τι να κανουμε...αφου δεν βρισκαμε τιποτε καλυτερο ξεπεσαμε σαυτα...
Του χρονου καλοκαιρι που λεω να παω παλι αμερικη με βλεπω να γυριζω με το καραβι...δεν παιζονται με το αεροπλανο τα σιδερικα.
τι να κανουμε...αφου δεν βρισκαμε τιποτε καλυτερο ξεπεσαμε σαυτα...
Του χρονου καλοκαιρι που λεω να παω παλι αμερικη με βλεπω να γυριζω με το καραβι...δεν παιζονται με το αεροπλανο τα σιδερικα.
Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...
Hit ε; Τώρα που το είπες θα θελα μια πένσα γιαπωνέζικη, μια πένσα κανονική όχι σαν τη Merry που έχω....
Made In Japan
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Έεεεετσι να αρχίσουμε να εκδηλωνόμαστε σιγά σιγά!!![]()
Sent from me using a computer.
Εξαφανίστηκαν αλλά βρίσκεις ακόμα.
Πεζώ τουλάχιστον. Αλλά όχι στις ποσότητες που τις θέλετε εσείς εκεί! Μόνο ότι έχει ξεμείνει.
Ένα ταναλάκι bost france το έχω....
ούτε που θυμάμαι από πότε. Το έχω αφήσει στον πατέρα μου που χρειάζεται περισσότερο τέτοια εργαλεία. Με εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν το έχει χάσει και ότι στα χέρια του, είναι ακόμα πλήρως λειτουργικό.
Δε ψήνομαι γιατί έχω το μεγάλο service του vstrom και θα χρειαστεί πολλά. Αν όμως κάποιος ψήνεται υπάρχει σε καλύτερη τιμή.
http://www.tbs-aachen.de/Aktionen_Re...i863_55998.htm
Ρε βιαστηκέ τύπε, γιατί δεν κρατιέσαι ακόμα δύο βδομάδες, να
δείς ποιός θα κερδίσει το πακετάκι της κλήρωσης και μετά να
προβείς σε αγορές;;;;;;;
Και παρεπιμπτώντως οτιδήποτε ταναλικό σε Πεζώ ή Μπόστ πέσει
στην αντίληψή σου μ' ενδιαφέρει ...............................
(πληρωμή μετρητοίς)
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Όποιος πάρει τη κασετινούλα τσιμπά και ένα σετ κατσαβίδια (ΤΑ κατσαβίδια! τα έχω ξέρω τι σας λέω, γκαμάνε)... Είναι ιδανικά για σεξ και βία, πολύ κοπάνημα, με το μακρύ το ίσιο έχω ανοίξει τρύπα σε τοίχο για να περάσω μπουρί Φ150.
http://www.tbs-aachen.de/Sonderangeb...i342_55730.htm
Τελευταία τροποποίηση από daz; 21/09/2016 στις 13:14.