Το ένα δεν (πρέπει να) αποκλείει το άλλο. Αν ψάχνεις ένα λόγο να δικαιολογήσεις τα παραπάνω έξοδα:
Στα 36ώρα γνωρίζεις τα καλύτερα παιδιά. #fact![]()
Fuck the universe.
Ο "μηχανοβιος" απο την φυση του δεν μπαινει σε καλουπι.Το 36ωρο ειναι απο την φυση του καλουπι.Αρα η το βλεπεις σαν αγωνα και πας να τον κερδισεις (οχι απαραιτητα να ερθεις πρωτος),η δεν δεχεσαι το καλουπωμα και πας τσαρκα με τα φιλαρακια σου.
Εγω προσωπικα ουτε το πρωτο γουσταρω,αλλα και ουτε μου αρεσει να παω βολτα με πεντε νοματεους μεχρι να βγαλει ο π@πος μου φουσκαλες.Χαλαρη βολτα,με πολυ χαβαλε και οχι ντε και καλα χιλιομετρα για τα χιλιομετρα.
Kai giati na min pas....
BOLTA ,
ME FILOUS,
STO 36ORO????
To 36ώρο πάντα σου δίνει ένα challenge παραπάνω απο μιά απλή βόλτα με την παρέα.. Στην βόλτα με την παρέα αν κάτι στραβώσει ή δεν πάει καλά θα πείς "δεν βαριέσαι, καλά είναι μέχρι εδώ που φτάσαμε", στο 36ώρο πιθανά να πιέσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου για να δείς αν μπορείς να ξεπεράσεις το εμπόδιο και να το ολοκληρώσεις. Γενικά είναι μια ωραία δοκιμασία και γνωριμία με τον ευατό σου ειδικά τα τελευταία χρόνια που έχει γίνει λίγο πιο απαιτητικό. Όσο για το "κάντο με την πάρεα σου" δεν είναι πάντα εφικτό, θα πρέπει ο ρυθμός όλων, καθώς και ο στόχος τους να είναι εναρμονισμένος. Εγώ τα τελευταία χρόνια που το έκανα το ξεκίναγα με κάποιους απο την παρέα οι οποίοι είναι χρόνια 36ωρίτες αλλά καταλήγαμε να το τελιώνουμε ο καθένας μόνος του ή με άσχετους που έτυχε να ταιριάξει ο ρυθμός.
Mερικοί έχουμε μπλέξει άσχημα με αυτές τις γνωριμίες..![]()
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
παίδες δεν υπάρχει η έννοια πάω να κερδίσω στο 36ωρο όπως με τους άλλους αγώνες. ούτε είναι το σημαντικότερο να πάς να δεθείς και να κάνεις φιλίες. (Πέραν του οτι στη πράξη δημιουργούνται ισχυρές φιλίες λόγω της εμπειρίας).
Το 36ωρο ξεκινάει πρώτα απο όλα με την ιστορία της αντοχής για να βγάλεις όλα αυτά τα χλμ σε 2 μέρες