Ειδα τον αγώνα με τη γυνάικα μου που είναι 93 (όχι ετών) και κατέληξε να βρίζει τον 93 στο τέλος.Αυτό.
Ειδα τον αγώνα με τη γυνάικα μου που είναι 93 (όχι ετών) και κατέληξε να βρίζει τον 93 στο τέλος.Αυτό.
Φίου φίου φι φι φίου
Εντο με ταξί...οι Suzuki fans κάνουν το κουνέλι που στη βαθμολογία ο Petrucci τους έραψε...
Respect στον Iannone για την αντρίκια τούμπα. Τροπετο το έκανε το dulapi, στη μέση το κόψε. Μια συνέχεια στο thread "ποιότητα φτουκατι" είναι επιβεβλημένη.
Που το καταλαβες αυτο ρε byron??
Αφου εδω χτυπιουνται πως ο παππους εβλεπε φαντασματα κ θεωριες συνωμοσιας μεταξυ των σπανιολων!!
Περιμενω για το γιουχαισμα του χρονου σε ΜΜ παντου...Ιταλια απλα θα κλαιει!
Οι mtogpιωτες τετοια δεν θελουνε/με( F1 βλεπουμε?)...γρηγορος ειναι ο JLo(δεν το συζηταμε) αλλα αστο να κριθει ρπμ μεσα στην πιστα.
Edit: 1.Το ντουκατι πως διαολο εγινε ετσι πουτ@να??
2. Του χρονου θα μαμησουμε...Suzukara!!!
Ride(s) the wind of change...
Μα ήταν ξεκάθαρος...είχε τεκμηριωμένες απαντήσεις. Το άξιζε γιατί :
1) Είναι Ισπανός και έπρεπε να βοηθήσουν και οι άλλοι να μείνει εκεί η κούπα.
2) Ήταν άτυχος και έχασε βαθμούς τσάμπα...Οι άλλοι ήταν κακά παιδιά και τους έχασαν δίκαια. Το ότι βρόντηξε με τα slick στο βρεγμένο, δεν ήταν δική του μαλακία, αλλά ατυχία.
3) είναι δίκαιο να το πάρει γιατί είχε περισσότερες νίκες από τους άλλους τους κακούς...
(Φήμες λένε πως θα επιστρέψει το πρωτάθλημα του 2012 στον Pedrosa, και αν δεν το θέλει αυτός, στον Stoner που είχαν και οι δυο περισσότερες νίκες...)
Στη δική μου συνείδηση ο Ρόσι θα είναι ο γιατρός.Παρατσούκλι που βγήκε από την ακρίβεια που άνοιγε το γκάζι,όταν τα μηχανάκια δεν είχαν τα ηλεκτρονικά που έχουν σήμερα.
Ο ΣτόΟΥνερ είχε άλλο..."τρώω χάι από τη σχάρα εκκίνησης" (όταν τα μηχανάκια δεν είχαν τα ηλεκτρονικά που έχουν σήμερα και ευτυχώς γι' αυτόν βελτιώθηκαν)
Το παρατσούκλι τού Λορένθο "ξινός,αχώνευτος" κλπ δεν μού λέει τίποτα αλλά έχει βγει.Εξετέθη ανεπανόρθωτα,όταν ζήτησε τον μηδενισμό τού Ρόσι.Κλάψε βλάκα....
Το μεγάλο ταλέντο τού σήμερα χαρακτηρίζεται βρόντακας και πουστάκι.Έχει γίνει η ξευτύλα τού αθλήματος.
Θεαματικός...σπάει τα κοντέρ....αλλά πουστάκι.Τέλος
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Θα παρακαλουσα τους arxagelo κ devil
να με δωκουν και μενα απο αυτο
το καλο που καπνιζουν
ευχαριστω
Πάντως ξαναλέγω, νομίζω ότι ο χόρχε δεν έχει να κάνει με όλο αυτό... θέλω να πω σαφώς και τον ευνόησε η κατάσταση, το παραδέχτηκε κιόλας φάτσα φόρα αλλά δε νομίζω ότι είχε πέσει συνεννόηση μεταξύ των σπανιόλων. Το πρόβλημα το έχει ξεκάθαρα αυτό το γ@μημένο @δάκι που θα έπρεπε να το είχαν πλακώσει στις μπάτσες όλοι μαζί οι αναβάτες από καιρό. Για κάποιο λόγο, έχει φάει κόλλημα με τον Rossi...
Αυτό που δεν έχει καταλάβει ακόμα το μ@λ@κιστήρι, είναι ότι μόλις γ@μησε την καριέρα του, είναι ο πρώτος αναβάτης στα χρόνια που παρακολουθώ αγώνες, που βγάζει τέτοια κατινιά και ξεφτιλίκι... και αυτά καταγράφονται όχι μόνο από τους haters που είναι ήδη πάααααααρα πολλοί αλλά και από όσους έχουν μια πιο ψύχραιμη οπτική στα πράγματα. Με λίγα λόγια, του βγήκε το όνομα πλέον... θα είναι για πάντα το πο*στρ@κι των αγώνων.
Ενδιαφέρον....
Λες....?
Η αλήθεια είναι ο Lorenzo τόσα χρόνια μπορεί να είναι αντιπαθής, αλλά δεν έχει κάνει καμία !@$#! με συνεργασίες και τα λοιπά, πάντα έκανε το κομμάτι του.... πρώτος και αν μπορείς έλα να με πιάσεις...
Μπορεί να φτάει ο μικρός... κρίμα κρίμα...
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Ντάξ βαριέμαι να διαβάσω όσα έχετε γράψει γιατί μετά τον αγώνα την έκανα και το σκίσατε το θέμα.
Ο μμ θα μπορούσε να περάσει τον lore άνετα.
Στους τελευταίους γύρους θα τον περνούσε και ο αψηλός αν δεν τον έκοβε ο μμ.
Και ο doc θα ήταν προταθλητής.
Ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Αυτό που μου τη σπάει απ' όλα αυτά δεν είναι ούτε ότι ο doc δεν πήρε το 10ο ούτε τίποτα παρόμοιο. Είναι το γεγονός ότι ...
δεν ξέρουμε τι σκατά θα μπορούσε να έχει γίνει σε αυτό το γαμημένο πρωτάθλημα αν όλοι έτρεχαν για να κερδίσουν. Το σιχαίνομαι αυτό όσο τίποτε άλλο. Το να παλεύεις εντός και εκτός πίστας με κάθε δυνατό τρόπο, θεμιτό ή αθέμιτο για να κερδίσεις το καταλαβαίνω.
Καλά έκανε ο γκρινιάρης και γκρίνιαξε για να μηδενιστεί ο ροσης. Δε με απασχολούν και πολύ τέτοιες συμπεριφορές, δε τις εγκρίνω μα ούτε τις κατηγορώ στα πλαίσια του ανταγωνισμού. Δείχνουν πολλά για τους ανθρώπους που τις υιοθετούν, μα μου είναι και αυτοί αδιάφοροι. Τους αναγνωρίζω το γεγονός ότι αγωνίζονται για κάτι το εξαιρετικό και θεωρώ κατόρθωμα να καταφέρεις κάτι τέτοιο (ΠΠ) με οποιοδήποτε τρόπο.
Ο γιατρός όλη τη σεζόν δεν ήταν πιο γρήγορος απ' τους τρεις πρώτους. Του άξιζε το προταθλημα γιατί το πάλεψε και μπορούσε να το πάρει όχι επειδή είναι πιο γρήγορος αλλά για τους λόγους που κατάφερε να μαζέψει τους βαθμούς που μάζεψε. Υπάρχουν κι' αλλοι που πήραν πρωταθλήματα με λιγότερες πρώτες θέσεις απ' του doc.
Και του λορενθο του άξιζε το πρωτάθλημα γιατί ήταν πολύ γρήγορος και σταθερός (νταξ έφαγε και τα μούτρα του μια φορά).
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε σε ποιόν θα πήγαινε αν δεν υπήρχε αυτό το κακομαθημένο με το χαμόγελο του τζόκερ που αντι να αγωνίζεται για να κερδίσει (όχι το πρωτάθλημα αλλά τις πρώτες θέσεις, κύρος, σεβασμό) αγωνιζόταν για να εκδικηθεί κάποιον άλλο, είτε είχε δίκιο, είτε άδικο. Πρέπει να είσαι πολύ "μικρός" για κάτι τέτοιο.
Εγώ τον πιστεύω όταν είπε ότι θα τον περνούσε τον γκρινιάρη στον τελευταίο γύρο.
Δεν τον πέρασε γιατί του την έπεσε ο ψηλός και χάσανε χρόνο. Το πιστεύω.
Ο λόγος που θα τον περνούσε ηταν και ο λόγος που τον πέρασε 3 αγώνες πριν όταν έσπασε τα χρονόμετρα και από 3 βρέθηκε πρώτος.
Δεν θα άφηνε μια πρώτη θέση αν μπορούσε να την έχει γιατί οι πρώτες θέσεις μένουν.
Ο λόγος που έμεινε εκεί πίσω ήταν γιατί ήξερε ότι αν τον είχε πίσω του σε όλο τον αγώνα και ο γιγαντοσωμος την έπεφτε στον λορενθο προς στο τέλος του αγώνα (όπως το κάνει συνήθως) δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα για να μην πάρει ο Ροσης το ΠΠ..
Πόσο σίχαμα δλδ.. !!!
Ποιός πιστεύει ότι δεν είχε την ταχύτητα να τον περάσει απ την αρχή του αγώνα?
Ποιός πιστεύει ότι αν προσπαθούσε και μάλιστα με πολύ μικρότερο ζηλο απ' ότι "προσπάθησε" με τον ροσι στον προηγούμενο αγώνα, δεν θα είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα στους τελευταίους γύρους με τον λορενθο ?
Δεν φταίει σε κάτι ο Παγκόσμιος Προαθλητής του 2015 για ότι έγινε στους τελευταίους αγώνες, δέχτηκε βοήθεια απ' το πουθενά χωρίς να τη ζητήσει. Μέχρι και γλωσσόφιλο σε γκομενάκι και μάλιστα μπροστά στον μμ έδωσε ο άνθρωπος με τόσα που του σούρατε τις τελευταίες μέρες.![]()
Το πρωτάθλημα πάντως το πήρε.
Και του χρόνου.
Τελευταία τροποποίηση από daz; 09/11/2015 στις 14:39. Αιτία: ορθογραφικό.
Sent from me using a computer.
εγώ πάντως την επόμενη βόλτα μου θα την κάνω με τον ΜΜ....
καλό παιδί φαίνεται, καλές γραμμές εχει, μαλακίες στο δρόμο δεν κάνει, δε θα χουμε πρόβλημα....
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Αυτό το δεν ήταν ο πιο γρήγορος όλη τη χρονιά να το κοιτάξετε πάντως.
Πιο γρήγορος είναι αυτός που συνολικά τερματίζει σε όλους τους αγώνες μπροστά.
Όχι όποιος κάνει τον πιο γρήγορο γύρο, ούτε όποιος τρέχει πιο πολύ και μετά τρώει σαβούρδα.
Αυτός μπορεί να ναι ο γενναίος....
Αν ήταν έτσι τα πράματα τ ΠΠ θα το έπαιρνε όποιος είχε τις πολ και δεν θα ήταν ανάγκη
να παιδευόμαστε γύρο γύρο όλοι
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 09/11/2015 στις 07:44.
ανανήψαντας