Ανοίγω νέο θέμα γιατί πρώτον, αποτελώ ιδιάζουσα περίπτωση και δεύτερον … μπορώ.
Χρειάζομαι λοιπόν ένα μπουφάν με τα εξής χαρακτηριστικά:
Να είναι εμφανίσιμο και σοβαρό. Κατά κάποιο τρόπο να αντικαθιστά το σακάκι δηλαδή όταν χρειαστεί να βγω έξω σε ώρα εργασίας. Όχι δεν αποτελεί βίτσιο μου, αλλά δυστυχώς στη δουλειά οφείλω να μην είμαι σαν τεντυμπόις. Αποκλείονται τα παρδαλά και τα μπορδοροδοκόκκινα. Εννοείται ότι φωσφορούχες ανακλαστικές πινελιές επιβάλλονται.
Να είναι κοντό. Αυτό γιατί έτσι μου αρέσει.
Ζεστό. Εντάξει δεν είμαι κανένας κρυουλιάρης, αλλά καθημερινά (ακόμα και όταν βρέχει, χιονίζει, έχει παγετό, έχει βγει ο γκοτζίλα κλπ.) πηγαίνω στην Κηφισιά για δουλειά πολύ νωρίς. Ώρες δηλαδή που αρνητικές θερμοκρασίες είναι πολύ συχνό φαινόμενο τον χειμώνα. Σημειώνω ότι ποτέ δεν φοράω μέσα από το μπουφάν κάτι άλλο εκτός από ένα πουκάμισο και ένα φανελάκι. Βέβαια συνήθως στα 30 λεπτά που συμπληρώνω στον δρόμο δεν προλαβαίνω να κρυώσω.
Και το πιο σημαντικό. Να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομικό. Δυστυχώς τα οικονομικά μου με άνεργη γυναίκα και σπουδές παιδιού στην επαρχία δεν είναι και στα καλύτερα τους. Ας πούμε ένα budget γύρω στα 150 €. Μπορεί να αγοραστεί από οπουδήποτε, δηλαδή δεν αποκλείω την αγορά από εξωτερικό.
Δεν επείγει η αγορά του. Έχω ένα REVIT και ένα Clover τα οποία είναι λειτουργικότατα και μου παρέχουν αυτά που ζητάω. Όμως τα έχω χρόνια και έχουν αρχίσει να μην είναι εμφανίσιμα (κριτήριο Νο1).
Το πόσο αδιάβροχο θα είναι δε με απασχολεί και πολύ, έχω μόνιμα μαζί μου αδιάβροχα.
Δε με ενδιαφέρει τι μάρκα θα είναι, αρκεί να πληροί τα παραπάνω.
Είμαι 50 παρά 7 μήνες.
Είμαι Δίδυμος με ωροσκόπο Λέων αν έχει κάποια σημασία.
Ευχαριστώ πολύ και sorry αν σας έπρηξα.![]()