Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: βόλτα με φίλους ή 36ωρο?

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Πιστευω οτι δεν μπορει να συγκριθει το ενα με το αλλο... Δεν εχω κανει 36ωρο, παρα μονο μια ΠΣΚ του forum...
    Το 36ωρο, ειναι κατι σαν στοιχημα με τον εαυτο σου και τις αντοχες σου γενικοτερα...
    Απο την εμπειρια της ΠΣΚ θυμαμαι (1850χιλ. σε 2,5 μερες),οτι ενω στο τελος της ημερας ησουν κομματια απο τις πολλες ωρες στην σελα, στους δρομους και απο τις ατελειωτες στροφες, ξυπνουσες την επομενη μερα με τρελη διαθεση για άλλα τοσα χιλιομετρα με ενθουσιασμο... Βασικα ειναι και τι τρελα κουβαλαει ο καθενας μας...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    To 36oro , an pas gia na kerdiseis einai agonas,
    an pas na peraseis kala, einai bolta

my 2 kapikia
    Μπορει να ειμαι και λαθος σε αυτο,αλλα αν θελω να περασω καλα με τα 500 ευρω που θα μου κοστιζε το 36ωρο,παω με την παρεα μου μια βδομαδα Βαλκανια και ξεσαλωνω.

ΥΓ Για να μην παρεξηγηθω.Αυτοι που πανε 36ωρο καλα κανουνε γιατι γουσταρουνε.Δεν τους κανω κριτικη,απλα εμενα δεν μου αρεσει.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    ...Βασικα ειναι και τι τρελα κουβαλαει ο καθενας μας...
    Ayto

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Μπορει να ειμαι και λαθος σε αυτο,αλλα αν θελω να περασω καλα με τα 500 ευρω που θα μου κοστιζε το 36ωρο,παω με την παρεα μου μια βδομαδα Βαλκανια και ξεσαλωνω.

ΥΓ Για να μην παρεξηγηθω.Αυτοι που πανε 36ωρο καλα κανουνε γιατι γουσταρουνε.Δεν τους κανω κριτικη,απλα εμενα δεν μου αρεσει.
    Mη τα συγκρίνεις.. Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Στην εβδομάδα στα βαλκάνια θα πάρεις εντελώς διαφορετικά πράγματα απ'οτι στο 36ωρο. Φυσικά και είναι λογικό να μην αρέσει σε αρκετούς - και εγώ συνειδητά απέχω τα τελευταία 2 χρόνια όμως τα προηγούμενα χρόνια που το είχα κάνει σερί απέκτησα εμπειρίες που μόνο μέσα απο μία τέτοια διοργάνωση θα μπορούσα να λάβω.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    Mη τα συγκρίνεις.. Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Στην εβδομάδα στα βαλκάνια θα πάρεις εντελώς διαφορετικά πράγματα απ'οτι στο 36ωρο. Φυσικά και είναι λογικό να μην αρέσει σε αρκετούς - και εγώ συνειδητά απέχω τα τελευταία 2 χρόνια όμως τα προηγούμενα χρόνια που το είχα κάνει σερί απέκτησα εμπειρίες που μόνο μέσα απο μία τέτοια διοργάνωση θα μπορούσα να λάβω.
    Δεν τα συγκρινω.Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα και συμφωνω μαζι σου.Εγω τα βαζω στη δικη μου πλαστιγΓα και γερνει απο τη μια,ο Κτηνος (πχ)τα βαζει στη δικη του και γερνει απο την αλλη.Δεν ειναι κανεις περισσοτερο σωστος απο τον αλλο.

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    και εξηγούμαι ΠΡΙΝ από όλα
    ο προβληματισμός μου και η κουβέντα ΔΕΝ εχει να κάνει με την Λέσχη των Γκουζαίων (τους οποίους - να είναι καλά τα παιδιά - και δε γνωρίζω), ΔΕΝ έχει να κάνει με το θεσμό του 36ωρου αυτό καθ' αυτό απλά επιλεχθηκε ως το πλεον αντιπροσωπευτικό δείγμα....

Δεν έχω λάβει μέρος σε 36ωρο.
    Ούτε σε πανομοιότυπες εκδηλώσεις που γίνονται τα τελευταία χρόνια από άλλες Λεσχες...

Πάντα είχα όμως τον προβληματισμό, γιατί τετοια λύσσα με τέτοιου είδους εκδηλώσεις?

γιατί κάποιος να μην κάνει με έναν ή δύο φίλους του το ίδιο πράγμα (να οδηγάει από το πρωί μεχρι το βράδυ), σε γαμάτες διαδρομές που έχει επιλέξει ο ίδιος, που θα πάει όπως θέλει και για όσο θελει, που δεν θα έχει την υποχρέωση να περάσει από το τάδε σημείο μέχρι την τάδε ώρα ή να βγάλει εκεί φωτό και θα σταματήσει ό,τι ώρα θέλει, όπου θέλει, για όση ώρα θέλει και θα βγάλει όσες φωτογραφίες θέλει....

που θα βγει και πιο φτηνό....

σπυρο μου αυτο το γιατι ειναι που κανει τη διαφορα
    εχω κανει 7 συνεχομενα by the book,αλλα και παλι
    ειναι κατι που δεν εξηγειται.. πως να εξηγησω εγω σε οποιονδηποτε μηχανοβιο η μη,
    το πως και γιατι ξεκινησαμε 21:30 να κατεβουμε απο καρπενησι προς ναυπακτο,για να καταληξουμε
    στην ιτεα στις 04:20 το πρωι; (36ωρο 2012)
    που να τα πω; και ποιος να με καταλαβει;! (μονο ο κτινος που ηταν εκει γυρω, ισως και να μπορει )
    ειναι πραγματα που η τα γουσταρεις και τα κανεις η οχι!
    χωρις αυτο να σημαινει πως εισαι καλυτερος η χειροτερος απο οποιονδηποτε αλλο..
    και φυσικα δεν εχω σκοπο να την μετρησω με κανεναν,ουτε στους δρομους και για κανεναν λογο
    πισω απο ενα πληκρολογιο.

σπυρο αν εχεις ενδιασμους γενικα,καλυτερα να μην το κανεις,δεν θα το ευχαριστηθεις!
    κανεις δεν θα σε πεισει να το κανεις αν εσυ δεν εισαι σιγουρος για την αποφαση σου!
    ειναι ενα ακριβο σκ (500-700 ευρω) αναλογα με τον τυπο της μηχανης και τα προσωπικα εξοδα του καθενος.
    που θα μπορουσες να τα χαλασεις σε εκδρομες,οπως τις γουσταρεις εσυ

πι/ες : οτι αλλη απορια εχεις σπυρε ρωτα
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε τέτοια διοργάνωση πριν από μερικά χρόνια. Μέσα από το moto.gr το έμαθα και από τότε που το έμαθα κάθε χρόνο θέλω να συμμετάσχω αλλά όλο και κάτι στραβώνει και δεν μπορώ.
    Πολύ θα ήθελα να βγω μαζί με όλους τους άλλους τρελούς εκεί έξω , ν' αδιαφορήσω για όλα 36 ώρες και να κάνω την καύλα μου. Αντ' αυτού κάθομαι κολλημένος στην Πάτρα και παρακολουθώ από μακρυά τα τεκταινόμενα.
    Βόλτες με φίλους πολλές, πάρα πολλές. Βόλτες μόνος πολλές, πάρα πολλές, χιλιόμετρα πάρα μα πάρα πολλά (παλιότερα - λιγότερα τώρα). Από όσα ακούω όμως και απ' όσα έχω καταλάβει συζητώντας με φίλους που το έκαναν, δεν έχουν καμία σχέση με τα χιλιόμετρα του 36ώρου.
    Θέλω να το κάνω 2 φορές, μία με μερικούς φίλους που έχω σταμπάρει και ψιλοταιριάζουν οι ρυθμοί μας και μιά δικάβαλος με την Milfαρα συνεπιβάτιδα έτσι για να σφίξουν οι κώλοι και να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές που καβαλάγαμε και δεν κατεβαίναμε παρά μόνο για φαΐ και μετά στο τέρμα στο σπίτι ή όπου αλλού είχαμε κανονίσει διανυκτέρευση.

Νομίζω είναι ασύγκριτα μεγέθη!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    spyro, καπτεν, nic mor, ktinos τα ειπανε μια χαρα

για μενα η παρακατω φραση το εκφραζει ολο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    ..... ν' αδιαφορήσω για όλα 36 ώρες και να κάνω την καύλα μου.....
    ετσι απλα, κατι σαν ctr alt delete του μυαλου
    Γιαννης

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Σπύρο δεν έχω συμετάσχει ούτε εγώ σε 36ωρο αλλά νομίζω ότι θα είχε το χαβαλε του. Πριν μερικά χρόνια είχα κάνει το iron butt με ένα φίλο μου και είχαμε πατήσει σε 5 πολιτείες μέσα σε 24 ώρες και ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα που το μοιραστηκα με ένα άτομο. Στο δικό μου το μυαλό αν μπορούσα να το κάνω με 200 άτομα θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη εμπειρια., μπορεί να το έλεγα και γιορτή.

Ένα παρόμοιο ερώτημα θα ήταν γιατί κάποιος να τρέξει το μαραθώνιο και όχι 40 και κάτι χιλιόμετρακια μόνος του. Ή δική μου πρόσωπικη απάντηση σε αυτό είναι ή παρέα, ή πλάκα, η αμιλλα, ο "ανταγωνισμός", ή εμπειρία, ή " επιβράβευση" κοκ.

Δεν ειμαι της '' προγραμματισμενης βολτας '' αλλα ειμαι σιδεροκωλος Εχει τυχει να φυγω για ΣΚ στο ,περιπου Καρπενησι και να βρεθω Κωσταντινουπολη.Το να βαλω ενα προγραμματισμενο χαρτη στο κεφαλι μου ,με χαλαει.Εχω ομως την περιεργεια να κανω μια συμμετοχη για να δω τι ειναι αυτο που πορωνει τον κοσμο που το κανει ,αν και κραταω μικρο καλαθι
    κουκουρουκουκου

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Μια Βολτα με τον Giorgos19....
    από Giorgos19 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2014, 15:45
  2. Κυριακή 19/11 - Βόλτα με το KTM Club
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2006, 18:03
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. Η πιο extreme βολτα με μηχανη.
    από 620 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 17:27
  5. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε