Αντε "χασου" ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΟ![]()
![]()
![]()
Αντε "χασου" ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΟ![]()
![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Theleis na kanw ena long term test ston pato sou ?![]()
Μην ξεφεύγετε από το θέμα![]()
γιατί θα χάσουμε το ενδιαφέρον όσοι παρακολουθούμε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
είπαμε italy vs japan
(εκτός αν μιλάς για γιαπωνέζικο πάτο)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οταν καποιος δεν εχει τι να πει ..... αρχιζει τα "ΙΤΑΛΙΚΑ":rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Μην ξεφεύγετε από το θέμα![]()
γιατί θα χάσουμε το ενδιαφέρον όσοι παρακολουθούμε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
είπαμε italy vs japan
(εκτός αν μιλάς για γιαπωνέζικο πάτο)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
CATSO, CATSO,
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά είναι μωρέ και τα ιτλικά...
κι από εμφάνηση κάτι λένε...
αλλά όχι και να διδάξουν οι ιταλοί τους ιάπωνες πως να φτιάχνουν κινητήρες!!![]()
![]()
Never ride without your helmet!!
(my privious bike CBF250!!!)
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetmania
αλλά όχι και να διδάξουν οι ιταλοί τους ιάπωνες πως να φτιάχνουν κινητήρες!!![]()
![]()
Πάντως δε φτιάξανε οι Ιάπωνες πρώτοι κινητήρες....
Μάλλον από τους ευρωπαίους διδάχτηκαν
(το αν οι μαθητές ξεπέρασαν τους δασκάλους είναι άλλο θέμα)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για ωπα ρε φιλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Sas bazw edw to link apo to suzuki v2 gia na katalabete mexri pou ftanei to komplex sas olon twn giapwnezofilon.Diavaste to olo kai tha katalabete.
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=16892
Μπαινεις γραφεις μια ανυποστατη σαχλαμαρα, σου απανταω,με αγνοεις επιδεικτικα, και εσυ ερχεσαι τωρα και ανοιγεις θεμα στις διαμαχες, με τον πλεον εριστικο τροπο.
Να πεσω λιγο στο επιπεδο σου τοτε, να βγαλουμε ακρη.....
Τι νομιζεις οτι ειμαστε τιποτα κολλημενοι με τα μηχανακια μας;
Μαλλον δεν εχεις μπει στον κοπο να διαβασεις λιγο πιο προσεκτικα.
Ασφαλως και δεν ξερεις οτι σε πολλες συζητησεις μεσα στο φορουμ, αλλα και κατ'ιδιαν στο ερωτημα "Fazer η SV" η σε πιο προσφατο ποστ με V-Strom, εγραψα την γνωμη μου, η οποια δεν περιελαμβανε την "αγαπημενη" μου φιρμα.
Δεν φοραω παρωπιδες σαν μερικους ξερω τι καβαλαω, και δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν.
Εδω με κατηγορουν ρε οτι "θαβω" τα SV.
Και εσυ με λες κολλημενο και κομπλεξικο;
Καλυτερα να γνωριζεις καλυτερα αυτον στον οποιο απευθυνεσαι.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Και για να συνεχισουμε λιγο στο υψος που εσυ ξεκινησες η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι;
Οτι εσυ πασχιζεις να αποδειξεις οτι το μηχανακι σου ειναι αξιοπιστο, ενω εγω προσπαθω να αποδειξω οτι το δικο μου δεν ειναι![]()
Μαλιστα ενας απο εδω μεσα τα καταφερε, για να μη λετε![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ρε παιδια ειναι βλακια να προσπαθειτε να δειξεται οτι τα ducati ειναι αναξιοπιστα επειδη ενα long term σε μια μοτοσυκλετα που προοριζεται για αγωνιστικη και μονο χρηση(ασχετα το οτι της βαζουν και δυο φαναρια για να παιρνει αδεια) γιαι:
Η 999 δεν κατασκευαστικε με γνωμονα την αξιοπιστια αλλα την μεγαλυτερη αποδοση...(αρα αξιοπιστια παει περιπατο)
Και κατι ακομα βασικο...Στα long term τα μηχανακια τα σκιζουνε,δεν τα λυπουνται καθολου γιατι δεν ειναι δικα τους και στ'αρχιδια τους αμα χαλασουν...
Για να πεις οτι σεν ειναι αξιοπιστα θα πρεπει να παρεις τα 2βαλβιδα...(τα οποια ειανι πολυ αξιοπιστα μοτερ...)
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
Για να πεις οτι σεν ειναι αξιοπιστα θα πρεπει να παρεις τα 2βαλβιδα...(τα οποια ειανι πολυ αξιοπιστα μοτερ...) [/B]![]()
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS
..ελπιζω να μην εννοεις τα Ducati γενικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
.....Pio polles kampanes exw akousei na barane se r1 para mpieles se ducati....
Eντάξει ψιλοπλάκα να γίνεται, αλλά θα ήθελα να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις.
Το αγοραστικό κοινο της 999 λογικά είναι:
α) αγωνιζόμενοι (που μάλλον βέβαια θα πάρουν την αγωνιστική έκδοση) και δεν τους νοιάζει η αξιοπιστία μακροπρόθεσμα αφού έτσι και αλλιώς ανά κάποια τακτά διαστήματα γίνεται συνολκός έλεγχος
και
β)'εραστές' (πείτε όπως θέλετε), που γουστάρουν ιδιαίτερα και λογικά δεν θα τη χρησιμοποιούν καθημερινα΄, σε κακές συνθήκες (βροχή, πολη, κ.τ.λ.).
Αυτοί λοιπον δεν πρόκειται να 'γράψουν' τα χιλιόμετρα του Motorrad τόσο γρήγορα, δηλαδή μέσα στο διάστημα εγγύησης.
Μήπως θέλει κάποιος να σκεφτεί πόσες φορές θα πλήρωνε την αρχική αξία στα 3 με 4 χρόνια?
Επίσης ακόμα και αν δεχτούμε ότι κατά το τεστ η χρήση ήταν σκληρή, οι βλάβες που παρουσιάστηκαν συνεχίζουν να είναι υπερβολικές. Δεν νομίζω ότι οι δοκιμαστές του Motorrad είναι κακοί χρήστες (άλλο η σκληρή χρήση, άλλο η κακή χρήση). Όπως επίσης σε τεστ μακράς διαρκείας του ίδιου περιοδικού δεν έχουν εμφανιστεί -απαραίτητα- τόσες βλάβες.
Επίσης υποπτεύομαι ότι η μετάφραση του τεστ δεν είναι τόσο ακριβής,
π.χ. η 999 δεν έχει ηλ. ανάφλεξη αλλά εγκέφαλο ψεκασμού (κομματάκι ακριβότερος) αλλά και ο αισθητήρας πεταλούδας δεν είναι και τίποτα τρομερό (πρόκειται για ένα ποτενσιόμετρο- TPS).
Πάντως αν η μηχανή μου έβγαζε αυτά τα προβλήματα (ανεξαρτήτου μάρκας), σίγουρα στον ...όλο κάποιου αντιπρόσωπου θα την βρίσκατε.
Όχι γιατί φταίει αυτός. Απλά θα το έκανα ελπίζοντας να την μεταβιβάσει και αυτός με τη σειρά του στην ανάλογη κοιλότητα του κατσκευαστή.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Eντάξει ψιλοπλάκα να γίνεται, αλλά θα ήθελα να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις.
Το αγοραστικό κοινο της 999 λογικά είναι:
α) αγωνιζόμενοι (που μάλλον βέβαια θα πάρουν την αγωνιστική έκδοση) και δεν τους νοιάζει η αξιοπιστία μακροπρόθεσμα αφού έτσι και αλλιώς ανά κάποια τακτά διαστήματα γίνεται συνολκός έλεγχος
και
β)'εραστές' (πείτε όπως θέλετε), που γουστάρουν ιδιαίτερα και λογικά δεν θα τη χρησιμοποιούν καθημερινα΄, σε κακές συνθήκες (βροχή, πολη, κ.τ.λ.).
Αυτοί λοιπον δεν πρόκειται να 'γράψουν' τα χιλιόμετρα του Motorrad τόσο γρήγορα, δηλαδή μέσα στο διάστημα εγγύησης.
Μήπως θέλει κάποιος να σκεφτεί πόσες φορές θα πλήρωνε την αρχική αξία στα 3 με 4 χρόνια?
Επίσης ακόμα και αν δεχτούμε ότι κατά το τεστ η χρήση ήταν σκληρή, οι βλάβες που παρουσιάστηκαν συνεχίζουν να είναι υπερβολικές. Δεν νομίζω ότι οι δοκιμαστές του Motorrad είναι κακοί χρήστες (άλλο η σκληρή χρήση, άλλο η κακή χρήση). Όπως επίσης σε τεστ μακράς διαρκείας του ίδιου περιοδικού δεν έχουν εμφανιστεί -απαραίτητα- τόσες βλάβες.
Επίσης υποπτεύομαι ότι η μετάφραση του τεστ δεν είναι τόσο ακριβής,
π.χ. η 999 δεν έχει ηλ. ανάφλεξη αλλά εγκέφαλο ψεκασμού (κομματάκι ακριβότερος) αλλά και ο αισθητήρας πεταλούδας δεν είναι και τίποτα τρομερό (πρόκειται για ένα ποτενσιόμετρο- TPS).
Πάντως αν η μηχανή μου έβγαζε αυτά τα προβλήματα (ανεξαρτήτου μάρκας), σίγουρα στον ...όλο κάποιου αντιπρόσωπου θα την βρίσκατε.
Όχι γιατί φταίει αυτός. Απλά θα το έκανα ελπίζοντας να την μεταβιβάσει και αυτός με τη σειρά του στην ανάλογη κοιλότητα του κατσκευαστή.![]()
Ρε φιλε το μοτερ ειναι τουμπανιασμενο γιαυτο δεν εχει αξιοπιστια....
Μεχρι περιση το gsxr(4κυληνδρο)εβγαζε
145 αλογα μετο ζορι στον τροχο...
Και ερχεται η Ducati με ενα δικυληνδο και σου δινει 140 αλογα...
Αυτο νομιζω τα λεει ολα...
Αλλα υπαμε αν θες να δεις ποσο αξιοπιστα ειναι τα ducati θα παρεις τα διβαλβιδα τα οποια ειναι σκυλια και μηχανολογικα δεν βγαζουν προβληματα(αλλο αν εχουν προβλημα με τα ηλεκτρονικα)...
Χωρίς να είναι αττό το θέμα , νομίζω ότι το base 999 (δεν θυμάμαι ακριβή τύπο) είναι μάλλον στα 120-125 τροχό. Αυτό που πλησιάζει τα 140 είναι το homologation special και μάλλον έχει τα διπλά λεφτά.
Τέλος πάντων δεν είναι θέμα αριθμών (αν ήταν, οποιοδήποτε δικύλινδρο θα΄ταν χαμένο από χέρι δίπλα σε ένα τετρακύλινδρο) και χώρας προέλευσης, αλλά προτιμήσεων ως προς τον τρόπο απόδοσης και λειτουργίας (sorry που μου βγαίνει τρομερή συγκαταβατικότητα και χαλάω το thread):rotflmao: