Αναίμακτα όλα αυτά;Να σου δώσω λοιπόν την απάντησή μου.
Θέλω η επιτροπή οικονομικού ελέγχου της Βουλής να βγει επίσημα και να κατοκυρώσει την παράνομη κερδοφορία των ευρωπαικών lobby και των τραπεζών εις βάρος του λαού. Θέλω να βγει επίσημα χαρτί που να λέει κύριοι....τα λεφτά πήγαν στους λίγους εκλεκτούς και μας πηδάνε ασύστολα με δικαιολογίες του κώλου και αντί να αποπληρώνουμε τις πραγματικές μας υποχρεώσεις...τους κάνουμε ακόμα πιο πλούσιους από το υστέρημά μας.
Αφού γίνει επίσημο θέλω διακοπή όλων των συναλλαγών με Ευρώπη. Θέλω να πάρουν το μακρύτερο οι τραπεζίτες και το κράτος να οικοιοποιηθεί πραξικοπηματικά και δια της βίας όλα τα αποθεματικά τους όπως πραξικοματικά και με παράνομα νομοσχέδια και μνημόνια μας τα πήραν.
Αφού λοιπόν το κράτος κάνει ανακατάληψη της εθνικής περιουσίας και του ρευστού που υπάρχει αυτή τη στιγμή θέλω να πάει το lobby στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για όσα μπορούν να καταλογίσουν.
Παράλληλα να δηλώσει στο κόσμο εθνικό νόμισμα ή ένα μεταβατικό στάδιο εθνικού νομίσματος και euro και να ξεκινήσουμε από το 0.
Ναι θα φάμε σκατό 10χρόνια αλλά θα κοιτάμε το μέλλον των παιδιών μας αισιόδοξα. Το δικό μου μέλλον των 35άριδων+ είναι τελειωμένο. Πλέον Δεν έχω να χάσω κάτι.
Αυτά.