Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Με κατατόπισες πλήρως 90% πόλη και 10% ταξίδια κάνω χρήση και εγώ. Άρα αποκλείω το M5. Μακάρι να υπήρχε ένας "δείκτης μαλακότητας" γιατί με το W kai to H δέν διευκρινίζεται και το υποθέτουμε ως προς τη μέση ταχύτητα λειτουργίας. Στην ίδια κατηγορία Η το μαμα ήταν κούτσουρο και το diablo rosso H μαλακότερο και πιθανολογώ οτι το M5 μαλακότερο απο το diablo rosso H παρόλο που είναι W. Ακόμα δεν υπάρχει γράφημα απόδοσης λειτουργίας ώς πρός τις ταχύτητες που σημάινει δέ ξέρουμε σε ποια ταχύτητα απο το εύρος το λαστιχο σου δίνει τα μέγιστα. Ούτε και το αντίστοιχο της θερμοκρασίας το μόνο που ξέρω είναι οτι και εκεί υπάρχει όριο που οταν το υπερβαίνεις πέφτει δυνατότητα επαφής τριβής (grip) όπως φαίνεται στό πρότο το γράφημα http://global-infrastructure-for-cdn...ax_rs10_04.jpg ..... Αρα γιαυτό όλοι ρωταμε απο σχολια ή reviews να δούμε τι γίνεται και δυστυχώς το πληρώνεις και παίρνεις ρίσκο να το δοκιμάσεις μόνος σου... Οπότε για το M7 αν εξαιρέσουμε το W "ίσως" η κατηγορία supersport να υπερισχύει ως προς τη μαλακότητα. Οπότε νόμιζα οτι το S20 και το Μ7 ότι θα είναι πίο μαλακά λάστιχα λόγω καθαρά κατηγορίας μιάς και προτείνονται απο τις εταιρίες τους ΚΑΙ για πίστα. Αυτο που με ανησυχεί ειναι οτι και το Μ5 και το Μ7 είναι στην ίδια κατηγορία και οτι το Μ7 λένε το βελτιώσανε (εκτός απο την κορόνα που έγινε λίγο πιο επιθετική με περισσοτερη πρόσφυση στο πλαγιασμα, έπεσε μια νέα στρώση 100% σιλικονη που βελτιώνει τη πρόσφυση αλλα χανει στο βρεγμένο το οποίο πάνε να το μαζέψουν με πιό βαθιές χαράξεις στο μροστινό κτλ) δε ξέρω όμως αν αυτές οι βελτιώσεις όντος φανούν στη πράξη. Μήπως η bridgestone έχει ούτος σι άλλως πίο μαλακό υλικό σαν εταιρία γιατί με αυτό που έγραψες οτι ζεστένεται τοσο γρήγορα και μαλιστα σε κρύο μου έκανα φοβερή εντύπωση! Τέλος για τα 090 έχεις κανα γνωστό που τα εχει κανει χιλιόμετρα αρκετά ώστε να ξέρουμε αν αυτές ιδιότητες αντέχουν?