Σελίδα 18 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 276

Θέμα: Αγορά μοτοσυκλέτας μεσαίου κυβισμού

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Αφού βρε αδερφέ λες κατέληξα σε 2, το fz και το gs, ποιό προτείνετε από τα 3, περιμένουμε να ξεμεθύσεις

Ανέβα κάνε καμιά βόλτα σε κανένα και δες ποιό σ' αρέσει, πάρτο και αν δε σ'αρέσει ή το βαρεθείς ξαναλλάζεις. Τί νομίζεις δηλαδή ότι κάνουμε οι υπόλοιποι κάθε τρεις και λίγο;
    αδερφε....ειναι το fz6 και 2 gs. ενα gs 2001 κι ενα gs 2007...ολα πανω κατω στα 2000. πηγα σμρ ειδα το fz6 κι ηταν αριστο...λαστιχα αρκετα καλα, αλυσιδογραναζα κομπλε αλλα καποια στιγμη στο μελλον πρεπει να αλλαχτουν το μονο που θελει αμεσα ειναι ρουλεμαν λαιμου( ενα 80αρι) το πηγα και στο μαστορα μου που εδωσε το οκ.

το gs του 2007 οπως μου τα ειπε ο τυπος στο τηλ.θελει αλλαγη των 2 δεξιων φλας, εχει γδαρσυματα στα πλαστικα απο πτωση ελαφρια,εχει μερικες μικρες σκουριες στα δισκοφρενα, ηταν σε νησι για χρονια κι ακομα δεν το πηγα ουτε καν σε μαστορα να το δει...οποτε κερδιζει επαξια ενα μεγαλο Χ.

το gs 2001 ειναι 3 χρονια παλαιοτερο του fz6 και στα υπερ του ειναι το abs, αλλα κι αυτο θα θελει αμεσα σερβις και οπως το βλεπω λαστιχα γραναζια κλπ κατευθειαν αλλαγη. ε...μου τα μασουσε και λιγο ο τυπος στο τηλεφωνο... ενω ο fz6 ηταν κομπλε...ευθυς τυπος που χωρις πολλα πολλα μου λεει παρτο και παντο οπου θες για ελεγχο.

οποτε κλινω στο fz6, αν και ακομα με προβληματιζει η καταναλωση του εντος πολεως...

πειτε γνωμες ολοι παιδακια μου καλα...
    σκεφτομαι ορθα?

Μέλος
    Αυτά τα μηχανάκια που λες ότι βρήκες υπάρχουν στο car.gr? Αν ναι δώσε λίνκς να σου πουν γνώμες οι εμπειρότεροι, έτσι περιγραφικά κι χωρίς εικόνα τι να καταλάβουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kakavelakis_g Προβολή μηνύματος
    Τι και ψευτράκος ο παππούς (?)
    το στρίψιμο που το βλέπετε δεν μπορώ να καταλάβω. Το εμπρός ελαστικό θέλει τρία δάκτυλα να τερματίσει..
    Για συνθήκες δρόμου τέρμα το πάει. Πρέπει να είσαι κάγκουρας για να τερματίζεις μπροστινό εκτός πίστας.

Για πίστα δεν τον κόβω, εκτός αν είναι ο Giacomo Agostini και δεν τον κατάλαβα

Κουρσαρακι αν δεν το σκίζεις δεν θα καίει πολύ. Με ήπια οδήγηση θα είσαι στα 5λ/100 περίπου.

Κοίτα, το gs το'χα 2 χρόνια και μετάνιωσα που το έδωσα. Μεγάλο παπί, δεν έβγαλε τίποτα από ζημιά και έκαιγε αναθυμιάσεις. Βασικό ότι δεν καταλαβαίνεις από λακούβες, πεζοδρόμια κλπ. Βέβαια αν είσαι ο διάσημος πλέον παππούς και ακουμπάς τα αυτιά κάτω στις στροφές κοιτάς αλλού...Στην εθνική σε κοιμίζει λίγο, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Αν ξαναπάρω θα πάω στον Παναγιωτόπουλο στο Γέρακα να το κοιτάξει, όπως έκανα και την πρώτη φορά και έπεσε σε όλα μέσα. Αν έπαιρνα gs με τα σέρβις όλα εκεί θα ήμουν διατεθειμένος να δώσω και κάτι παραπάνω.
    Το fz6 λες το γυμνό; Κάποτε είχα το fazer. Γενικά είναι πιό "μηχανή" στο γκάζι, στο στρίψιμο, σε ολα. Καίει τουλάχιστον 2 λίτρα παραπάνω στα 100 χλμ (μάλλον περισσότερα) αλλά εσύ θα κάνεις 50 ή 500 χλμ την εβδομάδα;

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Κοίτα, το gs το'χα 2 χρόνια και μετάνιωσα που το έδωσα. Μεγάλο παπί, δεν έβγαλε τίποτα από ζημιά και έκαιγε αναθυμιάσεις. Βασικό ότι δεν καταλαβαίνεις από λακούβες, πεζοδρόμια κλπ. Βέβαια αν είσαι ο διάσημος πλέον παππούς και ακουμπάς τα αυτιά κάτω στις στροφές κοιτάς αλλού...Στην εθνική σε κοιμίζει λίγο, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Αν ξαναπάρω θα πάω στον Παναγιωτόπουλο στο Γέρακα να το κοιτάξει, όπως έκανα και την πρώτη φορά και έπεσε σε όλα μέσα. Αν έπαιρνα gs με τα σέρβις όλα εκεί θα ήμουν διατεθειμένος να δώσω και κάτι παραπάνω.
    Το fz6 λες το γυμνό; Κάποτε είχα το fazer. Γενικά είναι πιό "μηχανή" στο γκάζι, στο στρίψιμο, σε ολα. Καίει τουλάχιστον 2 λίτρα παραπάνω στα 100 χλμ (μάλλον περισσότερα) αλλά εσύ θα κάνεις 50 ή 500 χλμ την εβδομάδα;
    θα κανω 50-80 χλμ τη βδομαδα εκτος κι αν αλλαξω τοπο δουλειας... δεν ειναι γυμνο το fazer ειναι καπως ετσι

http://www.totalmotorcycle.com/model...-FZ6Fazera.jpg

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Χαίρετε και πάλι. 6 μήνες μετά το άνοιγμα του θέματος πήρα τη μεγάλη απόφαση και αγόρασα την πρώτη μου μοτοσυκλέτα. Ο λόγος για ένα MT-07 με ABS. Κάπου εδώ ταιριάζει απόλυτα η φράση κάποιου στο παρόν νήμα, ότι γράφοντας εδώ, απλά παρατείνεις την αγορά της μοτοσυκλέτας που ονειρεύεσαι, άσχετα με το τι θα διαβάσεις.

Βέβαια, στη δική μου περίπτωση, μέτρησαν πολύ οι απόψεις σας, διαφορετικά θα είχα βρεθεί με κανένα CB1000R, που ήταν οπτικά η πρώτη μου επιλογή ή με κανένα KTM Duke 690. Διαβάζοντας όμως εδώ, καθώς σε διάφορες πηγές online, κατέληξα σε κάτι που αφενός με ενθουσιάζει, αφετέρου είναι είναι κατάλληλο για αρχάριο μοτοσυκλετιστή και δε θα τον δυσκολέψει ιδιαίτερα.

Η εμπειρία μου από μοτοσυκλέτες είναι ελάχιστη, οπότε για εμένα "αυτό είναι μηχανή". Δεν έχω μέτρο σύγκρισης και σε αυτό θα μάθω πρακτικά να οδηγώ στα χαρακώματα της πόλης, όπως λέει και ένας φίλος.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι ανεβάζει πολύ εύκολα στροφές από τις 2.000 rpm μέχρι τις 5.000 rpm. Καμία σχέση με τα τετρακύλινδρα που είχα στα μαθήματα οδήγησης, τα οποία προφανώς δείχνουν τον καλό τους εαυτό μετά τις 5.000 rpm. Θέλει προσοχή δηλαδή για μην ξεπερνάω το όριο των 5.000 στροφών ανά λεπτό για το στρώσιμο των πρώτων 1.600 χιλιομέτρων.

Προς το παρόν το πάω χεσμεντέν, πίσω από τα αμάξια στο μποτιλιάρισμα, σαν τους σεκιουριτάδες που ακολουθούν τις λιμουζίνες. Τα 182 κιλά με δυσκολεύουν αρκετά στις επιτόπιες μανούβρες, όταν το σταθμεύω. Παραλίγο να μου πέσει κάτω κιόλας. Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο και με το τιμόνι να κόβει τόσο λίγο.

Όλα μου φαίνονται πρωτόγνωρα, άρα και καταπληκτικά. Είμαι ενθουσιασμένος. Αν θέλω να γράψω μειονεκτήματα, αυτά είναι ο πίνακας οργάνων που θέλει σκύψιμο για να τον δεις (αυτό το ήξερα από πριν όμως), καθώς και το γκάζι που έχει οριζόντιο τζόγο δεξιά-αριστερά (δεν εννοώ τον περιστροφικό).

Αν δείτε κανέναν στην Κηφισίας και την Κατεχάκη με MT-07 να το πηγαίνει σαν μοτοσακό και να του χώνονται μπροστά τα αμάξια, εγώ θα είμαι!

Ωραιος
    Σιγα σιγα θα το μαθεις
    Και παντα κρανακι,μπουφαν,γαντια και μποτες η μποτακια

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Χαίρετε και πάλι. 6 μήνες μετά το άνοιγμα του θέματος πήρα τη μεγάλη απόφαση και αγόρασα την πρώτη μου μοτοσυκλέτα. Ο λόγος για ένα MT-07 με ABS. Κάπου εδώ ταιριάζει απόλυτα η φράση κάποιου στο παρόν νήμα, ότι γράφοντας εδώ, απλά παρατείνεις την αγορά της μοτοσυκλέτας που ονειρεύεσαι,
    Έπεσα έξω όμως! Είχα πει ότι παρατείνεις την αγορά και στο τέλος παίρνεις αυτό που είχες στο μυαλό σου απ' την αρχή.

Καλούς δρόμους φιλε πάντα όρθιος!
    Sent from me using a computer.

Ωραίος!!!

Καλούς δρόμους!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Καλή αρχή λοιπόν! Να είσαι συγκεντρωμένος, να μην κάθεσαι στα "τυφλά" σημεία των άλλων οχημάτων και να έχεις απόσταση για ασφαλή αντίδραση στις μλκιες των άλλων. Σιγά σιγά θα του πάρεις τον αέρα και θα μάθεις να το μανουβράρεις χωρίς να προβληματίζεσαι.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Μια χαρα επιλογούλα έκανες,καλές βόλτες και πάντα όρθιος..να το χαρείς όσο δεν παει
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Καλορίζικο και καλόβολτο
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παλαιό μέλος
    ωραιο και σβέλτο το ΜΤ07... Καλορίζικο. Να το χαίρεσαι πάντα με υγεια!!!

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Καλοτάξιδο
    Φύγαμε...

Σελίδα 18 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά μηχανής μεσαίου κυβισμού
    από ilias_7 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2014, 17:45
  2. Γνώμες για αγορά μοτοσυκλέτας
    από crywolf74 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 00:24
  3. Αγορα μοτοσυκλετας απο τα 19
    από nmk_extreme στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 20:58
  4. Αγορά μοτοσυκλέτας μετρητοίς
    από R6_06 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 15:44
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 14:39