ευχαριστω για τη βοηθεια
μου ελεγε φιλος -τεχνικος οτι τα τωρινα κινεζικα τροφοδοτικα ειναι τοσο της πλακας που εκτος απο αναλωσιμα ειναι και επικινδυνα
ευχαριστω για τη βοηθεια
μου ελεγε φιλος -τεχνικος οτι τα τωρινα κινεζικα τροφοδοτικα ειναι τοσο της πλακας που εκτος απο αναλωσιμα ειναι και επικινδυνα
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Είναι η "εντολή on" που αν την γειώσεις το τροφοδοτικό καταλαβαίνει ότι πρέπει να λειτουργήσει για όσο διαρκεί το βραχυκύκλωμα. Έτσι δεν χρειάζεται κανενός είδους άλλο φορτίο.
Μπορεί κάλλιστα να παρεμβάλει διακόπτη στην γέφυρα μεταξύ "πράσινου" και γης για ακόμα καλύτερο έλεγχο.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
εναν απλο μετασχηματιστη αμα βρεις και ενα ολοκληρωμενο οπως ειπε ο ολδμαν κανεις τη δουλεια σου...τωρα βεβαια αμα θες να κουβαλας ελα ολοκληρο τροφοδοτικο ειτε υπολογιστη ειτε γενικοτερα κατι απο το να κουβαλας μια μπαταρια, πασο
σε ολες τις περιπτωσεις κατι τετοιο θα σε συνεφερε αν τα ειχες ηδη τα πραγματα, τωρα να πας και να αγορασεις να κανεις οτιδηποτε, ενω με 20ε παραπανω παιρνεις καινουριο δραπανο, δε το καταλαβαινω
η μπαταρια ειναι off και αν την ανακατασκευασω (με κοστος οσο 2 τροφοδοτικα) σε λιγο καιρο θα ειναι παλι off λογω αραιης χρησης
αν παω να καλυψω το ρευμα του πινακα στο stall θα πρεπει να κουβαλαω Η/Ζ![]()
λεω οτι θα δωσεις τωρα κανα 20ευρω, για να φτιαξεις να δουλευει ενα παλιο δραπανακι με πατεντες και αν θα δουλευει και για οσο και αν πιασουν οι πατεντες σου, 50ε εβγαλε μια χαρα εργαλειακι το λιντλ και γενικα βρισκεις σε αυτα τα λεφτα να παρεις αλλο δραπανο
τωρα αυτο για τον πινακα δε το καταλαβα![]()
Πηγαινε παρε ενα μηχανακι για σουβλα και τελειωνε.
Καλές οι πατέντες, αλλά αν διαθέτεις φορτιστή μπαταριών μοτό/αυτοκινήτου στο σπίτι, ο πιο σίγουρος τρόπος να κάνεις το μαραφέτι να ξαναδουλέψει είναι να αγοράσεις μια μικρή μπαταρία μοτοσυκλέτας με 15 ευρώ και ένα ζευγάρι καλώδια. Αυτό έκανα στο σχιστομάτικο 14.4V δραπανοκατσάβιδό μου και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα παράπονο. Για 18βολτα και άνω επιφυλάσσομαι.
Υ.Γ: Η Skil έχει δραπανοκατσάβιδα ρεύματος, για όσους κάνουν τόσο περιστασιακή χρήση που οι μπαταρίες είναι πιο πολύ μπελάς παρά ευκολία (καλή ώρα)
https://www.skroutz.gr/s/2458839/Skil-6220AA.html
https://www.skroutz.gr/s/251061/Skil-6222AB.html [edit: λάθος url]
Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 17/11/2015 στις 14:53.
δεν εχεις αδικο για την μπαταρια μοτο
απλα φοβαμαι οτι μια στο τοσο που θα το χρειαστω θα πρεπει παλι να περιμενω να φορτιστει η μπαταρια
ενω με τα ιδια χρηματα το τροφοδοτικο ειναι παντα διαθεσιμο και πιο ελαφρυ
Αρκει να πληρωνεις την ΔΕΗ...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Toyar έχεις δίκιο, εγώ έχω μια μπαταρία που μου περισσεύει σχεδόν μόνιμα συνδεδεμένη στο φορτιστή. Για μετασχηματιστή το είχα σκεφτεί κι εγώ αλλά είχα αμφιβολίες για το αν θα έφταναν τα αμπέρ, οπότε αφού είχα ήδη τη μπαταρία δεν το ρίσκαρα.