οχι δε ζηταν
οχι δε ζηταν
Τελευταία τροποποίηση από duke200; 10/11/2015 στις 16:47.
Ρε μλκς αν είναι να πάθω έμφραγμα το παθαίνω μια χαρά τρώγοντας υπερβολικές ποσότητες από κοψίδια δίπλα σε κανά τζάκι και καπνίζοντας σαν αράπης, δεν είναι ανάγκη να το πάθω κατά μεσής του δρόμου ντυμένος με φανελάκι και σορτς, φορώντας πινακίδα κυκλοφορίας στο στέρνο.
Πήγα και γω στο μαραθώνιο αλλά μου άρχισαν κάτι μαλακίες ότι δεν επιτρέπονται τα μηχανάκια και κάτι τέτοια, λες και είμαστε τίποτα πρωτόγονοι ναουμε....
Κλαίω. Όταν μου ζήτησαν βεβαίωση παθολόγου για να εγγραφώ πυγμαχία, έκλεισα ραντεβού κάπου στην περιοχή μου, πήγα στην ώρα μου, περίμενα 1.5 ώρα να ΕΡΘΕΙ (όχι, δεν είχε πελάτες, δεν ήταν καν εκεί, αλλά η γραμματέας του μας βεβαίωνε ότι "τώρα έρχεται" κάθε 10 λεπτά) και αφού ήρθε, με ρώτησε αν έχω κάτι, απάντησα αρνητικά, έγραψε ένα χαρτί, μου ζήτησε 20€ και έφυγα. Ούτε με το χέρι δε με εξέτασε, έτσι για τους τύπους.
Life begins at 45°.
Το θέμα δεν είναι το όποιο χαρτί. Όταν κάποιος σέβεται το εαυτό του και τους οικείους του, οφείλει να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις πριν θέσει το σώμα του σε τέτοια καταπόνηση.
Think faster than you ride
Η πλάκα είναι πως ότι πιάσιμο είχα μέχρι χθες, ήταν στην πλάτη και στα χέρια από το Σαββατιάτικο!![]()
Αν και τώρα είδα το θέμα. Πολλά μπράβο σε όσους συμμετέχουν είτε τερματίζουν είτε όχι.
Και κάτι χρήσιμο που παραθέτω σαν γνώμη από τον Ανδρέα Ζούρδο και το metavolismos.com
Προφανώς και δε γράφει μην τρέξετε. Εννοεί οτι χρειάζεται πολύ προετοιμασία σε διατροφή, εκγύμναση και φυσική κατάσταση για να ανταπεξέλθει κάποιος.Είναι πιο επικίνδυνο να τρέξεις στο μαραθώνιο παρά να φας μπέικον. Ο μαραθώνιος είναι μία μορφή ακραίου στρες για τον ανθρώπινο οργανισμό, όπως ένα μεγάλο τραύμα που φέρνει απώλεια αίματος. Λίγο μπέικον, αν και δεν μου αρέσει προσωπικά, είναι σαν μερικές ψιχάλες για 2 λεπτά, σε σύγκριση με μία καταιγίδα που διαρκεί 3 ώρες.
Και του χρόνου με υγεία![]()
Aυτο ειναι το μεγαλείο, συμμετέχουν όσοι εκτος απο αντοχές το λέει και η καρδιά τους, άνθρωποι απο κάθε κοινωνική τάξη..σε εναν μαραθώνιο παλια ενας πατέρας κουβαλούσε τον γιο του μέχρι τον τερματισμό + αλλα 2 αθληματα...