Σόρρυ που θα το πω έτσι αλλά ήσουν το γεύμα του![]()
Tα κακα μου θα εκανα και 'γω!
Μια φορα μου την πεσαν 5,6 τσομπανοσκυλα μεγαλα στο Βερμιο κοντα στον Τριποταμο σε εντουραδα. Το σκατο εφτασε στην καλτσα, την ξεπερασε και εσταξε και κατω.
Ευτυχως ημασταν δυο ατομα και λιγο απο 'δω, λιγο απο 'κει βγηκαμε αλωβητοι αποφευγωντας τα. Με το που μας δωσαν μια μικρη ευκαιρια και δεν μας ειχαν περικυκλωμενους γκαζωσαμε ωσαν μπαγκοσμιοι και γιναμε καπνος.
Πολυ θα θελα να συναντουσα το βοσκο να του πω δυο λογια!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Την επόμενη κατεβαίνεις βγάζεις το γάντι και με το χέρι μπουνιά και ήρεμα πας στο μουσούδι του φυσικά μιλώντας του. Θα σε μυρίσει θα τον χαϊδέψεις και θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Στη ζωική αν σας έχουν πει τέτοιο πράγμα είναι πίπες. Όπως τον περιγράφεις είναι Ελληνικός ποιμενικός, πανέμορφα και γλυκά πλάσματα. Έχουν ένα ζητηματάκι με τον χώρο τους αλλά για να μην έχει φάει τη μισή Θεσσαλονίκη είναι οκ![]()
στο φανάρι τέρμα μπροστά στο κέντρο η μηχανή άρα πρέπει να την μετακινήσω ή να κουνηθώ από εκεί άρα θα είναι πιο εύκολο να με αρπάξει εδώ όταν έφυγα με άρπαξε.
Απορώ που ήρθε απο απέναντι μόνο για εμένα τόσα αμάξια και μηχανές τριγύρω τι στο καλό;
Ναι,λόγω ότι "έχουν" την αίσθηση και θυμούντε κτλ. ειδικά αν τα φοβίσεις ή ειδικά σε δαγκώσουν ,σαν να υπάρχει μια μυρωδιά. Οπότε μετά γίνεται χαμός όταν σε ξαναδεί,έχει περιστατικά τέτοια σαν παράδειγμα. Από εκεί και πέρα,δεν θέλω να το χτυπήσω και εγώ αν ήταν έτσι θα το είχα κάνει ήδη απλάαν την επόμενη φορά γίνει το ίδιο δεν ξέρω πόσο θα κρατηθώ,εδώ σήμερα με δάγκωσε και φοβήθηκα,γιατί και θα έπεφτα από την μηχανή αλλά και βραδιάτικα να έτρεχα σε νοσοκομεία δεν έλεγε.
Ναι, δεν διαφωνώ για ότι μπορεί να μην έχει φάει την μισή Θεσσαλονίκη,αλλά μπορεί να είμαι ένα κρούσμα και εγώ.
Αρσενικό σκυλί ή θυλικό έχεις...
Μπορεί απλά να μύρισε το ζώο σου...
Η εποχή είναι.
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."