Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
"Criminals dont follow laws"
εντάξει λοιπον ας καταργήσουμε οπαιδήποτε νομοθετικό περιορισμό για οποιοδήποτε έγκλημα τότε. έτσι και αλλιώς οι εγκληματίες δεν τους λαμβάνουν υπόψην
alrighty then ....
Υπαρχει κανεις αφελης,που νομιζει οτι χρειαζεται οπλο για να σκοτωσεις?
Τα νομιμα οπλα στην Αμερικη,ειναι υπευθυνα για μερικες,ελαχιστες για την ακριβεια,δολοφονιες.Οσο για τα χαρτια που χρειαζεται καποιον για οπλοκατοχη στις ΗΠΑ,τα προμηθευεται με τον τροπο που τα προμηθευομαστε και εμεις στΟ Ελλαντα.
Την τελευταια φορα που πηγα για ανανεωση,ο γιατρος με κοιταξε με την ακρη του ματιου του και ειπε στην βοηθο του να μου ετοιμασει τα χαρτια.
Μέχρι και ο ράμπος δάκρυσε τότε.
https://www.youtube.com/watch?v=VqWj...ature=youtu.be
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Δεν ειναι τα οπλα το προβλημα στην Αμερικη. Ειναι η αρρωστημενη, βιαιη, απολυτα υλιστικη και κανιβαλιστικη κοινωνια τους..
Και στον Καναδα μπορεις να εχεις οπλο και σχεδον δεν γινονται φονοι.
Και στην Ελλαδα βρισκεις Zastava πχ με 200 €.. Δεν ειναι κατι δυσκολο.. Πολοι εχουν οπλα.
Και στην Κρητη ολοι οπλα εχουν, δεν γινεται ομως σφαγη.
MADE IN JAPAN 日本製
Τεσπα, δεν έχει νόημα η κουβέντα, όπως είχε πει ο πατερούλης, ο θάνατος ενός ανθρώπου είαι τραγωδία, και 1.000.000 ανθρώπων στατιστική.
Εμπιστεύομαι την άποψη του sniper, παρέθεσα και την δική μου ως άνθρωπο που τα βλέπει απ΄έξω. Δεν έχω κάποιο θέμα με την οπλοκατοχή υπο αυστηρό έλεγχο σε ποιούς τα δίνουν και σε τι ποσότητες. Αυτό που λέω είναι πως η ευκολία πρόσβασης σε πολεμικά όπλα και πυρομαχικά, μπορεί να αυξήσει δραματικά τον αριθμό των θυμάτων. Βλέπε πανεπιστήμια ή τι έγινε στην Νορβηγία με τον άλλο μουρλό.
Αλλού έχουν τα 13χρονα κι εμείς τίποτα. Φαντάσου πόση εξουσία νιώθεις με ένα πιστόλη. Μπαμ μπαμ, όλοι οι κακοί κάτω.
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/ne...y.3773917.html
Όπως είπα, δεν είναι η ελευθερία οπλοκατοχής από μόνη της υπεύθυνη για τους αυξημένους θανάτους. Είναι πολλοί οι παράγοντες. Η ελεύθερη οπλοκατοχή και οπλοφορία, όμως, κάνει έναν εν δυνάμει δολοφόνο πολύ πιο αποτελεσματικό (γι'αυτό και τα στατιστικά). Δε μιλάμε για τρομοκράτες και οργανωμένο έγκλημα, καθώς αυτά, καλώς ή κακώς, δύσκολα τα ελέγχεις. Μιλάμε για τον τυχαίο μαθητή που "γαζώνει" το μισό σχολείο ή τον βλαμμένο στρατόκαυλο που χρησιμοποιεί τυχαίους περαστικούς για την καθημερινή του σκοποβολή ή ακόμα και την ακούσια εκπυρσοκρότηση. Δε συνηθίζεται να θρηνείς (τόσα) θύματα αν σε αυτές τις περιπτώσεις αντί για καραμπίνα, έχεις μαχαίρι ή λοστό ή καράτε. Οι συντριπτικά περισσότερες μαζικές δολοφονίες, τουλάχιστον στην Αμερική, έχουν γίνει με νομιμότατα, δηλωμένα όπλα.
Προσωπικά, δήλωσα από την αρχή ότι είμαι υπέρ της οπλοκατοχής, αλλά υπό προϋποθέσεις.
Life begins at 45°.
Βυρωνα φυσικα εχει νοημα.Μαθαινεις αποψεις αλλων και αν χρειαστει,αλλαζεις τη δικη σου.
Συμφωνω μαζι σου.Δεν πρεπει να δινονται δεξια και αριστερα χωρις κανενα κριτηριο.Αλλα και παλι ο ανθρωπος εχει μεγαλη φαντασια,μπορει να σκοτωσει και με μια οδοντογλυφιδα.
Να σημειωσω οτι ειμαι κατα των οπλων.
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει η κουβέντα περί απαγόρευσης όταν υπάρχει μαύρη αγορά που ανθεί...
Κοινώς όποιος θέλει όπλο μπορεί να βρει. Όποιος θέλει όπλα για κακό σκοπό τότε σίγουρα δεν θα πάρει νόμιμο.
Άρα μιλάμε για αυτόν που το θέλει για αυτοάμυνα. (να υποθέσω)
Αυτός λοιπόν έχει πάλι πολύ καλές επιλογές νόμιμες (για μέσα στο σπίτι του)
Άρα?
Τίποατα.
Κι εγώ είμαι κατά των όπλων όταν δεν έχει κανένας...
Όταν εσύ μαχαιρώνεις πιτσιρικάδες στη γητονιά μου και γυρνάς και το παίζεις
ο καμπόσος...
Όταν μου μοστράρεις μαντρόσκυλα και όλη μέρα λες ποιόν θέλεις να γ....
για τον χ ψ ζ λόγο που εσύ αποφάσισες
Όταν πάω στους μπάτσους κι αυτοί τρομπάρουν αντί να τους μποζουργιάσουν
ΧΤΕΣ
Σόρι αλλά κι εγώ θα λάβω τα μέτρα μου γιατί μλκς δεν είμαι.
Φυσικά και δεν είχα καμία διάθεση να πετάω λεφτά αλλά και στο σπίτι μου
όχι ρε θείο πολύ πάει....
Και δεν είπαμε καν για κλέφτες ακόμα
ανανήψαντας