τι ειναι κ τι κανει το ροοτ ειναι ψιλα γραμματα
σημασια εχει οτι εισαι ροοτ
βαλε αυτο
https://play.google.com/store/apps/d...ystemappκαι σβησε οποια
εφαρμογη δεν θελεις
τι ειναι κ τι κανει το ροοτ ειναι ψιλα γραμματα
σημασια εχει οτι εισαι ροοτ
βαλε αυτο
https://play.google.com/store/apps/d...ystemappκαι σβησε οποια
εφαρμογη δεν θελεις
Α, σα να λεμε ειμαι cool?![]()
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Βρε, τα διαβασα αυτα και μαλιστα αυτο ακριβως το θρεντ ΠΡΙΝ να παρω το κινητο...αλλα 52 σελιδες, και οι περισσοτερες λενε για τιμες, τροπους και καταστηματα αγορας, χαρακτηριστικα, και αλλα που τα εφαγα ηδη στη μαπα.
Εγω αυτο που αρχιζω να καταλαβαινω τωρα ειναι οτι αυτο που χρειαζομαι για να μη βλεπω κανενα κινεζικο χαρακτηρα (γιατι αυτα δεν ειναι εφαρμογες να τις βγαλω) ειναι να βρω μια καλη ROM και να τη βαλω....σωστο η λαθος?
Υγ ειπα καλημερα και ακομα εδω ειμαι, παω για νανι γιατι θα με βλεπουνε και θα φευγουνε αυριο στα ραντεβου.....
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Τελευταία τροποποίηση από FotisFz1; 10/11/2015 στις 05:22.
Πριν μια βδομαδα συμμαζεψα ενα ιδιο κινητο απο το ιδιο site.
Βαλαμε την Custom Rom ενος Ιταλου που ειναι βασισμενη στην 5.1 της Εταιρειας χωρις καμμια Κινεζια.
Μπες myphone στο αντιστοιχο thread και βρες την. Ειναι στις 10 τελευταιες σελιδες.
Προσοχη οταν περνας την Recovery με τα SPTools.
Οταν εισαι ετοιμη και πατησεις download πρεπει να εχεις μεν συνδεδεμένο το κινητο με το καλωδιο...αλλα βγαλμενη τη μπαταρια.
Μολις πατησεις download βαλε την μπαταρια και θα ειναι επιτυχης η recovery.
Περνα την Rom στην καρτα...μπες recovery και ξεφτιλισε το περνωντας την Rom.
Η καινουργια ειναι δοκιμασμενη και ολη στα Ελληνικα.
Δεν εχω υπολογιστη να σου στειλω τα λινκ δυστυχως.
Με εφαρμογές oneclickroot δε δοκίμασες πριν παιδευτείς?
Kingoarr
Framaroot
ktl?
Στο λινκ του Bowleno πάντως, στις τελευταίες 4-5 σελίδες έχει απαντήσεις για το πως θα βάλεις πολυγλωσσική ρομ (με ελληνικά) και άρα θα ξεφορτωθείς τα κινέζικα.
Ρε παιδια να ρωτησω?
Ενταξει εκανα μαλακια και πηρα το tuvlo x strike III
Ενταξει δεν ήξερα, ολα χαλια αλλα το χειρότερο ειναι που την εσωτερικη μνημη την χωριζει σε 1 gb και 5 και μαντεψτε το 1 το εχει για να περνάω τα απλικεισονς. Με αποτέλεσμα να εχει γεμισει.
Αμα το ρουταρω ( λεμε τωρα) μπορω να ξανα ενωσω και να εχω μια μνημη?
Εδιτ αντροιντ 4.4.2
Μήπως μπερδεύεις τη RAM με τον αποθηκευτικό χώρο; :P
Life begins at 45°.
να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο;
πως μπορώ να αλλάξω εικονίδια άνευ launcher;
εδιτ: βρήκα κάτι icon packs
Τελευταία τροποποίηση από Ζεύκας; 10/11/2015 στις 09:53.
Στο Samsung ACE II που ακόμα έχω αλλά δεν χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο, υπήρχε/υπάρχει τρόπος να κάνεις repartition τις μνήμες.
Σε κάποια άλλα υπάρχει τρόπος να κάνεις swap τις μνήμες και να βλέπει την "μεγάλη" για τις εφαρμογές.
Πρέπει να ψάξεις συγκεκριμένα για την συσκευή σου και να δεις τι ισχύει και αν μπορείς να κάνεις κάτι.
Προσωρινά, μπορείς να βγάλεις στην μεγάλη μνήμη ή στην SD κάρτα τις μεγάλες εφαρμογές.
Επειδη εχω το Κ3 και εχω φλασαρει ρομ κτλ ,να ξερεις παντως οτι να το brickαρεις δε παιζει.
Μιλαω για hardware brick,δηλαδη κινητο γιοκ.
Software brick το κανα τη πρωτη μερα που το πηρα.
Περασα μια official rom απο spflashtools και ολα οκ.
Το μονο που πρεπει να προσεχεις με το flash tools,ειναι προς θεου να μη πατησεις format all.ΠΟΤΕ και για κανενα λογο.σβηνει ΙΜΕΙ και τα παντα ολα και μετα εχει 3πλασια ιστορια να τα βαλεις.
Κατα τα αλλα κανε ροοτ,περνα ενα twrp και μετα σε 5 λεπτα περνας οτι ρομ θες.
Εγγυηση οχι δε χανεις μιας και απο τα κινεζικα μαγαζια ξαναπερνανε μαμα ρομ πριν τα στειλουν.
Θα σου προτεινα να πας στο myphone που εχει θεμα για το κινητο και λενε απειρα πραγματα ενω εχει και οδηγο.