να τα εχει εδω και να τραβαει..καθε φορα απο την καρτα του...δεν ειναι τιποτα αυτο...οτι θελει μπορει να κανει με την καρτα του στο εξτερικο...γιατι να τα εχει κασερι ειναι τουλαχιστον χαζο....
να τα εχει εδω και να τραβαει..καθε φορα απο την καρτα του...δεν ειναι τιποτα αυτο...οτι θελει μπορει να κανει με την καρτα του στο εξτερικο...γιατι να τα εχει κασερι ειναι τουλαχιστον χαζο....
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Αυτο που γινεται για να αυξήσεις το εβδομαδιαίο όριο (λογικά) ειναι να ανοίξει αλλο ενα λογαριασμό σε αλλο ονομα η με αλλο κύριο ονομα, να βγάλει μια κάρτα σε αυτο και να παίρνουν συνολικά 840€/εβδομάδα.
Ετςι μας προτεινανε απο την τράπεζα τουλαχιστον.
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Είχα την εντύπωση οτι δε μπορείς να ανοιξεις νέο λογαριασμο όσο ισχύουν τα capital controls... άλλαξε αυτό?
Πάντως στο παρακαταθηκών ξέρω ότι μπορούν όλοι οι δικαιούχοι ενός λογαριασμού να πάρουν 420 ανά εβδομάδα από το ταμείο. Η συγκεκριμένη τράπεζα δεν έχει ΑΤΜ οπότε παίζει μόνο γκισέ.
..But it's not the fall that hurts
It's when you hit the ground...
Α μπορει να εννοούσε αυτο που λες εσυ τοτε, να έβαζε νέο δικαιούχο και να του έβγαζε αλλη μια κάρτα..
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Το να έχει ο κάθε δικαιούχος τη δική του κάρτα και να μπορεί να σηκώνει από το ΑΤΜ από τον ίδιο λογααριασμό ανεξάρτητα δε ξέρω αν μπορεί να γίνει.Νομίζω η κάθε χρεωστική κάρτα συνδέετε με το λογαριασμό και όχι με το χρήστη.αν κάποιος ξέρει αυτή τη λεπτομέρεια να μας διαφωτίσει...
..But it's not the fall that hurts
It's when you hit the ground...
μπορεί να χρησιμοποιεί την πιστωτική του που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό του εδώ στο εξωτερικό. Το όριό του είναι το όριο της πιστωτικής, τα 420 την εβδομάδα αφορούν μόνο τα μετρητά, καλό είναι να ενημερώσει την τράπεζα για το ταξίδι γιατί θα δουν τις συναλλαγές και θα ψιλιαστούν κλοπή και θα τον παίρνουν τηλέφωνα να ρωτάνε κάθε φορά
Δυστυχώς δεν έχω καλή πληροφόρηση.
Προχτές πήγα σε υποκατάστημα τράπεζας Πειραιώς για να βγάλω προπληρωμένη(prepaid card-έχω ήδη τής EUROBANK) για να διευκολυνθω για αγορές εξωτερικού
Και μου είπε ότι είπαν ποίο πάνω.
Ότι λόγω cc ΔΕΝ βγάζουν καινούργιες και μάλλον οδεύουν προς κατάργηση οι προπληρωμένες, μιας καιχανουν τον γενικό έλεγχο,αρα ποσά προς αγορές τού εξωτερικού πού δεν μπορούν να ελεγχθούν.
Θα φανεί τον Φλεβάρη που λήγει η προπληρωμένη που έχω.
Ήξερα το 69 έμαθα και το 42 τουλάχιστον
Χρεωστική κάρτα είναι μία ανά φυσικό πρόσωπο και όχι ανά λογαριασμό, έτσι π.χ. εάν υπάρχει ένας λογαριασμός μόνο με 5 δικαιούχους, τότε μπορούν να βγουν 5 χρεωστικές κάρτες από τον ίδιο λογαριασμό. Εάν πάλι έχεις 10 λογαριασμούς πάλι μία κάρτα θα βγει και μπορεί να συνδεθεί με μέχρι 4 λογαριασμούς.
Για ανάληψη μετρητων, έστω τα 420 € / εβδομάδα : Παίρνει όλο το σόι και τους κολλητούς του, έστω 15 - 20 άτομα. Μεταφέρει τα χρήματά του στους λογαριασμούς τους, αυτοί ''σηκώνουν'' τα 420/εβδομάδα και του τα δίνουν μετρητά στο χέρι. Με λίγη προσπάθεια, μπορεί να τα σηκώσει όλα σε δύο-τρεις εβδομάδες.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nicol, συγγνώμη ψυχούλα μου, έτυχαν πολλά και τελικά δεν κατέβηκα Ρέθυμνο.
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
λογω cc ΔΕΝ ανοιγουν νεο λογαριασμο ΟΥΤΕ μπαινουν νεοι δικαιουχοι. οτι λογαριασμοι υπαρχουν ηδη και τελος. μονο αν δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογαριασμος και με επιστολη εργοδοτη οτι προκειτε για μισθοδοσια η με επιστολη απο δημοσιο φορεα οτι θα παρει καποιο επιδομα η επιστοφη απο φορολογικη δηλωση. και υπογραφεις και χαρτι οτι δεν εχεις λογαριασμο και σε αλλη τραπεζα. θα πρεπει να μην εχεις σε ΚΑΜΙΑ τραπεζα λογαριασμο για να ανοιξεις εναν.
μονο ετσι μπορει. να τα διασκορπισει σε ολο το σοι του περι τα 20-40 ατομα ωστε να τα σηκωσει γρηγορα για να μην στερειτε ο καθενας το δικο του οριο αναληψης για τις προσωπικες αναγκες του. χωρια που με ολο αυτο το μετρητο εχει φοβο ληστειας, στο αεροπλανο εξαγωγη παρανομου συναλαγματος αν τον πιασουν, και στην χωρα που θα παει το "που τα βρηκατε".
δυστυχως![]()
Γιαννης