Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 54

Θέμα: Νεος Νεος αλλα...

Νέο μέλος

Νεος Νεος αλλα...

Καλημέρα σε όλους. Όπως λέει και ο τίτλος Νέος στ Φόρουμ Νέος στη μοτοσυκλέτα αλλά σε ηλικία 35 Όχι και τόσο Νέος.

Αποφάσισα τον Ιούνιο με παρότρυνση της γυναίκας μου να κάνω ένα όνειρο μου να γίνω μηχανοβιος. Μου έκανε δώρο γενεθλίων το δίπλωμα και από εκεί και πέρα μέσα σε 2 μήνες βρέθηκα να καβαλάω ένα v storm του 7. Λόγο ηλικίας και εμπορίας στους δρόμους με αυτοκίνητο δεν σας κρύβω ότι πάω σαν κότα ή μάλλον σαν αμάξι. Την μηχανή δεν την θέλω για δουλειά αλλά για ευχαρίστηση.

Αυτά από εμένα και Πάντα όρθιοι!

Banned
    Welcome Billy

προσεκτικα και σιγα σιγα, θα στρωσεις...

μην υπερβαλεις στις προσπαθειες σου και ολα θα πανε καλα.!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Εχεις γυναικα πρωτο αριθμο του λαχειου.Ειναι αλλες που στα κανουν τουμπανο αμα θελεις μηχανη
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Καλως τον!
    Η γυναίκα θα ανεβαίνει επανω;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    1ον. Μην πηγαίνεις πίσω από τα αυτοκίνητα. (δεν οδηγάς αυτοκίνητο)

Υπομονή και θάρρος χρειάζεται.

Μπορεί να είσαι άπειρος από μηχανάκι, αλλά από κυκλοφορία κατέχεις.
    PFC

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Welcome και καλα χιλιομετρα!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Καλως μας βρηκες φιλε! Νομιζω πως εκανες πολυ καλη κινηση. Θα δεις, το χομπι ειναι πολυ εθιστικο. Κι εγω σαν κι εσενα ξεκινησα (καθυστερημενα) και μεσα σε εναμιση χρονο εχω κολλησει με την πιστα.

Παντα ορθιος και καλα χιλιομετρα!

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ όλους παιδιά η γυναίκα έχει ψάχνει αφορμή για να ανεβαίνει στη μηχανή αλλά εγώ ψαχω αφορμή για να το αποφεύγω. Δεν είναι όπως Όταν είσαι μόνο σου με τίποτα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyz555 Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα σε όλους. .........Όπως λέει και ο τίτλος Νέος στ Φόρουμ Νέος στη μοτοσυκλέτα αλλά σε ηλικία 35 Όχι και τόσο Νέος.

Αποφάσισα τον Ιούνιο με παρότρυνση της γυναίκας μου να κάνω ένα όνειρο μου να γίνω μηχανοβιος. Μου έκανε δώρο γενεθλίων το δίπλωμα και από εκεί και πέρα μέσα σε 2 μήνες βρέθηκα να καβαλάω ένα v storm του 7. Λόγο ηλικίας και εμπορίας στους δρόμους με αυτοκίνητο δεν σας κρύβω ότι πάω σαν κότα ή μάλλον σαν αμάξι. Την μηχανή δεν την θέλω για δουλειά αλλά για ευχαρίστηση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Καλως τον!
    Η γυναίκα θα ανεβαίνει επανω;
    Ευχαριστώ όλους παιδιά η γυναίκα έχει ψάχνει αφορμή για να ανεβαίνει στη μηχανή αλλά εγώ ψαχω αφορμή για να το αποφεύγω. Δεν είναι όπως Όταν είσαι μόνο σου με τίποτα

αγαπητέ φίλε

καλωσήρθες στο φόρουμ....

θα πρέπει λοιπόν αφού αποφάσισες να συμμετέχεις εδώ, να ξέρεις κάποια πράγματα.... και επειδή ΔΕ φοράνε όλοι παντελόνια, θα στα πω εγώ

α. ως συνομήλικος σου 35άρης και γώ, μια χαρά νεούδια είμαστε, που να δεις κάτι άλλα ραμολί που υπάρχουν εδω μέσα....

β. η απόφαση ΔΕΝ ήταν δικιά σου, ήταν της γυναίκας σου

γ. το όνειρο ήταν της γυναίκας, να έχει σύζυγο μηχανόβιο

αυτά απο μένα, πάντα όρθιος και προσοχή στο μεκανάκι σου γιατί τα άλογά του είναι δυσθεώρητα....

πουτσ@@@@@@@@@

Νέο μέλος
    Σπύρο Καλημέρα και σε εσένα. Όνειρο της γυναίκας μου δεν ξέρω αν ήταν αλλά γενικότερα είμαι από τους ανθρώπους που αναβάλλουν συνεχώς για αύριο για αυτό και πότε δεν έκανα το Βήμα.

Να προσθέσω και την τρομοκρατία απο μικρό ότι αυτά τα πράγματα σκοτώνουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    καλα ρε νιατα.....ποσοι 53αριδες ειμεθα;

Παλαιό μέλος
    Καλως μας ηρθες.

α)Δεν ξερω τινος ητανε το ονειρο,αλλα εσυ θα την καβαλας,οποτε απολαυσε το.

β)Πας σαν κοτα οχι γιατι φταις εσυ,αλλα γιατι αυτη η μηχανη δεν παει παραπανω.Μολις της παρεις τον αερα να παρεις μια κανονικη.

γ)Οι τριανταπενταρηδες της παρεας δεν ειναι και η αφροκρεμα του φορουμ,για σαβουρα τους εχουμε.Μην τους πολυπαιρνεις στα σοβαρα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Καλως μας ηρθες.

α)Δεν ξερω τινος ητανε το ονειρο,αλλα εσυ θα την καβαλας,οποτε απολαυσε το.

β)Πας σαν κοτα οχι γιατι φταις εσυ,αλλα γιατι αυτη η μηχανη δεν παει παραπανω.Μολις της παρεις τον αερα να παρεις μια κανονικη.

γ)Οι τριανταπενταρηδες της παρεας δεν ειναι και η αφροκρεμα του φορουμ,για σαβουρα τους εχουμε.Μην τους πολυπαιρνεις στα σοβαρα.
    Γιατί δεν λες ότι τούς έχουμε σαν έρμα όπως στα παπόρια.
    Ρώτα τον Σπύρο ξέρει αυτός που πηγαίνει το έρμα του δεξιά και αριστερά, ανάλογα τις στροφές.

Καλώς ήρθες

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Καλημέρα σε όλους. Όπως λέει και ο τίτλος Νέος στ Φόρουμ Νέος στη μοτοσυκλέτα αλλά σε ηλικία 35 Όχι και τόσο Νέος.

Tα πιάτα με τι τα πλένεις και αστράφτουν τόσο δεν μας είπες

Καλώς ήρθες, να το χαρείς το μΕχανάκι σου, οι περισσότεροι εδώ υπερβαίνουν(με) τα 45..... οπότε νιούφης είσαι, μην μασάς θα το μάθεις
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Κανένας σωστός;;
    Καλημέρα σε όλους. Όπως λέει και ο τίτλος Νέος στ Φόρουμ Νέος στη μοτοσυκλέτα αλλά σε ηλικία 35 Όχι και τόσο Νέος. Καλώς το παιδί!!

Αποφάσισα τον Ιούνιο με παρότρυνση της γυναίκας μου να κάνω ένα όνειρο μου να γίνω μηχανοβιος.(Μοτοσυκλετιστής.) Μου έκανε δώρο γενεθλίων το δίπλωμα (Γυναίκααααααα.. OHLINS!!!!) και από εκεί και πέρα μέσα σε 2 μήνες βρέθηκα να καβαλάω ένα v storm του 7.(Καλοτάξιδο και πολλές ευχάριστες εμπειρίες εύχομαι.) Λόγο ηλικίας και εμπορίας στους δρόμους με αυτοκίνητο δεν σας κρύβω ότι πάω σαν κότα ή μάλλον σαν αμάξι. (Το να είσαι επιφυλακτικός δεν βλάπτει.Σιγά-σιγά θα ξεθαρρέψεις.) Την μηχανή δεν την θέλω για δουλειά αλλά για ευχαρίστηση.(Απάνω της αδερφέ!!!!)

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παραμένω νέος :P αλλά χρειάζομαι και πάλι την βοήθεια σας... !!!
    από evilnanouk στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2013, 11:57
  2. Να και ένας Νέος, αλλά Παλιός....
    από Palios-neos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 14:34
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 10:35
  4. Eφτασε!! Νεος Συναγερμός!
    από meis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 32