Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 56

Θέμα: Εμβάσματα,ταξιδιωτικές επιταγές και λοιπές σπαζοκεφαλιές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της calmen
    να τα εχει εδω και να τραβαει..καθε φορα απο την καρτα του...δεν ειναι τιποτα αυτο...οτι θελει μπορει να κανει με την καρτα του στο εξτερικο...γιατι να τα εχει κασερι ειναι τουλαχιστον χαζο....

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Σε αυτη την περιπτωση τον συμφερει ειτε να τα 'σπασουν' ανα 10κ στην βαλιτσα των μελων της οικογενειας (αν ειναι τεσσερις) η να παει κι να ερθει 4 φορες.
    και πως θα τραβηξει απο την τραπεζα 10κ ευρω την καθε φορα? δε γινεται. αναγκαστηκα θα βγαζει 420 ευρω /βδομαδα, δεν υπαρχει αλλη λυση. μπορει να το κανει με την καρτα αναληψης που ηδη εχει, μπορει να φτιαξει μια prepaid και να τη φορτηζει μεσω ebanking κτλ.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Αυτο που γινεται για να αυξήσεις το εβδομαδιαίο όριο (λογικά) ειναι να ανοίξει αλλο ενα λογαριασμό σε αλλο ονομα η με αλλο κύριο ονομα, να βγάλει μια κάρτα σε αυτο και να παίρνουν συνολικά 840€/εβδομάδα.
    Ετςι μας προτεινανε απο την τράπεζα τουλαχιστον.
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Μέλος Το avatar του/της afortistos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Αυτο που γινεται για να αυξήσεις το εβδομαδιαίο όριο (λογικά) ειναι να ανοίξει αλλο ενα λογαριασμό σε αλλο ονομα η με αλλο κύριο ονομα, να βγάλει μια κάρτα σε αυτο και να παίρνουν συνολικά 840€/εβδομάδα.
    Είχα την εντύπωση οτι δε μπορείς να ανοιξεις νέο λογαριασμο όσο ισχύουν τα capital controls... άλλαξε αυτό?
    Πάντως στο παρακαταθηκών ξέρω ότι μπορούν όλοι οι δικαιούχοι ενός λογαριασμού να πάρουν 420 ανά εβδομάδα από το ταμείο. Η συγκεκριμένη τράπεζα δεν έχει ΑΤΜ οπότε παίζει μόνο γκισέ.
    ..But it's not the fall that hurts
    It's when you hit the ground...

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Α μπορει να εννοούσε αυτο που λες εσυ τοτε, να έβαζε νέο δικαιούχο και να του έβγαζε αλλη μια κάρτα..
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Μέλος Το avatar του/της afortistos
    Το να έχει ο κάθε δικαιούχος τη δική του κάρτα και να μπορεί να σηκώνει από το ΑΤΜ από τον ίδιο λογααριασμό ανεξάρτητα δε ξέρω αν μπορεί να γίνει.Νομίζω η κάθε χρεωστική κάρτα συνδέετε με το λογαριασμό και όχι με το χρήστη.αν κάποιος ξέρει αυτή τη λεπτομέρεια να μας διαφωτίσει...
    ..But it's not the fall that hurts
    It's when you hit the ground...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος

Επισης, στο εξωτερικο για να τα καταθεσει θα πρέπει να αποδειξει την προέλευση τους.
    εξαρτάται σε πια χώρα πάει

Κατι διάβαζα στην ιστοσελίδα του τελωνείου(?)μεχρι 10000€ στη βαλίτσα δε χρειαζεται να τα δηλώσεις κτλ...τι να ταν αυτο;
    αυτό ισχύει για μετρητά που έχεις πάνω σου σε ταξίδια εντός Ευρώπης και για Ευρωπαίους πολίτες αλλά νομίζω τώρα με τα κάπιταλ έχει πέσει στα 2 ή 3 χιλιάρικα για τους Έλληνες υπηκόους

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    στα 2 ή 3 χιλιάρικα για τους Έλληνες υπηκόους
    Στα 2

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    και πως θα τραβηξει απο την τραπεζα 10κ ευρω την καθε φορα? δε γινεται. αναγκαστηκα θα βγαζει 420 ευρω /βδομαδα, δεν υπαρχει αλλη λυση. μπορει να το κανει με την καρτα αναληψης που ηδη εχει, μπορει να φτιαξει μια prepaid και να τη φορτηζει μεσω ebanking κτλ.
    μπορεί να χρησιμοποιεί την πιστωτική του που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό του εδώ στο εξωτερικό. Το όριό του είναι το όριο της πιστωτικής, τα 420 την εβδομάδα αφορούν μόνο τα μετρητά, καλό είναι να ενημερώσει την τράπεζα για το ταξίδι γιατί θα δουν τις συναλλαγές και θα ψιλιαστούν κλοπή και θα τον παίρνουν τηλέφωνα να ρωτάνε κάθε φορά

Banned
    Α μπορει να εννοούσε αυτο που λες εσυ τοτε, να έβαζε νέο δικαιούχο και να του έβγαζε αλλη μια κάρτα..
    Δυστυχώς δεν έχω καλή πληροφόρηση.
    Προχτές πήγα σε υποκατάστημα τράπεζας Πειραιώς για να βγάλω προπληρωμένη(prepaid card-έχω ήδη τής EUROBANK) για να διευκολυνθω για αγορές εξωτερικού
    Και μου είπε ότι είπαν ποίο πάνω.
    Ότι λόγω cc ΔΕΝ βγάζουν καινούργιες και μάλλον οδεύουν προς κατάργηση οι προπληρωμένες, μιας καιχανουν τον γενικό έλεγχο,αρα ποσά προς αγορές τού εξωτερικού πού δεν μπορούν να ελεγχθούν.
    Θα φανεί τον Φλεβάρη που λήγει η προπληρωμένη που έχω.

Ήξερα το 69 έμαθα και το 42 τουλάχιστον

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από afortistos Προβολή μηνύματος
    Το να έχει ο κάθε δικαιούχος τη δική του κάρτα και να μπορεί να σηκώνει από το ΑΤΜ από τον ίδιο λογααριασμό ανεξάρτητα δε ξέρω αν μπορεί να γίνει.Νομίζω η κάθε χρεωστική κάρτα συνδέετε με το λογαριασμό και όχι με το χρήστη.αν κάποιος ξέρει αυτή τη λεπτομέρεια να μας διαφωτίσει...
    Χρεωστική κάρτα είναι μία ανά φυσικό πρόσωπο και όχι ανά λογαριασμό, έτσι π.χ. εάν υπάρχει ένας λογαριασμός μόνο με 5 δικαιούχους, τότε μπορούν να βγουν 5 χρεωστικές κάρτες από τον ίδιο λογαριασμό. Εάν πάλι έχεις 10 λογαριασμούς πάλι μία κάρτα θα βγει και μπορεί να συνδεθεί με μέχρι 4 λογαριασμούς.

Ψυχή βαθιά ... Καρδιακός Το avatar του/της Ασωτος
    Για ανάληψη μετρητων, έστω τα 420 € / εβδομάδα : Παίρνει όλο το σόι και τους κολλητούς του, έστω 15 - 20 άτομα. Μεταφέρει τα χρήματά του στους λογαριασμούς τους, αυτοί ''σηκώνουν'' τα 420/εβδομάδα και του τα δίνουν μετρητά στο χέρι. Με λίγη προσπάθεια, μπορεί να τα σηκώσει όλα σε δύο-τρεις εβδομάδες.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Nicol, συγγνώμη ψυχούλα μου, έτυχαν πολλά και τελικά δεν κατέβηκα Ρέθυμνο.
    Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς δεν έχω καλή πληροφόρηση.
    Προχτές πήγα σε υποκατάστημα τράπεζας Πειραιώς για να βγάλω προπληρωμένη(prepaid card-έχω ήδη τής EUROBANK) για να διευκολυνθω για αγορές εξωτερικού
    Και μου είπε ότι είπαν ποίο πάνω.
    Ότι λόγω cc ΔΕΝ βγάζουν καινούργιες και μάλλον οδεύουν προς κατάργηση οι προπληρωμένες, μιας καιχανουν τον γενικό έλεγχο,αρα ποσά προς αγορές τού εξωτερικού πού δεν μπορούν να ελεγχθούν.
    Θα φανεί τον Φλεβάρη που λήγει η προπληρωμένη που έχω.

Ήξερα το 69 έμαθα και το 42 τουλάχιστον

Δημήτρη μάλλον έπεσες σε άσχετη υπάλληλο η οποία ή δεν έχει ανοίξει εδώ και μήνες το intranet της Πειραιώς ή έχει μείνει στην ΠΝΠ του Ιουνίου. Σαφώς και οι προπληρωμένες κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά και μπορείς να εκδόσεις καινούρια εάν δεν έχεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    λογω cc ΔΕΝ ανοιγουν νεο λογαριασμο ΟΥΤΕ μπαινουν νεοι δικαιουχοι. οτι λογαριασμοι υπαρχουν ηδη και τελος. μονο αν δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογαριασμος και με επιστολη εργοδοτη οτι προκειτε για μισθοδοσια η με επιστολη απο δημοσιο φορεα οτι θα παρει καποιο επιδομα η επιστοφη απο φορολογικη δηλωση. και υπογραφεις και χαρτι οτι δεν εχεις λογαριασμο και σε αλλη τραπεζα. θα πρεπει να μην εχεις σε ΚΑΜΙΑ τραπεζα λογαριασμο για να ανοιξεις εναν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ασωτος Προβολή μηνύματος
    Για ανάληψη μετρητων, έστω τα 420 € / εβδομάδα : Παίρνει όλο το σόι και τους κολλητούς του, έστω 15 - 20 άτομα. Μεταφέρει τα χρήματά του στους λογαριασμούς τους, αυτοί ''σηκώνουν'' τα 420/εβδομάδα και του τα δίνουν μετρητά στο χέρι. Με λίγη προσπάθεια, μπορεί να τα σηκώσει όλα σε δύο-τρεις εβδομάδες.

μονο ετσι μπορει. να τα διασκορπισει σε ολο το σοι του περι τα 20-40 ατομα ωστε να τα σηκωσει γρηγορα για να μην στερειτε ο καθενας το δικο του οριο αναληψης για τις προσωπικες αναγκες του. χωρια που με ολο αυτο το μετρητο εχει φοβο ληστειας, στο αεροπλανο εξαγωγη παρανομου συναλαγματος αν τον πιασουν, και στην χωρα που θα παει το "που τα βρηκατε".

δυστυχως
    Γιαννης

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2009, 19:05
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2008, 15:49
  3. Tellas Ote Forthent και λοίπες ιστορίες για αγρίους
    από Anritsu στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2008, 19:09