπάρχει όριο που οταν το υπερβαίνεις πέφτει δυνατότητα επαφής τριβής (grip) όπως φαίνεται στό πρότο το γράφημα http://global-infrastructure-for-cdn...ax_rs10_04.jpg ..... Αρα γιαυτό όλοι ρωταμε απο σχολια ή reviews να δούμε τι γίνεται και δυστυχώς το πληρώνεις και παίρνεις ρίσκο να το δοκιμάσεις μόνος σου... Οπότε για το M7 αν εξαιρέσουμε το W "ίσως" η κατηγορία supersport να υπερισχύει ως προς τη μαλακότητα. Οπότε νόμιζα οτι το S20 και το Μ7 ότι θα είναι πίο μαλακά λάστιχα λόγω καθαρά κατηγορίας μιάς και προτείνονται απο τις εταιρίες τους ΚΑΙ για πίστα. Αυτο που με ανησυχεί ειναι οτι και το Μ5 και το Μ7 είναι στην ίδια κατηγορία και οτι το Μ7 λένε το βελτιώσανε (εκτός απο την κορόνα που έγινε λίγο πιο επιθετική με περισσοτερη πρόσφυση στο πλαγιασμα, έπεσε μια νέα στρώση 100% σιλικονη που βελτιώνει τη πρόσφυση αλλα χανει στο βρεγμένο το οποίο πάνε να το μαζέψουν με πιό βαθιές χαράξεις στο μροστινό κτλ) δε ξέρω όμως αν αυτές οι βελτιώσεις όντος φανούν στη πράξη. Μήπως η bridgestone έχει ούτος σι άλλως πίο μαλακό υλικό σαν εταιρία γιατί με αυτό που έγραψες οτι ζεστένεται τοσο γρήγορα και μαλιστα σε κρύο μου έκανα φοβερή εντύπωση! Τέλος για τα 090 έχεις κανα γνωστό που τα εχει κανει χιλιόμετρα αρκετά ώστε να ξέρουμε αν αυτές ιδιότητες αντέχουν?

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jim7t Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Με κατατόπισες πλήρως 90% πόλη και 10% ταξίδια κάνω χρήση και εγώ. Άρα αποκλείω το M5. Μακάρι να υπήρχε ένας "δείκτης μαλακότητας" γιατί με το W kai to H δέν διευκρινίζεται και το υποθέτουμε ως προς τη μέση ταχύτητα λειτουργίας. Στην ίδια κατηγορία Η το μαμα ήταν κούτσουρο και το diablo rosso H μαλακότερο και πιθανολογώ οτι το M5 μαλακότερο απο το diablo rosso H παρόλο που είναι W. Ακόμα δεν υπάρχει γράφημα απόδοσης λειτουργίας ώς πρός τις ταχύτητες που σημάινει δέ ξέρουμε σε ποια ταχύτητα απο το εύρος το λαστιχο σου δίνει τα μέγιστα. Ούτε και το αντίστοιχο της θερμοκρασίας το μόνο που ξέρω είναι οτι και εκεί υπάρχει όριο που οταν το υπερβαίνεις πέφτει δυνατότητα επαφής τριβής (grip) όπως φαίνεται στό πρότο το γράφημα http://global-infrastructure-for-cdn...ax_rs10_04.jpg ..... Αρα γιαυτό όλοι ρωταμε απο σχολια ή reviews να δούμε τι γίνεται και δυστυχώς το πληρώνεις και παίρνεις ρίσκο να το δοκιμάσεις μόνος σου... Οπότε για το M7 αν εξαιρέσουμε το W "ίσως" η κατηγορία supersport να υπερισχύει ως προς τη μαλακότητα. Οπότε νόμιζα οτι το S20 και το Μ7 ότι θα είναι πίο μαλακά λάστιχα λόγω καθαρά κατηγορίας μιάς και προτείνονται απο τις εταιρίες τους ΚΑΙ για πίστα. Αυτο που με ανησυχεί ειναι οτι και το Μ5 και το Μ7 είναι στην ίδια κατηγορία και οτι το Μ7 λένε το βελτιώσανε (εκτός απο την κορόνα που έγινε λίγο πιο επιθετική με περισσοτερη πρόσφυση στο πλαγιασμα, έπεσε μια νέα στρώση 100% σιλικονη που βελτιώνει τη πρόσφυση αλλα χανει στο βρεγμένο το οποίο πάνε να το μαζέψουν με πιό βαθιές χαράξεις στο μροστινό κτλ) δε ξέρω όμως αν αυτές οι βελτιώσεις όντος φανούν στη πράξη. Μήπως η bridgestone έχει ούτος σι άλλως πίο μαλακό υλικό σαν εταιρία γιατί με αυτό που έγραψες οτι ζεστένεται τοσο γρήγορα και μαλιστα σε κρύο μου έκανα φοβερή εντύπωση! Τέλος για τα 090 έχεις κανα γνωστό που τα εχει κανει χιλιόμετρα αρκετά ώστε να ξέρουμε αν αυτές ιδιότητες αντέχουν?
    Για τα 090 έχω πολύ κόσμο που πίνει νερό στο όνομά τους ειδικά Versys και ER. Απλά εγώ είχα κολλήσει να δοκιμάσω τα S20 σαν πιο καινούριο ελαστικό και γιατί συνήθως ήμουν της λογικής οτι στο αναλώσιμο το ακριβότερο θα αποδίδει και καλύτερα. Τελικά όμως μάλλον αποδεικνύεται οτι ο σωστός δρόμος είναι να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει σε αυτό που το χρειάζεσαι περισσότερο.
    Δε μπορώ να σου πω πως θα αξιολογούσα σήμερα το S20 αν το είχα προτιμήσει πριν λίγες μέρες...Ξέρω όμως οτι το 090 δουλεύει άψογα για τη καθημερινή αστική χρήση. Χθες μετά το motogp έκανα μια περιμετρική την ζώνη της Αθήνας από Δυτικά-Παραλιακή-Κέντρο-Δυτικά καμιά 40άρα σύνολο. Πλέον τα λάστιχα τα πάτησα περισσότερο και τα πίεσα περισσότερο.
    Σε φρενάρισμα και grip σε στροφή έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα με τις επιδόσεις τους. Η κορώνα συνεχίζω να πιστεύω οτι είναι ελάχιστα πιο αργή των Μ5 αλλά δεν φαίνεται καν η διαφορά στο ρίξιμο και στις εναλλαγές κλίσεων.
    Επιτέλους πλέον περνάω πάνω από λευκές γραμμές στο κέντρο και υπό ελαφριά κλίση και δεν κάνει αυτό το μικρό τακ που έκαναν τα Μ5 μέχρι να ξαναπιάσουν πρόσφυση. Στο βρεγμένο δεν το δοκίμασα ακόμα οπότε δε μπορώ να σου γράψω κάτι.
    Σχετικά με το αν δουλεύουν σωστά θα σου πω το εξής.
    Μετά τη χθεσινοβραδινή βόλτα πάρκαρα και με θερμοκρασία χεριού κάπου στους 35βαθμούς στα ακροδάχτυλα το ελαστικό το ένιωθα ζεστό άρα ήταν σίγουρα 3-4 βαθμούς επάνω για να αντιληφθώ τη διαφορά τους. Εντύπωση μου έκανε οτι ήταν ζεστό σε όλο το πλάτος πέλματος με υψηλότερη θερμοκρασία στο κέντρο και χλιαρό στις άκρες που αν και δε το τερμάτισα για 2δάχτυλα ακόμα και αυτές ήταν χλιαρές.
    Πιέσεις ο λαστιχάς μου φόρτωσε 31 εμπρός και 34 πίσω αν και νομίζω οτι θα το ρίξω στο 33 γιατί έχω ήδη σφίξει το πίσω αμορτισέρ και χρειάζομαι κατιτις λιγότερο.

Το εργοστασιακό του Versys είναι απαράδεκτο. Το Diablo Rosso είναι μαλακό αλλά πλέον είναι Made in China και δε θα στο πρότεινα....ούτε καν το RossoIII που θα βγει σε λίγο καιρό. Οι περισσότεροι με Versys λένε οτι το Rosso είναι απίστευτο στα πρώτα 2-3χιλ. χλμ και μετά πεθαίνει απότομα και φθείρεται ανομοιόμορφα. Δεν έχω ακούσει κάποιον ευχαριστημένο με τα Diablo.
    To M5 σε W δεν είναι με τίποτα μαλακότερο από το Rosso σε H......Για το Μ7 και το S20 στα έγραψα. Και τα 2 είναι W. Το πρώτο είναι supersport και ίσως τα 65άλογα του Versys να μη το φτάνουν σε παράθυρο λειτουργίας αλλά να έχουν μια καλή αίσθηση σαν πιο μαλακό για χρήση πίστας. Για το S20 πιθανολογώ χειρότερο του M7 σε grip μιας και θα έχει τουριστάδικη συνταγή αλλά μάλλον καλύτερο του M5.

Δε θέλω να σε καθοδηγήσω κάπου συγκεκριμένα...νομίζω όμως οτι αν η χρήση που θα κάνεις θα είναι παρόμοια...ίσως το 090 είναι και για σένα μονόδρομος.

Νέο μέλος
    Καλά τα λές!! Βλέπω τυχαία όπως έψαχνα στο νετ αυτό http://www.versys.co.uk/index.php/topic,6149.0.html ..... 1τη σκέψη) τον πούστη λεω πως το πλαγιάζει έτσι το versaki μας.... 2ρη σκέψη) τι λάστιχο να έχει??? Κάποιος θα τον ρώτησε λέω παω να διαβάσω... αφού το είδα και αυτό και μου άρεσε πήγα στη 4 σελίδα και είδα τα video είδα τισ που μοίρασε και λέρωσα το πλήκτρολόγιο !! πολλά έιπα.... ρίξε μια ματιά ποιό λάχτιχο έιχε και ποιές οι επιδόσεις του!!!!!

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Ελαστικα για TDM 850 μοντελο '94
    από tzic στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2016, 10:14
  2. Ελαστικα για sm 2002
    από ktm640lc4 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2006, 15:52
  3. Ελαστικά για Ss 600
    από stokos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks