Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Kle250,krl650 H Xt500???

takis13

Kle250,krl650 H Xt500???

Mετα απο ατελειωτη αναμονη στην κινηση αποφασισα στα 33 μου να παρω και εγω μια μηχανη μπας και γλιτωσω.
    Το βαλαντιο μου επιτρεπει μια αγορα γύρω στα 5500 ευρω και αποφασισα την αγορα μιας on-off και οπoσδηποτε καινουριας.

Απο ότι είδα στην κατηγορια και με αυτα τα χρήματα υπάρχουν τα
    Kawasaki KLE 250 και ΚLR 650 και το YAMAHA ΧΤ500.

Θα ήθελα παρα πολύ να ακουσω γνωμες και προτασεις απο καποιους που ξερουν γιατι αν παω στο μαγαζι να ρωτησω με βλεπω να βγαινω με varadero και ανω....
    Να σας πω απλως πως (προφανως) ειναι η πρωτη μου μηχανη και την θελω κυριως για εντος πολης και κανα κοντινο ταξιδι....

Ευχαριστω (και οχι διχονοιες στις απαντησεις)

Σίγουρα ΧΤ500 και αν μπορεις 600 ακόμα καλύτερα και αν μπορείς 660 ακόμα καλυτερότερα!!!

Τα 250 δεν έχουν δύναμη και θα σε κουράσουν πολύ τόσο στις εντός όσο και στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Το KLR650 δε λεω καλό είναι (εγώ έχω KLX650) αλλά δεν είναι τόσο σκυλί όσο το ΧΤ και οι τιμές των αντααλλακτικών τσιμπάνε λίγο και τα after market προϊόντα είναι ελάχιστα για το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν μεταπωλείται εύκολα μετά.

Μην το σκεύτεσαι καθόλου, ΧΤ με κλειστά μάτια! Επαναλαμβάνω: τσίμπα το 660 αν μπορείς!

Καλορίζικο!!!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ

Και θα σου πω και εγω ΧΤ. Ειχα και εγω για δύο χρόνια και το μόνο που πλήρωσα ήταν λάδια και βενζίνη. Δεν χρειάστηκε ούτε βίδα να πάρω. Στην πόλη είναι σαν παπί με παραπάνω δύναμη και για ταξιδάκια εκτός έχει μια ικανοποιητική απόδοση για έναν πρωτάρη. Δεν πρόκειτε να σε ξαφνιάσει ούτε να σε φοβίσει. όσο για μεταπώληση το δίνεις με κλειστά τα μάτια. Εγω μετά από δύο χρόνια στην κατοχή μου το πούλησα εύκολα σε μάντρα και χωρίς ανταλλαγή παρακαλώ.
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Μια μεταχειρισμενη Africa Twin πιστευω θα ηταν πολυ καλυτερη μοτο απο τα παραπανω.Αξιοπιστια δεδομενη,μεταπωληση επισης.
    Never say...never

\

ΧΤ 500
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

δεν επέστρεψα
    "μεταπώληση επίσης"

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!

σορρυ δεν μπορούσα να κρατηθώ σε ΤΕΤΟΙΑ

---

ας μας πει ο φίλος τι γνώση έχει από το θέμα δίτροχο

δεν συνειστώ καινούρια με τίποτα για πρώτη μηχανή...

αλλά τέσπα

οι κλασικές "πρώτες" ον-οφ είναι

ΑΧ-1/ΝΧ250 (δεν υπάρχουν καινούρια)
    KLE250
    ότι άλλο ΔΕΝ το προτείνω

και μετά πάμε στα πιο προχωρημένα (αν επιμένει για κυβικά αλλά δεν κατάλαβα γιατί)

ΧΤ500 ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ
    ΧΤ600 (αν βρει καινούριο είναι περίσεμα στοκ και βέβαια θα πάρει ένα ΗΔΗ καταργημένο μοντέλο)
    ΧΤ660 (συμπαθές για ΠΡΩΤΟ αν νομίζει ότι μπορεί να το καβαλήσει)
    KLE500 (συμπαθέστατο αλλά ψιλοκίτς μου φέρνει το τελευταίο μοντέλο)

και μετά πάμε σε άλλες "κλάσεις" (ακόμα και ίδια κυβικά) που μάλλον δεν μιλάμε για τέτοια τιμή

ξαναλέω πάντως ΒΛΑΚΕΙΑ το καινούριο για πρώτη μηχανή

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
    [B]"μεταπώληση επίσης"

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!

σορρυ δεν μπορούσα να κρατηθώ σε ΤΕΤΟΙΑ

---

ας μας πει ο φίλος τι γνώση έχει από το θέμα δίτροχο

[/
    QUOTE]
    Αυτο για μενα το ειπες?
    Never say...never

δεν επέστρεψα
    όχι για τον αγοραστή (ώστε να δούμε πως κατέληξε να πάρει κάτι από αυτά)

- σε σένα ανήκει μόνο το σχόλιο περί μεταπώλησης

δεν επέστρεψα
    μπορεί βέβαια να εννοείς ότι θα πάρει ήδη σκοτωμένο μεταχειρισμένο (όπως όλα τα africa) οπότε ΠΟΣΟ να χάσει; πάσο (αλλά είπε δεν θέλει μεταχειρισμένο)

takis13
    Φιλε NLS

γιατι εισαι τοσο αρνητικος στο θεμα αρχαριος και νεα μηχανη;
    Αρχικα και εγω μεταχειρισμενο ηθελα να παρω αλλα πεσανε πανω μου οσοι γνωστοι εχουν μηχανη και ολοι (μα ολοι) μου ειπαν να παρω καινουρια για να εχω το κεφαλι μου ησυχο γιατι ισωσ βγαλει βλαβη...

Οσο για το ΧΤ 500 εχει καταργηθει σαν μοντελο ή οχι;;;;;

ευχαριστω για το ενδιαφερον.....

takis13
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
    [B]όχι για τον αγοραστή (ώστε να δούμε πως κατέληξε να πάρει κάτι από αυτά)

να σου πω φιλε μου παπι ή scooter δεν ηθελα (κυριως λογω ενεργητικης ασφαλειας) και οσο για τα on-off μαλλον λογω του ότι θελω να παω και καμμια εκδρομη για camping οποτε μαλλον ταιριαζει καλυτερα;;;

(sorry αν πεταξω καμμια χοντρη μα*****α αλλα για να απαντησω και στην αλλη ερωτηση σου δεν ξερω πολλα για μηχανες κυριως οτι ψιλοδιαβασα και μου ειπαν οι γνωστοι & φιλοι)....

δεν επέστρεψα
    ναι έχει καταργηθεί

αλλά και να μην είχε καταργηθεί, δεν υπάρχει νόημα αγοράς του 500 όταν υπάρχει το 600 (για πολλούς λόγους άρχετους με το θέμα εδώ)

α και κάτι άλλο, είμαι μάλλον από τους λίγους ΜΗ αρνητικούς στο θέμα αρχάριος

απλά όταν πας να μάθεις πάνω σε κάτι, καλύτερα θα είναι να ΜΗ λυπάσαι την κάθε γρατζουνιά που ΘΑ πάθει

το θέμα είναι να μας πεις τι ξέρεις από 2 τροχούς για να καταλάβουμε πως κατέληξες να θες κάτι τέτοιο και γιατί τόσο "μεγάλα" απ'ευθείας

---

μόλις είδα την 2η απάντηση
    οκ σωστή η σκέψη περί ον-οφ, αλλά έχεις δοκιμάσει να καβαλήσεις κάτι από αυτά;
    πρώτα κάνε το, μετά διάλεξε

ξαναπροτείνω, όχι καινούριο

Η τοπικη αγορα εχει γεμισει μεταχειρισμενα.Υπαρχουν πολλες μοτο,μεταχειρισμενες,σε αψογη κατασταση και με πολλα εξτρα τα οποια κοστιζουν ενα καρο λεφτα.Οποιος εχει διαθεση και υπομονη θα βρει μια μοτο με λιγοτερα χρηματα απο μια καινουργια και ισως και καλυτερη.Τωρα η προταση για Africa Twin εχει να κανει περισσοτερο με το ωριμο της ηλικιας του takis13.H Africa ειναι μια μοτο που θα κρατησει χρονια και δεν θα σε προβληματισει με τη συντηρηση της,ουτε και τοσο με το κοστος των ανταλλακτικων αφου υπαρχουν αρκετα απο αυτα σε μεταχειρισμενα..Ισως να σου βγει σε περισσοτερα χρηματα αλλα η διαφορα πιστευω οτι θα ειναι πολυ μικρη σε σχεση με αυτα τα επιπλεον που θα σου προσφερει
    Never say...never

δεν επέστρεψα
    διαφωνώ ότι έχει σχέση η άφρικα με ηλικίες και ιδιοσυγκρασίες κλπ.

είναι μια μετριότατη μηχανή η οποία δεν νομίζω ότι κάποιος έχει λόγο να αγοράσει εν έτη 2004 (αν και ο julius μας κούφανε)

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Φίλε πριν αποφασίσεις για τη μηχανή που θα αγοράσεις καλό θα ήταν να έχεις υπόψη σου τα παρακάτω:
    1) Επειδή είναι η πρώτη σου μηχανή θα πρέπει να νιώθεις άνετα με τα κιλά της και με το ύψος της. Εάν σου φαίνεται βαριά ή ψηλή μακριά.
    2) ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι αργά η γρήγορα θα πέσεις λόγω απειρίας (εγώ έχω πέσει και σταματημένος), οπότε καλό θα ήταν η μηχανή να μην έχει πολλά πλαστικά, ή εν τέλει αν μην είναι ακριβά.
    3) Να δώσεις περισσότερη σημασία στα καλά φρένα + αναρτήσεις παρά στις επιδόσεις του κινητήρα. Μην ξεχνάς :
    Πολλά άλογα + απειρία + ενθουσιασμός = CRASH :hypnotize

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. xt500 καλο ή μαπα;;;;
    από mc03108 στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2006, 21:22
  2. xt500 καλο ή μαπα;;;;βοηθεια!!!!!
    από mc03108 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2006, 20:44
  3. To phra to e3atmisoni...to lene termignoni kai einai kanoni...(gia XT500/600E))
    από Pardalotzatziki στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2006, 23:05
  4. KLE250 Anhelo
    από gzoug στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2006, 21:23
  5. Erotisi Gia Laspoprofilaktira Gia Xt500
    από BILLMPAPPAS στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2006, 19:51

Κανόνες δημοσιεύσεων