Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 123

Θέμα: Προς χωμάτινους και ποδηλάτες : Λύκοι στην Πάρνηθα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ας προσέχανε οι κυνηγετικοί σύλλογοι που δίνουν άδειες θήρας στους πάντες.
    Και στο νομικό μας πλαίσιο επίσης.

Άρα: Όποιος έχει όπλο (λειόκανο) είναι κυνηγός. Κι άρα καλά να τα λουστείτε.

Επίσης όποιος έχει σπαθί είναι νίντζα.

Οτι πεις εσύ αφεντικό!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Οτι πεις εσύ αφεντικό!

Δεν το λέω εγώ... εγω κάνω τη διαπίστωση όντας μέσα στον κόσμο του όπλου τα τελευταία 40 χρόνια της ζωής μου.

Επίσης μη σου κακοφαίνεται η αλήθεια. Εφόσον ο οποιοσδήποτε πάρει ένα ντουφέκι (νόμιμα) έχει ταυτιστεί με κυνηγό, οποιος σκοτώνει αδιάκριτα τα πάντα, έχοντας ή μη κυνηγετική άδεια, χαρακτηρίζεται ως κυνηγός από το ευρύ κοινό.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγώ είχα φτιάξει ένα ενυδρείο με τροπικά ψάρια στην κορυφή του Βέρμιου και ήρθε μια αρκούδα και μου το γ@μησε. Πήρα το μυδράλιο μου λοιπόν και την καθάρισα. Aυτά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Εγώ είχα φτιάξει ένα ενυδρείο με τροπικά ψάρια στην κορυφή του Βέρμιου και ήρθε μια αρκούδα και μου το γ@μησε. Πήρα το μυδράλιο μου λοιπόν και την καθάρισα. Aυτά.
    Εμενα άλλα μου είπε η αρκούδα...

Αυτά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    ε όταν τριγυρνάνε τόσοι στο δάσος, στατιστικά θα υπάρχουν και κάποιοι που δεν πάνε μόνο για κυνήγι.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Εμενα άλλα μου είπε η αρκούδα...

Αυτά.

Άρα την "ξέρεις" και εσύ ε;

Αυτά...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    το μυδράλιο
    Που το θυμήθηκες ρε...? Στον Α' Βαλκανικό είχαν τέτοια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    ε όταν τριγυρνάνε τόσοι στο δάσος, στατιστικά θα υπάρχουν και κάποιοι που δεν πάνε μόνο για κυνήγι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Stop_3bf5db_2951660.jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	44,7 KB 
ID:	345479

Άχτουνγκ - άχτουνγκ, ατενσιόν και προσοχή.

Εθεάθει αγέλη λύκωνΕ στην Πάρνηθα. Παρακαλούνται πολύ οι κάτοικοι των αυθαίρετων σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων από την περίμετρο του δρυμού να εκκενώσουν τας οικίας τους και να βρουν καταφύγιο όσο το δυνατόν πιο νότια. Οι κάτοικοι των βόριων - βοριοανατολικών προαστίων να περιορίσουν τας μετακινήσεις τους προκειμένου να διευκολυνθεί η γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού και εξολόθρευσης των αιμοβόρων θεριών.

Έχουν ήδη κινητοποιηθεί δυο μηχανοκίνητες μεραρχίες του στρατού, οι οποίες σπεύδουν να αποκλείσουν την περιοχή με κλοιό... και με σενίκ και με μεγκάν άμα χρειαστεί.
    Σε περίπτωση που η επιχείρηση δεν τελεσφορήσει, τότε θα αναγκαστούμε, ένεκα της επικινδυνότητας της κατάστασης, να ρίψουμε πυρηνική βόμβα στο βουνό, αφού πρώτα το έχουμε αποτεφρώσει με ναπάλμ.

Παραμείνετε ψύχραιμοι και αναμένετε νεοτέρας ενημέρωσης.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Εμενα κατι κωλοσκυλα με παιρνουν στο κυνηγι τοσα χρονια... και δεν καταλαβαινουν τιποτα τα ατιμα.....

Σκασμενη τριτη , να τρωνε τρια κιλα λασπη ανα sec στην μαπα.....και αυτα απο πισω.....

Ποια χειροτερη τυχη μπορει να εχω αμα πεσω - κολλησω απο τους λυκους...???
    εχει δοκιμάσει άραγε κανείς να αλείψει τις μπότες με Tabasco?

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    εχει δοκιμάσει άραγε κανείς να αλείψει τις μπότες με Tabasco?

Όνομα:	2015-11-16 17.58.50.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	94,8 KB 
ID:	345480
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Όνομα:	Stop_3bf5db_2951660.jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	44,7 KB 
ID:	345479
    Στατιστικα πολυ πιο επικινδυνες απο τους λυκους.Οι αλκες(älg) δεν φοβουνται τον ανθρωπο,εχουν συνηθισει την παρουσια του και τσαμπυκαλευονται αγρια.Αυτο που φαινεται στην φωτο ειναι μαλλον μικρης ηλικιας(η πληρης ενηλικη εχει υψος πανω απο 2μ) και μερικοι "φυσιολατρες" κυνηγοι εχουν φαει κατι σουπερ ξεγυρισμενες κουτουλιες.Ιδαιτερα επικινδυνες ειναι δε οταν τρωνε τα σαπια μηλα απο κατω απο τα δεντρα,τα οποια εχουν υποστει αλκοολικη ζυμωση,μετα...σουρωνουνε και απο το μεθυσι γινονται πολυ επιθετικες.
    Τελος μαθηματος,συμπερασμα καλυτερα να βρεις λυκο στο δασος παρα θυμωμενη αλκη
    Mικρο δειγμα(καλυτερα να μην κουρευατε το γκαζον αυτοπροσωπως ε!)...
    http://norrteljetidning.se/nyheter/n...t-grasklippare
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    Δεν το λέω εγώ... εγω κάνω τη διαπίστωση όντας μέσα στον κόσμο του όπλου τα τελευταία 40 χρόνια της ζωής μου.

Επίσης μη σου κακοφαίνεται η αλήθεια. Εφόσον ο οποιοσδήποτε πάρει ένα ντουφέκι (νόμιμα) έχει ταυτιστεί με κυνηγό, οποιος σκοτώνει αδιάκριτα τα πάντα, έχοντας ή μη κυνηγετική άδεια, χαρακτηρίζεται ως κυνηγός από το ευρύ κοινό.
    Καμία κοινωνική ομάδα δεν απαρτίζεται από αγγέλους , πολλά με ενοχλούν στον κυνηγετικό χώρο μα προσπαθώ , στο μέτρο των δυνατοτήτων μου να απαλείψω (να μειώσω)

40 χρόνια της ζωής σου στα όπλα .. Λάτρης των όπλων ? Δικαίωμα σου! Για μένα το όπλο είναι ότι η πετονιά για τον ψαρά. Θα κυνηγούσα με τόξο , με σφεντόνα , γεράκι , αετό ή ότι άλλο , αρκεί να μην καταργούσαν τον σκύλο… Τότε και μόνο τότε θα σταματούσα το κυνήγι!

Η σχέση που αποδίδεις μεταξύ κυνηγίου – άδειας όπλου είναι λάθος.
    Η έκδοση κυνηγετικής αδείας προποθέτει άδεια οπλοφορίας και όχι το αντίστροφο (όφειλες να το γνωρίζεις – 40 χρόνια φούρναρης).
    Η συσχέτιση λαθροκυνηγού με κυνηγό είναι αντίστοιχη της σχέσης λαθρέμπορου και εμπόρου..

Το καλοκαίρι κάνω ψαροτούφεκο , ακόμη μια αγαπημένη μου ιεροτελεστία , εξίσου αγαπημένη με το κυνήγι . Δεν μου λείπουν τα 10-20 Ευρώ για αγορά ενός κιλού ψαριών αλλά προτιμώ να μουλιάσω στο νερό για ώρες.. Κάποιοι μπορεί να ψαρεύουν με μπουκάλες , μήπως πρέπει να απολογηθώ εγώ γι αυτούς?

Παρουσιάζεις τα πράγματα με μια παιδική γοητευτική απλότητα του καλού αγριμιού , λύκου – αρκούδα, αντιμέτωπου με τον κυριαρχικό αδυσώπητο – κακό άνθρωπο που επιδιώκει τον αφανισμό τους…

Ο λύκος δεν είναι κακός , δεν είναι ούτε καλός .. Είναι λύκος! Δεν θα τον αφανίσουμε αλλά δεν θα του κάνουμε και εικόνισμα να τον προσκυνάμε .

Κι αν τον έβλεπες να ξεσκίζει το αγαπημένο σου σκυλάκι σε λωρίδες ... Ανθρωπος είσαι .. Εναν τσιμεντόλιθο θα του τον πέταγες ..

Μετα θα μετάνιωνες.. Ισως και να το φιλοσοφούσες

Καμία κοινωνική ομάδα δεν απαρτίζεται από αγγέλους , πολλά με ενοχλούν στον κυνηγετικό χώρο μα προσπαθώ , στο μέτρο των δυνατοτήτων μου να απαλείψω (να μειώσω)
    Μακάρι να τα καταφέρεις, δεν τα κατάφεραν αξιλογότατιο άνθρωποι - μην το παρεις προσωπικά,δεν σε ξέρω.
    40 χρόνια της ζωής σου στα όπλα .. Λάτρης των όπλων ? Δικαίωμα σου! Για μένα το όπλο είναι ότι η πετονιά για τον ψαρά. Θα κυνηγούσα με τόξο , με σφεντόνα , γεράκι , αετό ή ότι άλλο , αρκεί να μην καταργούσαν τον σκύλο… Τότε και μόνο τότε θα σταματούσα το κυνήγι!
    Αθλητής σκοποβολής, πλέον.
    Ωραία, το νομικό μας πλαίσιο απαγορεύει τη θήρα με όλα τα παραπάνω που είπες. Το ανέφερα πριν.
    Η σχέση που αποδίδεις μεταξύ κυνηγίου – άδειας όπλου είναι λάθος.
    Δεν λέω τι πιστεύω εγώ αλλά τι πιστεύει το 95% των υολοίπων. Πέφτεις μόνο σου στην παγίδα και κυνηγάς (sic) την ουρά σου.
    Η έκδοση κυνηγετικής αδείας προποθέτει άδεια οπλοφορίας και όχι το αντίστροφο (όφειλες να το γνωρίζεις – 40 χρόνια φούρναρης).
    Η άδεια κατοχής κι όχι οπλοφορίας, αν έχεις διάβασε τι λεει. Άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου.Σόρρυ, δεν φταίω εγω. Η ειρωνία έιναι περιττή. Είχα κι έχω διαφόρων ειδών άδειες κατά καιρούς. Μην γίνεσαι εξυπνάκιας.
    Η συσχέτιση λαθροκυνηγού με κυνηγό είναι αντίστοιχη της σχέσης λαθρέμπορου και εμπόρου..
    Το είπα κι εγω πιο πάνω αλλά μάλλον στο θέμα αυτό δεν διααβάζεις ήρεμα τι λένε κι άλλοι.
    Το καλοκαίρι κάνω ψαροτούφεκο , ακόμη μια αγαπημένη μου ιεροτελεστία , εξίσου αγαπημένη με το κυνήγι . Δεν μου λείπουν τα 10-20 Ευρώ για αγορά ενός κιλού ψαριών αλλά προτιμώ να μουλιάσω στο νερό για ώρες.. Κάποιοι μπορεί να ψαρεύουν με μπουκάλες , μήπως πρέπει να απολογηθώ εγώ γι αυτούς?
    Θα μπορουσες να κάνεις το ίδιο χωρίς να σκοτώνεις τίποτα και να τρως το ψάρι σου ήρεμα στην ταβέρνα. Όχι;

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro

...Κάποιοι μπορεί να ψαρεύουν με μπουκάλες , μήπως πρέπει να απολογηθώ εγώ γι αυτούς?
    ....
    ναι αν αποτελείς τη μειοψηφία.

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2007, 16:21
  2. προς αντμιν και μοντς
    από idi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2004, 14:38
  3. προς παλιους και νεους!!χιχιιχιχι
    από wolfman13 στο forum Off topic