Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: βόλτα με φίλους ή 36ωρο?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    "Κάπτεν, λέω να πάω σε αυτό το περίφημο 36ωρο.... τι λες να πάω ή μπα?"
    Να πας, ειδικα αν δε εχεις πάει. Μετα ξανασυζητάμε (οχι για μετρηματα, όχλους και αλλα φαιδρα που γράφονται μονο για να προκαλέσουν) αλλα για το αν αξιζει ή οχι.

Δεν ειναι βολτα. Ειναι ενας ιδιότυπος αγωνας αντοχης μαζι με καλη παρεα μοτοσυκλετιστων, στην οποια πας με φιλους και κανεις μια ομαδα σα να εισαι σε βολτα. Στην τελικη, κανενας δε σε υποχρεωνει να κανεις και τα ζητουμενα του αγωνα, απλα να περασεις καλα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αν το ερώτημα τεθεί στη βάση του "έχω λεφτά για ΕΝΑ εκ των δύο και μόνον" ψηφίζω βόλτα με φίλους.
    Αν είναι γενικής φύσης, ότι γουστάρει και όπως την βρίσκει ο καθ' είς.

αν δεν δοκιμασεις και τα 2 στην ιδια χρονια δεν θα εχεις ποτε κατασταλαγμενο συμπερασμα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Δεν ειναι βολτα. Ειναι ενας ιδιότυπος αγωνας αντοχης μαζι με καλη παρεα μοτοσυκλετιστων, στην οποια πας με φιλους και κανεις μια ομαδα σα να εισαι σε βολτα. Στην τελικη, κανενας δε σε υποχρεωνει να κανεις και τα ζητουμενα του αγωνα, απλα να περασεις καλα.
    αν είναι να πας σε έναν αγώνα αντοχής για να μην κάνεις τα ζητούμενα του αγώνα, πας βόλτα.... καθότι και οι συμμετοχές περιορισμένες, άσε να πάει κανας άλλος που θέλει να κάνει "τα του αγώνα".... έτσι το βλέπω....
    πουτσ@@@@@@@@@

αν είναι να πας σε έναν αγώνα αντοχής για να μην κάνεις τα ζητούμενα του αγώνα, πας βόλτα.... καθότι και οι συμμετοχές περιορισμένες, άσε να πάει κανας άλλος που θέλει να κάνει "τα του αγώνα".... έτσι το βλέπω....
    Σιγα ρε συ, δεν κοβεις και θεση απο την απονομη των Νομπελ.

Ξεκινας να τα κανεις κι αν βαρεθεις τα αφηνεις. Αλλωστε τα ζητουμενα εχουν κυριως να κανουν με τη διαδρομη και την ολοκληρωση της.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σιγα ρε συ, δεν κοβεις και θεση απο την απονομη των Νομπελ.

πουτσ@@@@@@@@@

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εδώ που τα λέμε, αξίζει Νόμπελ όποιος καταφέρει να κάνει μοτογκούτσι να λειτουργεί για 36 συνεχόμενες ώρες.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Στο 36ωρο πας για να δικαιολογήσεις στον εαυτο σου την αιτια που εχεις παρει touring μηχανη.

Βόλτα με φίλους αν πρέπει υποχρεωτικά να διαλέξω ένα.
    Βόλτα με φίλους αν λόγω χρημάτων πρέπει να διαλέξω ένα.
    Και τα δυο αν δεν με απασχολούσαν τα χρήματα.
    36ωρο θα έκανα για την φάση της δοκιμασίας/κυνήγι θησαυρού/αντοχή κλπ.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Στο 36ωρο πας για να δικαιολογήσεις στον εαυτο σου την αιτια που εχεις παρει touring μηχανη.
    Πας για να δεις και άλλους που έχουν κάνει την ίδια μλκ με σένα και πήραν Γκούτσι
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Πας για να δεις και άλλους που έχουν κάνει την ίδια μλκ με σένα και πήραν Γκούτσι
    Φημες

δεν υπαρχουν γκουτσι στο 36ωρο...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ...

δεν έχω άποψη ακριβώς γιατί δεν έχω πάει.... οχι μονο άδικο, αλλά εντελώς μαλακία θα ήταν να έχω αποψη
    για δώσε φώτα
    (όχι δεν με τρώει να κάνω)
    καλα προφανώς και σε τρώει αλλιώς δεν θα έκανες τη κουβέντα. απενοχοποιήσου. δεν είναι κακό. "Και ο Σπύρος είναι εδώ"

"για δώσε φώτα"

(δε συζητάω για θέμα χρημάτων. Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ειναι αντικείμενο συζήτησης απο τι στιγμή που δε σε υποχρεώνει κανένας)

το λοιπόν:

- κανείς δε σε υποχρεώνει να το κάνεις με το ζόρι όπως θέλουν αυτοί.

- μπορείς κάλλιστα να συνδυάσεις τη διαδρομή που έχουν βγάλει οι guzzaοι με τη δική σου εκδοχή μαζί με τους φίλους σου. προφανώς το μόνο που χάνεις είναι η βαθμολόγηση και η έλεψη σύγκρισης στην αντοχή. Το 36ωρο είναι μια Iron butt δοκιμασία και ως τέτοια δε συμβαίνει μόνο εδώ. Με λίγες παραλλαγές συμβαίνει σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου. όταν το κάνεις με τους φίλους χαλαρά και σταματάς όπου θέλεις και όταν θέλεις, προφανώς και ξεφεύγουμε απο την έννιοια του Iron but challenge βέβαια

- μια πιο εύστοχη συζήτηση θα ήταν γιατί ορισμένους μοτοσυκλετιστές στο κόσμο να τους τραβάει το Iron Butt challenge. και ναι το iron butt challenge δεν περιλαμβάνει συμμετοχή με μηχανές adventure όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω. προφανώς η νούμερο 1 χώρα στο κόσμο σε συμμετοχες και iron butt events είναι η Αμερική με τα Χαρχάλευ

- η έννοια της συμμετοχής σε κάτι που συμμετέχουν άλλοι 200 σαν και εσένα, απο μόνο του είναι ένα τεράστιο κίνητρο. έχει χαρακτηριστικά μοτοσυκλετιστικής γιορτής. καλή η μοναξιά ή τα ταξιδάκια με κανα 2-3 φίλους αλλά η αίσθηση του να συμμετέχεις σε κάτι που σου αρέσει (είπαμε η δοκιμασία για τη πολύωρη οδήγηση) όταν κάνουν άλλοι 200.... υπερθεματίζει την αρρώστια σου

- εάν βάλεις κάτω τα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν απο τις βόλτες που κάνεις θα δείς οτι το 36ωρο (και κάθε iron butt challenge) είναι ο υπερθεματισμός όλων αυτών. Πολύ μοτοσυκλέτα, πάρα πολλά όμορφα χλμ, αρκετή δοκιμασία με το αγαπημένο σου hobby, πολύς κόσμος σαν και εσένα, μπόλικος χαβαλές και πειράγματα κατα τη διάρκεια αλλά και τα βράδυα στα ξενοδοχεία, μπόλικες κατινο-συζητήσεις μετα το πέρας της λήξης (όπου έρχεται και η ψιλο νοσταλγία και το σύνδρομο στέρησης και είναι και αυτό ένα χαρακτηριστικό μιας δοκιμασίας) γενικώς πολλά και μπόλικα πράγματα τριγύρω απο τη μοτοσυκλετα .....

- δεν υπάρχει κυνήγι θησαυρού όπως ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω. υπάρχουν 2-3 εντελώς αεριτζίδικες (όχι πάντα) δοκιμασίες ενδιάμεσα της διαδρομής μόνο και μόνο για να δίδεται κύπελο σε κάποιους άλλους (ισως πιο συνετούς και οργανωμένους) πέραν τους κ@υλόγκαζους.

- αναγκαστικά εάν εισαι διοργανωτής και θέλεις να υπερασπίσεις τη προσπάθεια αυτών που το κάνουν όλο σωστά, θα κοιτάξεις να βάλεις κάποια τσέκ για να το σιγουρέψεις. κάποια απο αυτά περιλαμβάνουν τις φωτογραφίες διέλευσης που παίρνεις απο κάποια σημεία, η τα κρυφά / φανερά ΣΕΧ κτλ. ο σκοπός όλων αυτών είναι η προάσπιση της σοβαρότητας της διοργάνωσης.

- τον Αντώνη (mesatsou) τον ρώτησες?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    [...] κάποια απο αυτά περιλαμβάνουν τις φωτογραφίες διέλευσης που παίρνεις απο κάποια σημεία, η τα κρυφά / φανερά ΣΕΧ κτλ. ο σκοπός όλων αυτών είναι η προάσπιση της σοβαρότητας της διοργάνωσης[...]
    Ακομα θυμάμαι το σκηνικο στη Μανη ρε συ...

"Εδω ειναι που πρέπει να βγαλουμε τη φωτο;"
    "Ποια φωτο; Πού ειναι το εδω; Τι κάνουμε;"

Απογεμα αργα και να πρέπει να ανεβουμε όλη τη Μανη, να παμε Καλαματα, να περάσουμε τον Ταΰγετο, να παμε Μυστρα, να πάμε Αργος και να τερματισουμε στο Ρουφ...

Πολύ μου λειπει το 36ωρο ρε γμτ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    TO 36ωρο δεν είναι αγώνας εκτώς αν είσαι καλός ας πούμε και στα βελάκια ή σε κάτι άλλα παιχνίδια που κάνουν οι γκουταίοι.
    Φαντάσου το σαν μια μεγάααααλη πίτσα που τρως όση γουστάρεις
    Μπορείς φυσικά να πάρεις και τους φίλους σου μαζί αλλά πίστεψε με πρέπει να είναι πολύ καλοί φίλοι !

Νομίζω πως ο΄κάθε μηχανάκιας πρέπει να κάνει ΕΝΑ 36ωρο
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ακομα θυμάμαι το σκηνικο στη Μανη ρε συ...

"Εδω ειναι που πρέπει να βγαλουμε τη φωτο;"
    "Ποια φωτο; Πού ειναι το εδω; Τι κάνουμε;"

Απογεμα αργα και να πρέπει να ανεβουμε όλη τη Μανη, να παμε Καλαματα, να περάσουμε τον Ταΰγετο, να παμε Μυστρα, να πάμε Αργος και να τερματισουμε στο Ρουφ...

Πολύ μου λειπει το 36ωρο ρε γμτ...
    -πιδιά από που έρχεστι ?
    -Ε?

:rotflmao:

Θωμά είσαι σπίτι????
    Ο Θωμάς σπίτι είναι εγώ δεν ξέρω που είμαι???
    Που στο διάλο μ εφερες δω πάν ! ! ! ! !
    ανανήψαντας

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια Βολτα με τον Giorgos19....
    από Giorgos19 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2014, 15:45
  2. Κυριακή 19/11 - Βόλτα με το KTM Club
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2006, 18:03
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. Η πιο extreme βολτα με μηχανη.
    από 620 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 17:27
  5. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε