Σε είδα... μάλλον είδα τα κόκκινα κερατάκια και λέω έχει πλάκα.
Και είχε!!! Bart lal. LOL και πολλά ομιτζι. Πόσες αναμνήσεις από τότε... Ιδιος ο ατιμος, σαν να μην πέρασε ο χρόνος από πάνω του.
Σε είδα... μάλλον είδα τα κόκκινα κερατάκια και λέω έχει πλάκα.
Και είχε!!! Bart lal. LOL και πολλά ομιτζι. Πόσες αναμνήσεις από τότε... Ιδιος ο ατιμος, σαν να μην πέρασε ο χρόνος από πάνω του.
... πίσω μου με τους φάρους αναμμένους μόλις σταμάτησα τέρμα δεξιά (όχι σε ρεύμα κυκλοφορίας), βγαίνοντας από επαρχιακό στον Ε75 για να φορέσω τα γάντια.
Σου κάνω νόημα "έχουμε τπτ"; και μου απαντάς με νεύμα καθησυχαστικά.
Απορημένος συνεχίζω να τακτοποιώ κάποια πράγματα (καβάλα πάντα), να βγάζω το gps από το tankbag και να το ρυθμίζω, εσύ εκεί με τους φάρους πίσω μου και λίγο αριστερά σχεδόν στα όρια του αριστερού ρεύματος.
Καταλαβαίνω απ τον καθρέφτη ότι η στάση δεν αφορά κάποιο άλλο λόγο, σε ρωτάω "τι συμβαίνει"; και μου απαντάς "σε προστατεύω".
Δεν ξέρω περί Μπόμπολα, τιμές διοδίων κλπ, πάντως πολλάκαι ευχαριστώ
Σημείωση: επειδή βλέπω παίρνω πολλά μνμ από Αθηναίους κυρίως για το συγκεκριμένο περιστατικό, να σημειώσω ότι η έξοδος από μεγάλο επαρχιακό δίκτυο στον Ε75 δεν έχει σχέση με την έξοδο από την Αττική οδό π.χ. στη Ν.Ε.Ο. Υπάρχει συνήθως ρείθρο πεζοδρομίου, Λ.Ε.Α και πολλές φορές χώρος προσωρινής στάθμευσης.
Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 22/11/2015 στις 14:01.
Σε ειδα με το busa να πηγαινεις με 150-160, προσπερνωντας επικυνδυνα φοροντας φορμες... παλι καλα που φορουσες κρανος!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε ειδα ντελιβερα να πεταγεσαι απο το στοπ κ οταν ειδες τα φωτα απο το αμαξι να παγωνεις σα τα κουνελια.προσοχη στα βασικα τουλαχιστον...
..But it's not the fall that hurts
It's when you hit the ground...
Σε ειδα εχθες να περπατας νευρικα, να φωναζεις αλλα ντι αλλων και να το πεζεις καμποσος με τα χερακια σου τα ανοιχτα και να μπανεις στο αυτοκινητο, ησουν μεθυσμενος και σπινιαροντας πηγες να παρεις τον αλλο φιλο σου τον μεθυσμενο, τυχερος εσυ που δεν υπαρχει κρατος για να σε σταματησει απο αυτο που κανεις και ατυχος αυτος που θα πεσεις πανω του.
Εγω δηλαδη και οι αλλοι που αφηνουμε το οχηματα μας οταν παμε να διασκεδασουμε ειμαστε μαλακες να φανταστω;
Τυχαίο παράδειγμα σε πόλη χώρας με αυξημένο το αίσθημα της μη οδήγησης μετά την κατανάλωση αλκοόλ αλλά και "δυστυχώς" στενά επιτηρούμενη αστυνομικά με πολλές κάμερες:
Συνάδελφος σε έξοδο από μπαρ δεν παραπαίει (έχει πιει όμως) και κακώς αποφασίζει να μετακινηθεί με το αυτοκίνητό του. Στη διαδικασία εκκίνησης του σβήνει, προφανώς γιατί δεν ήταν και 100% ικανός να χειριστεί τη διαδικασία.
Σε χρόνο μερικών δευτερολέπτων έχει περικυκλωθεί από περιπολικά, χειροπέδες (!!!), ... εγκλεισμός, αυτόφωρο και την επόμενη δικαστήριο πράγμα που δεν του επέτρεψε να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί μας.
Δεν είναι εικόνες από το μέλλον, ούτε virtual reality, ούτε επιστημονική φαντασία.
Είναι πραγματικό περιστατικό.
Αντιδρούμε στο αλόγιστο και ακατανόητο των ενεργειών του κάθε ISIS-ISIL και λοιπά παρένθετα, γινόμαστε όλοι #jesuis, κατακεραυνώνουμε την αστυνομοκρατία, διαδηλώνουμε υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάνουμε σημαία το 1984 του Τζόρτζ Όργουελ ξεχνώντας ότι δεν ζούμε πλέον σε Οργουελικό περιβάλλον αλλά σε κοινωνία που πρέπει να δεχθεί τα αίσχη που αυτή δημιούργησε.
Σας βλεπω μερικους να αναφερεστε σε εκτρωματα στο δρομο, αλλα να μην κανετε τιποτα.
Και για να το εξηγησω λιγο πιο απλα:
Σε ειδα γυφτακο με το καμπριο μεμβε το κυπαρισσι να μου κολλας ψυγειο στον προφυλακτηρα πανω στην Κορινθου Αθηνας, παρολο που δεν ειχα χωρο να βγω μεσαια γιατι ηταν πηγμενα ολα. Σε ειδα επισης, επειδη ησουν αρκετα ανυπομονος, να κανεις μια τρελλη σφηνα για να βγεις 3 λωριδες δεξια στη ΛΕΑ, να προσπερασεις και να ξαναφτασεις μπροστα μου για να ακινητοποιησεις το οχημα μες στη μουρη μου, ετσι για να μου τη σπασεις. Ειδα και οτι κουβαλουσες και το παιδακι και τη χοντρη γυφτου μαζι. Ειδα και οτι δεν ειχες πινακιδα πισω.
Αλλα αντι να περιμενω να γυρισω σπιτι για να ξεσπασω σε ενα φορουμ, πηρα την αστυνομια. Και σε ειδα σταματημενο στην κακια σκαλα, με το περιπολικο διπλα, και τον αστυνομο να ουρλιαζει, ενα χιλιοστο απ τη μουρη σου. Με πολλα πολλα πολλα νευρα.
Αυτα.
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Είδα τηN καλή σου (bandit ) με αυτοκολλητάκι moto.gr παρκαρισμένη απέναντι απο τη στάση του Νότη.
Ποιος είσαι ...φανερώσου![]()
Τελευταία τροποποίηση από Sapadak; 23/11/2015 στις 17:53. Αιτία: blitzer alert 2
Σας ειδα ολους ΠΑΛΙ μεσημεριάτικα,να κοιμάστε πισω απο το τιμόνι....
Σας είδα επισης όλους,και σας επέφευγα εναν προς εναν,για να μη ''γινουμε''..
Σε ειδα ''κοτσιδα'' με το λευκο με ιστορική πινακίδα ,ΧΤ 550 να περνάς ολο καμάρι ,και λογικο μ φαινεται!
Σε είδα 50-55άρη ακράνωτο με το ΤΜΑΧ 500 με ohlins πίσω,δίσκους braking,acrapovic evo γενικά πολλά μπλιμπλιλίκια αξίας με πίσω μπαγκαζίερα με δύο κεραίες δεξιά και αριστερά (aka goldwing) με μπουφάν Harley Davidson και ύφος σαν να οδηγάς δεν ξέρω και εγώ τί.....όξω ρεεεεεε!!!
Keep spamming!!!:a13:
σας είδα σήμερα το μεσημέρι στην Ι.Οδό MV Agusta Turismo Veloce 800 χρώματος ασημί , δικάβαλοι , φουλ προβλεπέ και οι δύο και μου πέσαν τα σαγόνια...
Σε είδα να μου κάνεις νόημα για να ανοίξω το παράθυρο καθώς πάρκαρα το αυτοκίνητο. Μου είπες πολύ ευγενικά ότι το αριστερό πίσω λαμπάκι είναι καμένο και νόμιζες πως είχα βγάλει φλας.
Σε ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον σου αλλά βαριόμουν να σου εξηγήσω ότι σύμφωνα με τον ΚΟΚ όταν παρκάρουμε χρησιμοποιούμε φλας και όχι αλάρμ.
Think faster than you ride
Σε ειδα παπακια να πηγαινεις αργα και σταθερα με ζιγκ ζαγκ και να μην με αφηνεις να σε περασω. Με εβρισες κιολας οταν σου κορναρα.
Σας βλεπω σκουτερακηδες και σκουτερακούδες χωρις καμια αντιληψη της εννοιας "δικυκλο" να κανετε τα χειροτερα, καθε φορα που οδηγω κουτι. Γ@μω το κερατο, το οτι οδηγιεται ευκολα δε σημαινει οτι εχει τον απεφτο!
Σε ειδα κι εσενα μακρυμαλλη πιθηκομουρη με το βεστρομ, να μπαινεις αναποδα στη Μεσογειων καβαλωντας διαζωμα, και να περνας τρεις λωριδες ΔΙΑΓΩΝΙΑ για να βγεις ακριβως στο μαγαζι που σε βολευει.
Κρετινε, εισαι τυχερος που η πρωτη σειρα αυτοκινητων ηταν τελευταιας γενιας με υπερφρενα. Γιατι ολοι οι απο πισω καναμε πατιναζ πανω στη γλιτσα...
Σε ειδα κι εσενα μπραχαμιωτακι(μαλλον?) με το DRZ χθες στο Μωλ, κουκλα το εχεις!![]()
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.