Σελίδα 20 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324253070120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Το είδα.... Αυτός ο Άγιος Βασίλης με γράφει όλο στα παπάκια του τελευταίος.
    Δώσε κάτιτις παραπάνω και πάρε τη 3/8 που είναι πιο χρησιμη στη μοτό. Αν σ' αφήσει το paypal τελικά.
    http://www.tbs-aachen.de/Aktionen_Re...i863_55990.htm
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Μέλος Το avatar του/της FACOM Βράττης
    Affiliate
    Αν ενδιαφέρεστε γιά τήν νέα κλήρωση μέ επιλογή δώρου από τά μέλη,δείτε εδώ http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=96 καί επιλέξτε παρακολούθηση τού θέματος γιά να ενημερώνεστε για νέες προσφορές στα μέλη!
    Εννοείται πως από μέρα σε μέρα που θάναι ετοιμη η φόρμα γιά εκδήλωση ενδιαφέροντος από οσους διαθέτουν δυναμόκλειδα,οποιασδήποτε μάρκας γιά δωρεάν μέτρηση στό μηχάνημά μας.
    θά γίνει νέα ανακοίνωση στο ίδιο θέμα.Ευχαριστώ καί συγχωρέστε μου το εμβόλιμο αυτό μήνυμα,θαρρώ ενδιαφέρει αρκετούς.
    Ηλίας FACOM Βράττης

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_2787.jpg 
Προβολές:	224 
Μέγεθος:	84,7 KB 
ID:	345481Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_2789.jpg 
Μέγεθος:	101,7 KB 
ID:	345482
    Facom ,εγγύηση εφ'ορου ζωής.Κατάλογοι και Προσφορές εδώ https://www.dropbox.com/sh/g1wf7al42...gyJky6Upa?dl=0

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Προδιαγραφής
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Δώσε κάτιτις παραπάνω και πάρε τη 3/8 που είναι πιο χρησιμη στη μοτό. Αν σ' αφήσει το paypal τελικά.
    http://www.tbs-aachen.de/Aktionen_Re...i863_55990.htm
    Και ανευ παρεξηγήσεως να σημειώσω,οτι δέν χάνει κανείς τίποτε,το αντίθετο μάλιστα να ρωτήσει τον Βράττη πριν απο αγορές σχετικές,είτε απο κοντά είτε απο τηλεφώνου,οχι μονο για τιμή αλλα και για χρηστικότητα και τοσα αλλα...
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alexandross
    Καλησπέρα σε όλη την παρέα .Αντί να πάω για ύπνο μετά την δουλειά, χαλαρώνω διαβάζοντάς σας

@STF Την λοξή πένσα της Gedore που έχεις στην συλλογή , την έχεις δουλέψει αρκετά ; Εντυπώσεις ;

@ Vaska καλοδουλευτη η συλλογή σου ! Ειναι μινιόν και θα την χαρείς σίγουρα !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Πρόσφατα πήρα παξιμάδια m2 ασφαλείας. Πραγματικά δεν θέλεις να μάθεις πόσο μου χρέωσε το καθένα. Και δεν ήταν και Inox. Με τα μισά λεφτά έφερα 50 ίδια Inox και με τα μεταφορικά πληρωμένα, αλλά έλα που καιγόμουνα. Επίσης όταν του πας εργαλείο πίσω και είναι στην εγγύηση κάτι παθαίνει.

Αυτό είναι καθαρά αντιεπαγγελματικό και δυσφημίζεται από μόνος του.
    Δεν έχει σημασία το χρηματικό μέγεθος της αγοράς σου αλλά η συμπεριφορά του εκάστοτε απέναντι σου.
    Προσωπικά αν καταλάβω κάτι τέτοιο θα το αγοράσω γιατί το καίγομε αλλά δεν θα ξαναμπώ στο μαγαζί του.
    Θυμάμαι περίπτωση που έψαχνα σφικτήρες για το σκάφος κλάσης Inox Α4 κοινώς κατά AISI 316. Αν ξεπεράσουμε το γεγονός ότι περισσότεροι από τους μισούς που ρώτησα θεώρησαν ότι τους έβαλα μαθηματικό γρίφο με το τι σημαίνει το Α4, βρήκα ένα μαγαζί που τηλεφωνικά με ενημέρωσε ότι είχε τα συγκεκριμένα μεγέθη στην ποιότητα που ήθελα .Πάω να τα πάρω και να είχε συσκευάσει . Τι ωραία λέω ..πρωτότυπο . Φτάνοντας στην αποθήκη μου(70χλμ από το μαγαζί) ανοίγω την συσκευασία και βλέπω Inox 304!! Το τι ακολούθησε περιττό .. Καθαρή αρπαχτή !

Κατσαβίδια όπως όλοι γράφουν να πάρετε καλά !
    Μην πάτε να τα αγοράσετε ένα-ένα γιατί στο τέλος θα σας κοστίσουν πολλά.
    Ανά περιόδους ,αρκετές εταιρίες διαθέτουν επαρκή σετ με ίσια, σταυρούς, τορξ ή μεικτά σε πολύ καλές τιμές!!
    Παρακάτω μία φωτό σύγκρισης από τα δικά μου κατσαβίδια με τα ‘’μικρά’’ μοντέλα των Snap on , Proto Xcelite USA,Craftsman , Facom ,Felo . Οι λαβές των δύο πρώτων άπαιχτες!

Όνομα:	20151116_165941.jpg 
Προβολές:	226 
Μέγεθος:	96,1 KB 
ID:	345483

Όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει για το που θα βρώ ανταλακτικά για την πολυδουλεμένη ματσόλα μου .Είναι το μοντέλο BE116 της Snap On.Εργαλεία μην δανείζεται ή δανείστε μεχρι να σας τα φέρουν διαλυμμένα

Όνομα:	20150822_152758.jpg 
Μέγεθος:	28,8 KB 
ID:	345484 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20150822_152806.jpg 
Προβολές:	222 
Μέγεθος:	23,5 KB 
ID:	345485

Ένα βίντεο που σε όλους νομίζω ότι θα αρέσει είναι η φιλοσοφία της κατασκευής όλων των τύπων κλειδιών.
    Είναι από την Snap On.

Τελευταία τροποποίηση από Alexandross; 16/11/2015 στις 17:35.
    Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Alexandross Προβολή μηνύματος

Να κάτι που δε μ' αρέσει στα Snap-on και γενικώς στον αμερικάνικο τρόπο κατασκευής. Τις 15° στο πολύγωνο τις δίνουν μετά τη κατεργασία της σφυρηλάτησης. Αντιθέτως η Ευρωπαίοι και κάποιοι Ασιάτες δίνουν τις μοίρες με τη σφυρηλάτηση.
    Δες τε εδώ ένα Toptul πως είναι το πολύγωνο (παρεπιπτόντως τρομερή ποιότητα για Taiwan)

Όνομα:	WP_20151113_001.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	56,7 KB 
ID:	345487

Όνομα:	WP_20151113_002.jpg 
Προβολές:	212 
Μέγεθος:	99,2 KB 
ID:	345486
    Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει....
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Εργαλεία μην δανείζεται ή δανείστε μεχρι να σας τα φέρουν διαλυμμένα
    Ευχαριστώ για τις ευχές, όσο για το "Εργαλεία μην δανείζεται ή δανείστε μεχρι να σας τα φέρουν διαλυμμένα" είναι μεγάλη και πονεμένη κουβέντα αυτό που είπες.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Champion 1ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από FACOM Βράττης Προβολή μηνύματος
    Αν ενδιαφέρεστε γιά τήν νέα κλήρωση μέ επιλογή δώρου από τά μέλη,δείτε εδώ http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=96 καί επιλέξτε παρακολούθηση τού θέματος γιά να ενημερώνεστε για νέες προσφορές στα μέλη!
    Εννοείται πως από μέρα σε μέρα που θάναι ετοιμη η φόρμα γιά εκδήλωση ενδιαφέροντος από οσους διαθέτουν δυναμόκλειδα,οποιασδήποτε μάρκας γιά δωρεάν μέτρηση στό μηχάνημά μας.
    θά γίνει νέα ανακοίνωση στο ίδιο θέμα.Ευχαριστώ καί συγχωρέστε μου το εμβόλιμο αυτό μήνυμα,θαρρώ ενδιαφέρει αρκετούς.
    Ηλίας FACOM Βράττης

Όνομα:	IMG_2787.jpg 
Μέγεθος:	84,7 KB 
ID:	345481Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_2789.jpg 
Μέγεθος:	101,7 KB 
ID:	345482
    +1000 τέτοιες προσπάθειες είναι πολύ καλό που γίνονται και χρειάζονται την υποστήριξη όλων μας

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Champion 1ης Βουνίσιας
    Καλησπέρα σε όλη την παρέα .Αντί να πάω για ύπνο μετά την δουλειά, χαλαρώνω διαβάζοντάς σας

@STF Την λοξή πένσα της Gedore που έχεις στην συλλογή , την έχεις δουλέψει αρκετά ; Εντυπώσεις ;

Αυτό είναι καθαρά αντιεπαγγελματικό και δυσφημίζεται από μόνος του.
    Δεν έχει σημασία το χρηματικό μέγεθος της αγοράς σου αλλά η συμπεριφορά του εκάστοτε απέναντι σου.
    Προσωπικά αν καταλάβω κάτι τέτοιο θα το αγοράσω γιατί το καίγομε αλλά δεν θα ξαναμπώ στο μαγαζί του.
    Θυμάμαι περίπτωση που έψαχνα σφικτήρες για το σκάφος κλάσης Inox Α4 κοινώς κατά AISI 316. Αν ξεπεράσουμε το γεγονός ότι περισσότεροι από τους μισούς πκλου ρώτησα θεώρησαν ότι τους έβαλα μαθηματικό γρίφο με το τι σημαίνει το Α4, βρήκα ένα μαγαζί που τηλεφωνικά με ενημέρωσε ότι είχε τα συγκεκριμένα μεγέθη στην ποιότητα που ήθελα .Πάω να τα πάρω και να είχε συσκευάσει . Τι ωραία λέω ..πρωτότυπο . Φτάνοντας στην αποθήκη μου(70χλμ από το μαγαζί) ανοίγω την συσκευασία και βλέπω Inox 304!! Το τι ακολούθησε περιττό .. Καθαρή αρπαχτή !

Κατσαβίδια όπως όλοι γράφουν να πάρετε καλά !
    Μην πάτε να τα αγοράσετε ένα-ένα γιατί στο τέλος θα σας κοστίσουν πολλά.
    Ανά περιόδους ,αρκετές εταιρίες διαθέτουν επαρκή σετ με ίσια, σταυρούς, τορξ ή μεικτά σε πολύ καλές τιμές!!
    Παρακάτω μία φωτό σύγκρισης από τα δικά μου κατσαβίδια με τα ‘’μικρά’’ μοντέλα των Snap on , Proto Xcelite USA,Craftsman , Facom ,Felo . Οι λαβές των δύο πρώτων άπαιχτες!

Όνομα:	20151116_165941.jpg 
Προβολές:	226 
Μέγεθος:	96,1 KB 
ID:	345483

Όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει για το που θα βρώ ανταλακτικά για την πολυδουλεμένη ματσόλα μου .Είναι το μοντέλο BE116 της Snap On.Εργαλεία μην δανείζεται ή δανείστε μεχρι να σας τα φέρουν διαλυμμένα

Όνομα:	20150822_152758.jpg 
Μέγεθος:	28,8 KB 
ID:	345484 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20150822_152806.jpg 
Προβολές:	222 
Μέγεθος:	23,5 KB 
ID:	345485

Ένα βίντεο που σε όλους νομίζω ότι θα αρέσει είναι η φιλοσοφία της κατασκευής όλων των τύπων κλειδιών.
    Είναι από την Snap On.

Καλός ήρθες
    Ανταλλακτικά για την ματσολα σου ίσως να μπορέσεις να βρεις στην Σ.Πατσι αλλά δεν νομίζω οι τιμές να είναι φυσιολογικές

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    τελος η προσφορα
    Ουφφ.. Παραλίγο τη γλίτωσα!

Αλεξ δεν είναι universal ο τρόπος που πιάνει η κεφαλή επάνω στο σώμα? Μέτρα την διάμετρο της κεφαλής και πάρε από μια οποιαδήποτε άλλη μάρκα.

Έχω μια εργαλειοθήκη που πετάω διάφορες βίδες, παπαράκια, @ακια και λοιπές μαλακίτσες. Εκεί μέσα είναι και ότι κακοποιημένο, σπασμένο, μη λειτουργικό έχω. Μόνο αυτά δανείζονται!

Τις προάλες ένας ΚΔΟΑ* αφού έσπασε ένα αλενακι Νο5 πήρε το σπασμένο υπόλειμμα του κότσαρε ένα καρυδάκι 1/4 και συνέχισε την προσπάθεια.
    Η βιδα ήταν μια μουφα με σπείρωμα 10mm νομίζω.

Εντυπωσιάστηκα με το πόσο μπορεί να αντέξει ένα καρυδάκι 5mm (midland usa), χρειάστηκε προέκταση σε καστάνια 1/4 για να το σπάσει.

Του είπα να της ρίξει καμία με το σφυροκατσάβιδο γιατί σε λίγο ότι εργαλείο υπήρχε εντός εμβέλειας και ήταν 5μμ θα βρισκόταν στο συρτάρι με τα σκραπ.

Ο ίδιος τύπος όταν δεν βρίσκει τίποτε άλλο να σπάσει έρχεται και σε ρωτάει. "Μήπως έχεις ένα αλενάκι Νο5? ...

*Κτηνώδης δύναμη ογκώδης άγνοια.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alexandross
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Αλεξ δεν είναι universal ο τρόπος που πιάνει η κεφαλή επάνω στο σώμα? Μέτρα την διάμετρο της κεφαλής και πάρε από μια οποιαδήποτε άλλη μάρκα.
    Θα πάω στην αποθήκη τα το μετρήσω με πρώτη ευκαιρία.Οστόσο έχω αλλη μία amazones ματσολα . Και σε αυτήν δν μπορω να βρω ανταλλακτικά!

Όνομα:	20150822_152830.jpg 
Προβολές:	241 
Μέγεθος:	97,5 KB 
ID:	345489
    Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Επαναφέρω τη συζήτηση στη χρήση που μας ενδιαφέρει, ....
    Πολύ ωραίο ποστάκι stf. Συνέχεια λέω ότι τα ποιοτικά εργαλεία είναι μικροκαμωμένα (εκτός από αυτα που προορίζονται για χοντροδουλειές και οφείλουν να είναι δυνατά) και χωράνε παντού (όπου χρειάζεται δλδ).
    Αλλά μη πας μακριά. Η βίδα που είναι στον τεντωτήρα της αλυσίδας, μερικές φορές (και σε μερικά μηχανάκια) είναι σε τέτοια θέση (από το εργαλείο κάποιου μάστορα) που το δικό μας κινέζικο γερμανικό δεν μπορεί να την πιάσει.

Μερικές φορές ένα κόντρα παξιμάδι (ασφάλιση μιας βίδας με δευτερη στο ίδιο σπείρωμα όταν δεν έχουμε βίδα ασφαλείας), δεν μπορούμε να το χαλαρώσουμε, γιατί το γερμανικό που έχουμε πιάνει και τις δυο βίδες αντί μόνο την εσωτερική, ώστε με ένα δευτερο κλειδί να χαλαρώσουμε την εξωτερική.

Πολύ ωραία η συλλογή σου! Συνέχεια λέω να βγάλω καμιά φωτό αλλά βαριέμαι του θανατά. Έχουμε και το ίδιο μηχανάκι οπότε θα πάρεις ιδέες.

Γιατί 3 λεβιέδες για ελαστικά?

Έχουμε και το ίδιο γαλλικό κλειδί. Το πήρα για την συλλογή της μηχανης διότι έχει σφυροκεφαλή!
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 16/11/2015 στις 22:45.

Moderator
    Θα πάω στην αποθήκη τα το μετρήσω με πρώτη ευκαιρία.Οστόσο έχω αλλη μία amazones ματσολα . Και σε αυτήν δν μπορω να βρω ανταλλακτικά!

Όνομα:	20150822_152830.jpg 
Προβολές:	241 
Μέγεθος:	97,5 KB 
ID:	345489
    Γιατί? Οι φωτό δεν βοηθάει και πολύ γιατί δεν βλέπω πως ακριβώς είναι οι υποδοχές των ανταλλακτικών κεφαλών. Αν κατάλαβα καλά πρέπει να έχουν μια ή δυο μεγάλες σπείρες. Ένα παρόμοιο με αυτό έχω και εγώ (δεν ξέρω μάρκα έχει σβηστεί) και ανταλλακτικά βρήκα απ' την gedore.
    Επίσης μπορείς να βάλεις ότι κεφαλή θέλεις. Πλαστική, Νάιλον, μαλακή κτλ.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ουφφ.. Παραλίγο τη γλίτωσα!

Από χθες έχει τελειώσει η προσφορά, αλλά δεν ξέρεις πόσοι έκαναν "ουφ" μαζί με σένα.

Γμστα, αρρώστια λέμε.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Minimalist Το avatar του/της STF

Λεπόόόόν! Όχι, δεν την έχω δουλέψει αρκετά, αλλά την έχω δουλέψει τόσο όσο να είμαι σίγουρος για την επιλογή και με κάποια θετικά στοιχεία που μου "βγήκαν" ως επιπλέον πλεονεκτήματα!
    1ον. Η αρχική μου επιλογή αφορούσε το τετράγωνο καρέ που την βοηθάει να "δαγκώνει" παξιμάδια έως και Νο17 με άνεση. Έχω κάποια λίγα σημεία στη μηχανή που έχουν κόντρα παξιμάδι και από το να κουβαλάω διπλά νούμερα σε γερμανικά κλειδιά έχω και τη λύση αυτής της πένσας (η άλλη λύση είναι το γαλλικό). Το δοκίμασα δουλεύει.
    2ον. Είναι ματζόβολη (έχω πάρει και την έκδοση με ενισχυμένη χειρολαβή για γλίστρημα την οποία έχω στα εργαλεία του μίνι εργαστηρίου μου στην αποθήκη του σπιτιού μου).
    3ον. Η λοξή της λαβή βοηθάει την άσκηση δύναμης. Οι σιαγώνες της είναι εξαιρετικές, προσποιήθηκα την κατασκευή πατενταρισμένου συρματόσχοινου στη περίπτωση που χαλάσει ο συμπλέκτης της μηχανής και με βοήθησε πολύ στο τέντωμα/τράβηγμα του συρματόσχοινου.
    4ον. Δεν χρειάζεται πολύ για να καταλάβεις πως έχει τον ίδιο σχεδόν όγκο με το πενσάκι της Yamaha αλλά είναι σαφώς πιο λειτουργική.

Minimalist Το avatar του/της STF
    Πολύ ωραίο ποστάκι stf. Συνέχεια λέω ότι τα ποιοτικά εργαλεία είναι μικροκαμωμένα (εκτός από αυτα που προορίζονται για χοντροδουλειές και οφείλουν να είναι δυνατά) και χωράνε παντού (όπου χρειάζεται δλδ).
    Αλλά μη πας μακριά. Η βίδα που είναι στον τεντωτήρα της αλυσίδας, μερικές φορές (και σε μερικά μηχανάκια) είναι σε τέτοια θέση (από το εργαλείο κάποιου μάστορα) που το δικό μας κινέζικο γερμανικό δεν μπορεί να την πιάσει.

Μερικές φορές ένα κόντρα παξιμάδι (ασφάλιση μιας βίδας με δευτερη στο ίδιο σπείρωμα όταν δεν έχουμε βίδα ασφαλείας), δεν μπορούμε να το χαλαρώσουμε γιατί το γερμανικό που έχουμε πιάνει και τις δυο βίδες αντί την μόνο εσωτερική, ώστε με ένα δευτερο κλειδί να χαλαρώσουμε την εξωτερική.

Πολύ ωραία η συλλογή σου! Συνέχεια λέω να βγάλω καμιά φωτό αλλά βαριέμαι του θανατά. Έχουμε και το ίδιο μηχανάκι οπότε θα πάρεις ιδέες.

Γιατί 3 λεβιέδες για ελαστικά?

Έχουμε και το ίδιο γαλλικό κλειδί. Το πήρα για την συλλογή της μηχανης διότι έχει σφυροκεφαλή!
    Φίλε daz συμφωνούμε σχεδόν στα πάντα στη φιλοσοφία των εργαλείων. Η συλλογή έχει εμπλουτιστεί κι άλλο, απλά δεν έχω ανανεώσει τις φωτό μου! Αντικατέστησα το ένα κατσαβίδι μου με ένα μικρό Vessel με χερούλι τύπου μπάλα και 3 καρφωτά μπρος-πίσω κατσαβίδια (σύνολο 6 μύτες JIS αν και δεν υπήρχε λόγος). Επίσης ο αθεόφοβος έχω προσθέσει ακόμη και μικρό γαντζόκλειδο για το λαιμό της τιμονόπλακας (Το γαντζόκλειδο στη φωτό είναι για το πίσω αμορτεσέρ)

Σχετικά με τους λεβιέδες: Στη φωτό μου θα παρατηρήσεις πως πάνω από το γαλλικό κλειδί υπάρχει ένας σπιράλ κρίκος που καταλήγει σε άγκιστρο. Αν μου τύχει να είμαι μόνος μου και να χρειαστεί να διορθώσω/αντικαταστήσω σαμπρέλα σε σκληρό λάστιχο, ο ένας λεβιές θυσιάζεται και με τη βοήθεια του κρίκου -μέσα από τον οποίο περνάει ο λεβιές- και του άγκιστρου που "αρπάζεται" από μια ακτίνα, μπορώ ανενόχλητα να συνεχίσω να δουλεύω με τα χέρια μου το σκληρό ξελαστίχωμα της ζάντας. Δεν μου έχει τύχει μέχρι στιγμής χωρίς να έχω ανθρώπους να με βοηθήσουν αλλά είπαμε, πριν πεινάσουμε μαγειρεύουμε
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 16/11/2015 στις 19:58.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)