Μα την Μπαναγια τοτε.....
Αφου ειναι αυτη η αποψη σου, γιατι να βγαλεις το μενος σου εναντι του 46;
Μοιρασε πονο στον 27, ελαβε -και μαλιστα πολυ- απο αυτον.
Και καθως ειναι γνωστο οτι εισαι φαν του ψαρα και αντιμαχεσαι τον Ροσσι, αλλα ο ψαρας πηγε για ψαρεμα και ο 46 ειναι ακομα εδω, προς τι το μενος;
Ο 93 εκανε οτι εκανε, μαλακια για μενα αλλα και παλι στα ππρια μου κι ο Λορε το πηγε καλα (οσο χρησιμοποιουσε τις οδηγικες του ικανοτητες και οχι το λεγειν και την εκφραση του), τοσο ωστε και πηρε το #1 και το γμν το πρωταθλημα τελειωσε, εσυ γιατι κολλας με τον εραστη του (Π)Ουτσιο (λες και σε νοιζει κιολας, δεν την βαζει σε σενα);
Εντιτ: Μιας και παρεμβληθηκε ο ΚτΙνος, στον Ταζμανιαν πηγαινε το απο πανω.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Να μιλήσω και εγώ, παίρνοντας αφορμή κυρίως από την φώτο του γιατρού με τον Danie.
Ναι και εγώ τον έλεγα φαροφυλακα καθ λουζερ, αλλά και εγώ ο ίδιος χάρηκα που γύρισε δυνατός.
Ακόμα και ο ίδιος ο VALE χάρηκε πολύ περισσότερο από τον ομοσταυλο του η από οποιοδήποτε άλλον στο γκριντ, και αυτό το είδαν όλοι.
Τώρα ήταν πολιτική, ήταν κάτι άλλο?
Πάντως έγινε και το είδαν όλοι.
Στα καθεκαστα τώρα.
Ανέβηκε πολύ στην εκτίμησή και την υπόληψη μού, γιατί έδειξε χαρακτήρα, ήθος και την ταχύτητα πού πάντα είχε, τού λείπει ο τσαγανός και η σταθερότητα, είχε και πολλούς τραυματισμούς, από εκεί και πέρα αυτά.
Είναι όπως εμείς οι παντρεμένοι(το οποίο είναι η σταθερά) βλέπουμε μια άλλη γυναίκα, η οποία έχει πάρει κιλά κλπ κλπ και
λέμε -πώς έγινε έτσι, μπαζο κλπ.
Αν όμως σουλουπωθει δεν έχουμε δικαίωμα να πούμε ότι η τάδε τι ωραίο μ@@νι που έγινε τώρα που αδυνάτισε σουλουπωθηκε?
Τέλος και με αυτό.
Τώρα αν θέλουμε να ευλογησουμε τα γένια μας, το πρωτάθλημα χάθηκε από τα λάθη τού γιατρού - μιζανο κλπ
Όμως δεν βοηθηθηκε από κανέναν, γιατί αν στο Μιζανο δεν γινόταν η μαλακία και άλλαζε όταν έπρεπε μηχανάκι, θα πήγαινε στην Βαλένθια και θα έκανε χαβαλέ.
Σιτ χαπεντ.
Είπαμε όμως δεν βοηθήθηκε.
Ο ξινός όμως βοηθηθηκε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.
Κυρίως από τον sfb πού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αποδείχτηκε άξιος σωματοφύλακας .
Και αυτό δεν αλλάζει, ότι και να λένε οι εδώ φωστήρες
Έλα ρε ντεβιλ
Δεν είχε την ταχύτητα να περάσει τον ξινό για 20 κάτι γύρους, και την βρήκε στιγμιαία όταν ανέβηκε ο Dannie και αφού τού έδειξε ποίος είναι το αφεντικό και η τούμπα η μείνε πίσω ο Danie έμεινε πίσω, μη ρισκάροντας την τούμπα.
Να τα ξαναλέμε η τόσοι βλέπαμε άλλο αγώνα?
Τέσπα τώρα ότι και να λέμε, πάπαλα, φινίτο λα μούζικα πασάντο λα φιέστα.
Άντε του χρόνου να είμαστε καλά και μακάρι να έχει πεισμώσει ο γιατρός και να τους ράψει όλους. Ο μόνος πραγματικός κίνδυνος που ελοχεύει είναι να παγιωθούν αντίστοιχες παπαριές με αυτές που έκανε ο ενενήντατρίας, γιατί πολύς κόσμος γουστάρει την σπέκουλα και την ίντριγκα... η τηλεθέαση στον αγώνα της Βαλένθια ήταν απίστευτη και αυτό δεν χαλάει σε καμία περίπτωση τους διοργανωτές, ίσα - ίσα που σίγουρα θα τους βάλει σε σκέψεις...
MotoGP 2015 FULL RACE hd - Valencia"Amazing Rossi the Real Legend of MOTOGP 2015" http://www.dailymotion.com/video/x3c...ogp-2015_sport
Ναι.
Πολλες σε οτι αφορουσε την αναφορα σου στον αγωνα, στα μετεπειτα σχολια, βρες το εσυ
Ισως καποιες, μα και παλι τις μπηχτες σου τις εριχνες.
Γενικα παντως, φετος οχι, η αληθεια.
Μην δουλευομαστε και μεταξυ μας, ε;
Μεροληπτεις καθαρα εναντιον του 46.
Ισως καλα να κανεις, μα να κανεις και το ιδιο με τους αλλους.
Κατα τα αλλα (σε οτι αφορα ιδιως τις κριτικες σου για τον καθε αγωνα) *ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ* συμφωνο με βρισκεις.
Μα μην μου βγεις και αμεροληπτος....
Inochi, ρε!
Για οσο.