Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 216

Θέμα: KTM 1290 Super Duke GT

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    γενικα το κονσεπτ κανιβαλος που ταξιδευει ειναι πολυ καλο, καπως ετσι θα επρεπε να ηταν εξ αρχης το σδ...αλλα το εκαναν λιγο σαν αναποδο γαμωτο τωρα τι φωτα ειναι αυτα εκει στο ψυγειο ακυρα...και το ραμφος παλι γιατι το εβαλαν και το εκαναν και φαναρι κιολας να μη μπορεις να το ξεφορτωθεις με τπτ?
    To GT είναι σαν ανάποδο γαμώτο ή το αρχικό ? Και τα δύο μ%^)@ρες κατά τη γνώμη μ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Road Pirat Προβολή μηνύματος
    Το μηχανάκι είναι πολύ ωραίο και πιο βολικό από το SD αλλά ρε γάμο το αυτό το Hill control τι το θέλουν? Το να πατάς φρένο και να δίνεις γκάζι ταυτόχρονα είναι το πιο εύκολο όχι όπως στα αυτοκίνητα. Δεν μπορώ να καταλάβω την ύπαρξη του
    Πώς θα δικαιολόγησουν τα χιλιάρικα.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Extra ειναι το hill assist
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    To GT είναι σαν ανάποδο γαμώτο ή το αρχικό ? Και τα δύο μ%^)@ρες κατά τη γνώμη μ.

απο μπροστα ειναι σα να γαμηθηκε ο οπτιμους πραιμ με το μεγκατρον

κατα τ αλλα το μηχανακι σαν κονσεπτ χρησης ειναι τελειο, αυτα τα φωτα στο τεποζητο να μην ειχε θα ηταν πολυ καλυτερο

Εχει να ανταγωνιστεί μουλτι και xr 1000.Εχει μεγάλο ατού τον κινητήρα του με τα ανακοινωμένα 170 +άλογα .Αν κρατήσει τιμή κατω απο τον ανταγωνισμό ,θα πουλήσει καλά.Η εμφάνιση κολοκυθόπιτα.Τα άλογα μετρανε
    κουκουρουκουκου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τα φλαπς στο τεπόζιτο το κάνουν να μοιάζει με σαλάχι και η μάσκα με πτεροδάκτυλο.

Κάνει μπαμ ότι τα κοτσάρισαν πάνω ως προσθήκες για την προστασία που επιβάλει το "GT" του χαρακτήρος.

Οκ λοιπόν, είναι άσχημο αλλά χου γκιβς ε φακ; Άμα το καβαλάς δεν το βλέπεις και αν το τιμήσεις το μηχανάκι και το πηγαίνεις όπως τους αρμόζει, δεν θα σε βλέπουν ούτε οι άλλοι.

Ε, σε στάση ας του βάζετε μπούρκα ή σακούλα άμα σας ενοχλεί τόσο.

Μπότομ λάϊν: Γαμεί!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    στο τέλος που βολτάρουν και 2 μαζί τον έπαιξα λίγο :P
    Μονο λιγο;
    Μονο τοτε;

Ανοργασμικε!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Το Τζόκερ έχει τζακ ποτ παίδες. Το μεκανακι είναι έργαλο.

Παλαιό μέλος
    Ασύληπτο....

Παντως μετα απο τεστ ραιντ του 1190 εχω να κανω την υποκειμενικη παρατηρηση πως ο κινητηρας δουλευει πολυ αγρια για τα γουστα μου στο γκαζι, σε βαθμο που μου ηταν δυσαρεστος. Καμια σχεση με την γλυκυτητα του 950/990. Ενοιωθα την καθε πιστονια σα σφυρια. Αν και το 1290 δουλευει παρομοια να μου λειπει το βυσινο, ειδικα σε ταξιδιωτικο μηχανακι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Παντως μετα απο τεστ ραιντ του 1190 εχω να κανω την υποκειμενικη παρατηρηση πως ο κινητηρας δουλευει πολυ αγρια για τα γουστα μου στο γκαζι, σε βαθμο που μου ηταν δυσαρεστος. Καμια σχεση με την γλυκυτητα του 950/990. Ενοιωθα την καθε πιστονια σα σφυρια. Αν και το 1290 δουλευει παρομοια να μου λειπει το βυσινο, ειδικα σε ταξιδιωτικο μηχανακι.

γιατί (εκτός των άλλων) επιτέλους βρέθηκε κάποιος να μην είναι της εξίσωσης "το μηχανάκι τσακίζει ό,τι βρει στο διάβα του" και επομένως γαμάτο....
    πουτσ@@@@@@@@@

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    καλα το μοτερ, οντως γκασμας με πολυ δυναμη, αλλα σε μοτο στυλ 1190 δεν ειναι ασχημο κιολας, μαλλον εχεις μεγαλωσει πολυ μπιγκουρα
    νομιζω το πιο βασικο προβλημα του 1190 ειναι ο τροπος που στριβει, αλλου παει το μπροστα αλλου το πισω...και η γενικοτερη ''απροθυμια'' να πεσει στη στροφη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

γιατί (εκτός των άλλων) επιτέλους βρέθηκε κάποιος να μην είναι της εξίσωσης "το μηχανάκι τσακίζει ό,τι βρει στο διάβα του" και επομένως γαμάτο....
    Η αληθεια ειναι οτι απο γκαζι σκοτωνει πραγματικα (1190) και επισης στριβει υπεροχα. Αλλα απο ομαλοτητα ο κινητηρας υπολειπεται. Το 1290 adv εχει αρκετα πιο βαρυ στροφαλο οποτε υποθετω θα δουλευει πιο ομαλα. Το 1290 gt ομως απ οτι διαβαζω δεν εχει το βαρυτερο στροφαλο.

Καταλήγουμε λοιπόν ότι στην προσπάθεια της να ικανοποιήσει μικροτσούτσουνους εγωπαθείς πελάτες και υπερφίαλους μεγαλομανείς δημοσιογράφους, η εταιρία βγάζει "ότι να'ναι" αρκεί να ακούει μπράβο είτε για τα άλογα είτε για τα παράλογα και το πρακτικόν της χρήσης (κουνήματα με βαλίτσες, περίεργο στρίψιμο με δικάβαλο ή με φορτίο, καυτές σέλες, εμφάνιση γμσετα) είναι ψιλά γράμματα, αρκεί ο παπαροκανίβαλος να κάνει καμμιά σουζίτσα και να φτιαχτεί με το αργαλείο που καβαλάει ναουμ και σείεται ο σύμπαν σαν την λευκάδα προψές... Ωραία φέτα, πιάσε μισό κιλό με λαδορίγανη μάστορα, και ρίξε και παξιμάδι και ελιές στο πλάι- από τις καλές ε, του Θηβαίου.

Και όλα αυτά για δρόμους που δεν έχουμε στην ελεύθερη ημεδαπή ή αστυνομευόμενους σε κωμικό βαθμό στα εξωτερικά. Μάρκετινγκ; Με ακούει το μάρκετινγκ; Αχ, μπράβο σας για την εκσαίρετη δουλειά σας, θα σας κσαναπροτιμήκσουμε την επόμενη φορά που θα βγάλουμε το ότιναναι μας.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Φίλε, ΚΤΜ αγοράζεις. Φημισμένα για τη δύναμη και την τραχύτητά τους. Αν θες "ομαλότητα" και άνεση, πάρε bmw.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 1290 Super Duke
    από Black Mamba στο forum KTM
    Απαντήσεις: 470
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2018, 11:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας