Μάζεψα ένα ωραίο χωράφι στην καβάλας.Ψάχνω ανταλακτικά για να τη φτιάξω.Καμμια σελίδα που μπορώ να κοιτάξω?
Μάζεψα ένα ωραίο χωράφι στην καβάλας.Ψάχνω ανταλακτικά για να τη φτιάξω.Καμμια σελίδα που μπορώ να κοιτάξω?
:a29:live fast-die young:a29:
γεια σου φιλε καλως ηρθες
για ανταλακτικα εψαχναν πριν απο λιγο καιρο ο bonepeeler και ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ αυτοι θα σε βοηθησουν νομιζω
περαστικα
![]()
Γουελ καμ... ελπιζουμε να μην βρεις τα ανταλλακτικα και την κανεις ΛΟΥΗΣ απο δω μεσα...![]()
![]()
![]()
Περαστικα βεβαια...![]()
A gentleman would walk but never run...
Τι ψάχνεις;
Πες τι θες να σου πω και τιμές.
Καλώς ήρθες.![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Ευχαριστώ, χαίρομαι που σας βρίσκω. Είναι η πιο ηλίθια σαβούρα που έχω πραγματοποιήσει. Ελπίζω να το φτιάξω γρήγορα και να είμαι ξανά πίσω στους δρόμους όπου και κάθε τροχός ανήκει.
φιλαρακι οτι θελεις ρωτα ...![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Λοιπόν.Ψάχνω για το αλουμίνιο που κρατάει το πισω φρένο και τη βάση για το πόδι,μάσκα(ανθρακί) γιατί έσπασε από μέσα,και καπάκι κινητήρα που έχει τα λάδια και τρύπησε(δεξιά η πτώση).Θέλω επίσης να δω και για καμμια εξατμισούλα γιατι έγινε μπάχαλο.Ολόσωμη ή τελικό.Σας ευχαριστώ και για την υποστήρηξη που ήδη μου δίνετε.Περνάω δύσκολες ώρες!!
φιλαρακι η βαση του μασπιε εχει περιπου 45 γιουρια απο επισημο αντιπροσωπο ....καπακι δεξι κινητηρα (το μεγαλο) 115 γιουρια αλλα θα χρειαστεις και την φλαντζα ...ητοι συν δεκα γιουρια ... εξατνιση ακραπα , απολυτως μετρητοις 438 γιουρια ... εβαλα και ενα φιλτρακι 52 γιουρια ......αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες με πμΑρχικά δημιουργήθηκε από moraZ
Λοιπόν.Ψάχνω για το αλουμίνιο που κρατάει το πισω φρένο και τη βάση για το πόδι,μάσκα(ανθρακί) γιατί έσπασε από μέσα,και καπάκι κινητήρα που έχει τα λάδια και τρύπησε(δεξιά η πτώση).Θέλω επίσης να δω και για καμμια εξατμισούλα γιατι έγινε μπάχαλο.Ολόσωμη ή τελικό.Σας ευχαριστώ και για την υποστήρηξη που ήδη μου δίνετε.Περνάω δύσκολες ώρες!!
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Εξάτμιση σκέφτομαι να πουλήσω τη μαμα.
Αν ενδιαφέρεσαι ΠΜ![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!