Σελίδα 28 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Alexandross Προβολή μηνύματος
    Αφορμή βρήκα να κατέβω στην Αθήνα για βόλτα στα εργαλειομάγαζα αφού χρειαζόμουν ενα μακρύ Torx κατσαβίδι Τ15 με λάμα μικρής διαμετρου και μήκος πάνω απο 170 mm .

Βρήκα τελικά μόνο της Force σε αυτό το μήκος λάμας και δεν μπορουσα να κάνω διαφορετικά ,το αγόρασα.

Συνημμένο 345913

Επίσης αγόρασα ένα ίσιο 10αρι κατσαβίδι με εξάγωνη πατούρα για να να μπαίνει 13αρι κλειδί.
    Πήρα για δοκιμή ένα Padre ,παλιάς σειράς και σε χαμηλή τιμή.
    Τα κατασκεύαζε μικρή μονάδα μέσα στην Γερμανία και απο ποιότητα φαίνεται αρκετά καλό, ο καιρός θα δείξει..

Συνημμένο 345914

Θα χρειαστώ και ένα μακρύ θηλυκό καρύδακι torx 10 με 1/2'' καρέ . Ταρίφα το είχαν στα 10ευρώ,Force..
    Οταν 30 ευρώ έχουν και τα οκτώ. E10,E11,E12,E14,E16,E18,E20,E24mm
    http://www.getatool.gr/1-2-torx-8-force-4083.html

Βαζεις κάτι παραπάνω και παίρνεις κάτι στα σίγουρα να σου μείνει!
    Facom και Gedore δεν βγάζει πάντως
    Είναι η κλασική περίπτωση που έλεγα στην αρχή, του βγαίνω μια βόλτα κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά και παίρνω φθηνά ένα εργαλείο που είναι σίγουρα πολύ καλύτερο απ' του lidl. Αν περιμένουμε να βγάλει το lidl κατσαβίδια δε θα βρούμε ποτέ ενα padre.

Δε ξέρω πόσο καλό είναι αυτό που πήρες γιατί προέρχεται από μια εποχή που όταν ήθελαν ένα φθηνό εργαλείο δε το αγόραζαν από την κίνα αλλά το κατασκεύαζαν. Το σίγουρο είναι ότι αναλογικά με αυτό που έδωσες πήρες "πολύ" εργαλείο.
    Padre έχω και είναι ενυπωσιακής ποιότητας. Αλλά έχω και κατσαβίδια φθηνά που επάνω γράφουν w germany που δε μου γεμίζουν το μάτι.(Δε τα εχω χρησιμοποιήσει αυτά για να σου πω, τα πήρα μόνο και μόνο επειδή τα βρήκα φθηνά και στο τέλος δε τα πλήρωσα καθόλου)

Τα μακρύλαιμα καρυδάκια τορχ τα χτυπάνε γιατί τα ψάχνουν όλοι συνήθως όταν έχουν τον κινητήρα λυμένο και κοιτάνε μέσα στις υποδοχές που έχουν οι βίδες τις κεφαλής και βλέπουν τορχ. Εκεί μέσα δεν χωράει να μπει το πίσω μέρος απ' το καρυδάκι μισής ίντσας ούτε νομίζω το 3/8, ενώ οι ροπές και το δυναμόκλειδο δε τους επιτρέπουν να βάλουν 1/4 με προέκταση και αντάπτορες. Το ίδιο γίνεται και με τις βίδες που έχουν 12γωνη κεφαλή και μπορεί να είναι 10αρι καρυδάκι για Μ10 βίδα. Αλλά μακρύ 12γωνο βρίσκεις εύκολα οπότε τωρα το γυρίσανε στα τορχ. Καθικια παιδί μου οι κατασκευαστές! Δε μας αφήνουν να βάλουμε χέρι πουθενά. Ειδικά αυτοί οι γάλλοι!

Οι περισσότεροι κατασκευαστές εργαλείων τα έχουν στα σπεσιαλ τουλς.
    Η gedore τα πουλάει μέσω της klann που έχει μόνο special tools.
    Sent from me using a computer.

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Alexandross Προβολή μηνύματος
    Αφορμή βρήκα να κατέβω στην Αθήνα για βόλτα στα εργαλειομάγαζα αφού χρειαζόμουν ενα μακρύ Torx κατσαβίδι Τ15 με λάμα μικρής διαμετρου και μήκος πάνω απο 170 mm .

Βρήκα τελικά μόνο της Force σε αυτό το μήκος λάμας και δεν μπορουσα να κάνω διαφορετικά ,το αγόρασα.

Συνημμένο 345913

Επίσης αγόρασα ένα ίσιο 10αρι κατσαβίδι με εξάγωνη πατούρα για να να μπαίνει 13αρι κλειδί.
    Πήρα για δοκιμή ένα Padre ,παλιάς σειράς και σε χαμηλή τιμή.
    Τα κατασκεύαζε μικρή μονάδα μέσα στην Γερμανία και απο ποιότητα φαίνεται αρκετά καλό, ο καιρός θα δείξει..

Συνημμένο 345914

Θα χρειαστώ και ένα μακρύ θηλυκό καρύδακι torx 10 με 1/2'' καρέ . Ταρίφα το είχαν στα 10ευρώ,Force..
    Οταν 30 ευρώ έχουν και τα οκτώ. E10,E11,E12,E14,E16,E18,E20,E24mm
    http://www.getatool.gr/1-2-torx-8-force-4083.html

Βαζεις κάτι παραπάνω και παίρνεις κάτι στα σίγουρα να σου μείνει!
    Facom και Gedore δεν βγάζει πάντως
    Αν ενδιαφέρεσαι για καλό έχει η κοκεν το Rs4425/6-N σε καρέ 1/2 (ε10,12,14,16,18,20) αλλά δεν πιστεύω να έχει 30€ μάλλον αρκετά παραπάνω

Υ.Γ λάθος τις κοκεν είναι κοντά όχι μακριά

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Road Pirat Προβολή μηνύματος
    Αν ενδιαφέρεσαι για καλό έχει η κοκεν το Rs4425/6-N σε καρέ 1/2 (ε10,12,14,16,18,20) αλλά δεν πιστεύω να έχει 30€ μάλλον αρκετά παραπάνω
    Η κοκεν έχει ότι καρυδάκι μπορεί χρειαστείς αλλά που να τα βρεις? Μόνο στο μαγαζί που πόσταρα πριν μπορεί να τα βρεις όταν έβαλα λινκ από σφυροκατσάβιδο. Ο Μητρόπουλος στην αθηνάς έχει κοκέν αλλά αν του πεις να σου φέρει μόνο ένα νούμερο δε θα στο φέρει και αν το έχει σε ολόκληρη σειρά δε θα την χαλάσει.

Μέχρι και 35 τορχ έχει αυτή η π@να η κοκεν. Ή torx plus σε θυλικό.
    Υπάρχουν και κάτι βίδες με εξωτερικό τορχ με πολύ χαμηλό ύψος κεφαλής. Σε αυτές αν βάλεις κανονικό καρυδάκι τορχ θυλικό θα στο φάει, πρέπει να έχεις ειδικό καρυδάκι ή να τροχίσεις ένα κανονικό. Μόνο στην κοκέν έχω βρει τέτοια αλλά επειδή μονο μια φορά συνάντησα τέτοια βίδα δεν έχω πάρει ακόμα.

Moderator
    Μια εικόνα 1000 λέξεις.

Διαφορετικό ύψος κεφαλής.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	4425e_du3.gif 
Προβολές:	231 
Μέγεθος:	34,3 KB 
ID:	345915

Καρυδάκι για κοντές κεφαλές

Όνομα:	s.jpg 
Προβολές:	233 
Μέγεθος:	24,6 KB 
ID:	345916

Αυτό θα πιάσει την κεφαλή μόνο στις επάνω γωνίες και θα την χαλάσει. Αν το τροχίσεις θα δουλέψει αλλά μετά δε θα σταθεροποιείται επάνω στις κανονικές κεφαλές.

Όνομα:	s2.jpg 
Προβολές:	232 
Μέγεθος:	6,5 KB 
ID:	345917
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 21/11/2015 στις 19:19.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Μια εικόνα 1000 λέξεις.

Διαφορετικό ύψος κεφαλής.

Όνομα:	4425e_du3.gif 
Προβολές:	231 
Μέγεθος:	34,3 KB 
ID:	345915

Καρυδάκι για κοντές κεφαλές

Όνομα:	s.jpg 
Προβολές:	233 
Μέγεθος:	24,6 KB 
ID:	345916

Αυτό θα πιάσει την κεφαλή μόνο στις επάνω γωνίες και θα την χαλάσει. Αν το τροχίσεις θα δουλέψει αλλά μετά δε θα σταθεροποιείται επάνω στις κανονικές βίδες.

Όνομα:	s2.jpg 
Προβολές:	232 
Μέγεθος:	6,5 KB 
ID:	345917
    Οι κωδικοί που έχω δώσει παραπάνω για αυτό είναι έχει και φώτο από τις τρεις κεφαλές που έβαλες ( εχω τον κατάλογο και τα βλέπω από κι)

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο να τα βρεις αλλά και πόσο θα τα πληρώσεις

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Road Pirat Προβολή μηνύματος
    Οι κωδικοί που έχω δώσει παραπάνω για αυτό είναι έχει και φώτο από τις τρεις κεφαλές που έβαλες ( εχω τον κατάλογο και τα βλέπω από κι)

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο να τα βρεις αλλά και πόσο θα τα πληρώσεις
    Σε γενικές γραμμές έχει πολύ καλές τιμές.
    Θα ποστάρω παραδείγματα πως η τιμή παραμένει λογικη όταν τα κατασκευάζεις όλα μόνος σου, όταν επιστρέψω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alexandross
    @daz , Επιασα και την πένσα της Peugeuot Που ανέφερες σε προηγούμενη απάντηση . Τα δόντια της είναι ακόμη καλά ή αρπαγμένα ?Οι κοπτικές ακμές ?

H πιο καλή κασετινά που έχω βρεί .
    Τωρα βρήκα φωτό , για τον Θεόφιλο . (theofilosI )

Την συγκεκριμένη την είχα βρεί στα 193 ευρώ μαζί με μεταφορικά. Ειναι το μοντέλο FACOM S.2L PB .

Όνομα:	theofilosI.jpg 
Προβολές:	271 
Μέγεθος:	61,3 KB 
ID:	345922
    Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Σε γενικές γραμμές έχει πολύ καλές τιμές.
    Θα ποστάρω παραδείγματα πως η τιμή παραμένει λογικη όταν τα κατασκευάζεις όλα μόνος σου, όταν επιστρέψω.
    Για την ποιότητα που παίρνεις οι τιμές είναι πολύ καλές αλλά δεν είναι πχ. Force για αυτό ανέφερα την τιμή.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Προδιαγραφής Προβολή μηνύματος

Όνομα:	γερμανοπολυγωνο.jpg 
Προβολές:	254 
Μέγεθος:	70,0 KB 
ID:	345923

Πολύ ωραίος.

To B και το Β' είναι πολύ σημαντικά όπως επίσης και C.

To C εξαρτάται και από το μήκος του κλειδιού, όσο πιο μακρύ τόσο πιο χοντρό ώστε να αντέχει. Την μεγαλύτερη ακαμψία όμως την δίνει το Β.
    Απ' το μήκος εξαρτάται η γωνία του δαχτυλιδιού. Όσο πιο μακρύ τόσο μειώνεται η γωνία αλλά σπάνια κάτω από 10ο. Ο λόγος προφανής, όσο πιο μακρύ είναι τόσο περισσότερο περιθώριο θα μας δώσει για το χέρι σε μια επίπεδη επιφάνεια. Πάντως όσο μικρότερη είναι η γωνία κλίσης τόσο πιο σταθερό είναι το κλειδί επάνω στη βίδα.

Τα κλειδιά με το μεγάλο όφσετ έχουν μόνο 5ο γιατί έχουν μακρύ λαιμό που αποσταθεροποιεί πολύ το πιάσιμο του κλειδιού επάνω στη βίδα.

Διάφορες μάρκες, διάφορες επιλογές. Ο καθένας πριν τα σκάσει χοντρά, ανάλογα και σε τι δουλεύει καλό είναι να ρίχνει μια ματιά και σε αυτά. Πάντως η εμπειρία είναι αυτή που θα οδηγήσει στο ψάξιμο των λεπτομερειών και μόνο όταν θα ξέρει τι θέλει θα έχει νόημα να τα ψάχνει όλα αυτά.

Moderator
    Και επειδή έχουμε ξεφύγει πολύ και έχουμε περάσει σε πολύ τεχνικές λεπτομέρειες (καλό ειναι και αυτό) ας επαναφέρουμε λίγο το θέμα σε κάτι που θα ενδιαφέρει περισσότερους.

Ήθελα να βγάλω καμιά φωτογραφία απ' την ώρα που άνοιξε το θέμα αυτό αλλά ... το κινητό μου δε βγάζει ούτε σελφι ούτε απ' την άλλη μεριά. Δλδ βγάζει αλλά του προέδρου είναι καλύτερες.

STF πολύ ωραία η συλογούλα της μηχανής σου! Στο 'πα? Στο είπα!
    Παρόλα αυτά εγώ ήθελα κάτι που δε θα χρειαζόταν βαλιτσάκι η τσάντα για να τα μεταφέρω. Τα πιο απαραίτητα ήθελα να τα έχω συνέχεια μαζί μου. Κατάφερα να βολέψω όσο περισσότερα μπορώ στον περιορισμένο χώρο που μου δίνει το πρα πρα μας.

Όσοι έχουν διαφορετικά μηχανάκια ή δεν ενδιαφέρονται να τα έχουν όλα κάτω απ' τη σέλα ή τέλος πάντων οτιδήποτε, θα πάρουν μερικές ιδέες πως μπορούν αν φτιάξουν μια συλλογή για τη μηχανή τους για όλες τις βασικές εργασίες.

Εδώ μέσα..

Όνομα:	IMG_8510.jpg 
Προβολές:	246 
Μέγεθος:	62,9 KB 
ID:	345927

Και εδώ..

Όνομα:	IMG_8511.jpg 
Προβολές:	248 
Μέγεθος:	82,6 KB 
ID:	345928

Είναι ...

Moderator
    Όλα αυτά..

Όνομα:	IMG_8550.jpg 
Προβολές:	244 
Μέγεθος:	103,1 KB 
ID:	345931

Και αυτά.

Όνομα:	IMG_8551.jpg 
Προβολές:	243 
Μέγεθος:	88,3 KB 
ID:	345932

Λείπουν τα φιλεράκια με μια πολύ λεπτή λεπίδα που κλείνει και ένας μικρός φακός.

Ο κλέφτης βενζίνης είναι αναντικατάστατος. Έχω δώσει βενζίνη σε πολύ κόσμο.
    Είναι λεπτό αλλά πολύ μαλακό και δεν ξεραίνεται. Οι δυο αμπουλες πεπιεσμένου αέρα είναι για ένα φούσκωμα. Σε ταξίδια και χωμάτινες βόλτες έχω μαζί μου μοτεράκι και σαμπρέλα.
    Δεματικά λείπουν μερικά και η μονοτική είναι πάνω από μισό μασούρι με tireup αριστερά και δεξιά για να μην φεύγει.
    Το αλλο το παπαράκι είναι για να βγάζει τις βαλβίδες απ' τις σαμπρέλες και έχει και μια ανταλλακτική βαλβίδα μαζί με καπάκι που όλο το χάνω (χωρίς καπάκι το λάστιχο ξεφουσκώνει). Τα μπαλώματα ελπίζω να μη χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσω ποτέ (για λίγο την γλίτωσα την τελευταία φορά που το βρήκα με την ζάντα στο τσιμέντο) και η κόλλα που λείπει είναι σε ειδικό μπουκαλάκι για να μην πιέζεται.

Στην αρχή είχα λίγο λιγοτερα.

Όνομα:	IMG_8514.jpg 
Προβολές:	243 
Μέγεθος:	102,3 KB 
ID:	345933

Σε αυτή λείπει το καρυδάκι 13 το γερμανοπολύγωνο 13 - 10 - 11.

13 η μηχανή μου έχει μόνο στην τάπα λαδιού του πλαισίου οπότε δε το θεωρησα σημαντικό.
    Το 11 χρειάζεται μόνο για εξαέρωση φρένου ή αλλαγή υγρών και θέλει μόνο το κλειστο άκρο οπότε είχα ένα πολύγωνο 10-11 και με το 10ακι καστάνιας είχα το 10 σε ανοιχτό και κλειστό και 11 μόνο σε κλειστο, με μόνο δυο κλειδιά χωρίς να εχω τίποτα περιττό.

Παρόλα αυτά επειδή βόλτες δεν πάω μόνος μου και επειδή αν μείνει ο άλλος δημιουργείται ακριβώς το ίδιο θέμα πρόσθεσα ένα κανονικό 11αρι (90% θα σου χρειαστεί το ανοιχτό άκρο που δεν είχα) οπότε αντικατέστησα και το πολύγωνο με το γερμανοπωλύγωνο και πρόσθεσα το 13 στα καρυδάκια.

Με αυτά στην πρώτη εικόνα μπορώ να κάνω λίγο πολύ τα πάντα. Επιπλέον χρειάζομαι 27 και 32 σε 1/2 αλλά αυτά συνήθως τα χρειάζομαι όταν είμαι σπίτι μου οπότε..
    Όταν είμαστε σπίτι μας τα κανονικά κατσαβίδια είναι αναντικατάστατα και οι καστάνιες με τις προεκτάσεις τους είναι πολύ μεγάλη ευκολία.

Όμως θα ξεκινήσουμε από το τι βίδες έχει το μηχανάκι μας. Τι εργαλεία χρειαζόμαστε να τα έχουμε σε καλής ποιότητας. Ποια θα έχουμε συνέχεια μαζί μας και ποια όχι. Τι θα χρειαστεί να κάνω στην άκρη του δρόμου και πόσα μπορώ να κάνω σπίτι μου.

Αυτά τα εργαλεία σπάνια τα χρησιμοποιώ όταν είμαι σπίτι μου (ποτέ βασικά). Παρόλα αυτά επειδή είναι εκεί που είναι όταν μου χρειαστούν ίσως να μην έχω τίποτε άλλο οπότε προτιμώ να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 21/11/2015 στις 19:28.

Moderator
    Κάποιοι μπορεί να θέλουν να έχουν κανονικά εργαλεία για το βγάλσιμο της σαμπρέλας. Παλιότερα ειχα και εγώ και μάλιστα είχα αντικαταστήσει αυτά τα δύο, με αυτό.

Όνομα:	IMG_8544.jpg 
Προβολές:	241 
Μέγεθος:	93,5 KB 
ID:	345934

Στο σπίτι μου έχω κανονικούς λεβιέδες αλλά φτιαχτούς χρησιμοποιώ χρόνια και ποτέ δεν έχουν πάθει τίποτα. Ούτε θα πάθουν ποτέ κάτι, ούτε μικρότερης αντοχής είναι (δοκιμασμένο πολλές φορές). Αν ξέρεις δεν χρειάζεται μεγαλύτερο μέγεθος και αν δεν ξέρεις πρώτα θα σου στραβώσουν τη ζάντα και μετά θα πάθουν κάτι. Και αν πάθουν δε θα πάθουν και οι δύο μαζί οπότε τη δουλειά σου θα την κάνεις. Υπάρχουν και αγοραστοί αλλά είναι πανάκριβοι. Υπάρχουν και αλουμινίου αλλά το αλουμίνιο δεν ξέρεις ποτέ πότε θα κάνει κρακ και επιπλέον είναι πολύ μεγάλοι και δεν μπορείς να τους έχεις μαζί σου. Φυσικά το μέταλλο θα πρέπει να ειναι όσο καλύτερο γίνεται και το κλειδί να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη σχεδίαση, γι' αυτό το σκοπό.

Τα Unior είναι ακριβώς στο μέγεθος που θέλω. Το ανοιχτό άκρο είναι πολύ πιο χοντρό οπότε κοβοντας ότι περισεύει μπορείς να δώσεις το σωστό σχήμα ώστε αν μη γλιστράει απ' τη ζάντα ούτε να σου κόβει την σαμπρέλα (θα την κόψει όποιος δεν προσέχει ή δεν ξέρει).

Όνομα:	IMG_8546.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	78,0 KB 
ID:	345936

Γιατί Unior? Γιατί είναι χοντρά ώστε να ντουπλάρονται χωρίς φόβο όταν χρειαστεί και είναι στο κατάλληλο μήκος ώστε να χωράνε στην θήκη του τεπόζιτου. Παράλληλα τα άκρα τους έχουν αρκετά μικρό μέγεθος στο ύψος ώστε να χωράνε όπου χρειάζεται. Είναι λίγο πιο κοντά απ' τα κανονικά, ελάχιστα. Έχει και πιο μακριά σειρά για όσους θέλουν, τα οποία είναι πιο μακριά απ' το κανονικό μέγεθος και φυσικά είναι μονο για εργαλειοθήκη.

Όνομα:	IMG_8547.jpg 
Προβολές:	240 
Μέγεθος:	89,6 KB 
ID:	345938

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Προδιαγραφής
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    πολυγωνο ζητα;;;
    Zητα πολυγωνο ειναι αυτο που λεγεται και κυρτο αλλα δεν τοχω βαλει ακομα μιας και ειναι πολυγωνο ενω εγω εβαλα τα γερμανοπολυγωνα σε ολες τις εκδοσεις τις απλες(χωρις καστανια δηλαδη).
    Αν εννοεις αυτο σε επομενο ποστ μιας και θελει πολυ κοπο να τα μονταρω απο διαφορες πηγες και στο τελος να κρυβω και την μαρκα οταν ειναι Facom,μη θεωρηθει οτι αδικουμε κανεναν.

Όνομα:	Fullscreen capture 11212015 55211 PM.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	22,2 KB 
ID:	345941
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

Moderator
    Η μάρκα που θα επιλέξετε μπορεί να είναι οποιαδήποτε θεωρείτε ότι σας καλύπτει.

Το γαλλικό, αν και τα αγαπημένα μου είναι τα irega, αυτό ειναι gedore. Μόνο και μόνο επειδή είναι απ' τα ελάχιστα που στο μέγεθος αυτό 6" πιάνουν μέχρι και 22αρα βίδα. Επισης είναι εμπροσθοβαρές και έχει πρόβλεψη για ελαφρά χτυπήματα όπως στον πίρο της πίσω δαγκάνας κ.α

Όνομα:	IMG_8524.jpg 
Προβολές:	212 
Μέγεθος:	96,8 KB 
ID:	345939

Αντάπτορες για μύτες. Koken.. 3/8 τετράγωνο σε 1/4 εξάγωνο για μύτες και τετράγωνο 1/4 πάλι σε 1/4 εξάγωνο. Τα 3/8 δεν χρειάζονται και πολύ αλλά έχω κάτι χοντρούλες με κεφάλι αλλεν 8mm που μου έβγαζαν την παναγίτσα.. Το 14αρι είναι για τον εμπρός τροχό. Πολλοί έχουν 17αρι αλλεν ενώ καμία μηχανή δε σου δίνει κατι ανθεκτικό για τους τροχούς. Ίσως χρειαστεί να ντουπλάρεις το κλειδί ή να το πατήσεις αλλά δεν θα αστοχήσει τίποτα. Με τον ίδιο τρόπο λυνω τον εμπρός τροχό και στο σπίτι μου αλλά το βάζω σε καστάνια με καρυδάκι μισής ίντσας.

Όνομα:	IMG_8525.jpg 
Προβολές:	212 
Μέγεθος:	78,2 KB 
ID:	345940

Μαγνητικο καρυδάκι για μπουζί με τετράγωνο 3/8 και με 17 εξάγωνο. Μιση στροφή και μετά με το χέρι.

Όνομα:	IMG_8527.jpg 
Προβολές:	211 
Μέγεθος:	90,3 KB 
ID:	345942
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 21/11/2015 στις 18:47.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Το 27 και 32 να υποθεσω οτι ειναι για τον πισω αξονα της ροδας;
    Γιαννης

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)