Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 139

Θέμα: αγορα gs 800

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μιά βόλτα στο advrider που πρότεινε και ο Μιχάλης πιο πριν...
    Παραμένει ένα μηχανάκι που αν δεν με πείραζε να τα χώνω για το οτιδήποτε, θα το ψώνιζα απλά γιατί είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ όταν δουλεύει σωστά.
    Εγώ σε 40000 δε τα έχω χώσει σε τίποτα, παρά μόνο 2 σετ τακάκια.

Γνωρίζω προσωπικά μηχανάκια με πάνω από 100000 χλμ στα οποία δεν έχει ακόμα χρειαστεί να ρυθμιστούν βαλβίδες. Όσον αφορά τα πλαστικά για να τα σπάσεις πρέπει να στουκάρεις με νταλίκα. & μπορώ να γράψω ακόμα αρκετά, αλλά νόημα δεν έχει, γιατί στο Greece όλοι έχουν άποψη για όλα. Εγώ πάλι προσπαθώ να έχω άποψη μόνο για ότι έχω στη κατοχή μου.

Προς θεού δεν είναι μομφή το παραπάνω προς εσένα ε!

Συνεχίστε για τη γαμοσύνη του Vstrom και όλων των άλλων. Μέχρι τότε εμείς μπορούμε να βολτάρουμε!

Ρε τι διαβαζουμε εδω..
    Απαντησεις με μενος μονο και μονο επειδη τα γραφει ο τερενς,αν τα ελεγε κανενας αλλος
    η αντιμετωπιση θα ηταν τελειως διαφορετικη.
    Λες και σας ακουγεται εξωγηινο οτι σχεδον ολα γινονται για τη μουρη,δεν το ξερετε εσεις μωρε,πεσατε απο τα συννεφα
    Και το πιο αστειο,καμαρωνετε για αξιοπιστια σε μηχανακια με αστεια χλμ στο κοντερ...ειπαμε,Πασχα,εορτας και αργιες βολτα

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ρε συ Ταϊ, δεν ειναι αυτο.. (ενταξει εγω δεν κραζω Τερενς ουτως ή αλλως)..
    Εσυ πχ ειχες παρει το gs650.. Το εκανες για το πουλ-μουρ;; Προφανως οχι. Εκρινες οτι καλυπτε καλυτερα τις αναγκες σου το συγκεκριμενο μηχανακι και το τσιμπησες. Μια χαρα.

To οτι πολλοι αγοραζουν τα μηχανακια για πουλ-μουρ δεν ακυρωνει την αξια των μηχανακίων..
    Καποιοι τα αγοραζουν γνωριζωντας τι παιρνουν και γιατι.

Αυτοι που τα παιρνουν για να δειχτουν ή-και επειδη πεφτουν θυματα του μαρκετινγκ, προβλημα τους.. Δεν θα επρεπε να μας νοιαζει ουτε να ασχολουμαστε μαζι τους περα απο μια απλη καζουρα για να ευθυμησουμε και λιγο.. Απο εκει και περα τους δινεις αξια χωρις λογο. (ή ισως μια επικοδομιτικη κριτικη σε καποιον που πεφτει αθελα του θυμα του μαρκετινγκ και δεν εχει βλεψεις πουλμουριασης).

Ο Τερενς ετσι οπως τα λεει ομως ειναι σαν τα ισοπεδωνει ολα και εκει προκυπτουν οι ενστασεις..

Αν εξαιρεσουμε το crf1000 (που δεν ξερω αν εμπιπτει στην ιδια κατηγορια και καλα-καλα δεν εχει ακομα κυκλοφορησει) ποιο αλλο μηχανακι προσφερει το πακετο του gs800 πχ;;; Δεν μπορω να βρω καποιο..
    MADE IN JAPAN 日本製

Το εκανα γιατι το γιαμαχα ηταν καινουργιο τοτε και δεν ειχα τα φραγκα να το παρω,και πηρα μεταχειρω bmw.
    Οσο ισοπεδωτικος ειναι ο τερενς,αλλο τοσο ειναι και οι περισσοτεροι(οχι ολοι,το ανεφερα)κατοχοι BMW,που
    Θεοποιουν το μηχανακι τους,και κατηγορουν ολα τα υπολοιπα.
    Και αυτοι ειναι η πλειοψηφια,και σε αυτη αναφερομαι,οχι στους λιγους.
    Υπαρχει και ο zopas που εκθειαζει το βαρκαδερο και προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι παπι
    και ταξιδευει και με 9 μποφωρ και 200 χλμ/ωρα τρωγοντας κουραμπιε χωρις να φευγει η αχνη
    Στην ιδια κατηγορια κι αυτος.
    Υπαρχω και εγω που προσπαθω να γινω αντιπαθης οσο ο τερενς

Το 800 π.χ,αν και δεν θα το επαιρνα ποτε ειναι σε ΟΛΑ καλυτερο απο αυτο που καβαλαω εγω,αλλα το προβλημα δεν ειναι ποτε τα μηχανακια,
    αλλα οι κατοχοι που μας τα κανουν τσουρεκια
    Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 09/11/2015 στις 02:35.

Και γιατι δεν πηρες XT-R ρε κρυφοΜπεμβεδακια;;;

Εννοειται πως και οι κατοχοι bmw που το κανουν αυτο που λες ειναι γραφικοι και κατακριτεοι.. Αλλα δεν εχουμε εδω μεσα εκτος και αν δεν εχω προσεξει.. (ή δεν εκδηλωνονται.. )

Αλλα οπως σωστα ειπες το προβλημα ειναι οι κατοχοι..
    MADE IN JAPAN 日本製

Ο Τσιπρας που αναθεμα με αν εχει πατησει εστω χωματοδρομο γιατι ειχε gs650?? Εδω σε θελω...
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος

Αλλα δεν εχουμε εδω μεσα

Αληθεια τωρα;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Ο Τσιπρας που αναθεμα με αν εχει πατησει εστω χωματοδρομο γιατι ειχε gs650?? Εδω σε θελω...
    Γιατι ειχε φραγκα να πληρωνει τους μαλακες τους φριτσιδες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    peterbmwrider
    terens φιλικα καταντας πιο γραφικος και απο το ηλιοβασιλεμα στην σαντορινη...
    ενημερωτικα επειδη γραφεις και ανακριβειες...το gs εχει αρχικη 16350,
    https://configurator.bmw-motorrad.gr...figurator/0A01
    παμε παρακατω

Μπήκα και εγώ να χαλβαδιάσω το F 700 gs, που είναι το απωθημένο μου, κάτι σαν την κεντρική αφισα του Play Boi βρε αδερφε.....και άμα τα μηχανάκια των Βαβαρών, είναι τόσο γρήγορα όσο η ιστοσελίδα τους...

ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ

Δεν υπάρχει στην Ελλάδα σήμερα μηχανάκι bmw gs με 16350 παρά μόνο στα όνειρα του φίλου μας..!!
    Θέλει παραγγελία,προκαταβολή γερή και περιμένεις,.....φέταααααααααααα..!!3 μήνες,6 μήνες..??
    Είναι τρε μπανάλ το να αγοράσεις ένα γυμνό gs,αυτά που εισάγονται είναι φορτωμένα πάνω από 20000 ευρώ.
    Γιατί δεν φέρνετε χωρίς τα διάφορα...η ερώτηση..??.Έτσι δεν φέρνουμε γιατί κανείς δεν τα αγοράζει ξεβράκωτα.
    Μόνο παραγγελία,είναι σαν τα αυτοκίνητα περίπου που ρωτάς και σου λένε 25 και όταν θέλεις μετά και ραδιόφωνο
    η τελική τιμή γίνεται 35...!!!
    Τώρα για τις βόμβες που ανέφερες υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος.
    Γιατί έπρεπε να θυσιαστούν 300000 άνθρωποι σε ένα λεπτό..??Μεγάλη κουβέντα,δεν συζητιέται
    εδώ μέσα.Να είσαι σίγουρος ότι κάτι δεν πάει καλά αν διαβάσεις την ιστορία για έναν λαό
    100 εκατομμυρίων που ορμάει απέναντι και επιτίθεται σε κάποιον άλλον του 1,5 δίς..!!!
    Το γιατί και το διότι του να τα κάνουν καλά με όλα όσα καταπιάνονται είναι ένα άλλο επίσης θέμα.
    Τώρα γιατί θα πρέπει να είναι αυτοί άξιοι θαυμασμού και όχι η Ελλάδα μας με τους 500000 ανάπηρους
    από τον δεύτερο παγκόσμιο στη μάχη με τους Γερμανούς όταν ολόκληρη Γαλλία με την περίφημη
    αμυντική γραμμή Μαζινώ κλάταρε σε ένα μήνα και οι Γερμανοί έπιναν καφέ στο Παρίσι..??
    Μην κατηγορείς τους νεοέλληνες,δε βλέπεις εδώ βρακί δεν έχουμε και ορμήξανε να με φάνε
    που τους λέω πόσα καγιέν και μερσεντές είχαμε πριν ξεκινήσει το πανηγύρι.
    Πιστεύω ότι πολλοί εδώ μέσα θα προτιμούσαν να μην είχαν να φάνε και να πιούνε έναν καφέ το Σάββατο
    ενώ ταυτόχρονα θα ένοιωθαν περήφανοι και κοινωνικά καταξιωμένοι όταν κατάφερναν να βγάλουν βόλτα
    το μηχανάκι τους το γυαλισμένο και πανάκριβο με το Χ σηματάκι στο τεπόζιτο.
    Δικαίωμα τους, όμως για μένα είναι ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ,το λιγότερο.
    Αν η τσέπη σου και όχι αυτό που νομίζεις ότι σου καθορίζει το κοινωνικό σου προφίλ είναι για 5 πάρε ένα μηχανάκι
    που κάνει 5 να το χαρείς μαζί με τη ζωή σου,αλλιώς ξεροσταλιάζεις κάνοντας πέτρα το σκατό σου
    και οι επιτήδειοι του μάρκετιγκ τρίβουν τα χέρια τους που σου πούλησαν κάτι που θα σε έχει σκλάβο για χρόνια..!!
    Αλήθεια πόσοι υπάρχουν που χωρίς να έχουν το οικονομικό υπόβαθρο και χωρίς καν να τις χρειάζονται
    δεν αγόρασαν τριόροφες μεζονέττες και τώρα,σήμερα όσοι άντεξαν ακόμα και δεν τις έβγαλαν για πούλημα
    μετακομίζοντας σε κανένα διαμερισματάκι,ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ στο ισόγειο απομονώνοντας τους ορόφους με καμμιά
    γυψοσανίδα προσπαθούν να ζεσταθούνε το χειμώνα..??
    Μυαλό δεν βάζουμε εύκολα,όσο υπάρχουν γιαγιάδες παππούδες και συντάξεις τα καφέ θα γεμίζουν ,δεν πάει να λένε
    για κρίση..??Τριάντα χρόνια πέρασαν για να φτάσουμε εδώ που είμαστε,υπολογίζω ότι θέλουμε τα διπλάσια
    για να καταλάβουμε ότι αν δεν μπορούμε να αγοράσουμε ηλεκτρονικές αναρτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο χέρι το κλεδί
    για να ρυθμίζουμε αυτές που αντέχει η τσέπη μας.ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ και ΥΠΕΡΑΦΘΟΝΙΑ σε συνδυασμό με το ότι πλέον
    δεν υπάρχουν παγκόσμιοι πόλεμοι για να γκρεμίζουμε και να ξαναφτιάξουμε μας οδήγησαν εδώ σε συνδυασμό με το
    προφίλ που μας δημιούργησαν όλοι αυτοί που έπαιρναν τηλέφωνο στα σπίτια μας στις 12 το βράδυ και μας πρόσφεραν
    με πιστωτική κάρτα διακοποδάνεια κ.λ.π....
    ΤΩΡΑ..?? Ας τον ρουφήξουμε,όσοι προσαρμοστούν γρήγορα και όσοι άπλωναν τα πόδια τους μέχρι εκεί
    που έφθανε το πάπλωμα τους θα ζήσουν καλύτερα.
    Και σε τελική ανάλυση όποιος γουστάρει τόσο πολύ bmw υπάρχουν και τα 1150 gs.Με 3-4 χιλιάρικα κάνεις και
    το κομμάτι σου που λένε να σου φύγει και ο καημός.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Εγώ σε 40000 δε τα έχω χώσει σε τίποτα, παρά μόνο 2 σετ τακάκια.

Γνωρίζω προσωπικά μηχανάκια με πάνω από 100000 χλμ στα οποία δεν έχει ακόμα χρειαστεί να ρυθμιστούν βαλβίδες. Όσον αφορά τα πλαστικά για να τα σπάσεις πρέπει να στουκάρεις με νταλίκα. & μπορώ να γράψω ακόμα αρκετά, αλλά νόημα δεν έχει, γιατί στο Greece όλοι έχουν άποψη για όλα. Εγώ πάλι προσπαθώ να έχω άποψη μόνο για ότι έχω στη κατοχή μου.

Προς θεού δεν είναι μομφή το παραπάνω προς εσένα ε!

Συνεχίστε για τη γαμοσύνη του Vstrom και όλων των άλλων. Μέχρι τότε εμείς μπορούμε να βολτάρουμε!

ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ MOD..........

Δυστυχώς έχεις μυωπία μεγάλη και δεν μπορείς να δεις πιο πέρα από τη μύτη σου.
    Νομίζεις ότι το πρόβλημα μου είναι τα Χ bmw..??
    Όχι φίλε η νοοτροπία που κουβαλάμε είναι σε συνδυασμό με το χόρτο που μας ταίζουν.
    Ξεκάθαρα λοιπόν επειδή δεν αντιλαμβάνεσαι ότι το κάθε bmw είναι απλά μια αφορμή
    αναφέρομαι στη νοοτροπία και τη φιλοσοφία του τρόπου ζωής των νεοελλήνων,
    σε συνδυασμό με όλα αυτά που μας περνάνε κάθε μέρα.
    Αν θα μπορούσες να οδηγηθείς σε κάποιο συμπέρασμα από αυτά που έγραψα δεν θα ήταν φυσικά
    το αστείο ότι σου έθιξα το σούπερ μηχανάκι αλλά το ότι..............
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΜΕ γιατί μετά οδηγούμαστε σε καταστάσεις
    γελοιότητας,υπερβολής και λαμογιάς..!!110 δις είναι τα φέσια πλέον..!!Ξέρεις πόσα bmw είναι μέσα σε αυτά..??
    Τα οποία δημιουργήθηκαν από όψιμους γιάπηδες που αγόραζαν με κωλόχαρτα επιταγές ότι τους γυάλιζε..??
    Και σήμερα δεν πληρώνουν δόσεις μαζί με τους κακομοίρηδες που παραμυθιάστηκαν και πήραν τριόροφα των
    διακοσίων πενήντα τετραγωνικών όταν χρειαζότανε 100 μέτρα το πολύ για να ζήσουν και σήμερα ή απολύθηκαν
    ή τους έχουν κόψει το μισθό στο μισό..??
    Αυτό δυστυχώς για εμάς πέρασε πλέον σε όλους τους προστάτες μας που μας χορεύουν στο ταψί..!!
    Κι αν δεν ήταν ο θείος Σαμ τώρα ίσως ήμασταν Αργεντινή,άλλη ιστορία αυτή.
    Άνοιξε λοιπόν τα μάτια σου και τα αυτιά σου ,δες αυτά που πρέπει να δεις και βγάλε αυτά τα συμπεράσματα
    που πρέπει από αυτά που γράφω και μην αναλώνεσαι στο επιφανειακό μου θίξανε το σούπερ-ντούπερ
    μηχανάκι μου που έκανε 100000χλμ. χωρίς να αλλάξω βίδα.
    Καλές βόλτες με υγεία αφού είσαι από αυτούς που έχουν και για bmw και για βόλτα..!!
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 09/11/2015 στις 13:36.

Γράφτηκε ήδη.
    Για το πουλ μουρ αγοράζονται bmw ναι.
    Και παπια full stage 6 takegawa.
    Και vespa παλιά μόνο για γνωστές restoring.
    Και η πλειονοτητα των supersports.
    Και των hypertourer (μπουσα για την πόλη άλλος; )
    Και των supermoto.
    Και ονοφ και πόσων ακόμα.

Η "μουρη" πουλάει, τι να κανεις;

Αν μια μοτοσικλέτα είναι καλή η όχι δεν το καθορίζει η μούρη.
    Αν μια μοτοσικλέτα απαιτεί γερό πορτοφόλι για συντήρηση δεν την κάνει κακή.

Αν αγοράσει κάποιος μούρη και δεν έχει βρακί να βαλει, δεν φταίει η μότο, είναι απλώς ανόητος.

Και όλο αυτό θα μπορούσε να μπει σε ένα άλλο νήμα με τίτλο "η ψυχοπαθολογια του φαινεσθαι: αγορά αντικειμενων για κοινωνική επίδειξη και προβολή".

Στο θέμα μας ανήκει μόνο το ότι η f800gs είναι μια καλή μοτοσικλέτα που πιθανώς να ζητήσει ακριβή συντήρηση κάποια στιγμή. Οπότε δεν προτείνεται σε ιδιοκτήτη με χαμηλό εισόδημα, αν την θέλει για να την λιώσει στα χιλιόμετρα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Κάποιος που έπιασε το θέμα,λες και εγώ έχω καημό με τα bmw ή τους σχιστομάτηδες.
    Το ότι είμαστε εκτός θέματος..?? Ε εντάξει δε γράφουμε και Πανελλήνιες έκθεση..!!
    Όπου βρω ευκαιρία τα γράφω.......Όσο για το f800 ..?? Πολύ off ρε φίλε,13-14 χιλ.
    για off..??Με 1,5 χιλιαρικάκι παίρνω κανένα παλιό ΚΤΜ και το σπάω στα βουνά να ηρεμώ
    τα Σαββατοκύριακα.

Συμφωνώ μαζί σου.

Με το ΚΤΜ δεν θα πας άνετα Αθήνα-Βάλια Κάλντα όμως. Η οπουδήποτε μακριά. Με το 800 θα πας οπου θέλεις και θα βολτάρεις οπου μπορεις σε χώμα. Έχει πιο φτηνά μηχανάκια; Ναι. Το ίδιο ικανά στον ίδιο ρόλο, βάρος, κυβικά; μόνο ένα.

Με την ίδια λογική, κακώς αγοράζουν το οποιο γκαλαξι-άιφον κλπ, αφού με το 1/4 των χρημάτων κάνουν τα ίδια πράγματα με ένα αλλο smartphone.
    Δεν με νοιάζει αν είναι πανάκριβο η αν δεν έχει καλή τιμή προς αξία. Αν μπορεί κάποιος, με 'γειά του.
    Αν το αγοράσει και μετά....αναπάντητη γιατί δεν έχει μονάδες στην κάρτα η του φαίνεται ακριβή η θήκη... γέλιο.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ........

Τώρα για το f800 όπως το βλέπω ναι είναι για να μπεις ΒΟΛΤΑ στο χώμα.Αν όμως το πιέσεις
    θέλει χρήμα και δεν μπορεί να κάνει με τίποτε όσα ένα μηχανάκι με 120-130 κιλά.
    Τώρα για να χαρείς τη φύση έχω μπει στη Βάλια Κάλντα μέχρι και με ΧΤ-500 και δεύτερο άτομο.
    Όλα μπαίνουν στο χώμα,το τι μπορεί το καθένα σε συνδυασμό με το πόσα θα χώσεις μετά για διάφορα
    είναι ένα ζητούμενο.Για μένα όταν δώσει κάποιος καθημερινός άνθρωπος 13-14 χιλιάρικα
    για μηχανάκι,είναι πολύ δύσκολο γιαυτόν θεωρώ να το σπάει στο χώμα,και πολυέξοδο σπορ είναι,
    και η αξία του πάει περίπατο,με λίγα λόγια το καταστρέφει σύντομα.Αν σκίζεις αναρτήσεις,ζάντες,
    γρανάζια φας και καμμία τούμπα αναπόφευκτη στο χώμα σε ένα χρόνο το μηχανάκι θάναι ΧΑΡΧΑΛΟ..!!
    Τώρα άν λες πάω χώμα όπως ένα φιλαράκι μου πουρώ που περνάει απλά όρθιος στις λακούβες
    ε.....τότε τι να το κάνεις το f800..??Το θεωρώ ένα ακριβό παιχνίδι χωμάτινο που πάει φυσικά
    και στην άσφαλτο μια χαρά.Με 1,85 δεν ακουμπάω πατούσες κάτω πάντως,μισό πέλμα,21 τροχό μπροστά..??
    Κάτι XL παλιά Χόντα μου θύμισε,ωραίο είδα αυτό με τον κόκκινο σκελετό και τη διπλή σέλλα.
    Τώρα αξιοπιστία..??Αυτοί που τόχουν ξέρουν καλύτερα,εμείς απλά διαβάζουμε διάφορα.
    Όμως πολλοί κάνουν το λάθος και μπερδεύουν την οδική συμπεριφορά με την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ,μέγα λάθος.

κοιτα να δεις που βάλαμε αφεντικά στην τσέπη μας, στα γούστα μας και δεν ξερω και αν θα ανέβουν και στο κρεβάτι μας......
    πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γνώμη:Gs 800-KTM950-Caponord
    από gregorgeous89 στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2008, 19:22
  2. Γνωρίζει κανείς για το GS 800 on-off ?
    από paul-city στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2007, 01:44
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 15:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ