Σελίδα 18 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819202122232868118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Μαρέσει ότι μιλάμε για εργαλεία moto και για 1 καλό μακρύ ταυ -που προσωπικά δεν έχω αλλά βλέπω στο συνεργείο ότι είναι απαραίτητο και πρακτικό για εργασίες moto πολύ περισσότερο απ τα κατσαβίδια με καλό η κακό πιάσιμο και τις καστάνιες- δεν έχω δει πράμα.

Γιά δώστε....
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Προδιαγραφής
    Μιας και μιλαμε εδω για εργαλεια(και μεχρι να ετοιμασει ο McGyver και οι αλλοι εναν τροπο καταχωρησης ραντεβου για την μετρηση των δυναμοκλειδων που λεγαμε) νομιζω πως στο νεο θεμα απο την Facom Βραττης εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147062 ειναι ευκαιρια εκτος απο το να κερδισει καποιος εργαλεια,να δουμε τι πραγματικα χρειαζεται ενας μοτοσυκλετιστης κατα σειρα προτεραιοτητας.
    Για ελατε απο κει παληκαρια για προτασεις και οχι μονο!
    Ιδιαιτερες προσκλήσεις ΔΕΝ θα σταλουν!
    Και οποιος δεν βαριεται,ας προτεινει απο ροποκλειδο μεχρι ...φορμα εργασιας η και ξαπλωστρα!Αρκει να φαμε τα 200 ευρω του Βραττη και ας ειναι και σε οποιον συνδυασμο βγαινει!
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Πάντως μόλις τώρα και από paypal και με τη κάρτα visa της Πειραιώς έφαγα άκυρο για την αγορά τω παρακάτω :

http://www.tbs-aachen.de/SALE/Wera_C...i863_55998.htm

http://www.tbs-aachen.de/Wera/Screwd...3595_55730.htm

Θα δοκιμάσω και το βράδυ μετά τις 12.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Πάντως μόλις τώρα και από paypal και με τη κάρτα visa της Πειραιώς έφαγα άκυρο για την αγορά τω παρακάτω :

δεν είναι καλά αυτά μωρέ, από τα λίντλ να πάρεις θα σου βγουν και φτηνότερα
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Προδιαγραφής Προβολή μηνύματος
    Απο περιέργεια,απο που ψωνισε αυτη τν φορα το lidl για το parkside που πηρες?
    Αν δεν σου κανει κοπο ,γραφουν τον προμηθευτη(οχι κατασκευαστη!) σε καποιο σημειο οπως στις φωτο και στο σωμα και στην μπαταρια και πες μας.

Συνημμένο 344699Συνημμένο 344700Συνημμένο 344701
    Δυστυχώς με το κινητό δεν μπορώ να αποτυπώσω την εικόνα παρότι προσπάθησα γιατί τα γράμματα είναι πολύ μικρά. Γράφει PARKSIDE PABS 20-Li A1 manufactured 2015-07 IAN 113378 S/N 089117 και σίγουρα δεν έχει αντίστοιχα στοιχεία όπως στις φωτό που έβαλες Grizzly tools κλπ.

Στην ένδειξη απόρριψης της μπαταρίας γράφει:
    KOMPERNASS H. GMBH
    BURGSTRASSE 21
    44867 BOCHUM
    GERMANY
    www.kompernass.com
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος

αν θελεις μπορω να σου τα παραγγειλω εγω , αν κανεις καταθεση σε λογαριασμο μου στην εθνικη.
    με παρομοιο τροπο εχω εξυπηρετησει παρα πολυ κοσμο στο vstromhellasforum

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Ελα οι ειδικοι την γνωμη τους...
    http://www.tbs-aachen.de/Special_Off...i342_55980.htm
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    επειδη εχω μεινει ευχαριστημενος απο τη συγκεκριμενη μαρκα πηρα αυτο http://www.e-shop.gr/kasetina-38-tem...0-p-TLS.220070
    ψαχνομουν ηδη για λαβη κατσαβιδιου, οι μυτες κουμπωνουν και στο επαναφορτιζομενο με προεκταση ή χωρις, τα μικρα αλλενακια συμπληρωνουν τη συλλογη μου, τα torx παντα χρειαζονται,τα μισα καρυδακια δεν τα ειχα, εχει και ανταπτορα απο 1/4 σε αλλεν
    επισης κατεβαζοντας πλεον στην πυλωτη μονο δυο κασετινες κλειστες και τακτοποιημενες κανω σχεδον τα παντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Προδιαγραφής
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Ελα οι ειδικοι την γνωμη τους...
    http://www.tbs-aachen.de/Special_Off...i342_55980.htm
    Σαν ποιότητα ειναι Facom και αυτο αρκει.Σαν τιμη ρωτησα τον Βράττη και ειναι υποπολλαπλασια της τιμης που αγοραζει εκεινος και οφείλεται μάλλον σε "ξεστοκάρισμα" απο καποιον γερμανο εισαγωγεα σε μη κινήσιμο προιον.
    Αυτο ομως δεν αφορα τον καθε υποψηφιο αγοραστη,οποτε η τιμη ειναι απιστευτη!Ειναι ξεκαθαρο οτι εφοσον καποιον τον βολευει ο συνδυασμός 1/2 και 1/4 (κατ εμε ο χρησιμοτερος και με ολο το ευρος για συνηθεις εργασιες)η συγκεκριμενη αγορα ειναι ακρως συμφερουσα.
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Προδιαγραφής Προβολή μηνύματος
    Σαν ποιότητα ειναι Facom και αυτο αρκει.Σαν τιμη ρωτησα τον Βράττη και ειναι υποπολλαπλασια της τιμης που αγοραζει εκεινος και οφείλεται μάλλον σε "ξεστοκάρισμα" απο καποιον γερμανο εισαγωγεα σε μη κινήσιμο προιον.
    Αυτο ομως δεν αφορα τον καθε υποψηφιο αγοραστη,οποτε η τιμη ειναι απιστευτη!Ειναι ξεκαθαρο οτι εφοσον καποιον τον βολευει ο συνδυασμός 1/2 και 1/4 (κατ εμε ο χρησιμοτερος και με ολο το ευρος για συνηθεις εργασιες)η συγκεκριμενη αγορα ειναι ακρως συμφερουσα.
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Προφανώς κ λόγω Facom σαν ποιότητα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Απλά μουνκανε εντύπωση ή τόσο καλή τιμή σε συνδυασμό με το σετ που δίνει...
    Αν δεν μας κόψει το cc μάλλον πάμε για αγορά.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alexandross
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Τη παρήγγειλε μόλις χθες φίλος από άλλο φόρουμ.

Ίσως μας διαβάζει τώρα.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Είμαι περίεργος πως...στα στοιχεία διεύθυνσης που ζητάει δεν υπάρχει Greece...
    Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω παιδιά! Όχι δεν είμαι μηχανόβιος αλλά τζιπόβιος!
    Έκανα εγγραφή στο φόρουμ προ ημερών και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον μετά από προτροπή του Αχιλλέα (Miskin).

Διάβασα όλο το θέμα και ομολογώ ότι είστε τυχεροί γιατί υπάρχουν καταρτισμένα άτομα σε τεχνικά ζητήματα ,ικανά να βοηθήσουν και να προτείνουν vfm εργαλεία για αγορά.

Όσον αφορά εμένα ,ασχολούμαι με αεροπορικό υλικό (μηχανικός ) και έχω την τύχη καθημερινά να πιάνω στα χέρια μου κορυφαία ποιοτικά εργαλεία όπως Snap On , Proto , Blue Point , Stahlwille , Craftsman , Facom , Hazet , Belzer Steamline.

Τα Snap on δεν χωράνε κουβέντες. Είναι η κορυφή όλων αποδεδειγμένα. Καρυδάκια, καστάνιες , δυναμόκλειδα , όλων των τύπων κλειδιά και ειδικά τα πολύγωνα στα μεγέθη ¼’’, 5/16’’ , 3/8’’ , 7/16’’,1/2’’ , 9/16’’ μετά από 20ετη καθημερινή ,σκληρή και πολλές φορές άτσαλη χρήση γίνονται καινούργια αν τα περάσεις με ένα πανάκι. Το κόστος των εργαλείων αυτών, αδιάφορο για τις αεροπορικές εταιρίες που απαιτούν υψηλά στάνταρς .

Για τα Facom που αναφέρεστε , είναι αρκετά καλά εργαλεία αλλά ακριβά . Όχι απλησίαστα . Πολλές φορές για κάποιον που ξέρει τι θέλει και κάνει καλή έρευνα αγοράς ,μπορεί να τα αγοράσει σε εξαιρετική τιμή την κατάλληλη στιγμή. Έχω δουλέψει αρκετά facom . Για παράδειγμα μετά από αρκετά χρόνια χρήσης καρυδάκι ¼’’ εξάγωνο με 1/4’’ καρέ έχει αρπάξει .Το Snap On είναι σαν καινούργιο . Το ξαναλέω ότι αυτό έχει γίνει σε βάθος 20ετίας με καθημερινή χρήση!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20151115_112700.jpg 
Προβολές:	227 
Μέγεθος:	47,1 KB 
ID:	345406

Στα προσωπικά εργαλεία μου ,τα περισσότερα
    Καρυδάκια / καστανιές ,κατσαβίδια ,Γερμανοπολύγωνα είναι της Facom
    Πενσοειδή της Knipex
    Αdjustable wrenches της Hazet
    Όχι ότι δεν είχα ποτέ φτηνιάρικα .Στην αρχή ναι Είχα αλλά τα έδωσα να μην τα βλέπω.
    Πλέον επειδή δεν έχω λεφτά ,αγοράζω καλά εργαλεία μόλις μπορώ, σιγά σιγά .

@byron για του λόγου το αληθές, Παρακάτω σου επισυνάπτω την παραγγελία από το Tbs. Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις εγγραφή στο site.Αφού επιλέξεις το προϊόν που θέλεις ,πατάς πληρωμή μέσω paypal.Σε παραπέμπει να κανείς Log in στο paypal και πατάς continue.Σε βγάζει ξανά στην σελίδα του Τbs με τα στοιχεία αποστολής που έχεις καταχώρηση στο paypal account σου και με τα ανάλογα έξοδα μεταφοράς. Πατάς Pay και την περιμένεις σπίτι σου.
    Τώρα αν δεχθεί την κάρτα σου το paypal , δεν είναι κάτι σίγουρο γιατί πολλές φορές δεν με έχει αφήσει να πληρώσω λόγω cc.
    Ελπίζω να σε βοήθησα και να σου έλυσα την απορία!

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	229 
Μέγεθος:	96,6 KB 
ID:	345405
    Τελευταία τροποποίηση από Alexandross; 15/11/2015 στις 10:31.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Welcome Alexandross! Ωραίο intro έκανες
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Alexandross Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω
    καλώς τον και καλημέρα.

ασχολούμαι με αεροπορικό υλικό (μηχανικός )
    B1 ή B2 ;
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Για παράδειγμα μετά από αρκετά χρόνια χρήσης καρυδάκι ¼’’ εξάγωνο με 1/4’’ καρέ έχει αρπάξει .Το Snap On είναι σαν καινούργιο . Το ξαναλέω ότι αυτό έχει γίνει σε βάθος 20ετίας με καθημερινή χρήση!!!
    Αλεξ καλώς ήρθες. Nice first post.

Αυτό που έχω διαπιστώσει από την μικρή εμπειρία μου στα αμερικανικα είναι ότι..
    δεν ξέρω τι ακριβώς τους κάνουν αλλά..

δεν φθείρονται!
    Όχι όπως τα Γερμανικά τα Γαλλικα κτλ.

Αλλά..
    Σπάνε! Γμτ!!!

Δύσκολα ή πολύ δύσκολα δεν έχει καμία σημασία. Δεν πρέπει να σπάνε γιατί είναι επικίνδυνο.

Αν δε το σπάσεις θα σου κρατήσει για πάντα και θα είναι σαν καινούριο. Τα Ευρωπαικά - Ιαπωνικά γερνάνε πιο γρήγορα (σε αυστηρά στανταρ) αλλά το πολύγωνο θα λυγίσει μεχρι να το δέσεις κόμπο και δεν θα σπάσει.

Όνομα:	snap off.jpg 
Προβολές:	208 
Μέγεθος:	76,1 KB 
ID:	345414

Μερικές φορές δεν έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε πολύγωνο ή καρυδάκι στη βίδα.

Όνομα:	snap off2.jpg 
Προβολές:	207 
Μέγεθος:	89,3 KB 
ID:	345415

Πόσες φορές το ανοιχτό άκρο "άνοιξε" καβάλησε τη βίδα και έκατσε πάλι στην άλλη μεριά? Εμένα πολλές!
    Αλλά αυτό το έχω δει μόνο από αμερικάνικα και κάτι πανφθηνα κινέζικα.

Όνομα:	snap off 3.jpg 
Προβολές:	207 
Μέγεθος:	87,3 KB 
ID:	345416

Δεν ξέρω ρε γμτ τι σκατά τους κάνουν. Κάτι SK USA που είχαμε στη δουλειά ήταν σκυλιά μαύρα. Στο τελευταίο συρτάρι πετάγαμε τα σπασμένα και τα μη λειτουργικά γιατί είναι χρεωμένα και δεν μπορείς να τα πετάξεις στα σκουπίδια. Εκεί μέσα ήταν η χαρά του παλιατζή. Τα μοναδικά που ήταν 2 κομμάτια ήταν κανα δυο SK και ένα ΚD. (καλά, καρυδάκια είχε απ' ολες τις μάρκες)

Φυσικά η snap on δεν απέκτησε το όνομά της άδικα και σίγουρα συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων αλλά στα συνεργεία αυτοκινήτων που η κακομεταχείριση είναι ο κανόνας έχουν δείξει σοβαρά μειονεκτήματα σε σχέση με άλλες κορυφαίες μάρκες.
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αdjustable wrenches της Hazet
    Τα hazet είναι Irega!

Sent from me using a computer.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)