Δεν το λέω εγώ... εγω κάνω τη διαπίστωση όντας μέσα στον κόσμο του όπλου τα τελευταία 40 χρόνια της ζωής μου.
Επίσης μη σου κακοφαίνεται η αλήθεια. Εφόσον ο οποιοσδήποτε πάρει ένα ντουφέκι (νόμιμα) έχει ταυτιστεί με κυνηγό, οποιος σκοτώνει αδιάκριτα τα πάντα, έχοντας ή μη κυνηγετική άδεια, χαρακτηρίζεται ως κυνηγός από το ευρύ κοινό.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγώ είχα φτιάξει ένα ενυδρείο με τροπικά ψάρια στην κορυφή του Βέρμιου και ήρθε μια αρκούδα και μου το γ@μησε. Πήρα το μυδράλιο μου λοιπόν και την καθάρισα. Aυτά.
ε όταν τριγυρνάνε τόσοι στο δάσος, στατιστικά θα υπάρχουν και κάποιοι που δεν πάνε μόνο για κυνήγι.
Άχτουνγκ - άχτουνγκ, ατενσιόν και προσοχή.
Εθεάθει αγέλη λύκωνΕ στην Πάρνηθα. Παρακαλούνται πολύ οι κάτοικοι των αυθαίρετων σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων από την περίμετρο του δρυμού να εκκενώσουν τας οικίας τους και να βρουν καταφύγιο όσο το δυνατόν πιο νότια. Οι κάτοικοι των βόριων - βοριοανατολικών προαστίων να περιορίσουν τας μετακινήσεις τους προκειμένου να διευκολυνθεί η γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού και εξολόθρευσης των αιμοβόρων θεριών.
Έχουν ήδη κινητοποιηθεί δυο μηχανοκίνητες μεραρχίες του στρατού, οι οποίες σπεύδουν να αποκλείσουν την περιοχή με κλοιό... και με σενίκ και με μεγκάν άμα χρειαστεί.
Σε περίπτωση που η επιχείρηση δεν τελεσφορήσει, τότε θα αναγκαστούμε, ένεκα της επικινδυνότητας της κατάστασης, να ρίψουμε πυρηνική βόμβα στο βουνό, αφού πρώτα το έχουμε αποτεφρώσει με ναπάλμ.
Παραμείνετε ψύχραιμοι και αναμένετε νεοτέρας ενημέρωσης.
Στατιστικα πολυ πιο επικινδυνες απο τους λυκους.Οι αλκες(älg) δεν φοβουνται τον ανθρωπο,εχουν συνηθισει την παρουσια του και τσαμπυκαλευονται αγρια.Αυτο που φαινεται στην φωτο ειναι μαλλον μικρης ηλικιας(η πληρης ενηλικη εχει υψος πανω απο 2μ) και μερικοι "φυσιολατρες" κυνηγοι εχουν φαει κατι σουπερ ξεγυρισμενες κουτουλιες.Ιδαιτερα επικινδυνες ειναι δε οταν τρωνε τα σαπια μηλα απο κατω απο τα δεντρα,τα οποια εχουν υποστει αλκοολικη ζυμωση,μετα...σουρωνουνε και απο το μεθυσι γινονται πολυ επιθετικες.
Τελος μαθηματος,συμπερασμα καλυτερα να βρεις λυκο στο δασος παρα θυμωμενη αλκη
Mικρο δειγμα(καλυτερα να μην κουρευατε το γκαζον αυτοπροσωπως ε!)...
http://norrteljetidning.se/nyheter/n...t-grasklippare
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Καμία κοινωνική ομάδα δεν απαρτίζεται από αγγέλους , πολλά με ενοχλούν στον κυνηγετικό χώρο μα προσπαθώ , στο μέτρο των δυνατοτήτων μου να απαλείψω (να μειώσω)
40 χρόνια της ζωής σου στα όπλα .. Λάτρης των όπλων ? Δικαίωμα σου! Για μένα το όπλο είναι ότι η πετονιά για τον ψαρά. Θα κυνηγούσα με τόξο , με σφεντόνα , γεράκι , αετό ή ότι άλλο , αρκεί να μην καταργούσαν τον σκύλο… Τότε και μόνο τότε θα σταματούσα το κυνήγι!
Η σχέση που αποδίδεις μεταξύ κυνηγίου – άδειας όπλου είναι λάθος.
Η έκδοση κυνηγετικής αδείας προποθέτει άδεια οπλοφορίας και όχι το αντίστροφο (όφειλες να το γνωρίζεις – 40 χρόνια φούρναρης).
Η συσχέτιση λαθροκυνηγού με κυνηγό είναι αντίστοιχη της σχέσης λαθρέμπορου και εμπόρου..
Το καλοκαίρι κάνω ψαροτούφεκο , ακόμη μια αγαπημένη μου ιεροτελεστία , εξίσου αγαπημένη με το κυνήγι . Δεν μου λείπουν τα 10-20 Ευρώ για αγορά ενός κιλού ψαριών αλλά προτιμώ να μουλιάσω στο νερό για ώρες.. Κάποιοι μπορεί να ψαρεύουν με μπουκάλες , μήπως πρέπει να απολογηθώ εγώ γι αυτούς?
Παρουσιάζεις τα πράγματα με μια παιδική γοητευτική απλότητα του καλού αγριμιού , λύκου – αρκούδα, αντιμέτωπου με τον κυριαρχικό αδυσώπητο – κακό άνθρωπο που επιδιώκει τον αφανισμό τους…
Ο λύκος δεν είναι κακός , δεν είναι ούτε καλός .. Είναι λύκος! Δεν θα τον αφανίσουμε αλλά δεν θα του κάνουμε και εικόνισμα να τον προσκυνάμε .
Κι αν τον έβλεπες να ξεσκίζει το αγαπημένο σου σκυλάκι σε λωρίδες ... Ανθρωπος είσαι .. Εναν τσιμεντόλιθο θα του τον πέταγες ..
Μετα θα μετάνιωνες.. Ισως και να το φιλοσοφούσες
Μακάρι να τα καταφέρεις, δεν τα κατάφεραν αξιλογότατιο άνθρωποι - μην το παρεις προσωπικά,δεν σε ξέρω.
Αθλητής σκοποβολής, πλέον.
Ωραία, το νομικό μας πλαίσιο απαγορεύει τη θήρα με όλα τα παραπάνω που είπες. Το ανέφερα πριν.
Δεν λέω τι πιστεύω εγώ αλλά τι πιστεύει το 95% των υολοίπων. Πέφτεις μόνο σου στην παγίδα και κυνηγάς (sic) την ουρά σου.
Η άδεια κατοχής κι όχι οπλοφορίας, αν έχεις διάβασε τι λεει. Άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου.Σόρρυ, δεν φταίω εγω. Η ειρωνία έιναι περιττή. Είχα κι έχω διαφόρων ειδών άδειες κατά καιρούς. Μην γίνεσαι εξυπνάκιας.
Το είπα κι εγω πιο πάνω αλλά μάλλον στο θέμα αυτό δεν διααβάζεις ήρεμα τι λένε κι άλλοι.
Θα μπορουσες να κάνεις το ίδιο χωρίς να σκοτώνεις τίποτα και να τρως το ψάρι σου ήρεμα στην ταβέρνα. Όχι;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.