Σελίδα 73 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2363686970717273747576777883123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.081 έως 1.095 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Σε ειδα με το σουπερ ουαου 1200gs full extra super wide ultra long extra heavy 4x4(ξερω, δεν εχει, αλλα θα το'θελες) να θες κοντριτσες χθες βραδυ στη Βουλιαγμενης μεσα στην κινηση. Δεν ηθελες να ριξεις τα μουτρα σου και να δεχτεις το κερασμα, και αρχισες να κανεις @ρχιδιλικια ξυστα απο τους αμαχους με τα σκουτεροπαπια, και εκοβες και δολοφονικα πολυ καθε φορα που εβλεπες αμαξι στον οριζοντα. Οχι μαν, δε με περασες. Σε εκλασα λιγο για να μη σκοτωσεις κανενα ασχετο.
    Και μαλλον το καταλαβες κι ολας μετα στο νεκροταφειο, που την εφαγες κανονικα και με το νομο στην ευθεια, γιατι ουτε καν ηρθες διπλα στο φαναρι (εκατσε ο θεουλης πισω μου, κ ημασταν οι 2 μας) :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Σε ειδα κι εσενα με το ΖουΖουRα πριν λιγο στη Μεσογειων, και ανοιξαμε στο τελευταιο φαναρι πριν τη γεφυρα του Καρεα. Καλα, προφανως και δεν περιμενα να σε περασω. Απλα ηθελα να χαρω το εργαλειο σου
    Κριμα που συνεχισες για κεντρο, θα θελα να παιξουμε λιγο πανω στον περιφερειακο...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Σε είδα πουστόγερε (όχι εγκαιρα γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΦΩΤΑ , σκατομαλάκα) με το ασημί Polo , να έρχεσαι από το πουθενά δίπλα μου για προσπέραση ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΕΙ από π.ρἀλλη για θηβών.
    Το κατάφερες αφού παραλίγο να σκάσω στα κάγκελα. Σε πρόλαβα στο jumbo , αλλά με είδες και έφυγες με κόκκινο.
    Σε ξαναπρόλαβα στη sprider και με αριστερό φλας , έφυγες ευθεία.
    Σε ξαναπρόλαβα στο γήπεδο , αλλά για να μη σε σύρω από τα αρχίδια από το παράθυρο ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΑ , πήρα για σουβενιρ ολόκληρο το πίσω φανάρι σου και ολίγη από φτερό.
    ο θεός έκανε και ήρθα στα καλά μου έγκαιρα, αν σε έπιανα στα πρώτα φανάρια θα ήμουν φυλακή τώρα

ΨΟΦΑ ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ, ΤΩΡΑ και μαζι σου ολη η οικογενεια σου

σε είδα μαύρο τζίξερ παραλιακή και αλίμου

καλημέρες

πουτσ@@@@@@@@@

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε ειδα παρκαρισμένο κάτω απο το σπιτι μου...
    .......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_2331_12.jpg 
Προβολές:	837 
Μέγεθος:	30,2 KB 
ID:	344896
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    σε ειδα φιλε foogr01 και σε ευχαριστω για το κερασμενο καφεδακι!
    ριξαμε λιγο κουτσομπολιο αλλα καλα καναμε!!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Πωπω που να το πω και να με πιστεψουν...δεν εχω φωτο δυστηχώς
    αλλα σε είδα σήμερα Καφετζόπουλε(ναι ο ακαλύπτος)..να εξερχεσαι απο το δημαρχείο στη Κοτζιά με το ποδήλατο ανα χείρας και το πουρο στο στόμα αναμένο...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11745940_1651695455074338_694941583746564518_n.jpg 
Προβολές:	696 
Μέγεθος:	11,6 KB 
ID:	345272

ανανήψαντας

Νέο μέλος
    Σε είδα πάνω στο 9ρι είπα θεέ μου να ένα μανάρι σε είδα να βγάζεις κράνος και γάντια και έλιωσα σαν τα παγάκια :P

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ακουσα την βραχνιασμενη κορνα και φρεναρα πανικοβλητος στην διασταύρωση .......και τοτε σε ειδα να περνάς απο μπροστά μου στο χιλιοστό με το χρεποσκουτερο τεζα,κατευθυνομενος αναποδα στο δρόμο.
    Εχε χάρη που τα παιδια μας ειναι κολλητοί αλλιώς θα σε "ελουζα" που πηγες να μου την πεις κιόλας. .....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σε είδα ευτυχώς μπάσταρδε ταρίφα που πήγες να μου χαλάσεις τη βραδιά.
    Πατησίων και Αλεξάνδρας με πιάνει πορτοκαλί και σταματάω. Πάντα όταν σταματάω κοιτάω πίσω και βλέπω τον γαμημένο υπάνθρωπο να με έχει κεντράρει.
    Αφήνω συμπλέκτη τσουλάει το εργαλείο και την γλυτώνω στο τσακ. Σταματάει 20 μέτρα πιο κάτω πλησιάζω και με κοιτάει με ένα βλέμμα τύπου τι σταματάς στο πορτοκαλί. Πες ένα συγγνώμη(να το χέσω βέβαια) ρε και ας πέσει κάτω.
    Που να σου γαμηθεί ότι έχεις αγάμητο
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Σας ειδα Argykap και teogtp σημερα..

Παλαιό μέλος
    Σας βλέπω ποδηλάτες, καθώς ποδηλατώ, σε πολύ μεγάλο ποσοστό να μην σταματάτε στα φανάρια και ξενερώνω.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σε είδα γελοίο υποκείμενο να περνάς με το ducati ανάμεσα απο πεζούς που περνούσαν στη διάβαση χωρίς να κόψεις καθόλου...

Δεν πάμε καλά...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σας βλέπω κάθε μέρα ποδηλατάδες του κώλου. ο ΚΟΚ δεν είναι μόνο για τα μηχανοκίνητα, βλήματα.... είναι για κάθε τι που κινήται στον δρόμο. Αν βρεθείτε κάτω από κανένα αμάξι ή από κανένα φορτηγό να δώ μετά τι θα λέτε....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    Σε ειδα πουστόγερε (κ ο μπροστινος του) σε κλειστή δεξια στροφη (τυφλη) καθοδο απο καζίνο ,να κάνεις οπισθεν !!!!!! και να σταματας για να φωτογραφίσεις το ΕΛΑΦΙ....μαλακες...θα πεθανει κοσμος και θα λετε τα ιδια παλι....

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε