Σελίδα 81 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 3171767778798081828384858691 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.201 έως 1.215 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Να σου δώσω λοιπόν την απάντησή μου.
    Θέλω η επιτροπή οικονομικού ελέγχου της Βουλής να βγει επίσημα και να κατοκυρώσει την παράνομη κερδοφορία των ευρωπαικών lobby και των τραπεζών εις βάρος του λαού. Θέλω να βγει επίσημα χαρτί που να λέει κύριοι....τα λεφτά πήγαν στους λίγους εκλεκτούς και μας πηδάνε ασύστολα με δικαιολογίες του κώλου και αντί να αποπληρώνουμε τις πραγματικές μας υποχρεώσεις...τους κάνουμε ακόμα πιο πλούσιους από το υστέρημά μας.

Αφού γίνει επίσημο θέλω διακοπή όλων των συναλλαγών με Ευρώπη. Θέλω να πάρουν το μακρύτερο οι τραπεζίτες και το κράτος να οικοιοποιηθεί πραξικοπηματικά και δια της βίας όλα τα αποθεματικά τους όπως πραξικοματικά και με παράνομα νομοσχέδια και μνημόνια μας τα πήραν.

Αφού λοιπόν το κράτος κάνει ανακατάληψη της εθνικής περιουσίας και του ρευστού που υπάρχει αυτή τη στιγμή θέλω να πάει το lobby στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για όσα μπορούν να καταλογίσουν.

Παράλληλα να δηλώσει στο κόσμο εθνικό νόμισμα ή ένα μεταβατικό στάδιο εθνικού νομίσματος και euro και να ξεκινήσουμε από το 0.

Ναι θα φάμε σκατό 10χρόνια αλλά θα κοιτάμε το μέλλον των παιδιών μας αισιόδοξα. Το δικό μου μέλλον των 35άριδων+ είναι τελειωμένο. Πλέον Δεν έχω να χάσω κάτι.

Αυτά.
    Αναίμακτα όλα αυτά;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Banned
    Θέλω η επιτροπή οικονομικού ελέγχου της Βουλής να βγει επίσημα και να κατοκυρώσει την παράνομη κερδοφορία των ευρωπαικών lobby και των τραπεζών εις βάρος του λαού. Θέλω να βγει επίσημα χαρτί που να λέει κύριοι....τα λεφτά πήγαν στους λίγους εκλεκτούς και μας πηδάνε ασύστολα με δικαιολογίες του κώλου και αντί να αποπληρώνουμε τις πραγματικές μας υποχρεώσεις...
    Αρα θελεις η βουλη να βγει και να πει ψεμματα;

....οχι οτι θα ειναι η πρωτη φορα...
    :shrugs:

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αναίμακτα όλα αυτά;
    Φυσικα ρε....

και μετα με ΣΚΛΗΡΟ εθνικο νομισμα θα κερναει ολους τους Ελληνες το αγαπημενο του Σπυρακου35

π@υτσααααααα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ναι, αλλά μιλάτε με υποθέσεις. "Αν δεν παίρναμε δάνεια, δε θα είχες ρεύμα, θα γίνονταν πόλεμοι, άνθρωποι θα σκότωναν συνανθρώπους και ο Ήλιος θα πλησίαζε τη Γη".

Το "παράπονο" του λαού (όσων ψήφισαν "όχι", τέλος πάντων) είναι ότι τα δάνεια δεν επιστρέφουν στη χώρα, στον πολίτη, αλλά στις τράπεζες και σε όσους άλλους τα κονομάνε εις βάρος μας. Γιατί να θέλει ο απλός πολίτης να χρεωθεί μερικά δις ακόμα, όταν θα υποφέρει έτσι κι αλλιώς; Γιατί να πληρώσω ΑΚΟΜΑ περισσότερους φόρους για ένα ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ κράτος, το οποίο δε μου προσέφερε ποτέ τίποτα, ενώ το πληρώνω χρόνια; Αυτό μου χρωστάει, όχι εγώ.
    Αλλο παραμύθι...
    Ρε παλληκάρια...τι δεν καταλαβαίνεται με τις τράπεζες? Σεισάχθεια γίνεται. Τα λεφτά που έριξε το κράτος, δηλαδή εμείς οι φορολογούμενοι, για να καλύψει τα κόκκινα δικά μας δάνεια...χάθηκαν επειδή το κράτος τα έκανε σκατά στην διαχείριση της οικονομίας και τώρα ξαναχρειάζονται λεφτά προκειμένου να ξαναπληρώσουμε τα νέα κόκκινα μας δάνεια.

107 δις από το σύνολο των 220 δις που είχαν δωθεί, έχουν σκάσει. Το ριφιφί του Λαφαζάνεφ δεν αρκεί ούτε για τα σοβατεπιά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Εσύ και μάλλον οι περισσότεροι, το λάθος που μάλλον επίτηδες (είτε από άγνοια, είτε από ρομαντισμό) κάνεις είναι πως θεωρείς πως προδόθηκες επειδή οι άνθρωποι/μαθητευόμενοι μάγοι δεν κατάφεραν να λύσουν ένα καθαρά μακροοικονομικό πρόβλημα κάνοντας βουντού.
    Υπάρχουν 2 ειδών άνθρωποι
    Αυτοί που δεν καταλαβαίνουν και
    Αυτοί που δεν θέλουν να καταλάβουν

Οι δυναστείες λοιπόν και τα καθεστώτα που μας κυβέρνησαν ως τώρα
    φρόντισαν να κάνουν τους ανθρώπους τύπου Β

Δεν είναι κακό, απλά οι λύσεις είναι συγκεκριμένες στα οικονομικά. Όσο άγαρμπο και ψυχρό σου ακούγεται αυτό. Με ΟΠΟΙΟΝ τρόπο και να πλησιάσεις την μακροοικονομία, θα καταλήξεις σε πίνακες και αριθμούς. Τα προβλήματα δεν λύνονται με δακρύβρεχτα word, αλλά με άψυχα excel.
    Θα μου επιτρέψεις, έχεις δίκιο κατά το μισό.
    Φυσικά και χωρίς αριθμούς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
    Ο άνθρωπος όμως πρέπει να πιστεύει.
    Μόνο έτσι μπορεί να κάνει θυσίες.
    Ένας άψυχος πίνακας λοιπόν μπορεί να είναι αυτός που λέει 10000 αυτοκτονίες
    Άψυχος όμως για ποιόν???
    Ένας άλλος άψυχος πίνακας μπορεί να είναι αυτός που λέει ότι οι τραπεζιτικοί
    είναι περίπου όσοι και οι δημόσιοι και πρέπει ν απολυθούν 10000 αυρίο μεθαύριο...
    Τι θα εμποδίσει τον άνθρωπο από τη λίστα Β να μην μπει στην Α?
    Η πίστη ότι κάτι θ αλλάξει, ότι θ έρθουν και καλές μέρες κλπ κλπ
    Αν λοιπόν αυτός που φτιάχνει τα Εξ Ελ έχει στο κέντρο τον άνθρωπο πάει καλά.
    ΑΝ όμως στο κέντρο έχει άλλα πράματα τότε το κόλπο μπερδεύει και έχουμε άλλα.

Αν υπάρχει κάποια εφαρμόσιμη λύση, χωρίς να μου λες τα προφανή...εδώ είμαι.

Η λύση είναι μια ΔΟΥΛΕΙΑ δηλαδή επενδύσεις. Δεν υπήρξε ποτέ καμία άλλη.
    Άσχετα τι πίστευε ο κάθε βλάκας που έγινε ΝΔΟΚ και νόμιζε πως έπιασε τον Πάπα απ τ @@....
    Λέω...

107 δις από το σύνολο των 220 δις που είχαν δωθεί, έχουν σκάσει. Το ριφιφί του Λαφαζάνεφ δεν αρκεί ούτε για τα σοβατεπιά.
    ανανήψαντας

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Μέχρι πότε θα συζητάμε το δημοψήφισμα; (Και ποιοί το ξαναφέρνουν στην κουβέντα από τον πολιτικό κόσμο έχει κάποιο νόημα να δούμε)

Όσες φορές και να το ξαναέφερναν, πάλι ΟΧΙ θα λέγαμε, χίλιες φορές. Γιατί διαφωνούμε. Το ότι έχουμε νέα δανειακή σύμβαση συνοδευόμενη με μνημόνιο (που δεν γίνεται αλλιώς, γιατί κανείς δεν χαρίζει λεφτά χωρίς αντάλλαγμα), δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε. Σημαίνει ότι θέλουμε να παραμείνουμε στην ευρωζώνη και αναγκαζόμαστε να παίξουμε με τους όρους Της αναγκαστικά μεν, αλλά χωρίς να συμφωνούμε δε.
    Είτε με ΝΑΙ είτε με ΟΧΙ, αν θέλαμε να παραμείνουμε, πάλι το ίδιο θα μας ανάγκαζαν να κάνουμε. Στην πρώτη περίπτωση με τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού, στη δεύτερη με τη διαφωνία του. Όπως είχα γράψει και στο αντίστοιχο thread του δημοψηφίσματος, τώρα δεν μπορεί ο ευρωπαίος χαρτογιακάς να κατηγορήσει τον Τσίπρα ότι είναι κακό παιδί, γιατί αν το κάνει, κατηγορεί όλους τους Έλληνες για το ίδιο πράγμα και δεν τον συμφέρει.

Η άλλη επιλογή, όπως έχει γίνει ξεκάθαρο από τις δηλώσεις τους και τις συμπεριφορές τους, ήταν να μας πετάξουν εκτός Ευρωζώνης και να μας αφήσουν στην τύχη μας (δηλαδή χωρίς δάνειο). Προφανώς ο ελληνικός λαός δεν θέλει κάτι τέτοιο (αλλιώς θα ψήφιζε Laughαζάνη), δεν σημαίνει όμως ότι συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται. Η πραγματική «επανάσταση» θα ήταν να βγαίναμε από μόνοι μας εκτός, δεν θα είχε σχέση όμως αυτό με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, όπως αποτυπώθηκε, οπότε κακώς το χρησιμοποιούν οι πολιτικάντηδες και μη -από κάθε πλευρά- σαν επιχείρημα.

Όταν π.χ. σε απειλεί ένας ληστής με όπλο, του δίνεις τα λεφτά σου και ό,τι έχεις πάνω σου προκειμένου να γλυτώσεις τη ζωή σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι συμφωνείς με την πράξη του.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Αναίμακτα όλα αυτά;
    Δεν είμαι σε κανένα ροζ συννεφάκι. Το σύστημα δε θα σε αφήσει να το κάνεις αναίμακτα αυτό που περιγράφω. Το χω γράψει παλιότερα, οτι ο ανιδιοτελής αγώνας για ηθικές αξίες και ιδανικά έχει και αιματοκύλισμα. Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι το λιγότερο δυνατό γιατί είμαι κατά της βίας....αλλά και αν συμβεί το αίμα να είναι μόνο όσων πρέπει να πληρώσουν και όχι αθώου κόσμου που δε φταίει. Αν με ρωτάς αν θα υπάρξουν απώλειες άμαχου πληθυσμού ναι πιστεύω θα υπάρξουν. Με πορδές αυγά δε βάφονται και δε ζω στη νεραιδοχώρα.

Παλαιό μέλος
    Αναίμακτα όλα αυτά;
    Το ξερεις το ανεκδοτο με τον δοκιμο ναυτη?

...............
    -Και που θα βρεις ρε στραβαδι τοσες αγκυρες μεσα στο πλοιο?
    -Απο εκει που βρισκεται και εσεις τοσες καταιγιδες κυριε διοικητα.

Δεν είμαι σε κανένα ροζ συννεφάκι. Το σύστημα δε θα σε αφήσει να το κάνεις αναίμακτα αυτό που περιγράφω. Το χω γράψει παλιότερα, οτι ο ανιδιοτελής αγώνας για ηθικές αξίες και ιδανικά έχει και αιματοκύλισμα. Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι το λιγότερο δυνατό γιατί είμαι κατά της βίας....αλλά και αν συμβεί το αίμα να είναι μόνο όσων πρέπει να πληρώσουν και όχι αθώου κόσμου που δε φταίει. Αν με ρωτάς αν θα υπάρξουν απώλειες άμαχου πληθυσμού ναι πιστεύω θα υπάρξουν. Με πορδές αυγά δε βάφονται και δε ζω στη νεραιδοχώρα.
    Ναι... ΟΚ... Καταλαβαίνω... Τελείς υπό σύγχιση....

Αν γίνουν όλα τα παραπάνω, δεν θα σκοτωθουμε μεταξύ μας μόνο, θα έχουμε βοήθεια κι απ' έξω... Και μάντεψε, δεν θα κυλίσει το αίμα της "πλουτοκρατίας", συνήθως οι κάτω κάτω τρώνε τα σκ@τά.

Reality check.. Negative.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αναίμακτα όλα αυτά;
    Ήθελα να γράψω κι εδώ κάτι εδώ και καιρό....
    Αν γίνει το μπαμ δεν έχει τίποτα το ρομαντικό.
    Πήγα Γιουγκοσλαβία με το μηχανάκι λίγο μετά τον πόλεμο και δεν θέλω να πω
    τι είδα.
    ΑΥτά που γράφουν οι μλκες (και λένε) για επαναστάσεις και δεν ξέρω κι εγώ τι....
    Είναι ΟΛΑ ΦΟΥΤΣΕΣ
    Μακριά από μας και απ όλους τους ανθρώπους.
    ανανήψαντας

Ναι... ΟΚ... Καταλαβαίνω... Τελείς υπό σύγχιση....

Αν γίνουν όλα τα παραπάνω, δεν θα σκοτωθουμε μεταξύ μας μόνο, θα έχουμε βοήθεια κι απ' έξω... Και μάντεψε, δεν θα κυλίσει το αίμα της "πλουτοκρατίας", συνήθως οι κάτω κάτω τρώνε τα σκ@τά.

Reality check.. Negative.
    Καμία σύγχυση. Εδώ είμαι και παλεύω κάθε μέρα μια δεκαετία τη ζωή χωρίς βοήθεια από κανέναν. Σας αφήνω να γράψει και κανένας άλλος γιατί έγραψα ολοκληρωμένα τα πιστεύω μου και γιατί δε θέλω να εξελιχθεί σε προσωπικό ζήτημα. Ας ακούσουμε και τους υπόλοιπους. Δημοκρατία έχουμε.....

Δεν φταίει ούτε η Τουρκία ούτε η Ελλάδα για το προσφυγικό

Να που φταίμε κιόλας....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Θέλω η επιτροπή οικονομικού ελέγχου της Βουλής να βγει επίσημα και να επικυρώσει την παράνομη κερδοφορία των ευρωπαικών lobby και των τραπεζών εις βάρος του λαού. Θέλω να βγει επίσημα χαρτί που να λέει κύριοι....τα λεφτά πήγαν στους λίγους εκλεκτούς και μας πηδάνε ασύστολα με δικαιολογίες του κώλου και αντί να αποπληρώνουμε τις πραγματικές μας υποχρεώσεις...τους κάνουμε ακόμα πιο πλούσιους από το υστέρημά μας.

Αφού γίνει επίσημο θέλω διακοπή όλων των συναλλαγών με Ευρώπη. Θέλω να πάρουν το μακρύτερο οι τραπεζίτες και το κράτος να οικοιοποιηθεί πραξικοπηματικά και δια της βίας όλα τα αποθεματικά τους όπως πραξικοματικά και με παράνομα νομοσχέδια και μνημόνια μας τα πήραν.

Αφού λοιπόν το κράτος κάνει ανακατάληψη της εθνικής περιουσίας και του ρευστού που υπάρχει αυτή τη στιγμή θέλω να πάει το lobby στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για όσα μπορούν να καταλογίσουν.

Παράλληλα να δηλώσει στο κόσμο εθνικό νόμισμα ή ένα μεταβατικό στάδιο εθνικού νομίσματος και euro και να ξεκινήσουμε από το 0.

Ναι θα φάμε σκατό 10χρόνια αλλά θα κοιτάμε το μέλλον των παιδιών μας αισιόδοξα. Το δικό μου μέλλον των 35άριδων+ είναι τελειωμένο. Πλέον Δεν έχω να χάσω κάτι.

Αυτά.

αυτές τις απαντήσεις να μην έδινες ώρες ώρες και θα κάνουμε καλύτερο διάλογο. εγώ δε σε ειρωνεύομαι σε κανένα σημείο.
    Λυπάμαι αν ακούστηκε ειρωνία, απλά διασκεδάζω με το πόσο απλά τα θεωρείς όλα.
    Για τα παραπάνω, δεν έχω να πω κάτι πραγματικά. Αν νομίζεις οτι με σκληρή δουλειά (μόνο) και απομόνωση απ΄τον περίγυρο σου θα κατακτήσεις ευημερία, η Βόρεια Κορέα θα έπρεπε να κολυμπάνε στο τάληρο ή ότι έχουν εκεί.

Οι επιτροπές ελέγχου και χρέους, που μας ζάλισε τα παπάρια η je sui mourli, χτυπάνε ξέρεις σε κάτι μικρές λεπτομέρειες που ως νομικός και έγκριτη...παρέλειψε να αναφέρει.
    Kάθε κράτος, έχει νομική συνέχεια και συνέπεια σε αυτά που υπογράφονται. Η μονομερής αποχώρηση από τέτοιου είδους νομικές δεσμέυσεις, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του αντισυμβαλλομένου (βλέπε λέσχη Παρισίων), μπορεί να αφορά ένα όμορφο προηγούμενο μονομερούς υπαναχώρησης από κάθε είδους συμφωνίες, όπως πχ η Συνθήκη της Λωζάννης.

If you catch my drift...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Λυπάμαι αν ακούστηκε ειρωνία, απλά διασκεδάζω με το πόσο απλά τα θεωρείς όλα.
    Για τα παραπάνω, δεν έχω να πω κάτι πραγματικά. Αν νομίζεις οτι με σκληρή δουλειά (μόνο) και απομόνωση απ΄τον περίγυρο σου θα κατακτήσεις ευημερία, η Βόρεια Κορέα θα έπρεπε να κολυμπάνε στο τάληρο ή ότι έχουν εκεί.

Οι επιτροπές ελέγχου και χρέους, που μας ζάλισε τα παπάρια η je sui mourli, χτυπάνε ξέρεις σε κάτι μικρές λεπτομέρειες που ως νομικός και έγκριτη...παρέλειψε να αναφέρει.
    Kάθε κράτος, έχει νομική συνέχεια και συνέπεια σε αυτά που υπογράφονται. Η μονομερής αποχώρηση από τέτοιου είδους νομικές δεσμέυσεις, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του αντισυμβαλλομένου (βλέπε λέσχη Παρισίων), μπορεί να αφορά ένα όμορφο προηγούμενο μονομερούς υπαναχώρησης από κάθε είδους συμφωνίες, όπως πχ η Συνθήκη της Λωζάννης.

If you catch my drift...
    Αη κατς γιορ ντριφτ και στο κάνω ταληράκια.
    Πιστεύεις οτι μας έφεραν προ αδιεξόδου για οικονομική και κοινωνική κατοχή ή οτι όλα γίνονται για το καλό μας?

Banned
    Αη κατς γιορ ντριφτ και στο κάνω ταληράκια.
    Πιστεύεις οτι μας έφεραν προ αδιεξόδου για οικονομική και κοινωνική κατοχή ή οτι όλα γίνονται για το καλό μας?

To "mazi ta fagame" & " ta ithele o kolos mas" ρινγκ εη μπελ;

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic