ολες θα παιξουν
ακομα κ Κορεατικη να βαλεις
η Οπεν ειναι αυτη χωρις παρεμβασεις απο παροχους
το ειχα το g2 και εχω βαλει σχεδον οτι κυκλοφορει
ολες θα παιξουν
ακομα κ Κορεατικη να βαλεις
η Οπεν ειναι αυτη χωρις παρεμβασεις απο παροχους
το ειχα το g2 και εχω βαλει σχεδον οτι κυκλοφορει
Τέλεια. Αυτό έψαχνα. Γιατί αυτό που έχω τώρα είναι ιταλική vodafone. Έχω σβήσει οτιδήποτε δικό της, βέβαια, boot screens κτλ, αλλά είμαι τελειομανής :P
Life begins at 45°.
Ελληνική 32αρα δεν υπάρχει, αφού δεν έγινε ποτέ εισαγωγή.
Δες και εδώ.
http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36
Ευρωπαϊκή μου αρκεί. Σιχαίνομαι λειτουργικά σε ελληνική γλώσσα ένιγουει. Μου αρκεί να μην έχει carrier crap. Cheers.
Life begins at 45°.
Δεν πειραζει, αυτο με βοηθαει πολυ, 10 τελευταιες σελιδες στο thread που μου μου ξαναστειλατε και σε αυτο που ειπαν Βοwleno και amyrou..
Ομως περιμενε, αυτη η διασημη rom του Ιταλου, ειναι στα ελληνικα? Ενα Multilingual το παλευω αλλα μονο ελληνικα δε θελω με τιποτα..
Ασε με μη μου το θυμιζεις, ειχα ηδη φτασει στη μεση με τον αμερικανο και ειμαι και αγυριστο κεφαλι και δεν ηθελα να τα παρατησω γιατι ειχα πεισμωσει. Μετα το ειδα οτι αυτα τα απλα τα ειχε στα λινκ του ο κινεζος...κρατηθηκα, δεν εριξα πολλα καντηλια.......
Λοιπον, αυτο που καταλαβα εγω και θα μου πουν τα παιδια αν ειναι λαθος...πες οτι το κινητο σου ειναι ενα φορουμ. To root σου κανει προαγωγη απο μελος σε administrator!!!! ε?
Και για οσους αναρωτιοσασταν, ναι, τα καταφερα μονη μου τελικα, σε 4,5 ωρες, δουλευει μια χαρα, αλλα τωρα εχουμε αλλο γολγοθα, τη ROM. Ηρθα στη δουλεια με 2 ωρες υπνο, η μερα με πηγε να μην πω πως, σαν ΑΥγουστος ηταν, και με το που σχολαω περιμενω μαστορα στο σπιτι να μου περασει το A/C........
Τι brick και βλακειες μου λετε, brick θα ειμαι εγω αποψε.......
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Νikol εχει κανονικα δε ολο το μενου Ελληνικα. Ακομα και εκει που η Κινεζια δεν εχει.
Αν εννοεις το βιντεο με τον κινεζουλη που μαλλον δεν ειναι κ φανατικο αγορι, τοτε βαλε οχι την limonchello αλλα την sensation. Εχει λινκ στην περιγραφη του βιντεο. Εγω την εχω 3-4 μηνεςκαι παρολο που εχουν βγει πολλες κ νεοτερες δεν βρισκω λογο να την αλλαξω. Λειτουργουν τα παντα κ γρηγορα με ελληνικα παντου χωρις καμια διαφημιση κ κινεζικες βλακειες.
πέφτουν κορμιά λέμεεεεεε!!!!!![]()
Αααααυτον λεμε
Αλλα βρε ρεμαλια κανενας δεν πατησε το πρωτο λινκ που εβαλα να ακουσετε τον ινδο? αμα καταλαβετε εστω και μια λεξη.......
..να μου τρυπησετε τη μυτη!
Εκατσα και διαβασα καμια εικοσαρια σελιδες απο το myphone, προς το τελος...και εχω να πω:
ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝ/ΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΕΙΣΤΕ???!!!
Να γυρισω λιγο στο θεμα τωρα, επαθα ενα ψυχολογικο απο τη χτεσινη διαδικασια και φοβαμαι μηπως ειναι κατι αναλογο και η εγκατασταση rom (καμια custom μαλλον θα διαλεγα) και δε μπορω αλλο πενταωρο...γινεται κι αυτο με κανενα oneclick αραγε, ή.......???
Τελευταία τροποποίηση από Nikol1979; 10/11/2015 στις 18:15.
Αμάν, μπήκα σε λάθος φόρουμ...
Αν έχεις βάλει κανένα ωραίο recovery είναι αστείο πράγμα η αλλαγή ρομ.
Συμφωνα με το vroom το πετυχε και χαιρεται πλεον το κινητο της..ευγε..
Εεεεεπ...πολυ μακρια το πηγες εσυ...το χαιρεται το κινητο της...
εχει ακομα κινεζικα λεμε....
@αμυρου, δλδ πως καταλαβαινουμε αμα ειναι ωραιο ενα recovery? Εβαλα ενα που λεει το zip "lenovo kw note Lemon CWM recovery" (clockwork) αυτο που ειχε στα λινκ του ο αμερικανος. Απο δεικτες ομορφιας δεν ξερω....
Λεω να βαλω αυτη τη rom
http://www.needrom.com/download/leno...ge-4/#comments
Αν σας ενδιαφερει θα σας πω κι εντυπωσεις, αφου (ΚΑΙ ΑΝ) τα καταφερω.
Τελευταία τροποποίηση από Nikol1979; 10/11/2015 στις 20:49.